Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok!
Erről a laptopról érdekelne a véleményetek: L555-11U
Esetleg van valakinek innen ilyenje? Előre is köszi -
tony7
tag
Sziasztok! Vettem egy Toshiba nb3oo-1oo netbookot, és lennének kérdéseim hátha tud valaki segiteni. Felraktam az everest programot és az általában 75-87 közötti hőfokot mutat a processzorra a Toshiba állapotfigyelő viszont csak 5o körülit. Mi lehet ennek az oka és nem sok e az everest által mutatott érték, ami inkább valős. Köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
Sziasztok!
Rég jártam már itt és nem nagyon követtem az eseményeket.
Szeretném megkérdezni, hogy az A500-132/134 és a többihez van e már valami megoldás a zajos hangszóróra (sistergés...)?
BIOS 1.9-es van nálam, de ugyanúgy fennáll a probléma, driver is a legfrisebb. -
stufen2
aktív tag
na kész a lapos holnap megírom mit cseréltek benne, miért volt sötét a kijelző
-
bmakszim
őstag
Sziasztok!
A200-as típusú T2330 processzoros noti támogatja szerintetek a 800fsb-s T6600-ot? Illetve nem tudom, van különbség PPGA478 és PGA478 foglalat között? -
Kbali
nagyúr
válasz
kalorobert
üzenetére
Lehet, hogy a TV-n kell állítani, ill. HDMI kábel nem árt (bár gondolom azzal kötötted).
Ilyen beállításokról részletes topik itten. -
Kbali
nagyúr
válasz
stufen2
üzenetére
Én nem egy alkalommal csináltam már többféle gépen bios frissítést, soha semmi gond nem volt (amióta megy a winflash, kb. ugyanúgy működik, mint bármilyen szoftver telepítése). Az alapdolgokat kell betartani: nem akkuról, feltöltött, bedugott állapotban csinálni, gombot csak akkor nyomni, amikor kéri.
Neked konkrétan hogyan romlott el a dolog? -
stufen2
aktív tag
válasz
kalorobert
üzenetére
biosz frissítést nem ajánlom mert, nálam a hangmiatt akartam bioszt frissíteni kicst kerregett meg a ventihez is volt frissítés-----> marha f@szán mehetett vissza gariban, még egy vinyót sem lehetett rácsikarni
-
kalorobert
csendes tag
Nem találok egy értelmes tesztet L505-111-ről.Lehet angolul is.Egyébként én december óta használom és elég jól szuperál.Valakinek tapasztalat?Bios frissítést csinált valaki?Legutóbb rádugtam egy full HD tv-re és 1920*1080-as felbontásban próbáltam ki még is milyen.Amin meglepődtem hogy nem teljes képernyőben lett megjelenítve hanem kb 1 centivel beljebb volt a kép a tv kijelzőjén.Ráadásul mikor rádugtuk akkor axxem 1024*768-as felbontás volt az ajánlott a tv-n.Most a TV nem bírta vagy mi van?
-
kev08
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem laptopokat és pár Toshiba laptop tetszett meg. Ezek a típusok lennének.
Toshiba L650-13T
Toshiba A660-13VSzerintetek melyik érné meg jobban? Árba hasonlóak. Pozitív, negatív dolgok érdeklenének illetve ha valakinek van ilyen akkor mit szól hozzá, mik a tapasztalatok.
Előre is köszi

-
Kbali
nagyúr
Ilyenkor általában 2-3 dolog romlik el: inverter, az LCD-t megvilágító lámpa, esetleg az átvezető kábel.
Szerintem nálad a lámpa lehet a ludas - nem biztos, hogy kell a teljes kijelzőcsere, néha javítható olcsóbban is.
Ha garis, akkor irány valamelyik hivatalos szerviz (pl.: Technotrade), ha nem, akkor nézz szét itt valamelyik topikon keresd meg Duree vagy xbiker szaktársakat, ők foglalkoznak javítással is. -
hamham
tag
Én is tapasztalatokat szeretnék kérdezni, L555-11U lenne a kiszemelt.
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok!
Toshiba Satellite T130-as gépe van valakinek? Tapasztalat? -
stufen2
aktív tag
jelen esetben az a500asom szervizben van pont emiatt, nem volt kép de ha külsőre rányomtam ott volt, papír szerint 30adikáig kell visszakapnom, akkor megkérdem, de a fujimon 40 volt, csíkozódott aztán elhalványult és sötét lett csak ha mozgattam akkor volt kép rajta. Sajna kijelző csere drága mulatság, valószínűleg a sok fel le hajlítgatástól és a csapkodástól ment el.
-
earth
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem egy toshiba satellite A100-593-típussal kapcsolatosan.
A laptopnak a kijelzője érdekesen vibrál a bekapcsolásnál amikor a rendszer feláll akkor meg sötét a háttér, de látszanak az ikonok más színekben. Rákötöttük egy asztali monitorra és ott minden rendben volt. Nem tudom mi lehet a baja? Lehet hogy kijelző csere? Az mennyibe kerülhet egy ilyen típúsú gépeknél? Köszönöm előre is a segítséget mindenkitől. -
Kbali
nagyúr
válasz
Don Karesz
üzenetére
Naiv kérdés lesz: a 6300-s egyáltalán tud tölteni USB-n? Sajna a Nokiánál az, hogy USB-s csatlakozó van a telefonhoz, még nem jelenti azt, hogy tölteni is tud rajta keresztül.
-
tony7
tag
Sziasztok! Valaki tudna véleményt, személyes tapasztalatot megosztani az NB300-100
típusú készülékről. Készülék vásárlás előtt állnék és ezen a típuson gondolkodom. -
stufen2
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
nm, kábel gyanus az eset nagyon

-
-
stufen2
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de nem értem ezt a bekapcsolási mizériát, kicsit komolyabb gépem van egy htc dia2 és azt megfogom rádugom ha be van kapcsolva ha nincs és ha müxik a lapos akkor tölt, de ugyanez volt a samsung d900ommal meg az Se k750 emmel, meg anyámnak van valami 2330as nokiája és énnekem mindig töltött mindegyik, sőt dec 24-én fenyőzésből hazamenet találtam a budaörsi harley szalon előtti kúton a hóban egy 6500 classicot és azt tom hogy csak simán rádugtam az adatkábellel és feltöltött.
ha be van kapcsolva a lapos akkor annak mindenképpen kell áramot juttatnia a tyúkbélen keresztül a telefonra, mert elvileg meg gyakorlatilagis az usb-ben van feszkó meg áram is, én csak rádugdosom és már szívja magába ha ki van kapcsolva ha nincs. ilyen problémával nem találkoztam, próbáld ki asztali gépen vagy másikon is ha ott se akkor kábelcsere kérj kölcsönbe ha az se akkor nem jó a teló valószínűleg(bár ezt kétlem).
-
stufen2
aktív tag
milyen 1es milyen 2es? én csak rádugom a telókat usbre és tölt
-
Don Karesz
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba A300 1NO-rol szeretném tölteni a Nokia 6300-ás készülékem, de sem az 1-es sem a 2-es módban nem akar engedelmeskedni.
Mi lehet a gond?
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
Sambora89
üzenetére
lehet hogy ez ilyen, az enyémet ha visszakapom lemérem de még mindig nincs kész, ezek az értékek meg jók, de télleg nyáron többet pörög mint télen ezt észrevettem a fusinál meg a toshibámnál is
fusiról nem tok adatot adni mert amikor egy éve megégett a vga vezérlő benne akkor én direktbe köttettem és mindig fullon pörög de így is melegszik meg zajos -
Thusor
őstag
Sziasztok nekem egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy van nekem egy Toshiba Satellite L40-18W laptopom, ebben egy Realtek High Definition Audio hangkártya van amely azt csinálja beszélgetés közben az MSN-en hogy leveszei a jelerősséget és mindig fel kell újra húznom, így lehalkul a mikrofon. Szerintetek ez miért van? Jelenleg a legújabb driver van fent.
-
Sambora89
csendes tag
Sziasztok! Mai nappal én is a Toshiba tulajok táborát erősítem.
Az L500 1XR- hez a drivereket felraktam és mind működik. Lenne egy olyan kérdésem hogy másnak is sípol kicsit a webcam mikor bekapcsolja? Meg a venti nagyon sűrün kapcsol be, meg egy kicsit zizegős a hangja.
Tapasztalta már ezeket más is? -
hitchins
őstag
még mindig A2001IW Win7-tel
Úgy néz ki a fn billentyűk működnek, csak nincs az a felülről beúszó sáv, amin látszanak az ikonok, azt be lehet, hozni valahogy?
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
L505-111 notim van és próbáltam már többször is frissíteni a VGA drivert de nem sikerült!
Hiába telepíti föl de nem látja csak ezt a verziójú illesztő programot:8.632.1.2000
Win7 oprendszer van rajta! -
hitchins
őstag
Vista-s FCSU már próbáltam, de az nem megy fel, azt a hibaüzenetet adta, hogy "The serial number invalid".
-
stufen2
aktív tag
válasz
hitchins
üzenetére
nálam csak akkor működnek az fn gombok ha szűz a gép nincs fenn semmi a toshibás driverek közül, max webcam, mert amikor feltettem a Value Added Package-t pl akkor már a böngészés közben a home end gombokat sem tudtam használni, szóval újraraktam és maradt szűz és többet nem raktam onnantól kezdve fel semmit a csd.toshiba.com-ról külön szedtem hanghoz meg külön a vgahoz mást meg minek
, egyedül a cam drivert kell szednem a toshibáról
de ha visszakapom a gépem elvileg a héten meglesz és lesz időm akkor megnézem ezt a moddolós dolgot meg az fn gombosat is mert újrarakom a hátvégén. De az fn es az tuti hogy nálam csak úgy múködik hogy ilyen olyan packot meg utilityt nem rakok fel -
hitchins
őstag
Sziasztok!
A200 1IW
Feltettem a win7-et. Minden oknak tűnik, de az fn combók nem mennek.
Feltettem a Value Added Package-t amit a géphez írnak, de nem megy így sem.Korábban valaki írta, hogy egy korábbi verziót kell feltenni, de (TVAP 1.1.7 for 6 button)
Ezzel sem megy....Ötlet valakinek?
köszi
-
stufen2
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
ezzel egy probléma van, mégpedig az hogy nekem hd 4650-em van a500-134ben és innen szedtem a drivert és érdekes felment
, én nem értem pedig a win7nek nem engedélyeztem semmilyen driver frissítést, letöltést és nekem nem volt vele gondom.
ezen kívül még mindig ott van az eszközkezelős verzió, egy hete raktam újra a fusimat meg lakótársam asusát és automatice megkerestettem vele. De ha megjön az a500as a szervízből akkor újrarakom és meglátjuk mennyire nem tetszik majd neki. -
halacska56
csendes tag
Sziasztok!
NB 100 netbookom van, november óta win 7 baj nélkül futott rajta. Múlt héten egyik nap nem indult el, csak a bal felső sarokban villogott egy kis vízszintes vonal.
Semmiképpen nem tudtam elindítani, ezért gondoltam, próbálkozom a recovery cd-vel. 20-25 kísérlet után végre felment a recovery. MBR-t megjavítottam boot-cd-ről, de azóta sem tudok sem xp-t, sem win 7-et, sem ubuntut telepíteni. Windows elkezd fájlokat másolni, aztán mikor telepíteni kellene, megint a kis villogó vonal a bal felső sarokban, illetven a Microsoft Corporation felirat a képernyő közepén, és tovább semmi. Ubuntu is eljut addig, hogy a program telepítése, aztán sötét képernyő. Megőrülök már vele!
Tud segíteni valaki? -
galmat89
tag
válasz
polonic
üzenetére
Ha windows 7 64-bit-ed van, innen szedd le a drivert (vista 64-bithez is jó):
http://www.driversdown.com/drivers.asp?ID=114932&brNum=3&show=0
Ha windows 7 32-bit-ed van, akkor pedig innen (vista 32-bithez is jó):
http://www.driversdown.com/drivers.asp?ID=114933&brNum=3&show=0
-
stufen2
aktív tag
válasz
hitchins
üzenetére
win7 után nincs az a hüle aki visszatenné a vistát. amúgy win7tel kicsit gyorsabb, amúgy meg egy év alatt annyira elhasználódik a gép hogy mindenkinél belassul, garirol meg anyit hogy tojnak rá, nekem most van az a500 -134 esem kijelző hiba miatt a háerpénél és senkit sem izgatott hogy mi van rajta, idézem " a vinyó tartalmáért nem vállalunk felelősséget" (amúgy meg ki az a gyengusz aki szoftveres hiba miatt visz gépet szervízbe? - szal tedd csak fel azt a win7et csak vigyázz hogy autó reges legyen. Driverokról meg annyit hogy autómatán majdnem mindet leszedi a win7 max hangkari hoz kell egy realtek meg a monitorwezérlőhöz egy ati vagy egy nvidia driver és slusz max még cam driver
-
hitchins
őstag
Sziasztok,
a segítségeteket kérnémAdott egy toshiba a200 1IW laptop alapból Vista-val telepítve.
Problémám, hogy nagyon lassú a rendszer. A bekapcsolástól több perc is eltelik mire végre feláll.
Kezdetben sem volt túl gyors, de így 1 év használat után már tényleg borzasztó lassú.Kérdés, hogy Vistát telepítsem újra, vagy érdemes Win7-re váltanom? (úgy látom driverek vannak toshiba oldalán)
A vista alapból rajta volt, csak egy helyreállító cd-t kaptam. Ezzel egyáltatlán tudok teljes újratelepítést (format,+ újratelepítés) csinálni?
Ha Win7-et feltenném, de esetleg vissza szeretnék állni vista-ra, akkor a licenc-et buktam?
Vagy bármikor vissza tudom tenni?köszi
-
stufen2
aktív tag
válasz
kozmi55
üzenetére
nekem a500-134em van és toshibás bios frissítést raktam fel ami elvileg a hűtésen javított volna...... a lényeg hogy garisan ment a szervízbe mert utánna még egy rohadt windowst se lehettett rá felhúzni. A bios frissítést én nem ajánlom nem egy haverom szopt@ már meg a frissítgetéssel. Úgy jó ahogy a gyárban kiadták vagy max ha hivatalos szervízben csinálják akkor nem lehet gond. én még egyszer még véletlenül se nyúlok ilyenhez.
-
galmat89
tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Na azóta tovább próbálkoztam, kerestem a neten a témában.
A cucc nem módosított semmit a driveren, mert ugyanúgy nem települt fel.
Viszont, találtam ATI Mobility Radeon-os Catalystet, ami viszont gond nélkül feltelepült. Ráadásul a legfrissebb 10.6-os. Nem is kellett hozzá modtool.
A sima Catalyst tehát úgy látszik így se úgy se megy, de ez a mobilitys verzió meg ahogy a neve is mutatja notebookokhoz is van, és Toshiba-n is megy. Hurrá. -
G_P
tag
hali!
priviben mondatáok pár szót a toshiba satellite l500.1xr-ről?
megéri azt a 160 ezret? mert a leírások alapján szerintem megéri, de nem tudom hogy télleg olyan-e amilyennek gondolom. jobb len ha priviben írnátok.
köszi a segítséget!
-
galmat89
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy volt már róla szó itt, és el is olvastam az ilyen kommenteket, de segítségre lenne továbbra is szükségem.A notebookomban ATI Mobility Radeon HD5145 videókártya van. Olvastam, hogy a Toshiba megállapodott az ATI-val, hogy a kiadott Catalyst driverek nem települhetnek toshiba notikra. De azt is olvastam, hogy van a Mobility Modder.NET program, ami "patcheli" a drivert.
Letöltöttem a legfrissebb verzióját a programnak és a 10.6-os catalyst-et. Kicsomagoltam a drivert, elindítottam a modder progrit, kiválasztottam a mappát a C-n, Modify-ra mentem, ami 1 másodperc alatt lefutott és kiírta, hogy Finished...
Na most mi a helyzet? Mert a vga driver maradt a 9.9-es catalyst. Semmi nem változott. Mégis mit kéne most csinálnom? Már kifogytam az ötletekből.
Kérem a segítségeteket!
Köszönöm. -
kozmi55
tag
Mégegyszer beirom, mert nem kaptam választ, de jó volna megoldani:
Pár hete a Toshiba automatikus frissítője felkínálta, hogy telepitsem fel a legújabb BIOS-t (A500). Felraktam, de azóta gyakran történt olyan, hogy pár másodpercre lefagyott a gép, és érezni is lehetett rajta, hogy teljesen forró. Régebben olvastam itt a fórumon, hogy valamelyik BIOS verziónál vannak a ventilátorral problémák. Szerintetek ez okozza a fagyásokat?
Honnan tudom leszedni a régebbi BIOS verziót?
-
peeti03
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írom, de hátha itt tudtok segíteni.
A következő probléma egy Toshiba Satellite Pro l300-1b9-el áll fenn.Laptopom még talán nincs is 1 éves, de az akksi már most teljesen meghalt benne. Ezalatt azt értem, hogy hiába van benne, nem vesz fel töltést, Win7 1%-nak mutatja és azt írja töltődik, de több óra után sem megy feljebb. Ha kihúzom hálózati csatit egyből megáll a gép. A gépet általában hálózatról használom ilyenkor benne van az akksi, mert sűrűn kell helyet változtatnom.
Érdekesség, hogy nem folyamatosan romlott, hanem pár hónaponta körülbelül 20%-ot (everestel néztem).
Utoljára például 87%-os elhasználódottságot mutatott, körülbelül 5-10 percig bírta az akksi, aztán másnap már mint ha nem is lenne benne akksi.
Ami nekem szemet szúrt, hogy akárhányszor bedugom 220-ba dugóját, akkor szikrázik, hol kicsit, hol nagyot. Ez lehet probléma? Mert azóta ilyen hogy megvettem! Az elején nem érdekelt különösebben, de amióta elkezdett romlani akksi, azóta mindig előbb 220-ba, aztán a gépbe dugom a kábelt. (Így is szikrázik!)
Bocsi a hosszú postért, de remélem minél többet tudtok, annál előbb tudtok segíteni!
Kérdésem az lenne, hogy ez másnál is volt így, vagy próbáljam meg gariztatni? Esetleg valahogy rendbe lehet tenni az akksit? -
Thusor
őstag
Toshiba Satellite L40 használat közben egyet sípolt. Szerintetek mi okozhatta? Ez jelenthet valamit?
-
kavarc
aktív tag
válasz
bmakszim
üzenetére
bmakszim!
A "visszaállító" DVD-t használatakor minden(!) adat elvész! Sajnos az első dolga a helyreállító processznek, hogy törli a HDD partícióit, majd újra létrehozza azokat.
Amúgy a helyreállító DVD-vel sajnos nem is tudsz egy másik WIn7 példányt telepíteni; az tényleg csak arra való, -ahogy a neve is mutatja- hogy ha már semmi sem segít, akkor a gyári állípotra vissza tudod állítani a gépet. -
pyres
csendes tag
Sziasztok!
Egy Toshiba Satelite L500-1R2 -t szeretnék vásárolni. Netezni illetve filmnézésre kellene -HD filmek is- játék nem lenne.Ezekre elég lenne-e illetve tudtok ajánlani más alternatívát is kb. ilyen árfekvésben. (130.000-ft-ig)
Köszi! -
Bobyjack
senior tag
Kéne egy kis segítség: Toshiba Satellite A300-as laptop a célpont windows XP SP3-al. Nem tudjuk milyen driver kell a billentyűzet előtt lévő érintő gombok és az Fn gombok beüzemeléséhez. Ha valaki tudja melyik driver kell honnan akkor írjon légyszi egy linket.
Köszi -
stufen2
aktív tag
válasz
student
üzenetére
az eco utility program az a gazdaságos energiafogyit tolja de szinte használhatatlan mert fn+képernyő halványítás gombbal ugyanezt eléred és nem kell 8at kattintgatni ugyanazért az eredményért
amúgy a konklúzió nekem a toshiba oldalas szoftverekkel az hogy: én többet a büdős életbe soha se többet(ati drivert,meg a realtek audiot, le lehet szedni a megfelelő oldalakról), max a webcamot szedem le de szerintem a többi semmire se jó, más meg igazándiból nem kell külön leszedni mert a win7 mindent leszed autómatán

-
stufen2
aktív tag
válasz
student
üzenetére
tegyél fel egy realtek audiodrivert és állítgasd át a vezérlőpultban a driverrel a hangokat, nekem a500-134esem van és büszke vok a hangjára pláne az előző notimhoz képest ami fusi AMILO PI1556
Fn gomb: ugyanígy jártam, nekem vistát toltak rá de kb 10 percet volt rajta ment rá a win7
leszedtem énis mindenféle baromságot ilyen utility olyan utility szutykokat meg hd hangzás drivert és rájöttem hogy fos szinte majdnem az összes--->újraraktam a gépet és csoda müködtek az fn gombok ahogy felraktam a hozzá való drivert onnantól megint szarok voltak, sőt ugyanígy jártam a billentyűzet-tapipad driverrel is mert onnantól kezdve ahogy felraktam nem tudtam használni a home és az end gombokat hogy a képernyő legaljára ugráljon (itt fórumon pláne jól jön nem kell egy évig görgetni) és azt is csak újratelepítéssel tudtam megoldani -
student
őstag
Sziasztok L500-1XR tulajok
vettem én is egy notit, a wifi is müxik leszedtem hozzá a drivert, de folyamatosan világít a led és fn-nel se tom ki-be kapcsolni.A többi Fn gomb müxik. nálatok is ez volt a gond? win7 32bit
eszközkezelőbe van egy felkiáltójeles PCI simple communication lehet ez a gond?mennyire pörögnek a ventik? nekem alaphűtés mellett még 1-2percenként felpörög a nagyobb venti 30másodpercre eléggé zúg, most ezt még meg is érteném egy komolyabb játék mellett de ph meg index olvasás miatt ne porszivozzon má
Lehet hogy a szoba miatt? most elég meleg van 24 fok.Nem tetszik a hangszórója se , valami iszonyat dobozhangja van nálam. Nem lehet vhol állitani a hangzáson?
a 6éves albacomp notimnak 100x különb
a gombok is zajosak kissé de oké.
a Toshiba arcfelismerő szoftvere ill Eco utility ezzel a modellel is müxik?
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Sambora89
üzenetére
Vedd meg inkább ezt a szépséget jobban jársz.
-
Sambora89
csendes tag
Sziasztok! Véleményt szeretnék erről a Toshiba szépségről.
http://www.notebook.hu/notebook/toshiba/satellite/toshiba_satellite-l500-1xr
Valakinek van-e ilyen és ha igen milyen a tapasztalata? Teljesítménye és vga megfelelő benne? -
polonic
félisten
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Ez a programokra igaz, de nem teljes mértékben, előfordulhat nagyon kevés programnál, hogy nem megy.
A hardverekre egyáltalán nem. 64 bites oprendszerrel a hardver csak akkor fog működni, ha a gyártója készített hozzá külön 64 bites drivert. Ha a hardverhez nincs 64 bites driver, akkor az meg nem moccan 64 bites oprendszeren, 32 bites driver nem jó hozzá. -
bmakszim
őstag
Hali!
L505-111 tulajokat kérdezem! Ha a gyári 32bit-es Win7 visszaállító dvd-t használom, akkor az csak a C meghajtót formázza majd le, vagy a D-t is? Van egy hardverem, aminek nincs 64bit-es driver támogatása, csak 32bit-es, ezért szeretném azt feltelepíteni.Vagy másik megoldás, amire gondoltam, hogy feltennék egy 32bites Win7- et a mostani 64es mellé a D meghajtóra, de nem formáznám, mert az adatokat nincs hová áthelyeznem. Nincs nagyon teleszemetelve , csak pár film, meg zene van rajta. Ez működne megfelelően?
-
SASS89
csendes tag
Sziasztok, Van egy Toshiba L300-om es portalanitani szeretnem itthon! Laptopot meg nem szedtem szet, ezert kernem a segitsegetek h hol kezzem! esetleg ha valami rajzto tudtok kuldeni az is jovolna!! elore is kosz.
-
kozmi55
tag
Pár hete a Toshiba automatikus frissítője felkínálta, hogy telepitsem fel a legújabb BIOS-t (A500). Felraktam, de azóta gyakran történt olyan, hogy pár másodpercre lefagyott a gép, és érezni is lehetett rajta, hogy teljesen forró. Régebben olvastam itt a fórumon, hogy valamelyik BIOS verziónál vannak a ventilátorral problémák. Szerintetek ez okozza a fagyásokat?
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam egy Toshiba Satellite a300-29K laptopot, windos 7 van rajta, és az lenne a kérdésem, hogy a Bluetooth-t hogyan tudnám rajta használni? Mit, és hol kellene beállítani, hogy a telefonom lássa? Illesztőprogram fent van, de nem tudom, hogy valamilyen kezelő felületnek is lenni kellene?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lesz még melegebb is... Meg amúgy is, zsír új a gép és úgy fújtat mint egy ipari porszívó. :S
, én nem értem pedig a win7nek nem engedélyeztem semmilyen driver frissítést, letöltést és nekem nem volt vele gondom.
Tud segíteni valaki?

Lehet hogy a szoba miatt? most elég meleg van 24 fok.
Janou