- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
Dzsekó #10732 üzenetére
Szia, valamilyen csoda folytán bejön a routeres webserver firmware feltöltésre. Miután végez az uploaddal, utána nem képes elindulni a router, csak újraindulgat. Frissítés előtt csináltam nvram resetet. Most váltogatom a firmwareket, bár olyanokat töltenék fel, amik régen működtek
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dzsekó #10637 üzenetére
A "Nálam remote access felejtős biztonsági okokból." és a "Mezei PPTP Server....Inkább FTP-zni szoktam." kijelentések kb ennek felelnek meg: "nekem fontos a szűzesség" + "minden nap szexelek"
bocs. de most komolyan, pptp? azt utoljára nagyjából '95-ben hitték biztonságosnak, ftp-ről meg ne is beszéljünk (kivéve ha ftps -re gondolsz, az még elmegy). csak halkan mondom hogy a remote access ssl-en úgy nagyjából 100x biztonságosabb mint amit használsz. openvpn + remote access (vagy vpn-en át az ftp) meg úgy 1000x. nyilván te dolgod ha biztonságba érzed így magad, de nekem akkor is vicces ilyeneket olvasni
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10625 üzenetére
Nem kell semmiféle VPN.
Ha a router-ed web-es felületen eléred, pl. így https://kispista.dyndns.org:8080, akkor elég a port forward-nál beállítani, hogy 8081-es portot forgassa be a 443-ra. Onnantól kezdve a belső, AP-ként működő router-t így tudja elérni: https://kispista.dyndns.org:8081.
-
Aeroglobus
tag
válasz
Dzsekó #10502 üzenetére
Ezeket is oda kellet másolni. Gondolom vagy valami kiegészítő csomag kéne hozzá, vagy a beállításokon módosítani.
A lényeg az lenne, hogy böngészőből fusson a ftp alkalmazás, a Total commanderes, vagy más számítógépre feltelepítős alkalmazás nem jönket, jön szóba, mert úgy szeretném beállítani (ezt régen optware alatt meg tudtam csinálni) hogy bizonyos tartalmakat ha elküldöm a linket, az szabadon böngészhet benne, de módosítani nem tud, ugyanakkor ehhez ne kelljen alkalmazást telepíteni, beállítani, stb. -
SztiviVander
addikt
válasz
Dzsekó #10411 üzenetére
Ez nem az a fórum, már ez a hosszú eszmecsere is eléggé az off határain mozog
Egyébként megpróbáltam még párszor átolvasni hogy mit is akarsz vajon mondani, plusz elolvastam pár előzmény hsz-t és azokkal összerakva értelmezni és arra jutottam hogy így sem biztos hogy mindig értem mire is gondolsz, de oké, lehet hogy tudod mire gondolsz csak valahogy nekem nem jön át. De mivel közöm sincs hozzá így végülis nekem majdnem mindegy is.
Kérdésem továbbra is pontosítva az, ha az egyik router 0.1, a másik 1.1 IP-jű, és az 1.1 egy saját TP-Link, akkor hogy tudom TP-Link WAN-jába kötni a szolgáltatói routert úgy, hogy lássam is PC-ről mindkét routert. Azt ne mond, hogy alapból látható így PC-ről mindkettő router, mert rengeteg esetben mentem a fenti kész "kiépített" hálózathoz ki.
De hogy akkor hozzászóljak ehez a problémához is.
Hidd el ha az lenne hogy minden doboz csak azonos hálózatból elérhető akkor baromi nagy bajban lennénk. Én legalábbis biztosan, mert akkor minden nap teleportálnom kellene magam az ország több részébe isHa mégsem megy akkor ott valami el van
kúrkonfigurálva. Jut eszembe -csak hogy valami otthoni soho cuccot hozzak példának- vidéken anyámnak is ilyen kombinált eoc slave izét (CD5204W, ami egy koax kábelmodem + router + 2 portos switch + N wifi egyben) raktak ki ősszel a régi egyszerű kábelmodem helyett amikor átvette egy másik szolgáltató a területet. Mögötte egy tp-link 841 volt (semmi varázslat, sima gyári fw-el) még jó darabig és simán el lehetett érni a tplinkre kötött gépről a szolgáltatós doboz admin felületét a default 192.168.1.1 -en. Mikor a váltás után először lementem akkor első dolgom volt megnézni mit lehet beállítani abban a kínai kombinált csodában (azért mély nyomot nem hagyott bennem), de láttam hogy mindent be lehet állítani rajta amit a tplink-ben úgyhogy ki is vettem a tplinket mert oda aztán minden szempontból fölösleges két router. A szolgáltatós cucc alapból 192.168.1.1 -et használ(t) lan oldalon, a tplinknek valami 192.168.1.20x -et adott a wanjára a dhcp-je, a tplink-nek meg eleve 192.168.250.x volt régóta beállítva lan oldalra és ebből osztott dhcp-vel a klienseknek címet. Szóval nem nagyon tudom elképzelni ezt a problémát amivel te lépten nyomon találkozol, hogy ilyen esteben nem lehet elérni bármit is, én még nem is láttam ilyen problémát. De az is tény hogy nem foglalkozom mások által összetákolt otthoni dolgokkal, szerintem nem is bírnám idegekkel. -
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10411 üzenetére
Közben rájöttem valamire, azt írtad, hogy
"Igen, ott van a fenti példád, de ott a 3. IP tag mindkét router esetében 1-es, azaz 1 hálózatban vannak"Ez így nem igaz, ugyanis nem az egyes IP tagok határozzák meg, hogy 1-1 IP cím 1 hálózatban van, hanem az IP ÉS a maszk együtt.
Pl. 192.168.1.1 és 192.168.1.65 a te elméleted szerint 1 hálózatban van. DE: ha én erre azt mondom, hogy a network mask mind2 esetben 255.255.255.192, akkor 2 különbőző hálózatbeli IP címről beszélünk. És a 2 különböző hálózatbeli eszköz egymás közötti "beszélgetéséhez" kell valami alapértelmezett átjáró is.
Itt egy IP cím kalkulátor, játszál a különböző értékekkel, nézd a min. és max. IP értékeket és meg fogod érteni.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10411 üzenetére
A subnet mask-ot ne piszkáld, ne vedd nagyobbra, mert akkor megint előjön az IP tartományos tp-link hiba.
DHCP-DMZ megoldás #1 - ha tudod változtatni a szolg. router belső IP címét:
1. állítsd át a szolgáltatói router IP címét 192.168.1.1-ről 192.168.0.1-ra, mask maradjon 255.255.255.0
2. a szolgáltatói router-en állítsd be, hogy a saját router-ed WAN MAC címére mindig ugyanazt az IP címet ossza ki, mondjuk 192.168.0.254-et
3. a szolgálatói router-en állítsd be, hogy DMZ-be kerüljön 192.168.0.254
4. a saját routeren állítsd be, hogy távolról elérhető legyenDHCP-DMZ megoldás #2 - ha NEM tudod változtatni a szolg. router belső IP címét:
1. állítsd át a saját router-ed IP címét 192.168.1.1-ről 192.168.2.1-re, mask marad 255.255.255.0
2. a szolgáltatói router-en állítsd be, hogy a saját router-ed WAN MAC címére mindig ugyanazt az IP címet ossza ki, mondjuk 192.168.1.254-et
3. a szolgálatói router-en állítsd be, hogy DMZ-be kerüljön 192.168.1.254
4. a saját routeren állítsd be, hogy távolról elérhető legyenPPPoE passthrough megoldás #1 - ha tudod változtatni a szolg. router belső IP címét:
1. állítsd át a szolgáltatói router IP címét 192.168.1.1-ről 192.168.0.1-ra, mask maradjon 255.255.255.0
2. a szolgáltatói router-en állítsd be, hogy pppoe passthrough menjen
3. a saját routeren állítsd be, hogy pppoe "tárcsázást" csinálja + "router modem IP" mutasson a szolgáltatói router IP címre (192.168.0.1)
4. a saját routeren állítsd be, hogy távolról elérhető legyenPPPoE passthrough megoldás #2 - ha NEM tudod változtatni a szolg. router belső IP címét:
1. állítsd át a saját router-ed IP címét 192.168.1.1-ről 192.168.2.1-re, mask marad
2. a szolgáltatói router-en állítsd be, hogy pppoe passthrough menjen
3. a saját routeren állítsd be, hogy pppoe "tárcsázást" csinálja + "router modem IP" mutasson a szolgáltatói router IP címre (192.168.1.1)
4. a saját routeren állítsd be, hogy távolról elérhető legyen -
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10406 üzenetére
"nekem még sosem jött be az 1.1-es routerre kötött PC-ről a 0.1-es szolgáltatói router web felülete. Ezt meg lehet valahogy oldani szerinted?"
Igen, ott van a fentiekben a példám.
"És még kérdezném, hogy Nálad a telekom cucc az modem üzemmódban van? Mert akkor gondolom route modem IP-vel éred el."
Router üzemmódban van. Ha modem üzemmódban lenne, akkor kell a "Route modem IP", hogy elérd.
És mind2 esetben a szolgáltató egyik LAN portja van kötve a saját router WAN portjába."Ha router üzemmódban lenne és saját router WAN-ba kötnéd, akkor TP link routerek kiabálnak, hogy WAN hálózat nem egyezhet meg WAN hálózattal, és nem is engedik beállítani."
Igen, ez az amit írtam: a saját router a WAN oldalán 192.168.1.x-es IP címmel rendelkezne (amit a szolgáltatói router-től kap) és a belső hálózatán is 192.168.1.x-es IP címmel rendelkezne (amit alapértelmezetten van neki beállítva). Tehát a WAN hálózati IP cím és LAN hálózati IP címe ugyanabba a hálózatban van. Ezt a problémát a Tomato kezeli, de egy tp-link nem tudja.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10402 üzenetére
"ha az a sorrend, hogy szolgáltató router, saját router, ebbe a PC, akkor PC-ről hogy érem el a szolgáltatói 0.1-et, ha nincsenek 1 hálózatban?"
Úgy, hogy amikor mondjuk 192.168.0.1-et szeretnéd elérni, akkor ez a pc-d rájön, hogy ez nem vele 1 hálózatban lévő eszköz, ezért a default gateway-nek küldi el (ami a pc-d esetében a saját router-ed). A saját routered WAN oldala egy 192.168.0.x cím lesz, ergo ő meg tudja szólítani azt a szolgáltatói eszközt, tehát lesz kapcsolat a számítógéped és a szolgáltatói router között.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10400 üzenetére
BÚÉK!
"De ha már a szolgáltatói eszköz router üzemmódban van, akkor ott a saját routert LAN-ra kell kötni és egy hálózatba kell állítani a két routert. Így PC-vel lehívható mindkét router webfelülete."
Az is megoldás, hogy szolgáltató eszköz router módban működik, ennek az egyik LAN portját kötöd a saját router-ed WAN portjába és a szolgáltatóin használt belső hálózat IP tartománya nem egyezik meg a te routered belső IP tartományával. Ekkor is elérhető mind2 router web felülete.
Meg akkor is ha pppoe passthrough be van kapcsolva és a "route modem ip" be van állítva."Saját routernél DHCP-t le kell tiltani, vagy mindkét routerbe sávosítani kell a DHCP-t, hogy ne legyen ütközés."
Nem szerencsés 1 hálózatban 2 DHCP-nek működnie.
A WDS-nél feleződik a sebesség, inkább kábel. Vagy pedig ha csak rádiósan oldható meg, akkor dedikált (point-to-point) megoldást kell választani.
"DDNS sem megy saját routerről, mert a szolgáltatói vezérli a netet."
Megy az, feltéve, ha a saját router-eden be van álltva def. gateway-nek a szolgáltatói eszköz IP címe ÉS a Basic - DDNS - Dynamic DNS - nél "Use external IP checker"-t állítod be."Ha routerként üzemelő szolgáltatói eszközre rákötsz egy saját routert úgy, hogy a WAN-ba kötöd és még egy hálózatban sincsenek (mindenki ezt csinálja), akkor hol működik, hol nem, valamelyik PC-nek a szolgáltatói oszt IP-t, valamelyiknek a saját router oszt."
Na, ilyen nincs: ha a pc-d a saját router-ed egyik LAN portjára van kötve ill. a saját router-ed WAN portja van kötve a szolgáltatói eszköz LAN-jára, akkor hogyan megy el a DHCP kérés a szolgáltatói eszközig? A NATolás miatt nem fog működni.
"Ha szolgáltatói routert modem üzemmódba kapcsolsz, akkor tök mindegy, hogy mi volt az IP-je, mert modemként elvileg nem hívható be (nekem nem is sikerült soha)."
Elvileg nem. Gyakorlatilag meg ott van a "route modem IP"."Visszakapcsolni router üzemmódba csak úgy lehet, hogy a reset gombját hosszan nyomod, és akkor visszatér gyári állapotba, aminél routerként üzemel."
Ha a szolgálatói eszközön a DHCP-t bekapcsolva hagyod, akkor elegendő a saját router-eden a WAN settings type-ot átállítanod pppoe-ről DHCP-re és máris eléred a szolgáltatói eszköz web felületét.
-
petir
senior tag
válasz
Dzsekó #10396 üzenetére
Sajnos nem sok időm volt foglalkozni vele
Feltettem a legfrissebb ! Net kapcsolatot nem piszkáltam szóval betárcsázás nem volt viszont WIFI-n rácsatlakoztam az 1200GU-ra kapott IP-t kapcsolat felépült és kábelen lógtam rajta nem indult újra. Változtattam SSID-t telefonról 5 Ghzes ágra csatlakoztam nem indult újra.
Most azt nem tudom , hogy valamit belenyúltak ennyire és javítva lett az új fw vagy mi van
Ha lesz időm és nem lógunk a neten ennyien akkor kipróbálom mindenképp úgy is , hogy közvetlen közvetlen N66u építse fel a kapcsolatot.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10392 üzenetére
"Azt viszont nem értem, hogy miért kell másik hálózatban lennie a modemnek, miért nem jó, ha marad az 1.1-en, routert meg beállítod 1.100-ra "
Szolgáltatói eszközök "tudása" eléggé korlátolt (távelérés, biztonság, stb.) + belelátnak a szolgáltató emberei. Tehát én mindig a saját router-em mögé dugom el a teljes belső hálózatomat.
Másrészről ha a szolgáltatótól kapott eszközöd LAN oldalán és a saját router-ed LAN oldalán ugyanaz az IP tartomány van, akkor abból "összeveszés" lehet. (párszor már tapasztaltam)
-
-
-
-
dozó
tag
válasz
Dzsekó #10327 üzenetére
Semmit sem csináltam miután elment, router reset volt de nem lett jó, igy inkább ne csináltam volna, mert a router beállításaival elment egy kis idő, nem ez az első alkalom, kb.1,5 éve is volt ilyen akkor újra telepítés oldotta meg.
A root login névvel már működik a putty köszönöm neked és Intruder2k5 -nek, a portot le ellenőriztem az jó, ha van még valami ötlet azt szivesen fogadom.
Ha más nem lesz újra telepítem , csak akkor itt lenne valamilyen lehetőség hogy a torrentek megmaradjanak? -
SztiviVander
addikt
válasz
Dzsekó #10316 üzenetére
Amit írtál ott 4x csinalná meg tökugyanazt. Webfeluletrol törlés pont ugyanazt a parancsot adja ki mint amit sshn beirsz kézzel. Kétféle törlés van, egyik a futó os alól (ssh vagy web tökmindegy) a másik pedig amikor még az os betöltése előtt törölsz, pl a bootloderben lévő cfe webszerver alól vagy a fizikai reset gombbal. Ez utóbbi 100% hogy törli az nvramban lévő beállításokat, nincs olyan hogy valami ott marad.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dzsekó #10314 üzenetére
Kipróbáltam az összes nvram törlési lehetőséget, és semmi. pont ugyanott elvérzik a tomato ahol eddig. a legkisebb változtatás is pl. annyi hogy kikapcsolom a 5ghz wifit, azt eredményezi hogy ledobja a pppoe kapcsolatot és nem tud vissza kapcsolódni. egyébként miért is kelle eldobnia ? ezután egy komplett reboot segít, de ez így használhatatlan...
és továbbra is rohatt sokáig áll talpra, mintha többször is betöltené a rendszert, többször fut ki a vészbetöltő cfe oldalra -
SztiviVander
addikt
válasz
Dzsekó #10314 üzenetére
Ott már valami régen rossz ha ennyi nvram törlés kell(ene). Én azt nem értem ha régóta nem sikerül működésre bírni akkor miért nem a freshtomato fórumán jelzik? Kizárt hogy csak 1-2 ember használja ac66u-n és ha ez általános probléma lenne az ac66u-ra való freshtomato buildekkel akkor már tele lenne ott a fórum vele. De nincs.
-
-
zsolt_64
senior tag
-
-
válasz
Dzsekó #10278 üzenetére
ARM alapú eszközön sosem próbáltam az optware-ng rendszert, de ITT ezt találtam:
Getting started
ARMv7 EABI softfloat: (Use this for a modern ARM device without FPU, e.g., an ARMv7 router)wget -O - http://ipkg.nslu2-linux.org/optware-ng/bootstrap/buildroot-armeabi-ng-bootstrap.sh | sh
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10237 üzenetére
Szia!
Nekem az alábbi blacklist URL-ek vannak bekapcsolva/engedélyezve:
http://winhelp2002.mvps.org/hosts.txt
http://adaway.org/hosts.txt
http://hosts-file.net/ad_servers.txt
http://www.malwaredomainlist.com/hostslist/hosts.txt
http://pgl.yoyo.org/adservers/serverlist.php?hostformat=hosts&mimetype=plaintext
https://raw.githubusercontent.com/hoshsadiq/adblock-nocoin-list/master/hosts.txtSzoktam azt csinálni, hogy kikapcsolom az Adblock-ot, majd visszakapcsolom, mert ilyenkor friss listát tölt le a fenti url-ekről (automata frissítés nyomát - eddig - nem találtam a log-okban, ezért csinálom).
Ha ez még mindig nem lenne elegendő, akkor Status - Web Usage alatt meg tudod nézni, hogy a TV-d (IP cím alapján rá tudsz keresni) milyen domain-ekhez fordul még, és ezeket szépen egyesével berakod az adblock alatt fekete listába.
Még valami: én pl. ezen web usage lista nézegetése alapján jöttem rá, hogy a s...ung tv-m hány site fele árulkodik rólam/rólunk. Na ezeket is tiltottam azonnal az access restriction-ben.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dzsekó #10169 üzenetére
Egy hónapja hogy esett a választás a januárban kijött 2020.1 -re?
A 2020.2 is stabil, a gondok az új WL driverekkel kezdődtek a 3-astól. Illetve a 2-től már nincs is külön-külön build a b/c/e hw verziókra. És amúgy az 5-ös is stabil. Az "új" téma pedig régóta benne van a freshtomato-ban csak annyi változott hogy pár build óta az lett az alapértelmezett a régi helyett -
-
Peterhappy
őstag
válasz
Dzsekó #10136 üzenetére
Köszönöm a tippet, fél percig álltam a négyzet fölött, bepipáljam-e, végül nem mertem, mert féltem, hogy két szék között a pad alá esek, ha nem sikerül Tomato-ról FreshTomato-ra váltani, vissza se tudok menekülni a régihez.
@tjsz: lehet, hogy hülye kérdés, de érdemes rendszeresen FW-t cserélni? Vagy elegendő pl. évente?
A Tomato 1.28 szerintem 4-5 évig lehetett fent a routeren, amire lehet, hogy nem kellene büszkének lennem, de egy ideig figyeltem, hogy van-e (nincs újabb), utána nem foglalkoztam vele. -
tjsz
Topikgazda
-
tjsz
Topikgazda
válasz
Dzsekó #10092 üzenetére
WDS = Wireless distribution system, az nem jó neki, mert Joelmail95 eddigi leírása alapján ő mindenképpen WAN-ként akarja használni, tehát "modem"-ként kell neki a TP-Link. TP-LInk-es cuccban wireless client beállítás kell neki, Tomato-ban pedig WAN-ra beállíthatja a DHCP-t vagy éppen a PPPoE-t (ha wifi-s net szolgáltatóról van szó).
-
Dzsekó
addikt
válasz
Dzsekó #10074 üzenetére
A válasz a kérdésemre, hogy nem viszi a FreshTomato a GPT-t sajnos. Két külön routerrel, két külön GPT-s SSD és HDD kipróbálva, ugyanazzal az eredménnyel. Toastmannál van egy log a GPT implementálásáról, de ezt FreshTomato nem vette át sajnos. Tehát aki 2TB-nál nagyobb kapacitású HDD-t szeretne a Tomato routerre aggatni, az vegyen NAS-t.
-
-
válasz
Dzsekó #10042 üzenetére
Szia!
A fejlesztés nem állt le, a jelenlegi utolsó verzió a 2020.5 (2020-07-17), tehát nincs még egy hónapos. Az eszköztámogatás már más kérdés, lehet az mostanában tényleg kicsit lassabban bővül mint régen.
-
Sajnos nincsen usb támogatás a routeren és a jffs sem játszik a 8 megás flash miatt.
Csak a cifs csatolás működne. Fel is csatoltam a nas egy üres mappáját /opt-nek a routeren és ebbe wgeteltem a tomatousb oldalon található cuccokat. Majd amikor indítanám csupa Operation not permittedet dob... Meg vmi ipkg modult nem tud betölteni. Annó dd-wrt alatt csináltam ilyet. dd-vel létrehoztam egy partíciót a nas mappájába, formáztam talán ext2-be és ment, de itt nincs olyan modul, amivel formázni lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest