- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
tibcsi0407 #8444 üzenetére
Ok. Köszi!
Megosztottan használod a 2 netet, vagy a mobil csak tartalék? -
Laca0
addikt
válasz
tibcsi0407 #8442 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy milyen router-en?
Az LTE usb-s?
2 kábeles netet is tud kezelni, ugye?
Asus N18U-t fognék be ilyen célra. -
akom
őstag
válasz
tibcsi0407 #8430 üzenetére
Szia Tibcsi!
Nekem pozitív tapasztalatom van az R7000+Tomato+Huawei E3372 USB modem trióval.
Jelenleg két helyen üzemel, az egyiken DualWAN is működik.
Van ahol fájlszerverként is használják. (20-40MB/s sebességgel lehet adatot mozgatni a rá csatlakoztatott USB3.0 HDD-ről, persze terheléstől függően gigabites hálózaton.) -
ArthurShelby
addikt
válasz
tibcsi0407 #8433 üzenetére
Azt nem ismerem, de lehet jó az is.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
tibcsi0407 #8430 üzenetére
Asus ac68u. Arra még volt tomato. Én erra voksolnék.
Illetve asus ac3200, ha jól tudom az is jó. Bár "A három rádió miatt iszonyat kevés nvram szabad, így nem ideális moddolt firmwarehez". -
válasz
tibcsi0407 #8343 üzenetére
Nem 4G-zek, DIGI optikám van, sőt igazából semmilyen extra funkciót nem használok mostanság. Egy-két port forward, egyéb tűzfalszabályok, egy kis cron, 8-10 statikus DHCP cím, HDD mountolás, szóval csak alap dolgok.
-
válasz
tibcsi0407 #8341 üzenetére
OK. Én még nem tettem fel, mert fiam itthon van, és folyton a neten lóg, nem akarom kihúzni alóla. Ha már flashelek, akkor reset, manuális újrakonfig, minimum fél óra szünet, újraindítgatás. Majd egyik nap, ha épp megy az egyetemre, vagy barátnőjéhez. Addig legalább jönnek a tapasztalatok.
-
mcll
senior tag
válasz
tibcsi0407 #8308 üzenetére
Ott is jártam már, ott mondták hogy az igényeimnek a Tomato CFW lesz a jó választás. Ezért is kérdeztem meg itt is, mert gondoltam itt többen tudnak tippet mondani még akkor is ha kevesebben vannak itt, de azok mind Tomato-t használnak.
Odaát ezeket ajánlották: D-Link 860L B1, Asus N18U. Bár a 860L-ről volt aki lebeszélt, mert állítólag nem jók mégsem.
Összeghatár? 30e kb. De ha van értelme feljebb menni kicsit, akkor esetleg lehet több is. -
válasz
tibcsi0407 #8304 üzenetére
Persze, ahogy néztem a changelog-ot, nem volt komoly változás.
-
válasz
tibcsi0407 #8302 üzenetére
Most én sem reset-eltem, bár igaz, hogy az előzőnél megvolt az NVRAM törlés.
-
blakey
titán
válasz
tibcsi0407 #8218 üzenetére
Nem tudom, hogy mit mondott, de lényegében igen, nekem bejön és nagyon jól működik, már új driverek vannak, nálam érezhetően jó a wifi.
-
blakey
titán
válasz
tibcsi0407 #8216 üzenetére
Melyik Shibby? 140-eshez képest továbbfejlesztett, tudtommal Shibby már nem nagyon foglalkozik a dologgal.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #6099 üzenetére
Üdv!
A VPN kapcsán kérdeznék, az én esetemben, melyikre van szükség? Vagy melyiket érdemes feltenni?
Elkezdtem keresgélni, itt a topikba, de egy csomó fajta VPN-el találkoztam, és nem tudom melyiket kellene nekem használni.BIG-VPN
BT-VPN
Mega-VPN
Nocat-VPN
Tor-VPN
VPN -
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #6099 üzenetére
Tehát akkor hogyha egy total commanderel ftp-n csatlakozom, és le szeretném játszani az adott filmet, akkor nem streamelni fogja, hanem előtte letölti, és csak utána játssza le?
Míg VPN -es megoldásnál ez kiküszöbölhető? -
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #6106 üzenetére
Akkor nem szóltam
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #6073 üzenetére
Értem, és hogyha telepíteni szeretném, akkor
opkg update
opkg install minidlnaUtána mi teendőm van?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #6071 üzenetére
Te ebben jártas vagy?
Tudnál erről egy kis infót mondani?
Melyiket érdemes használni?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5977 üzenetére
És a Script ami reboot előtt érdemes lefuttatni az ez?
/opt/etc/init.d/S99rtorrent stop
/opt/etc/init.d/S80lighttpd stop
killall rtorrent
killall screen
killall lighttpd -
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5975 üzenetére
Transmission-nál vannak ez ügyben tapasztalataid?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5972 üzenetére
Ilyen nincsen beállítva, de az áramszünetnél nem ér sokat nem?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5970 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítséget
, hogyha sikerül beüzemelni, az rtorrentet, akkor maradok annál, de jelenleg olyan probléma van, hogy ha újra indul a router, akkor az összes torrentet le kell ellenőrizze.
Különben úgy látja, hogy nincsen letöltve, és neki áll újra leszedni.Ennek elkerülése végett, a watchdir, meg a session mappát át kellene helyeznem arra a mountolásra, ahova a torrenteket tölti le. De nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni, a mappa átmásolást természetesen megoldom, de valamilyen configot biztos kell módosítani, azt meg már nem tudom.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5968 üzenetére
Pont arról szeretnék váltani, te milyen klienst használsz?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5966 üzenetére
Erre gondoltál?
Hogyha itt nem találom, akkor lehet, hogy nem is lehet felrakni, mert nem ARM-es?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5964 üzenetére
Jaaa értem, azok megvannak
Akkor neki is kezdek.
Szerk: Felraktam, utána a Deluge következett volna, de azt írja nincsen ilyen csomag. E leírás alapján próbáltam.
Lehet azért nem megy, mert az enyém nem ARM?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tibcsi0407 #5962 üzenetére
Oké felrakom köszönöm
De:
"Persze, ha már előtte mindent belőttél." Ez alatt mit értesz?
-
tatararpad
őstag
válasz
tibcsi0407 #5957 üzenetére
Nekem a multiwanosok szépen be is álltak renewing státusz alatt a WAN kapcsolatnál, é dobálta is elfele random. Amúgy ekkora tömegigény ez a multiwan?
-
Wolgor
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5888 üzenetére
Kipróbáltam, ugyan úgy nem megy. Nem, nem a DDNS-el van probléma. Lefrissítem a firmware-t, és a WAN kapcsolatnál megáll Renewing alatt bármit csinálok. Nem tudom, hogy a MultiWAN miatt kell-e valamit configolni, de fura hogy már 3 verzió óta jelen van a probléma.
-
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5882 üzenetére
N18U-m van igen
Kösz a biztatást, hétvégén megpróbálkozom vele
-
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5870 üzenetére
Így próbáltam igen, csak a Cups meg Poppler nem települ, a többi csomag igen..
De köszi a támogatást, itt feladom, sajnos kicsit távol áll tőlem ez az elmélyülés a Tomatoval, így is van egy-két x akta a router használata során -
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5868 üzenetére
Optware nem ott van! Ez a telepítés nem akar sikerülni, mindkét telepítés végén hiba volt..
Collected errors:
Cannot find package poppler.
Check the spelling or perhaps run 'ipkg update'Collected errors:
Cannot find package py26-cups.
Check the spelling or perhaps run 'ipkg update' -
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5853 üzenetére
Nem ismerem, ezt hogy kell megfogni?
Az install packages CUPS résznél a wget hibára megy nálam:
cd /opt
root@NAS:/opt# ipkg install wget-ssl
Installing wget-ssl (1.12-2) to root...
Nothing to be done
An error ocurred, return value: 1.
Collected errors:
ERROR: The following packages conflict with wget-ssl:
wget -
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5851 üzenetére
Az eszközök és nyomtatók résznél pipával látszik, erre gondoltam
Mintha új portot kapna ki/bekapcsolásnál a nyomtató, amit a Windows nem tud lekezelni. -
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5823 üzenetére
Köszi a tippeket
Sajnos a router újraindítás sem segített, ez különösen érdekes mert korábban működött már a hálózati nyomtatás. Megvárom Intrudert, hátha tudja a tutit
-
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5821 üzenetére
Sajnos a ki és bekapcsolás nem oldotta meg a nyomtatást. Csak úgy tudtam nyomtatni ha átdugtam a routerről a PC-re a nyomtatót. Ha befejezem a munkát akkor újraindítom a routert, hátha megoldódik.
-
lehella
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5819 üzenetére
Igen, látszik az USB eszközöknél.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #5815 üzenetére
Felraktam rá NVRAM törlés nélkül. Az egyetlen dolog, ami összekuszálódott a WAN beállítása, de az ugye nem egy nagy kaland. Gondolom ezt is a MultiWAN lehetőség zavarja össze.
Megy az Entware NG is, meg minden maradt szépen a régiben! -
Hege1234
addikt
válasz
tibcsi0407 #5777 üzenetére
sry !
költöztem is -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #5702 üzenetére
Viszont, ha elírás, akkor a 20MB/s körüli értékek sztem rendben vannak.
-
Kovesz82
tag
válasz
tibcsi0407 #5660 üzenetére
pech, facebook és az https
-
zambozoli
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #5654 üzenetére
Jó ez csak mi úgy kezdődik hogy "https://" azt te ezzel ki nem szűröd, leginkább is ezen a szinten semmivel, ha jól emlékszem!
-
válasz
tibcsi0407 #5654 üzenetére
Sajnos a facebook-ot így pont nem fogja tudni szűrni, mivel az HTTPS. A 111-es verzióban volt egy ilyen...
– ACCESS RESTRICTION: use string module instead web module (https is blocked now – facebook for example)
Majd a 119-ben egy ilyen...
– Access Restriction: return to old „web module” style. „String” module is still in image, advanced users can use it in own iptables rules,
A kettő közt működik az Access Restricition menüből a HTTPS blokkolás, a többi verzióban csak iptables-el. Bár azt is láttam küzdöttek vele Shibby fórumán, nem tudom végül sikerült-e megtalálni a működő megoldást.
-
válasz
tibcsi0407 #5621 üzenetére
Ez jó, ez a Tomato képes verzió. Egyébként mivel van benne recovery mód, semmi baja sem lesz, ha rossz fw-t tesz rá, csak nem indul el, de újra lehet flashelni.
korcsillio, erre viszont az 52-es Tomato build a legújabb, vagyis ezt töltsd le.
tomato-K26-1.28.9052RAF-EN-MIPSR2-032H-mini-VPN.trx
Felrakásához segítséget itt találsz.
-
korcsillio
addikt
válasz
tibcsi0407 #5619 üzenetére
Csak simán N10 van az alján .
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5603 üzenetére
Az első két lépés már megvolt akkor mikor először írtad pár napja:
Opkg update
Opkg install minidlnaTehát fent volt az Entware alatt, de a gyári is be volt kapcsolva. Most a gyárit kikapcsoltam, és beállítottam a média útvonalat a JFFS alatti minidlna configban. De ki van kommentezve még pár dolog ami talán kellhet, mert a TV-n nem jelenik meg a DLNA források között semmi.
Ezek pl jó hogy ki vannak kommentezve:
#network_interface=eth0
#friendly_name=My DLNA ServerNincs még valami a config fájlban ami módosítani kéne? Illetve nem kell router reboot, hogy érvényesüljenek a configban történt módosítások?
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5598 üzenetére
Kösz Tibcsi és mindenki másnak is. Összefoglalom mi a helyzet most:
Asus RT-N18U router + AdvancedTomato 3.0-132 K26ARM USB AIO-64K van fent.
ruTorrent probléma: 10-15 futó torrent után ha újat adok hozzá, akkor a router totálisan lefagy, csak POWER OFF lehetőség marad. Ezt 3-szor már eljátszotta, 2MB/sec korláttal is. Fájó szívvel kikapcsoltam, pedig nagyon tetszett ez a modul.
DLNA: Csak SAMSUNG TV-n eldobálja a kapcsolatot.
Most tartok ott, hogy beleöltem vagy 20 óra munkát, az itteni tippeket felhasználva próbáltam megoldani a fenti két problémát, olvasom, hogy másnak tökéletesen megy, de nálam nem akar összejönni, így lehet tényleg egy NAS lesz belőle (Synology vagy Zyxel)
De még előtte tennék egy próbát megelégednék azzal, ha a DLNA stabilan működne, de rájöttem, hogy azzal, hogy Tibcsi leírása alapján feltettem Entware alá az alternatív miniDLNA-t, attól én még a beépített Tomato verziót használom. Megtenné még valaki, hogy írna egy step by step leírást, hogy lehetne a beépített helyett az Entware verzót használni. Gondolom úgy kezdődik, hogy felületen ki kell kapcsolni a beépítettet.. ami utána jön, az érdekelne.
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5584 üzenetére
Hát nem, azt már tegnap nem volt időm leírni, hogy ugyan elindult a letöltés miután a letöltési könyvtár beállításra került, de olyan szinten lefagyott a router, hogy csak a kikapcsoló gomb maradt. De volt itthon egy használaton kívüli külső HDD, azt megformáztam EXT4-re és azzal most Ok. Következő challenge, hogy az eredeti 1.5T HDD hogy lesz EXT4. Olvasgattam róla a neten, de igazából az a javaslat, hogy mentés, repartícionálás, reformat. Egylépéses megoldást nem találtam.
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5582 üzenetére
Köszönöm, ez volt a gond!
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5580 üzenetére
Köszi! Na feltettem, elvileg mindent beállítottam, de a két hozzáadott torrent állapota: Felfüggesztve és ezen nem is tudok változtatni. Van ötleted? STOP / START nem segített! THX
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5578 üzenetére
Köszi, még 2 kérdés. A RuTorrent install gyakorlatilag 1 parancs beírását jelenti SSH-ba:
opkg install rtorrent-easy-installHa jól rakom össze eddig az Entware működését,akkor ilyenkor az történik, hogy netről letölti a megfelelő csomagot, telepíti az Entware alá, konfig és kész. Ez egyben akkor azt is jelenti, hogy a parancs beírása után intelligensen az a csomag töltődik le, amelyik az adott routerhez passzol?
Illetve a másik kérdés: Ha JFFS alá települ az Entware, akkor az azt is jelenti, hogy az USB HDD-re nem tesz fel semmit, magyarán a HDD-ket lehet kisérletezésképp cserélgetni a router alatt? Pont azért kérdem, mert így tudnám próbálgatni más,pl EXT-re formzott HDD-vel a működést!
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5576 üzenetére
Két dolog miatt hezitálok még, ami az általad is linkelt RuTorrent guide oldalon van:
This version works only on mipsel routers: RT-N16, RT-N66U, RT-AC66U...
Ez gondolom valamilyen CPU architektúrát jelent, de nem tudom, ezért inkább kérdezek. Nekem Asus RT-N18U routerem van ARM CPU-val. Ezzel is kompatibilis??A másik:
We need an usb-flash formatted EXT2 or an usb-hdd formated EXT3, DON'T TRY TO INSTALL ON NTFS OR FAT32 FORMATTED DISKS BECAUSE YOU ONLY GET A BIG HEADACHE!!!
Ez nem tudom mire vonatkozik, de nekem a külső HDD-m, ami az USB portra van kötve, és amire letölteni akarok, az szerintem* NTFS-re formattált vinyó, amikor használatba vettem még nem tudtam, hogy LINUX alatt fogom használni. Mivel ez nagyon pirossal, meg nagybetűkkel van írva az eredeti oldalon, ezért inkább rákérdezek itt, hogy mi legyen?* Azóta megnéztem, tuti NTFS: WD Ext HDD 1021
Partition 'Elements' tntfs (1,334.85 GB / 1,397.26 GB used) is mounted on /tmp/mnt/Elements -
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5574 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de azóta atomstabil, egyszer sem dobta el a DLNA service-t! Hálás köszönet még egyszer!
Következő újítás az Transmission lecserélése. Nekem nem igazán működik Asus RT-N18U routerrel. Elkezd letölteni, azt is csiga lassan,aztán megáll. Úgyhogy felbuzdulva a sikeren, belevágok ebbe is!
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5518 üzenetére
Szia! A leírásod alapján felraktam az Entware-t. Felraktam alá a miniDLNA-t, cofigoltam, szóval minden egyértelmű volt a leírásod alapján! Nagyon bízom benne, hogy megszűnnek a service eldobási problémák! KÖSZÖNÖK minden tippet és tudásmegosztást!
A SAMSUNG TV-hez passzoló config beállítás itt olvasható: http://tomatousb.org/forum/t-658822/dlna-minidlna-conf-can-t-keep-settings-after-reboot
-
Supppe
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5522 üzenetére
Szia sajnos nem segített mert már telepítve van a shiby tomato 132.v AIO És van rajta nigix server mysql szerverrel is. működik is a weboldal sőt az adatbázist is meg találja. Csak a login rendszer nem működik rajta..
"Warning: Cannot modify header information - headers already sent by"
<?php
/*
Minden oldal elején be kell hívni, mert ez tartalmazza a behívásokat, meg mindent ami
az oldal indulásához és működéséhez kell!
*/// Karakterkódolás
header ('Content-Type: text/html; charset=utf-8');require 'system/config.php'; // Az oldal főbeállításait tartalmazó php fájl
session_start();
require('system/functions.php');
/* Classok */
require 'classes/mysql.class.php';
require 'classes/user.class.php';function sendRegMail($email = '',$user = '',$pw = ''){
global $settings;
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
$headers .= 'From: '. $settings['oldal_nev'] .' <'. $settings['email'] .'>' . "\r\n";.....
Amúgy érdekes hogy a shib tomato 132v AIO drivere a rt-n18u asus routeren a bittorrent részével letöltött torrentek 100% terhelik a porcit ami elég gáz. ez most a tuxera meghajtó drivert használva. Érdekelne hogy a másik fajta tomato-RT-N18U-ARM--132-AIO-64K-NOSMP ami paragon drivert használ az is csinálja e?
mert így 3M letöltési sebességre kellett korlátoznom különben ledobja(leakad) a hdd. -
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5518 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ! Belefogok és ha lesz kérdésem felteszem itt! Még egyszer köszönöm!
-
Lizingrider
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5516 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ, de őszintén szólva nem vagyok még ennyire advanced user, hogy tudjam ez mit jelent. Pár mondatban le tudnád írni, meg hogy hol érdemes utánaolvasni. Ennyit sikerült összeguglizni: Entware is package repository for embedded devices. These packages allow you to add new functionality to your device.
-
válasz
tibcsi0407 #5480 üzenetére
usb-ről bootolj be egy ubuntuval, és nézd meg eléred-e.
ha igen, akkor tuti a win, vagy valami egyéb szoftveres para van. -
Dzsekó
addikt
válasz
tibcsi0407 #5478 üzenetére
Csak azt tudom mondani, amit én tennék, kipróbálnám másik laptoppal LAN-ról, ha azzal megy, akkor a laptoppal van a gond, de ha azzal sem megy, akkor a router beállításaiban van a gond.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #5474 üzenetére
Na jó, még sem jó.
Hétvégén hazautaztam és megpróbáltam, de LAN-on sem tudom elérni a routert. De egyedül csak a laptopról nem megy. Minden más kliensről be tudok lépni. A laposról viszont se a webes felületet, se Rutorrentet nem tudom elérni, viszont SSH megy.
Amiket próbáltam:
-tűzfal kikapcs
-hálókártya töröl, újratelepít
- böngészőt kitakarítottam
- több böngészőt is próbáltam (Chrome, IE, Edge, Firefox, UC), nem jó.
Valami lokálisal lehet a gépemen, ami összeakad a routerrel. De elképzelésem sincs, hogy mi ez.
Igazából ennek megfelelő topikot sem tudnék, mert részben hálózati, részben oprendszer probléma.
Esetleg valakinek ötlet? -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #5473 üzenetére
Na, másik host-ot használva működik a laptopról is. Akkor ezek szerint nem a portot szűrték.
-
válasz
tibcsi0407 #5471 üzenetére
Szerintem próbáld meg más gépről, vagy ha adsz ideiglenes hozzáférést én is szívesen megnézem, hogy nekem jó-e, de nem most, mert most épp indulóban vagyok, majd délután leszek ismét fent.
-
válasz
tibcsi0407 #5469 üzenetére
Szia,
Nem lehet, hogy a használt gépen van a probléma oka? Én nem tudok róla, hogy akár a rutorrent, akár az admin felület másképpen működne WAN-ról, mint LAN-ról.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5450 üzenetére
Azt hogyan látom, hogy elindult?
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5448 üzenetére
olyan, mintha a minidlna nem indulna el
majd még egyszer végigfutok a beállításokon
ezekre mindre szűkség van?
http://prohardver.hu/tema/re_600_mbps-os_tempot_iger_2_4_ghz-en_az_asus_rt/hsz_2520-2520.html -
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5446 üzenetére
beírtam, sajnos a tv nem látja a szervert, de indításnál bekapcsolja a saját média szerverét, iába vettem ki a pipát és mentettem
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5442 üzenetére
na, megvan a config fájl,
nekem a filmek pl, az "
asus1 meghajtón transmisson könyvtárban vannak (/mnt/asus1/transmission)
nekem hogyan kell ebbe a fáljba beírnom -
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5437 üzenetére
-
válasz
tibcsi0407 #5437 üzenetére
"Az administration / JFFS -ben nem találtam filet, középen csak loaded van."
A webes felülten nem is fog találni.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5434 üzenetére
Az administration / JFFS -ben nem találtam filet, középen csak loaded van. a telepítés lefutott, újraindítottam, szóval config file nincs, a dlna mintha a régi módon menne. A tv először asus néven írta ki a routert, utána újra tomato usb néven volt elérhető a router. Most nem tudom melyik dlna-t használja.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5434 üzenetére
köszi
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5430 üzenetére
Oké
, végig mentem, újraindítottam a miniDLNA is telepíteni kellene? azt hogyan?
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5430 üzenetére
Putty? webes felületen léptem be.
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5428 üzenetére
Oké,
itt elakadtam : "Utána SSH-n le kell futtatni a következőt:
entware-install.sh"és a JFFS -nél sem engedi a formázást.
A vinyón van ntfs partició is nem vágja haza?
-
imis
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5426 üzenetére
Nekem nincs túl bonyolítva, csak a tomato van a rooteren. Ezt a "telepítettem Entware-ból egy MiniDLNA-t" megoldást linux ismeretek nélkül, hogyan tudom megldani. Akkor nem kapkodnék a NAS vétellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged