- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
bmakszim #8305 üzenetére
Ha megvan még a régi proci, akkor tedd vissza bele és úgy vidd gariztatni.
Egyébként lehet, hogy poros a venti és esetleg ki kellene tisztítani.
Az is lehet, hogy csak mostanra kezd meghalni a gép a nem ehhez a hűtéshez méretezett proci miatt. Szerelték egyáltalán ezzel vagy ilyen teljesítményűvel eredetileg a gépet? -
kavarc
aktív tag
válasz
bmakszim #7506 üzenetére
bmakszim!
A "visszaállító" DVD-t használatakor minden(!) adat elvész! Sajnos az első dolga a helyreállító processznek, hogy törli a HDD partícióit, majd újra létrehozza azokat.
Amúgy a helyreállító DVD-vel sajnos nem is tudsz egy másik WIn7 példányt telepíteni; az tényleg csak arra való, -ahogy a neve is mutatja- hogy ha már semmi sem segít, akkor a gyári állípotra vissza tudod állítani a gépet. -
vagabor
aktív tag
válasz
bmakszim #6839 üzenetére
Kösz a válaszokat.
Akkor ha szerinted is normális működésnek számít a fentebb leírtak akkor nem foglalkozom vele. Viszont szerintem nyáron muszály lesz venni valami hűtést, mivel 30fokos átlaghőmérsékletnél nem ilyenek lesznek a vga hőmérséklet értékei :]
Végül én sem fogom kikapcsolni a toshibás progikat, bár a nagy részének nem látom értelmét, (pl toshiba bulletin board, eco utility, tempro stb) viszont a memória tetemes mennyisége miatt inkább hagyom. Ha majd a processzor idővel lesznek gondjaim majd akkor átnézem újra.
Még egy kérdés, nézegettem a hivatalos oldalon a garanciakiterjesztéssel kapcsoalot infókat, de pl ehez a géphez a toshiba nem ajánl semmiféle garit, viszont más oldalakon lehet kapni futáros garikiterjesztést. Most akkor hogy is van ez?
kösz -
vagabor
aktív tag
válasz
bmakszim #6834 üzenetére
amúgy nagyon korrekt gép, engem csak a vga melegedése izgat. Nálam terhelés nélkül is feljebb kapcsol a venti egyet, mikor a vga 58-60 fok körül van. Ahogy olvastam a kommented nálad is hasonlóan működik a gép. Nekem alapból furcsa az a tény is hogy egy vga terhelés nélkül 60fok körül van, bár lehet hogy csak azért vagyok így mert ez az első notim. Amúgy a notihűtő egyébként csak a burkolaton át hűti a gépet? Nem tudom megéri e venni, mert ha ez az állapot normális akkor nem foglalkozom vele, valamint azt sem akarom hogy egy batár alátétet is cipelni kelljen pluszba.
Te a toshibás progik közül kapcsoltál ki valamit? Én kinyomtam egy párat, bár nem egy 512M ramos gépezet hogy spórolgatni kelljen a rammal -
vagabor
aktív tag
válasz
bmakszim #6818 üzenetére
sziasztok, nekem is ilyen masinám van, de nekem akad némi gondom a vga hőmérsékletével, ugyanis alaphelyzetben 55-60 fokos, terhelés alatt pedig, van mikor 80-82-t is eléri
drága gépről lévén szó nem szeretném ha a vga idő előtt tönkre menne, ezért nézegettem a beállításokat, (energiagazdálkodási lehetőségek,pci-express pl) de semmi használható beállítás nincsen. Valamint azt sem értem hogy terhelés nélkül miért ugrálnak az órajelek? Értem ezalatt a cpu,vga-t. Van mikor a cpu órajel is 2200, gondol egyet és visszaugrik 1200-ra és vissza.
A vganal is ugyanez a bajom, ott meg a venti lesz csapágyas vagy nem tudom, mivel a vga melegedne 60ig aztán a venti lehűti pár fokot és kikapcsol, majd megint be :]
Valamint ha nem haragszatok meg szeretném tanácsotokat kérni abban, hogy melyik toshiba gyári progit éri meg kikapcsolni, ugyanis a drága cég mellékelt hozzá egy raklappal.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hyundai, Kia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest