Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Igen, én azt is ( Ubuntu) meg az Xp-t is használom. Jól megférnek egymással. Az Ubuntu jó munkára , az Xp játékra. Az utolsó verziót szedd le az jó, sok mindent támogat, és nem nehéz használni...
De akik mindkettőt használnák, itt találnak Toshiba Xp-s Drivereket:Xp Drivers for Toshiba Notebook

-
jeronymo
csendes tag
válasz
polonic
üzenetére
Végigpróbáltam az összes drivert a Toshiba honlapján, szépen kikerestem a gép adatait. Namost a hang meg a vga vezérlő gyönyörűen fut, a gyorsbillentyűk úgy 90%a semmit nem reagál, de inkább 99%, Wifihez meg egyáltalán semmit nem találtam ami segíthetne. Olvasgattam más fórumokon is, ott írtak olyat, hogy az XP nem fut rajta ... namost érdekes hogy az enyémen fut csak épp a driverek nem mennek rajta. WLANnál meg egyáltalán semmi reakció. Ha felrako egy drivert azt írja ki hogy nem talál adaptert O.O
Akkor a másik, olvastam valami olyat is, hogy a routerekben eredetileg le van tiltva a WLAN, magyarul be kellene szólni hogy oldják fel és esetleg utána van esélyem? Tudom tudok hülyeségeket kérdezni, de 1. notim és nem kis pénz volt ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Janou