- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjsz
Topikgazda
De, a Tomato korábban tudott ilyet hibátlanul: még a Linksys WRT54GL-es korszakomban sok ilyen router-re raktam a Zarate féle Tomato-t, és wireless kliensként mind a mai napig szépen működnek!
-
tjsz
Topikgazda
Csináltam egy gyors teszt config-ot az itthoni tartalék N18U routeremmel: wireless client-ként NEM volt hajlandó csatlakozni az AP-mre..... Ugyanakkor én most éppen egy hasonló esettel küzdök, csak ott wireless ethernet bridge-ről van szó, de ott is csak "B/G mixed" mode-ban hajlandó működni.
Azt is próbáltam, hogy a Security-nál "disabled"-re tettem, de ez sem segített. -
akom
őstag
Sajnos ez egy ismert hiba tomato alatt. Több embernél is jelentkezett: linksysinfo.org,
reddit.comPróbáld esetleg azt, hogy nem kódolod le a hotspotot. Nekem anno úgy működött.
-
-
ArthurShelby
addikt
Végül az lehetett a baj, hogy tomato-ra való áttérés után nem reseteltem (csak előtte). Most már jó (viszont továbbra sem értem mit rontottam el a restoration tool-nál, hogy nem látták egymást.
Az ac56u-mat szeretném kliens (azaz pontosabban wireless ethernet bridge) üzemmódba tenni. Ami a lényeg, hogy 5GHz-n, ac-n.
Valamiért csak 2.4-en sikerül, 5-n nem
Ez egy bug, vagy mit ronthatok el? -
Szia!
A wget és a gzip binárisok útját végig megadva is ezt csinálja a script? Lehet van több is a binárisokból, pl. a firmware részeként (/usr/bin alatt), és entware-ben (opt/usr/bin alatt) is telepítve. El kellene dönteni, hogy melyiket használod, és annak az elérési útját végig kiírni. Olyan is szokott lenni, hogy az fw-ben csak valami butított bináris van, ami nem is ismer minden paramétert.
-
-
-
-
Szia!
Már hogyne lehetne...?
1. Administration -> Scheduler oldal.
2. A cron használata Tomato firmware-benAzért próbáld meg bekapcsolni és le okézni. Nem lesz "Loaded" az állapota?
-
Szia!
Ha PPPoE kapcsolatról van szó, akkor a szakadás kivétel nélkül minden esetben látszik a sylog-ban, hiszen újra kell csatlakoznia, hitelesíteni, stb... DHCP kapcsolat esetén sajnos ez nem ilyen egyszerű, ott esetleg folyamatos ping-el tudsz tesztelni egy adott host-ra, ami lehetőleg minél közelebb van. Csinálj egy traceroute-ot bármilyen címre, majd az első olyan hop-ot lehet pingelni, ahol nincs letiltva a válaszadás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Tőzsde és gazdaság
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest