- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nekem úgy van, mint a pár hozzászólással ezelőtti képen is látod.
Tökéletesen működik.
Talán egyetlen apró dolog, mivel alapból igye az ssd-t használod ilyenkor, egy idő után leáll a hdd. Ha ezután kell valami a hdd-ről, idő míg újra felpörög. Persze így viszont csendesebb, de ez konfigurálható is. -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
Semmi, ez ilyen.
Nagyon jó routerrel, ideális helyen elhelyezve lehet 5-6Mb/s is, de íróasztalon otthon nekem is be van dugva a madzag. Esetleg nézd meg, nem-e csak g-s a router. Ha nem n-es véletlen se várj többet. Simán netezni elég a wifi router, de masszívan letölteni, dlna klienst futtatni, videót streemelni inkább a gigabites ethernet. -
mr_ricsi
veterán
"ráadásul az autódat nem viszed el a műhelybe hogy tisztítsák meg a ventillátort..."
Rengeteg típusnál amikor a szellőző venti csapágyas lesz, az egész műszerfalat ki kell emelni, hogy cserélni lehessen. Ez nem egy tipikusan "magad barkácsolós" meló."jött is boldogan a csodaműszerész, aki a varázstalizmánjából előkapta a varázsbiztosítékot és 3mp alatt beletette a tv-be, és láss csodát, újra volt kép. (addig is volt csak széthúzta a képet)"
Egy üvegbizti cseréje nem befolyásolja a képméretet. Az nem üvegbizti lehetett.
Egyébként is kondikat szoktak cserélni, mert kb. ugyanannyiba kerültek, mint az üvegbizti, de a tulaj sokkal kevésbé tudhatja, hogy mi az."Ezek a műszerészek nem csinálnak semmit jórészt, csak meglévő alkatrészeket cserélnek ki, persze van érdemi munka is emögött, de nem fognak pl egy ventillátort szétszedni, újrazsírozni, stb, veti ki, másik be oszt jónapot.. Szóval nem kell annyira túlmisztifikálni ezt a dolgot, erős az az 5ezer ft-os órabér, főleg úgy hogy ugye ki tudja mennyi órát dolgozik vele-papíron.."
Ha egy üvegbiztit nem ismersz fel, akkor ezt honnan is tudhatnád... -
tutis
őstag
erről egy tv2-ős vagy rtl klubbos rejtett kamerás felvétel jutott eszembe, már nem emlékszem pontosan, de ott azt hiszem a hűtőn lekötötték a 220-as vezetéket, és kihívtak 10 szerelőt. 10-ből vagy 8 nagy hibát és több tízezres hibát vízionált, 1 becsületes volt és visszakötötte a vezetéket, 1 pedig észrevette a rejtett kamerát és elment
-
Kbali
nagyúr
Nem érted: nem tudod, hogy mi a baja a TV-nek, nem működik.... Honnan tudod, hogy egy 30 Ft-os biztosíték a hiba????? Ha tudod, miért nem kapsz elő egy pákát (ha kell egyáltalán) és állsz neki javítani? Ja, nem értesz hozzá... Innentől kezdve, mintha lóval kártyáznál...
-
Kbali
nagyúr
Tehát nem értesz hozzá.
Megért 10000 Ft-ot a javítás úgy, hogy 3 mp alatt kész volt? Ha igen a válasz, akkor nincs miről beszélni. Jobb lett volna, ha 2 napig áll a szervizben, kiszámláznak 2 munkaórát, adnak egy hibalapot, garanciát vállalnak az elvégzett munkára és számlát is adnak (ugyanazt a biztosítékot cserélik ki). Az említett ismerős szerelő ezért a munkáért mennyit szokott kérni a nem ismerősöktől? 10000-et? -
cs_ak
csendes tag
Helo!
Köszi, de win7-hez ott sem találtam, csak a vistához...a többi catalyst-et is amit letöltöttem, szinte mindegyik vistához van, nem pedig win7-hez. Elvileg azt olvastam, hogy ennek is jónak kellene lennie, de ha felteszem, semmi változás, meg szinte nem tesz fel semmit. Ha meg rákeresek kimondottan a "display" driver telepítésére (az intézőben), akkor meg azt írja ki, hogy nem megfelelő a windows hozzá.mr_ricsi --> de rákerestem, és semmi...de ezt írtam is az előző hozzászólásomban :"ha csak simán frissítem a vezérlőpultban az illesztőprogramot, akkor is csak a vga-t ismeri fel..."
éppen emiatt kérnék segítséget, mert nemértem miért nem megy... eddig jó volt, most meg nem :/
Tessék:így gondoltad a frissítést? mert akkor ezt írja ki... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest