Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha a driver is betöltődik, akkor már az is lassítja. Mekkora a lassulás a bekapcsolt és kikapcsolt állapot között? Akkora, hogy indokolja a kikapcsolást? Ha igen, lelked rajta - én személy szerint örülök, hogy az OFF gépemben van ilyen védelem, a Toshibámban nincs, azt nem is ráncigálom bekapcsolt állapotban.
-
stufen2
aktív tag
válasz
üzenetére
épp egy hete szedtem le az eco utilityt mert ha fenn van akkor nem tom állítani fn gombbal a fényerőt, meg azt a szar value packot is mert, azzal meg végképp nem lehet használni az fn gombokat, nekem egyik sincs fenn azt működik az fn sor, power saver meg nekem nem javított semmit sem, amúgy nálam 57en áll de várás nélkül minden azonnal bejön még a netes böngészés is ha netán közben dvdt írok meg kicsomagolok
-
benjoe1
aktív tag
válasz
üzenetére
A Toshiba gombtámogatáson belül tudod variálni, hogy mit működtessen a gomb.
Ha azt akarod, hogy némítson, keresd ki a Célútvonalnál a Program Files\Toshiba\TBS\TBSSoundMute.exe-t és azt regisztráld a gombhoz.
Ha vissza akarod állítani, hogy a világítást kapcsolja, akkor keresd ki a Célútvonalnál a Program Files\Toshiba\TBS\Dimmer.exe-t és azt regisztráld a gombhoz.A300-nál így van!
-
mouse1
csendes tag
válasz
üzenetére
Áhhh.... Veszek inkább egy RW-t valahol... Nincs kedvem a spanyol Toshibával angolul vitatkozni, hogy miért is akarják megjavítani az általam elcseszett magyar notebookot.
Bár szerintem nem lenne abból semmi baj ha pendriveról megy. Ha elindul, akkor már végig is megy, olyan nincs hogy csak a felét olvassa. Legfeljebb nem indul el... Na jó! Majd holnap, ma már nincs idő rá. 
-
mouse1
csendes tag
válasz
üzenetére
Na ja! Én is örülök a vetillátor folyamatos zúgásának, a hangszórók servegése jobban idegesít.
Viszont nem biztos hogy egy BIOS frissítés segít. Sajnos ez lehet hardver tervezési hiba is, teszem azt egy status lábat elfelejtettek behuzalozni. (Mint én a közelmúltban
Viszont az még csak prototípus, és nem került - és így nem is fog - forgalomba!) De még én is reménykedek.
Egyébként az enyém a PSAM3E típus. Az új sorozat a PSAR3E. Lehet ebben már kijavították a problémát. Már Magyarországon is csak ezt lehet (vagy lehet majd) kapni A500-1DN típusszám alatt. Szívesen megkuksolnám azért azt is, de a bizalmam elszállt, úgyhogy ha újat vennék, azt semmiképp. Pedig lehet az már egy jó gép lesz. Értem én, Time to Market, na de milyen áron! Pedig marha jó gép lett volna belőle...
Szerk.: És bocs, hogy szidom, és kitartok emellett, higyjétek el, nem érdekem, de már unom hogy mindig mindenhol csak a dícséret megy, hiszek nekik, megveszem, és sz*r. Na! Én nem dícsérem.
-
ddavid82
csendes tag
-
mouse1
csendes tag
válasz
üzenetére
Sajnos egyet kell értenem... A space-en kívül nekem is ugyanezek a problémáim. + még illesztési probléma van a baloldali kéztámasz részen, recseg. Lehet hogy csak mi fogtunk ki rossz szériát / típust, de egy nagyhírű gyártó ilyet nem engedhetne meg magának. Én is felhagytam a Toshibával. Pedig nem lenne rossz a kütyü, de igazából ezek elnézhetetlen hibák. Következő gépem Dell lesz...
Szek.: Ja, nekem is A500-as van.
-
mouse1
csendes tag
válasz
üzenetére
Szerintem nem driver. Linux alatt ugyanezt csinálja. És ha letiltod a drivert, akkor az valószínűleg letiltja a végfokát az audio kontrollernek, azért hagyja abba. Ha a mute-ot benyomod, akkor is ugyanez fog történni. Ilyen akkor szokott lenni, ha egy kábel rossz helyen van elvezetve, mondjuk egy alacsony jelszintű árnyékolatlan vezeték előtt (jó példa, ha mobiltelefont viszel pl. tévé v. erősítő közelébe).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bár szerintem nem lenne abból semmi baj ha pendriveról megy. Ha elindul, akkor már végig is megy, olyan nincs hogy csak a felét olvassa. Legfeljebb nem indul el... Na jó! Majd holnap, ma már nincs idő rá. 

Viszont az még csak prototípus, és nem került - és így nem is fog - forgalomba!) De még én is reménykedek.
, és most már viszonylag halk is meg hideg is. Szóval szerintem neked is be kellene ruháznod egybe.
Janou