Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Don Karesz
üzenetére
Naiv kérdés lesz: a 6300-s egyáltalán tud tölteni USB-n? Sajna a Nokiánál az, hogy USB-s csatlakozó van a telefonhoz, még nem jelenti azt, hogy tölteni is tud rajta keresztül.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
nm, kábel gyanus az eset nagyon

-
stufen2
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
lehet hogy én vagyok nagyon hülye, de nem értem ezt a bekapcsolási mizériát, kicsit komolyabb gépem van egy htc dia2 és azt megfogom rádugom ha be van kapcsolva ha nincs és ha müxik a lapos akkor tölt, de ugyanez volt a samsung d900ommal meg az Se k750 emmel, meg anyámnak van valami 2330as nokiája és énnekem mindig töltött mindegyik, sőt dec 24-én fenyőzésből hazamenet találtam a budaörsi harley szalon előtti kúton a hóban egy 6500 classicot és azt tom hogy csak simán rádugtam az adatkábellel és feltöltött.
ha be van kapcsolva a lapos akkor annak mindenképpen kell áramot juttatnia a tyúkbélen keresztül a telefonra, mert elvileg meg gyakorlatilagis az usb-ben van feszkó meg áram is, én csak rádugdosom és már szívja magába ha ki van kapcsolva ha nincs. ilyen problémával nem találkoztam, próbáld ki asztali gépen vagy másikon is ha ott se akkor kábelcsere kérj kölcsönbe ha az se akkor nem jó a teló valószínűleg(bár ezt kétlem).
-
alfa147
tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
Hello!
Beolvassa az SDHC kártyát. A 8GB-at biztos az van nekem. -
Adler
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
Köszi.
most meg is rendeltem, elvileg pénteken már Én is élvezni fogom a masinát.
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
Valamivel összeakadhat.Megoldását nem tudom, bocsesz
-
veilside03
csendes tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
Don Karesz: nekem semmi problémám nem volt a wifivel. talán csak gyenge a jel és soká tart mire létrejön a WWW. nekem a routernél volt szarakodás, sehogy sem tudtam rávenni hogy WEP-es biztonságot beállítsam rajta. végül a WPA2 lett, d emár fasza

-
mischa71
csendes tag
válasz
Don Karesz
üzenetére
Szia!
Egy barátom is ezzel szívott, azután ezen az oldalon talált rá megoldást:
http://lacy.hu/windows_vista/nem_kap_ip_cimet_a_gep
Azóta rendesen működik a hálózata!
Remélem Neked is segít majd ez!üdv, Mischa
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou