- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waces
aktív tag
-
waces
aktív tag
kicsit off.
ismerosnel elado sorba kerult egy toshiba p300-1e9-es noti (kicsivel fiatalabb, mint az enyem, tehat olyan 4-5 honapos lehet). hibatlan, karcmentes, miegysmas.
bovebb info, meg ar, meg ilyenek: toshiba.p300@gmail.com -
waces
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #5896 üzenetére
Alfa ota hasznalon a windows 7-et es meg nem talalkoztam olyan programmal,ami ne futott volna alatta. Nalad mik voltak ezek? Egyebkent nem ua kernelre epul,mint a vista,mivel teljesen atirtak (ezert is lett sokkal jobb es stabilabb). A firefox elfeheredeserol meg a ff fejlesztok tehetnek,mert az egesz 3.x sorozatot jellemzi a memory leaking. Semmivel se instabilabb,mint egy xp+sp3
-
waces
aktív tag
ezert irtam, hogy izles dolga, hogy ki mit hasznal. nalam a p300-as eleg halk ahhoz, hogy ne kelljen hozza silencer (ok, az erem masik oldala, hogy szokoevben egyszer hasznalom kb a dvd lejatszojat).
a radart en spec nem szeretem, de ez megint egyedi preferencia (mivel egyreszt pontosan tudom, hogy korulottem milyen wifik vannak, masreszt ha nagyon kivancsi vagyok, akkor a w7 beepitett wireless tulja is megmutatja). de persze kienk a pap es kinek a papne, ugye
-
waces
aktív tag
válasz
<Adamsky> #5806 üzenetére
chipset az ok, de mondjuk azt nem toshi kesziti (csakugy, mint a vga es hangkartya drivereket).
accoustic silencer - szerintem nem halkit rajta erezhetoen
config free - talan a dell sajat wifi kezelojenel is rosszabb tool
hw setup - az ok
webcam - semmi olyat nem tud, ami hasznos lenne es a gyari driver ne tudnade persze izlesek es pofonok ugye
-
waces
aktív tag
Ne hasznald a power savert. Foleg windows 7 alatt ne,mert felesleges. Az os sajat power schemaival lenyegesen jobban be tudod hangolni. (Es ez nagyjabol igaz az osszes ilyen alkalmazasra)
A hibakodot meg kis registry buveszkedessel fogod tudni eltuntetni. Elsosorban a hklm\microsoft\windows\currentversion\run kornyeken keresgelnek
-
waces
aktív tag
válasz
geckowize #5679 üzenetére
39.2 cm x 26.5 cm x 2.6 cm - ez a macbook pro 17" merete.
36.2 cm x 26.7 cm x 3.9 cm - ez egy 15.4-es toshi merete.ezek elfernek benne, tehat az altalad megadott is el fog. a vastagsag az egyetlen kerdes, de mivel ezek nem borkent a notira rafeszulo taskak igy azzal a 2 mm elteressel se lehet gond.
-
waces
aktív tag
-
waces
aktív tag
válasz
Ferenc1989 #5600 üzenetére
ez engem is erdekelne, mert a p300-nal is defaul a wmp es idaig nem sikerult megtalalni, hogy at lehet-e konfiguralni (szerintem nem, de hatha)
-
waces
aktív tag
válasz
digitalson #5599 üzenetére
nem birja tovabb.
egyebkent minden alkatreszhez meg van az xps driver. a legtobb a toshinal (talani itt, de eppen karbantartjak az oldalt, ugyhogy ez most csak historybol: http://eu.computers.toshiba-europe.c...ivers_bios.jsp). amihezmeg nincs toshinal azt a gyarto oldalarol a pci/dev/ven szamok alapjan lehet legyujteni. -
waces
aktív tag
igen, azert irtam, hogy nem feltetlenul mervado, mert szerintem fut par olyan program a gyarban ami nem feltetlenul szukseges egy otthon hasznalt gepre
(de mondjuk ha azt nezzuk, hogy office majd 1gb, halo 1.5 gb, sql+vs az is)
de most az itthonin nezve a windows konyvtar 13gb. ugy, hogy semmi nincs kikonnyitve belole, tehat ami a telepiteskor felkerult az ott is van
de hetfon megnezem, hogy egy teljesen szuz install mit kostal .) -
waces
aktív tag
milyen l40-es? mert pl az l40-psl43e-ben atheros kartya van. en is szoptam vele egy csomot, hogy felment a realtek vezerlo ra egy nyamvadt hibauzenet nelkul es nem volt semmi wifi. utana probakent ratoltam egy atheros vezerlot es lass csodat mukodott. esetleg egy probat nalad is meger.
-
waces
aktív tag
válasz
Yoshitoshi #5548 üzenetére
notiban toshit, netbookban msit
-
waces
aktív tag
inteltol szedd le. ha nem talalod, akkor kiraktam hozzam azt a verziot, amivel biztos, hogy mukodik
-
waces
aktív tag
milyen oprendszerrol es milyen verzioju outlookrol beszelunk?
az outlook "levelei" (marmint amiket nem a szerveren, hanem lokalisan tarolsz, azok egy .ost fileban vannak (ha pedig kiarchivalod oket, akkor egy pst-ben). ezek a fileok oprendszertol fuggoen a systemfiles\document and settings\username\local settings\appilcation data\microsoft\oulook vagy systemdrive\users\... alatt vannak.
ezen fileok lementese utan futtasd le a scanost.exe-t es a scanpsct.exe-t (ha van pst fileod)
-
waces
aktív tag
L300-nal (sincs) semmi problema a videolejatszassal. Ennel azert sokkal jobb az integralt kartya. Raadasul Nalad a bongeszoben se jelennek meg jol a kepek (amihez aztan igazan nem kell vas), tehat inkabb beallitasokra gyanakodnek.
Anno l300-on meg a jatekok es foleg azok animacioi is zokkenestelenul mentek -
waces
aktív tag
válasz
insyde01 #5509 üzenetére
igen. ezert lesd meg a szervizeket (services.msc). meg proba erejere az automatice elindulo dolgokat kiszedegetnem (mintha latnam a toshi tempro ikonjat) es ha szuzen nem jelentkek, akkor lehet atnezegetni, hogy mi indul el es egyenkent elinditva oket kiszurni a tettest. (hklm\software\microsoft\windows\vurrent version\run hife a registryben)
-
waces
aktív tag
válasz
geckowize #5503 üzenetére
az nagyon reklamszagu lenne ha azt mondanam, hogy nem tudom, mert nem volt meg ra szukseg?
a szervizesek hozzaerteseben vannak hianyossagok (ld p300 vs 2. hdd), de maga a szerviz es az ugymenet az szerintem jo. mondjuk ugy dell/hp kategoria. tehat megcsinalnak mindent, kapsz szepen visszajelzeseket, hogy eppen hol all a dolog. gyorsank nem gyors, de nem is feltunoen lassu (es ez szerintem inkabb a raktarkeszletek logisztikajan mulik, mint magan a szervizen) -
waces
aktív tag
válasz
Biggieboy #5500 üzenetére
ismertelen eszkoz - jobb klatty - properties - details - property: hardware id. az alul megjeleno pci\ven_xxxx&dev_xxxx -re keress ra es konnyeden meg fogod talani a drivereket hozza. vagy innen indulva: http://www.netbump.com/hadiV2/
-
waces
aktív tag
válasz
geckowize #5493 üzenetére
en egy p300-1e9-et hasznalok mar egy ideje (csak 2 ghz-es, 3 gb ram es default kisebb vinyo van benne) ami kb a kistestvere
ami jo: kijelzo, teljes meretu billentyuzet, kulon numerikus billentyuzet, 2. hdd lehetosege, aksi teljesitmenye, hdmi kimenet, esata kimenet.
ami nem: a csuszos feluletu "zongoralakk" billentyuzet az amit szokni kell, es raadasul a billentyuzet koruli kava is ilyen, ami kb elso kinyitas utan mar tele van ujlenyomattal. a touch pad kornyeke is erzekeny, tehat kicsit tanulni kell rajta a gepelest, hogy veletlenul ne ugrassza az ember odebb a kurzort.
osszessgeben egy nagyon jol osszerakott es kellemes darab (pedig volt mar sokfele notim, raadasul tobb toshi is, de ez idaig az egyik legjobb). a negativumok inkabb izles kerdese, mint merheto problemak.
a masodik vinyo es a hazai toshi forgalmazok egy kulon vicc. alapban a masodik hdd helyen olyan fedolemez van, amibol kiall 5 db muanyag tavtarto pocok. toshi.hu szerint nem letezik ehhez masfajta hatlap es nem is kezelne a 2. vinyot. termeszetesen kezeli, szoval nyugodtan lehet 2 hddvel is hasznalni.
-
-
waces
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #5199 üzenetére
azert ez nem biztos. en lassan fel eve hasznalok egy windet ugyeletre (vagyis amikor hirtelen kell elerni valamit nagyjabol barhonnan). es erre tokeletes. az nb100-as megjobb, mert kisebb. nyilvan soha senki nem fogja rajta se megirni, se elolvasni a haboru es beket, de ilyen gyorsan megnezni ezt-vagy azt a neten/elolvasni-megirni egy levelet tokeletes. es a lenyege az ,hogy szinte semmi sulya nincs (nemugy, mint egy notinak).
a gond (akikrol te is irsz), hogy sokan noti _helyett_ vennek. arra viszont nem jo (igaz nem is erre van kitalalva) -
waces
aktív tag
válasz
Squirrel #5096 üzenetére
kicsit megkesve reagalva. maga a vas jo (csak legyen turelmed konfigolni, foleg ha xp-t akarsz rajta futtatni, de a vista is tobb, mint next-next-finish). utana mar kellemes.
ami negativuma az a hangos billentyuzet (bar ez megszokhato) es a boritasa, amiert siman jar a "faszkorbacs", mert bar szep, de olyan 15 perc hasznalat utan egyszeruen undoritoan nez ki az ujlenyomatoktol.)
egyebkent, ezektol eltekintve, egy jol hasznalhato vas. akar irodai felhasznalasra, akar otthonira, beleertve a jatekot is (eve fut rajta, mas meg nem kellde valoszinuleg a legujabb gameken kivul elfut rajta aminek kell). filmet lehet rajta nezni (szerencsere hdmi is van rajta), memoriaigenyesebb alkalmazasok is elfutnak rajta.
de ha van vmi konkret kerdes, csak mond -
waces
aktív tag
eleg sokfele toshi notit hasznalunk es az 1b9/1ba tipusokkal semmi gond nem volt xp alatt (en szemely szerint vistaval eleg sokat szivtam egy 1ba-nal. pontosabban a wifijevel, de ott valoszinuleg a problemas eszkozok is bejatszottak, tehat az valoszinuleg masnal nem jon elo
)
napi szinten hurcolaszva, xp-vel mukodik szepen jol. (a gyari toshi driverekkel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest