-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korcsillio #5642 üzenetére
Egyszer én is használtam ilyen továbbítást. A router wifin vette a jelet, rákötöttem LAN -on egy Androidos miniPC -t és azon csináltam Wifi Hotspotot.
-
válasz
korcsillio #5640 üzenetére
Sajnos nem, mert az erre képes Tomato fw már nem tehető fel erre a routerre. De ezt eredetileg nem is írtad, akkor ugyanis mondtam volna, hogy az nem fog menni ezzel a megoldással, csak kábelről volt szó. Persze megpróbálhatod a WDS módot, aztán majd meglátod, hogy megy...
-
válasz
korcsillio #5638 üzenetére
WDS módhoz MAC címeket is meg kell adnod, de az jellemzően csak azonos hardverek és szoftverek közt működik stabilan, és sosem szerettem.
-
válasz
korcsillio #5630 üzenetére
Dehogynem kell, a Wireless beállításoknál, ahol a kliens módot is beállítottad. Ott kell megadnod a másik router SSID-t amire csatlakoznál, és a PSK-t (jelszót) is.
-
válasz
korcsillio #5628 üzenetére
Véletlenül nincs azonos tartományban a másik router LAN-jával?
-
válasz
korcsillio #5623 üzenetére
Oké, elrontani nem tudod, nem kell aggódni, mindig van visszaút. Ha sikerült, a 4-es pontot ne felejtsd el, az NVRAM törlést.
tibcsi0407, igen. Bár régen volt már ilyen a kezemben, de ha jól rémlik ez nincs külön jelölve rajtuk, csak simán RT-N10 van ráírva. Akkor kaphatta meg az A1 jelölést, amikor kijött a B1.
Korábban szomszédomnak és kolléganőmnek is ilyen volt, mindkettőre én tettem Tomato-t, szépen mentek vele.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
korcsillio #5620 üzenetére
Ez érdekes. Nem ismerem ezeket a verziókat, de furcsa, hogy egyikkel sem egyezik a táblázatból. Várjuk meg, hátha felbukkan itt egy N10 tulaj, nehogy rosszat flash-elj rá.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
korcsillio #5618 üzenetére
Általában az alján van a lényeg, hogy milyen verziójú a hardver.
Itt láthatod, hogy N10-ből többféle is van. -
válasz
korcsillio #5615 üzenetére
Ja, csak mert, hogy ebbe a topikba írtál. Egyáltalán milyen hardver verziójú a router?
-
válasz
korcsillio #5613 üzenetére
Szia!
És rajta van a Tomato fw? Akkor rém egyszerű, a Basic -> Network oldalon a Wireless részben a Wireless Mode-ot állítsd át Wireless Client-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest