- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svenike
tag
válasz
malisonX #5735 üzenetére
Utánakerestem itt a fórumban, ezért újat néztem ki a Toshiba A300-1no lett.. no, de! Ez nem kapható az ipon.hu-n..tudtok nekem ilyen laptopot ajánlani, megbízható helyről? (természetesen csak új, garanciás jöhet csak szóba!)
Tudnátok mesélni a tapasztalatokról evvel a géppel kapcsolatban?
Köszönöm előre a hasznos segítségeteket!
-
ABE
őstag
válasz
malisonX #4831 üzenetére
Azért én kíváncsi lennék, hogy spyduck hány zsanérhibás A200-ast látott... Továbbmegyek: nem csak attól lesz tartós valami, mert atomstabil. Sok esetben egy konstrukció élettartama attól nőhet meg, hogy a dinamikus terhelésből (pl. a mozgatás miatti lötyögésből) származó erőhatásokat fel tudja venni a konstrukció, és nem az anyagot fárasztja a kritikus pontokon. Tervezéskor tulajdonképpen kompromisszumot kötnek: mekkora helyet foglalhat a zsanér, mennyire legyen könnyű nyitni, mennyire nyílhat ki, stb. Egyik gyártó így oldja meg a dolgot, a másik meg amúgy. Egyébként a zsanér nem elreped, hanem törik. A burkolata repedhet, de a mozgatásért felelős zsanér teljesen tönkremenni fog. Röviden ennyi a véleményem.
-
zsoltke
tag
válasz
malisonX #4821 üzenetére
az én a200-asomon egy 24 centis zsanér van, ennél stabilabbat ilyen árú gépnél még nemigen láttam. aki ezt megrepeszti annak elég csúnyán kell bánnia vele
még ide a zsanér témához tartozik, hogy nekem nagyon tetszik, hogy egy kézzel is fel lehet nyitni a lapost, nem kell az alját fogni, ez gondolom a speckós zsanér miatt van és az a hátulütője hogy nem nyílik ki kb. 120°-nál jobban a fedlap. -
ABE
őstag
-
FerNandor
őstag
válasz
malisonX #3958 üzenetére
Az akkor tök jó. Mondjuk engem nem nagyon érdekel a crysis meg többi új cucc(bár lehet,majd kipróbálok egy-két felkapott új játékot), egyedül erre vagyok nagyon ráizgulva már elég régóta
[link]
Hát nem tudom mennyit várok tőle, nem is tudom konkrétan, h mi a különbség, de szerintem elég lesz nekem nekem így is, hogy DDR2
Akkor te meg vagy elégedve a Toshibával minden szempontból?
köszi a választ
Ha eszembe jut még valami, akkor írok
-
FerNandor
őstag
válasz
malisonX #3860 üzenetére
Jah! köszi, ezt ismerem, csak nem tudtam, h firmware, mondjuk a pc-mnél nem ártana egy frissítés
, 2006-ban vettük, pioneer dvd író van benne, akkor ezek szerint, ha frissíteném akkor tudná kezelni a mínuszos-os DVD - R DL-eket. Meg az is fura, h DVD-t 4x-nél gyorsabban nem ír...
Köszi az infót malisonX !!Ha meglesz már, úgy is írok majd ide, ha meg addig valami eszembe jut, akkor is.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest