- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
Sziasztok!
Van L505-111-es notim. Pár hete a hűtőventilátora nem működik megfelelően. Játék közben nem pörög fel eléggé, a gép túlmelegszik és kikapcsol. Miután visszakapcsolom a gépet, a venti felpörög, ahogy játék alatt is menni kéne neki, így tökéletesen hallani, hogy játék közben nem megy max fordulaton. Mi lehet ennek az okat, szoftveres, avagy hardveres?
Kb 1 éve kicseréltem a prociját egy erősebbre, de azzal is tökéletesen működött, nem hiszem, hogy ez a gond, de emiatt nem tudom érvényesíteni a garit. -
bmakszim
őstag
Sziasztok!
A200-as típusú T2330 processzoros noti támogatja szerintetek a 800fsb-s T6600-ot? Illetve nem tudom, van különbség PPGA478 és PGA478 foglalat között? -
bmakszim
őstag
Hali!
L505-111 tulajokat kérdezem! Ha a gyári 32bit-es Win7 visszaállító dvd-t használom, akkor az csak a C meghajtót formázza majd le, vagy a D-t is? Van egy hardverem, aminek nincs 64bit-es driver támogatása, csak 32bit-es, ezért szeretném azt feltelepíteni.Vagy másik megoldás, amire gondoltam, hogy feltennék egy 32bites Win7- et a mostani 64es mellé a D meghajtóra, de nem formáznám, mert az adatokat nincs hová áthelyeznem. Nincs nagyon teleszemetelve , csak pár film, meg zene van rajta. Ez működne megfelelően?
-
bmakszim
őstag
válasz
vagabor #6838 üzenetére
Én semmit nem kapcsoltam ki, gondolom biztos nem viccből vannak rajta. 1-2 progit töröltem le csak amik a tálcán voltak és semmi szükségem rájuk. A terhelés nélküli 60 fok és a terheléses 80 is teljesen normális, még asztali kártyákon is, sőt ott feljebb is mehet néha! A noti hűtő burkolaton keresztül működik igen, de mint láttad, vannak szellőző nyílások a gép alján, ahol hűvezető csöveket is láthatsz, na azok segítségével akár 10 fokot is hűthet egy jó minőségű (mondjuk zalman) hűtő! Igazából talán a noti élettartamát hosszabíthatja meg egy ilyen szerkezet!
-
bmakszim
őstag
válasz
vagabor #6833 üzenetére
A 80-82 még egyáltalán nem vészes, de ha zavar vegyél alá egy hűtőt! Az órajel ugrálás nálam is megvan, de sztem normális, ezt már az asztalimban lévő Athlon64 3500+ is tudja, már 3 éve megy és semmi baja! A ventillátor viszont nekem csak játék alatt kapcsol rá igazán, de windowsban is hallani néha h gyorsul kicsit, majd újra halk. Nemtom szerintem normális, de majd a hozzáértők megmondják.
-
bmakszim
őstag
válasz
gyuggyerca #6815 üzenetére
Én is birtokosa vagyok egy ilyen gépnek. Inkább játékra tudnám ajánlani, de arra nagyon, a mai játékok többségét viszi teljes, v ahhoz közeli grafikán, natív felbontásban. A vga hőmérséklete is még az egészségesnek mondható 80 C alatt mozog (én 79-et tudtam belőle eddig "kicsikarni"), meleg szobában, asztalra helyezve! Kívülről pedig egyáltalán nem meleg!
-
bmakszim
őstag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L505-111 notebookom. A merevlemeze particionálva van, a C-n telepítve van a Win 7 64bit, a D-n ennek a helyreállítására szolgáló adatok és mellékelve van hozzá egy Win 7 32bit-et tartalmazó lemez is. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható lenne az, hogy mindkét op. rendszer fel legyen telepítve egyidejűleg? Kompatibilitási okai lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Napelem
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest