- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
hi
nah azt hiszem sikerült!
Át raktam AHCI módba és nincs kék halál de most csak egy vezérlő van a eszköz kezelőben vmi ich.... és itt most nem tom megnézni azt hogy PIO vagy UDMA módban van e!Mondjuk szerintem gyorsabb de a fene tudja jobb a békesség!
-
dany27
őstag
nah gratula akkor a mérnököknek! én meg má egy jó ideje bíbelődök vele de hiába! :S
amúgy érdekes mert azt írtátok h lassab a rendszer nem AHCI módban de szentem nem észre vehető :SVagy csak én vok vak??
Vistat nem nagyon akarok rá rakniUI: am volt itt egy user aki azt írta hogy neki ment
-
dany27
őstag
hi
ma hozott hozzám haver egy zsír új toshiba satellite pro l300 1b9 típusú gépet.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem!
hogy hogy nincs hozzá driver cd??
Az ok h ha rendszer lenne akkor esetleg rejett partíció de ezen nincs rendszer. Ez fel is van tüntetve a dobin h nincs rendszer rajt!Előre is köszi!
UI: nem azért a husz fillirért, mer nem tudok huzni a netről de ez akkor is bosszanto. jah meg hogy nincs rajt rendszer de azért a sata mod az AHCI-ban van h szerencsétlen XP telepítő egyből kékhalált kapjon! :@
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest