- Magisk
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi_hun
csendes tag
válasz
BluEyes #3258 üzenetére
Na de hogy az NFS underground is szaggasson...nálam szaggat.
Láttam a youtube-on hogy egyik srác az NFS legujabb részét a prostreetet futtatta a gépén x3100-al és simán ment, igaz gondolom nem 1,6-os procival.
Kinek van ilyen L-40-17s-es notija mint nekem?
Megtenné hogy lefuttat egy 3dmark2001-et deafult beállításokkal és beir egy pontszámot ide?
Plusz még egy lock on demot is ha lehet hehehe, a lényeg hogy amikor a föld felé irányítja az ember a gépet akkor fura csíkokat húz, azt kéne tudni hogy mások gépén is ilyen-e.
Tudom nagy igényű vagyok de megköszönném a szivességet, akár sörrel (nem virtuálissal).
Vagy ha nagyon nem szeretnék a fórumosok olvasgatni a témát az emailemet is megadhatom.Mégegy dolog: nekem sem engedi 98%-nál többet tölteni az akkut, és csak 2 órát megy ha hagyom alapjáraton a vistát és nem nyúlok hozzá, ez normális? A neten 3 órákat olvastam. Ha zenélek közben meg ezt azt csinálok másfél órát bírja.
Kösz,
Bandi -
Janin
csendes tag
válasz
BluEyes #2300 üzenetére
Sajnos a Vista alatt driverek nélkül is hibázik, újraindul, nem sok minden változott.
Így XP-vel már nem is próbálkoztam.
De legelább megtapasztaltam, hogy a 1Gb Ram-mal hiába fut tökéletesen ez nem garancia a 2Gb-os rendszer tökéleteségére.
Voltam a Shop-ban és jövő héten érkezik Kingston Ram, korektek mert vissza is cserélik.
Köszönöm a sok segítséget, majd mesélek az új Ramokról is. -
Janin
csendes tag
-
Janin
csendes tag
válasz
BluEyes #2290 üzenetére
Köszi a sok segítséget
, így mindig van egy kis remény.
Lecseréltem a vga driver-t de semmi változás,
Lecsréltem az audio driver-t de semmi változás,
Új directx-et raktam fel de semmi változás,
Lecseréltem a dxg.sys fájl-t mely 2004.08.18.-i egy 2004.08.03.-ira de semmi pozitív változás,
A memória teszt nem mutat hibát és a ramok tökéletesen müködnek egy Fujitsu-Siemens laptopban,
kezdem feladni, ugy néz ki be kell érjem 1Gb Rammal a Toshiba-ban -
Janin
csendes tag
válasz
BluEyes #2277 üzenetére
Sajnos a kék halál kb. 1sec és újraindul a gép, igy nem tudom elolvasni.
Lapozófájlt letiltottam de semmi változás.
A Memtest86-tal próbálkoztam, annyi kérdésem lenne, hogy van-e valami spéci lekérdezés az opciókban?
Vagy ahogy elindul a boot-cd ugy kell végig futtatni? mert egy modullal kb 40perc-nél jártam de nem írt hibát,de a végét sem láttam a tesztnek.
Egy 1gb-os ram tesztelése kb. mennyi idő?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
kavarc
aktív tag
válasz
BluEyes #2246 üzenetére
Sajnos 99%, hogy 943GML-es gagyi chipset van benne.
A Texhnotrade honlapján fent van a termék és az ottani specifikáció konkrétan írja, hogy 943GML; ill. a hivatalos toshiba honlapon max 2 GB-ig bővíthető a memória, ami szintén a 943-ra utal.Most nincs nálam a noti, de megnézem még a legújabb cpuz-vel...
-
kavarc
aktív tag
válasz
BluEyes #2042 üzenetére
Szia BlueEyes!
Igen én is valami ilyesmire gondoltam először.
Viszont indításkor 1.5-ös BIOS verziót jelez a gép (amit még vista alatt tettem fel); a kisördög viszont nem alszik: vajon miért 1.8-as a vistás és miért 5.2-es az xp-s? Mármint a rom file maga is ilyen néven fut, nemcsak a flashelő progi.
Szal nem tudom igazából, hogy megkíséreljem-e... Viszont csak azért nem szeretném visszatenni a vistát, hogy upgrade-eljem a bios-t. -
kavarc
aktív tag
válasz
BluEyes #1965 üzenetére
szia!
Nekem a leírás alapján sikerült feltennem az XP-t. Feltelepítettem az összes drivert is, amit a toshiba honlapról le lehetett tölteni xp-re. Egyedül a hangot sikerült csak nagyon nehezen előcsalni a masinából; kicsit bűvészkedni kellett vele, mert a ''gyári'' driverrel nem volt hajlandó működni.
Viszont lenne még néhány kérdésem:
- a bekapcsoló gomb mellett hardvergombokat nem tudtam életre kelteni (start-pause/stop/előre/vissza)
- nem tudom állítani a kijelző fényerejét/kontrasztját, hogyan lehetne?
- az Fn billentyűkombinációs szolgáltatások közül csak 2-t tudok elérni, a többi nem működik, van rá vmilyen megoldás?
Vajon mennyit kellene egy teljesen feltöltött 4000mAh-ás akksinak kibírnia? Nekem nagyon hamar lemerült (1óra); lehet, hogy csak az első töltés után volt ilyen kevés kapacitása?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
zolikaDB
veterán
válasz
BluEyes #1035 üzenetére
Ufonauta: látom én is, hogy jó... De ez se ér sz.rt se... Nem is érdekel már
Hagyom a fenébe! Bár, ha átküldenéd a te power saveredet, megköszönném
BluEyes: én így csapatom, csak kíváncsi lennék rá, hogy amúgy lehetne-e szebb hangot (sok-sok mélyet) kicsiholni a 2.1-es Logitech-emből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest