- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Win7 a jó döntés, ha nem sürgős a notebook vásárolása neked akkor még 1-2hónapot várj míg ki nem dobják a win7-et! De már most is vannak boltok ahol kapsz hozzá kupont a notikhoz, és ha kijön a win7 akkor kedvezményesen áttérhetsz rá! (vagy ingyen?(de ebbe nem vagyok biztos)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
VANESSZA1 #5896 üzenetére
igen az ubuntu a compiz fusionnal tényleg jó! de tényleg hp pavilionnon használom a win7et és semmi gond! a firefox kifehéredésről nem beszélve!
a memória zabálásról meg csak annyit hogy ha van 4gb memóriád, akkor mért ne zabáljon belőle az aero?azért van.
Visio és Exel teljesen jól működik a cad-et nem próbáltam, de tudod, a win7be is van virtuális xp, ami beleintegráldik a win7be, tehát ha te felraksz egy xp-s programot win7re akkor pl xp alatt emuálva lehet rajta dolgozni! direkt azért van ez hogy ha esetleg a szoftverrel nem lehet átállni win7re akkor ez kiküszöbölje a problémát
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
geckowize #5665 üzenetére
van ilyened? engem az érdekelne ha hozzáérek a géphez.. mennyire marad ott a maszat/zsírfolt? mert a régi A300asokon igen csak meglátszik! ez nekem is nagyon tetszik
nekme egy hp pavilionom van! abba 9600gt van, az is tökéletes, de lehet télre cserélek, a hp tényleg melegszik, meg hangos is, de szerintem ez is ugyan úgy felmelegszik hiszen elég erős VGA van benne... meg proci, amiket kell hűteni
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Welsing #5454 üzenetére
elég erős notinak tűnik, toshikkal nem szokott gond lenni, igazándiból ha nem zavar téged a nagyon csillogós lakkozott felület, amin az újjlenyomaton kegyetlenül meglátszanak, és a billentyűzet is picit csúszósabb meg nagyon fényes, ha mind ezek nem zavarnak , akkor egy jóválasztásnak tűnik a noti! minden tekintetben erős! Főleg a CPU HDD-re gondolok!
de jó a memóriája is és a vga-ja is - Mielőtt megveszed, mindenképpen nézd meg élőben hogy hogyan tetszik a készülék, nehogy csalódnod kelljen, hisz volt már rá példa..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest