- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
waces
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #5896 üzenetére
Alfa ota hasznalon a windows 7-et es meg nem talalkoztam olyan programmal,ami ne futott volna alatta. Nalad mik voltak ezek? Egyebkent nem ua kernelre epul,mint a vista,mivel teljesen atirtak (ezert is lett sokkal jobb es stabilabb). A firefox elfeheredeserol meg a ff fejlesztok tehetnek,mert az egesz 3.x sorozatot jellemzi a memory leaking. Semmivel se instabilabb,mint egy xp+sp3
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VANESSZA1 #5896 üzenetére
igen az ubuntu a compiz fusionnal tényleg jó! de tényleg hp pavilionnon használom a win7et és semmi gond! a firefox kifehéredésről nem beszélve!
a memória zabálásról meg csak annyit hogy ha van 4gb memóriád, akkor mért ne zabáljon belőle az aero?azért van.
Visio és Exel teljesen jól működik a cad-et nem próbáltam, de tudod, a win7be is van virtuális xp, ami beleintegráldik a win7be, tehát ha te felraksz egy xp-s programot win7re akkor pl xp alatt emuálva lehet rajta dolgozni! direkt azért van ez hogy ha esetleg a szoftverrel nem lehet átállni win7re akkor ez kiküszöbölje a problémát
-
hitchins
őstag
válasz
VANESSZA1 #5297 üzenetére
Köszi a válaszokat
Nem, sajnos az xp nem tiszta, ez is volt az egyik oka, hogy nem akartam cserélni.
Ha lehet szívesebben használnék eredeti op rendszert.Ha leszedem a w7-at, az meddig marad ingyenes?
[OFF]Illetve lenne még egy kérdésem, mostanában szereztem egy mkv filmet.
Ezt mivel tudnám lejátszani?
Próbáltam már kmplayerrel, és vlc-vel, de mindkettővel szaggat.
KMP csak kicsit vlc- viszont mintha diavetítés lenne.Ez normális ezen a gépen már nem kellene normálisan futnia?[/OFF]
köszi
-
Wandamme
tag
válasz
VANESSZA1 #5280 üzenetére
És elég stabil és kiforrott (már amennyire ebben a fázisban kiforrott lehet) a Windows 7?
Mert én az asztali gépemen használtam egy darabig a 7057-es release-t és tényleg nagyon gyors volt, pedig nem egy erőgép, viszont találkoztam még fura dolgokkal benne.Lefagyogattak programok, deamon tools nem működött, msn sem tetszett neki néha. -
waces
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #5199 üzenetére
azert ez nem biztos. en lassan fel eve hasznalok egy windet ugyeletre (vagyis amikor hirtelen kell elerni valamit nagyjabol barhonnan). es erre tokeletes. az nb100-as megjobb, mert kisebb. nyilvan soha senki nem fogja rajta se megirni, se elolvasni a haboru es beket, de ilyen gyorsan megnezni ezt-vagy azt a neten/elolvasni-megirni egy levelet tokeletes. es a lenyege az ,hogy szinte semmi sulya nincs (nemugy, mint egy notinak).
a gond (akikrol te is irsz), hogy sokan noti _helyett_ vennek. arra viszont nem jo (igaz nem is erre van kitalalva) -
jeronymo
csendes tag
válasz
VANESSZA1 #5182 üzenetére
Be volt kapcsolva a Wifi a gépen is ha ere gondoltál, sőt a LED is világított ... de akkorsincs semmi ... mind1, elvileg nemsokára kiérnek a t-online-osok, megnézik a routert, meg megkérdem hogy mi a rákot kell csinálni, meg közbe olvasgatok vissza hogy mégis milyen drivereket kell leszedjek, bár sztem ebből oprendszercsere lesz ha már előttem írták hogy Vistával gyönyörűen megy.
-
-
Gézengúz
addikt
válasz
VANESSZA1 #4614 üzenetére
félve de mégis megkérdezem, nem vagy egy kicsit szőke?
ha van s-videó csatid akkor azt bírod használni, ha van hdmi-d azt is bírod használni... ha nincs egyik se akkor komolyan gondolkodj el miért vettél olyan notit tévézésre amin nincs semmiféle képkimenet....
de úgy látom van a lapodon s-video akkor mi a baj szép királylány?
-
zsoca929
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #4009 üzenetére
Most találtam egyez az felment..
163.56 vagy hasonló..
Az nv disp.inf-et leszedtem és bemásoltam a tömöritési helyre,miután kitömöritettem a drivert...Elindult a telepités és mindig szenvedettt vagy el sem indult mert ,nem nvidia vga van benne...cimszóval..
De most találtam nagy nehezen egyet itt ami elindult ..eddig ugy néz ki ,h megy... -
scott_free
senior tag
válasz
VANESSZA1 #3938 üzenetére
a paraméterek alapján a célnak abszolút megfelel, inkább olyasmire lennék kíváncsi, hogy mennyire strapabíró, megbízható, tartós? az akksija nagyjából meddig bírja netezéssel? szóval ilyesmikre.
eselteg tesztekkel találkozott valaki a neten róla? (nekem eddig nem sikerült)
-
Kbali
nagyúr
-
polonic
félisten
-
ABE
őstag
válasz
VANESSZA1 #3886 üzenetére
Általában csak a látható csavarok szokták tartani, de elképzelhető, hogy a műanyagot ki kell pattintani. Próbálj alányúlni egy lapos késsel, és oldalanként nézd meg, hogy enged-e. Találkoztam már ilyen esettel, ahol a csavarok mellett bepattanó kötés is rögzítette a fedelet. Ha sikerült leszedned a fedelet, akkor csak annyit kell megnézned, hogy alatta ki van-e alakítva a HDD csatlakozó is. Ha igen, akkor valószínűleg bele lehet rakni még egy vinyót (bár szerintem notiba teljesen felesleges).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest