- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B0B0
csendes tag
válasz
benjoe1 #6457 üzenetére
Köszi a választ, de nekem 12P-m van amit elég kevés ideig gyártottak, igaz ua. minden driver (1EQ csak az amiért "haragszom")
Tuti nem driver probléma, mert a TOSHIBA Software Installer csak nem szedett le rosszat (meg a windows update sem)...UPDATE: Most nézem tegnap kijöttek a 32bites driverek tegnap, talán jön a 64 is hamarosan...
-
törölt tag
válasz
benjoe1 #6311 üzenetére
Parasztvakítás...
A proci FSB-je 800 MHz, tehát felesleges bele a drágább 1033.mas RAM.
A GT230M sokkal gyengébb mint a MR 4650, ezt 240M-re alapozom, mivel már az is gyengébb.Bár a 134-nél is 1033-mas proci és 800-as RAM van, de ott azért van még 3MB L2 cache is meg 2,5 GHz is, valamint RAM-ot cserélhetsz, procit nem.
Eléggé összekuszált modell, ha nem árazzák túl jó lehet, bár ha ennek is zúg a hangszórója az elég gáz. -
róbert gida
tag
válasz
benjoe1 #6021 üzenetére
Üdv. Én is próbáltam az A300 1G2-n az S-video kimenetet és nem igazán volt jó a kép pedig a Tv tuti jó.
és a kábel is jó valami kompatibilitás
Nálam az általad említett gombok közül a második ami a multimédiát is bekapcsolja a kikapcsolt gépet bekapcsolja
Xp van a gépen és a driverek.Van vkinek ötlete??
-
benjoe1
aktív tag
válasz
benjoe1 #6021 üzenetére
Ha valakit érdekel, hogyan lehet egyszerűen a gomb, logo, tapipad világítást ki-be kapcsolni: A "Program Files\Toshiba\TBS" könyvtárban található Dimmer.exe fájl a felelős érte, tehát erről lehet egy parancsikont létrehozni, vagy a Toshiba gombtámogatáson belül a két programozható gomb (némítás és média lejtászó) egyikére lehet ezt beprogramozni.
Vista alatt gondolom azért nem némításként működik az első gomb alapértelmezettként, mert nem arra van beállítva gyárilag (software bug)! Ha valakit ez zavar, akkor a gombtámogatásnál a TBSSoundMute.exe-t kell beállítani és szerintem jól fog működni.
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest