- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jánossy
újonc
Úgy tűnik igazad lesz,kicsit keresgéle a témában ezt találtam.
“My Toshiba laptop suddenly shuts down by itself without any warning. Sometimes it works fine for hours, sometimes it shuts down in 10-15 minutes.” This complaint we hear from our customers over and over again. About 15-20% of all Toshiba laptops we get for repair, suffer from an overheating problem. Yep, OVERHEATING!
-
firewolf
tag
Új windóz, egy rakás frissítést föltett, de így, ahogy néztem, nem volt olyan, aminek a nevében benne lett volna, hogy billentyűzet... Bioshoz nem nyúltam. Próbáltam átállítani, hogy az F-betűket vegye alapértelmezettnek, hátha úgy működni fog, de úgy se... Van vmi driver esetleg a Toshiba oldalán, amivel lehet ilyeneket konfigolni?
-
szabonagyur
félisten
Ez így akkor is hazugság, mivel semmire alapozod. Vagy arra alapozod, hogy mondjuk van nálatok bent 30 Dell ami hibás, 25 Hp meg 0 toshiba és akkor ez azt jelenti, hogy a toshiba hibátlan?
Az, hogy 2 Vostroból 2 hibás mit jelent? Semmit, amikor meg az egész raklap gép hibás bármelyik márkából akkor mi van? Tömeggyártás.
Szóval sok itt a ferdítés nagyon.
-
DDE_2012
csendes tag
Szia!
A driver navigátor nem segített. Wifi driverből régetbbit telepített, bluetooth driver szintén régebbit telepített, felrakott 3db ciscos autentikációs filet (?) + még 3-4db driver feltett, de nem történt változás.
Ugyanakkor egy másik windows 8.1 (nem pro) telepítése mgoldotta a dolgot. Helyből felismerte a szenzorokat.
-
angormi
újonc
Köszi!
Amúgy ti milyen véleményen vagytok a Toshiba laptopokról? Nekem volt egy középárkategóriás, de sajnos alig 1 év alatt tönkretettem, figyelmetlen voltam, de azalatt az idő alatt semmi gondom nem volt vele. Most tennék egyet magasabb árkategóriában, amit nyilván igyekeznék hosszabb ideig megőrizni
Valami belső hang mindig a toshibát nyomatja nekem, szóval érdekel mik a dicséretek és a panaszok
-
Mister_X
nagyúr
Nincs matrica, kódot kell (valahogy) kinyerni akkor. Van USB-n 8.1-es telepítő, tehát csak azt rárakom és kész? Meg persze a driverek... ahogy elnéem, itt minden szarra külön progra/illesztőprogram van feltola Toshiba által
De este törődtem a kicsikével, már kezdi megháláni, a rahedli játék, Spotif, Amazon, Kindle, eBay, pár Windowsos alapcucc és McAffee legyalulása után egyből látható a áltozás. Például már nem késnek a funkcióbillentyűk... Most megy egy töredeettségmentesítő, utána megnézem, hogy a Tohibás szennyek közül mit törölhetek.
-
Geri89
aktív tag
Sajnos semmi
Végig próbáltam az összes FN+F gombinációt, a wi-fire szépen reagál a LED-el, de sajnos a monitor semmi képet nem ad. Külső monitorral délután talán ki fogom tudni próbálni. Az idegesítő az, hogy a 3 nap már letelt, így feltételezem, hogy mindenképp szerviz lesz belőle, és nem csere (TE*CO-ba lett véve..), és így csak reménykedni tudok benne, hogy karácsonyra kész lesz.. (ajándék lenne..).
-
frekivalto2
csendes tag
Szia.
Megnéztem, valóban több partíció van:
1: 1,00 GB helyreállítási partíció
2: 100MB EFI rendszer partíció
3: 10,05 GB helyreállítási partíció
4: 687 GB NTFSNekem ebből a 3-as kellhet, a 2-es (EFI) az mi?
Mit kell tennem, milyen sorrendben, hogy SSD beépítése után viszza tudjam tenni az eredeti win8.1-et?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv. Péter
Ui. rákerestem a googliban, elég egyszerűnek tűnik a klónozás. Megpróbálkozom vele...
-
frekivalto2
csendes tag
Nm net a lényeg... arra valóban nem kell.
Saját hálózatra, NAS-hoz. Ott már jelentkezik az igény Gigabites hálókártyára.
Amúgy jó kis gép ez, de ilyennel elb...ni, kár érte.Előtte egy Asust néztem ki, ez egy harmaddal olcsóbb volt de annak a minősége nem nagyon tetszett, de abban 1Gbit hálókártya volt...
-
törölt tag
Akkor már mérgelődnék, ha DIGINet 1000 lenne bekötve
De még én sem láttam ilyet. Általában nem is szoktam ezeket. Nekem olyan egyértelmű ilyenkor már hogy gigabites
Úgy látszik ezt is kell nézni.
Szerk.: Mégse mérgelődnék a toshiba már olvassa a digi oldalát
"Minimális igénybevételi követelmények az internetes csomagok sávszélességének teljeskörű kihasználásához:
DIGINet 1000
Intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB
SSD meghajtó
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS
Gigabites router (opcionális)" -
frekivalto2
csendes tag
-
Angyur
csendes tag
Talán közelebb kerültem a megoldáshoz.
Megváltoztattam az energiasémát kiegyensúlyozottról teljesítménycentrikusra,így végig le játsza a filmet,nem csíkozódik be,nem fagy le. Ha vissza állítom kiegyensúlyozottra akkor megint csíkozódik és lefagy. Az aksim kuka az biztos,de lehet,hogy a töltőm is?
Lehet a töltő okozza a problémáimat? Amúgy indítgattam akksi nélkül is a gépet,mielőtt átállítottam az energiasémát,ugyanúgy csíkozódott és lefagyott. tippek? Ez azért érdekes. -
Angyur
csendes tag
-
-
Én is az Aviatronicot ajánlanám. Rendes szerviz vezető és nagyon rugalmas a problémás ügyekben.
Saját tapasztalat.
Egyszer leadtam nekik a laptopomat, mert gyárilag hibás volt a hűtő venti. Mondtam, hogy visszamenni nem biztos, hogy tudok érte amikor leadtam náluk, de SOS lenne a dolog. Mondták nem gond, később hívtak, hogy nincs futár, de ne izguljak, mert az igazgató úgyis Törökbálint felé megy (ott dolgozom) és bedobja nekem még aznap délután. Így is lett.
-
-
konyi79
addikt
A200-hoz még rendesen lemezt adtak, nem ilyen hülye rejtett partíciók voltak. Telepítés viszonylag gyors volt vele, mert valójában nem is telepített, hanem hasonló volt mintha ghostolt rendszert raknál vissza. Beállítás helyreállítás közben nem is volt más, mint a merevlemezen létrehozandó 2 partíció aránya.
Viszont az a baj vele, teleszemeteli a rendszert alapból minden felesleges segédprogrammal, meg trial szarokkal. Cserébe a helyigénye 3x annyi, mint egy szűz rendszernek. -
Werkly
őstag
Értem!
Na igen nem hiszem, hogy nagy előny származna a + 2GB RAM-ból. Gyári Vista van rajta! Illetve eredeti HDD meghalt így tettem föl egy másikat de a kulcsot elfogadta! Ha így behelyezném a helyreállító lemezt az csinálna valamit amúgy? Nem tudnék olcsón beszerezni! Na és driverföltelepítésnél valami elsőbbségi sorrend van? Én Robsonnal kezdtem. -
Werkly
őstag
Egy érdekes tény amit tapasztaltam!
Amikor szűz W7 fölmegy utána 1 ismeretlen eszköz és 2 másik ami közül a PCI memóriavezérlő miután fölmegy utána a W Update nem működik semmilyen formában. Viszont ha törlöm az illesztőprogramot akkor működik. Tehát mintha blokkolna valamit az oprendszerben. Na ez mitől lehet akkor? Ez bosszant! Apropó dobozos gyári W7 van! Sosem találkoztam még ilyennel de fórumokon is említik! -
konyi79
addikt
Ilyet azért ne mondj, az update hanyagolása elég rossz beidegződés. Ma már ha van egy tiszta oprendszered és azt szeretnéd az stabilan, de legfőképp kártevőkkel szemben ellenállóan (azaz biztonságban) működjön, előfeltétele a rendszeres frissítés.
Werkly: A driverek legritkább esetben se szoktak ütközni az update-tel. De azért ellenőrizd vissza a drivereket, a linkelt oldalon találhatóakkal.
Bár én így először arra gyanakodnék (bocsánat a feltételezlsért) nem tiszta forrású oprendszert tettél fel, a win míg telepítgettél csinált a háttérben egy eredetiség vizsgálatot, kiszúrta valami nem stimmel és ezért letiltotta a win szolgáltatásait. Vagy már eleve a crack tiltotta le azokat. Szóval ezért ne a gépet okold...
(Mégegyszer bocs, ha tiszta rendszert tettél fel)
-
Balázs1986
őstag
Letelt a szerkesztési korlát, de piszkált a dolog, ezért kicsit utánanéztem: ha a Pause az adott modellen Fb gombos, akkor Esc gomb kell, vagy ahogy mondtad, F2 folyamat nyomva tartás is beléptethet.
Vagy legvégső esetben az Assist-ban is kikapcsolható a fastboot, de én azt amíg nem muszáj, addig nem tenném fel. Lényeg, hogy telepítés, flash-elés vagy szétszedés nem kell, hál'isten. -
93.Szabi
aktív tag
Szia ezek voltak a legelsők amit magamtól is beállítottam utánna keztem keresgélni de ahogy írta a kolléga úgy csináltam de semmi most már közben megcsináltam pendrivra a win 7et HP-DV6-6110EH TESZTELTEM JÓ ASUS EEEP PC-1001HA TESZTELBE BOOTOL TOSHIBÁN NEM UGYAN AZT CSINÁLJA NO BOOTABLE nincs már ötletem. szerintem vissza viszem ma és kicseréltetem!
-
n@p@lm
őstag
-
degu
senior tag
Ezek szerint a háttérvilágítás,a méret,és a csati-hely szabja meg a csereszabatosságot.
Mi jelzi a háttérvilágítás fajtáját?/Jelezve van,hogy LED-es,vagy...akármis?
Kijelző-szalagkábel cserével áthidalható a jobb-balos probléma?/Más a hossza az egyiknek,meg a másiknak,vagy ezek szabványosak,és a csati helye a döntő?/
A felbontás-kritérium egyértelmű! -
<Soulfulfan>
csendes tag
-
zozozozo
csendes tag
Hello,
a HDD új, én bontottam ki, HD Sentinel szerint 4 napot ment, 100/100-as .
Bemértem HD Touch-al és 25.1MB/s (mármint a HDD) .
Szerintem hőcsöves a hűtése, olyan vörösréz, de makulátlannak tűnik .
Ez ő :
[link]
Ilyen hiba nem szokott előfordulni más laptopoknál ? mint lejjebb írtam, nekem ez az első és kiegyeznék az alább leírt AMD asztali PC teljesítményével, de 800MHz-az nem jó .
Vegyem ki a WiFi kártyát, mert az is lassú, lejjebb írtam, mint amikor modemesen neteztem 1998-ban !!!Üdv.
-
-
t420s
aktív tag
igen így van.
miközben a telepítés végigfut zéró hibaüzenettel, mintha minden rendben lenne. check device check existing driver install new driver etv. és restart. ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
és az eredmény? semmi. utána uaz mint előtte.Frankón eszközkezelőben szabványos VGA kártyát ír a videókártyánál?
-
t420s
aktív tag
Na most.
PSL33
feltettem a Vista 32bit drivert.
hiba nélkül felment de semmi se történt: a felbontás továbbra is 1024*768 mindenféle hardveres gyorsítás nélkül. úgy görgetek egy webböngészőben mintha diafilmet néznék.omega driver: hát én nem találok tölhető win7 omega drivert xpress 200m-hez.
PSL30 vagy PSL33? Egyébként ilyenkor az a trükk hogy Vista 32 bites drivert kell feltenni és azzal menni fog.
Legvégső esetben pedig Omega driver.
[ Szerkesztve ] -
balbekk12
tag
bekapcsolás után, fekete a lesz a kép és a bal felső sarokban villog a kurzor (alulvonás)... Ha nyomkodom az F8-at akkor néha bejön az menü,ahol csökkentett mód stb... vannak. De nem mindig! Csökkentett módban elindul, de szinte semmit nem lehet úgy csinálni vele! Van egy olyan menüpont,hogy itolsó működő rendszer visszaállítása, kipróbáltam,de semmi! Ugyanolyan sötét kép! Próbáltam,hogy berakom a Win 7 lemezt, de nem bootol be róla!
-
Balázs1986
őstag
Igazából nem ritka. Ez nem a laptop tulajdonsága, hanem a RAM-é. A legtöbb (ha nem az összes) 1333-as RAM modulnak van 1066-os üzemmódja (tud 1066-os időzítéseket pl.), így az alaplap szemszögéből nézve 1066-os kerül bele, akként fog működni. Ha olcsóbban hozzájut, mint az 1066-oshoz (mert mondjuk nem annyira ritka), ez akkor érheti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest