- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Kovesz82 #6392 üzenetére
Szia!
Van még két ilyen írás is ott, nézd meg, hátha segít valamelyik.
OpenVPN beállítása iOS és Android eszközökhöz
VPN beállítása mobiltelefonra -
-
-
válasz
Kovesz82 #6362 üzenetére
Szia!
Ne keverd a verziószámokat! Az 1.28 a fő verzió, ez tudtommal sok-sok éve változatlan, azon belül a Shibby buildnek is van egy saját verziószáma, ami jelenleg 137-nél tart. [kép] De a 137-est én nem nagyon ajánlom, sajnos a MultiWAN rész egy kissé bugos, emiatt inkább a 132-t szoktam javasolni, jómagam is ezt használom az Access Pointként funkcionáló RT-N12 D1-emen. [about] [status]
Látom közben megfejtetted magad is. Én ezt javaslom feltenni:
tomato-K26-1.28.RT-N5x-MIPSR2-132-Max.zip
Trükközni nem kell, mehet fel az Administration -> Upgrade menüben. Aztán lehetőség szerint NVRAM törlés, és manuális beállítás.
-
-
-
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Kovesz82 #5653 üzenetére
Szia,
Az acces restriction menüpontban tudod. Tudsz több profilt is létrehozni és azon belül pedig többféleképpen is lehet szűrőket készíteni.
A képen, amit lentebb láthatsz, csak annyit írtam be, hogy facebook. Ez azt jelenti, hogy az összes webcímet, amiben szerepel a facebook szó, blokkolni fogja a router. Ehhez hasonlóan egymás alá írva egész hosszú listát tudsz készíteni.
Persze magát a szűrést máshogy is el tudod végezni, itt találsz segítséget. -
-
-
-
törölt tag
-
-
válasz
Kovesz82 #4942 üzenetére
Nem tudom mit tartasz Te normális sebességnek, de fentebb írtad, hogy a 60Mbps már megvan, tehát annyira rossza azért ne lehet! Ha meg nagyon fontos a sebesség, akkor kábelt használni! Egyébként két WiFi eszköz közt eleve feleződik a maximálisan elérhető sebesség, hiszen a routerben csak egy rádió van, és ahány fel kell annak kommunikálnia, annyi felé oszlik a sebessége. Esetleg ha vannak más hálózatok is a környéken, akkor meg kell nézni, hogy azok mely csatornán adnak, és a foglaltak használatát kerülni kell, mert az interferencia mind a Te, mind az ő hálózatukat lassítani fogja.
-
-
válasz
Kovesz82 #4935 üzenetére
Ha nem csinál semmit a gomb, akkor az baj, vissza kell vinni garanciába, ha van még rá.
Elvileg feltehető a Tomato az ASUSWRT felületről is, ha már WRT-s fw van rajta, és ha firmware hiba miatt nem indul el a router, akkor elvben önmagától is recovery módba áll, de ebben az állapotban én nem foglak biztatni, hogy állj neki, mert aztán ha valami mégsem jönne össze, akkor volt egy routered.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged