- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmi55
tag
Most lehet nagy baromságot fogok kérdezni, de nem tudom mit csináljak.
Egy Toshiba A500-om van, ami már majd két éves. És tegnaptól valamiért nem tudom rákapcsolni a töltőre. Beszúrom a töltőt a helyére, és csak ilyen lazán lötyög benne, egy kis mozditásra kiesik, és nem tölt.
-
kozmi55
tag
Mégegyszer beirom, mert nem kaptam választ, de jó volna megoldani:
Pár hete a Toshiba automatikus frissítője felkínálta, hogy telepitsem fel a legújabb BIOS-t (A500). Felraktam, de azóta gyakran történt olyan, hogy pár másodpercre lefagyott a gép, és érezni is lehetett rajta, hogy teljesen forró. Régebben olvastam itt a fórumon, hogy valamelyik BIOS verziónál vannak a ventilátorral problémák. Szerintetek ez okozza a fagyásokat?
Honnan tudom leszedni a régebbi BIOS verziót?
-
kozmi55
tag
Pár hete a Toshiba automatikus frissítője felkínálta, hogy telepitsem fel a legújabb BIOS-t (A500). Felraktam, de azóta gyakran történt olyan, hogy pár másodpercre lefagyott a gép, és érezni is lehetett rajta, hogy teljesen forró. Régebben olvastam itt a fórumon, hogy valamelyik BIOS verziónál vannak a ventilátorral problémák. Szerintetek ez okozza a fagyásokat?
-
kozmi55
tag
hát ja... kicsit jobban utánanéztem és nem támogatja. Úgyhogy nem tudom használni a windowsos virtual pc-t.
OFF: Milyen virtual machine programot ajánlanátok??
-
kozmi55
tag
Hello! Újratelepítettem az A500 -omat, tettem rá egy windows 7-est. Felraktam az összes drivert is, ami van hozzá, de az FN + F1, F2, stb... funkcióbillentyűk nem működnek. Mit kell ehhez felraknom??
-
kozmi55
tag
Újratelepítettem az A500 -omat, tettem rá egy windows 7-est. Felraktam az összes drivert is, ami van hozzá, de az FN + F1, F2, stb... funkcióbillentyűk nem működnek. Mit kell ehhez felraknom??
-
kozmi55
tag
Toshiba A500-nál hogy kell bekapcsolni a billentyűzet háttérvilágítását???
-
kozmi55
tag
Arról érdeklődnék, hogy a a500-136 -ban van-e TV tuner, mivel angol oldalakon olvastam pár tesztet, és irnak TV tunerrről, de ott nem nevezik meg a pontos tipust. Illetve, hogy van-e benne az a bizonyos távirányító, ami a 134-esben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest