- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
ArthurShelby #10931 üzenetére
"asus-oknál a gyáriak közül csak az ax-esek tudják a wireguard-ot és a pro-k a vlant."
Na ez az a tomato-bol én csak a vlan-t használom, tetszik hogy a vendég wifi-k mind más ipcím-tartományban vannak. (190.168.2...3...4)
Hogy is van ez az asus "pro" routereknél ? tudnál modellt is mondani ?
Ja és igen a lustaság -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #10874 üzenetére
Az OpenVPN kliensben 2 különböző bejegyzés van ugyanarra a a routerre, csak ugye más-más dyndns-es névvel.
Web-es szinten megy a különböző WAN-okon való elérés.
Sőt, a router mögötti Synology-s NAS-on futó OpenVPN-t is el tudom a 2 különböző WAN irányból.
A routeren futó OpenVPN szervert azonban nem, -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #10859 üzenetére
Valahogy így néz ki.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #10857 üzenetére
AC68U fórumon írták, hogy van web gui a wireguard-hoz, én még nem próbáltam.
WDS - WPA2: ha jól emlékszem, akkor korábban használtam WDS-t WPA2-vel.
A Zarate korszakban volt csak WPA-s a WDS. -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #10587 üzenetére
Nem erről van szó. Ugyanis ha az adott N18U-sról leszedem a 2020-as vagy 2021-es verziót és mondjuk egy 2019-es verzióra térek át, akkor abban a pillanatban megszűnik a JFFS-es adatvesztés. És fordítva is igaz, hogy 2019-ről 2020-asra vagy 2021-asra áttéréskor jön a JFFS adatvesztés.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #10462 üzenetére
WDS: nagyon régen, még a Zarate féle tomato-val használtam, igaz, az csak wpa-val ment, de működött szépen.
Gigabites net + Tomato: szeretik egymást, be kell kapcsolni a CTF-t (Cut-Through-Forward).
Én egy Asus N18U-val használok gigabites net-et, ha a Telekom is úgy akarja, akkor 870Mbit/s sebességet is el lehet vele érni.
-
akom
őstag
válasz
ArthurShelby #9878 üzenetére
Szia!
Azt ajánlom, hogy minden egyes firmware frissítésnél NVRAM-ot is törölj. Sajnos ez a rengeteg módosítás miatt szükséges.
Stickre visszatérve tjsz-nek kell igazat adnom, sajnos nagyon háklis a tomato a stick-ekre.
Nekem két típussal van tapasztalatom: Huawei E3372, és E3276 (mindkettő non Hi-Link)
Ezek működtek freshtomato alatt. -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #9878 üzenetére
Ha jól tudom, akkor csak Huawei-es stick-el működik együtt normálisan.
-
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby #8528 üzenetére
a tomatoban pl az egy probléma, hogy vendég wifi létrehozása az felül csapja az 5GHz-es beállításokat, ami pár perces fejtörést okozott, hogy miért nem ment full-on 5GHz a hálózat. Szerintem érdemes megnézni utána mindig az alapbeállításokat is.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8528 üzenetére
Vagy csak bizonyos vasakon hibás. Hiszen ahogy írtam, egy másik Linksys-en hibátlanul működik. Az én itthoni N18U-mon szintén.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8504 üzenetére
Éppen most állítok be egy router-t és közben eszembe jutott, hogy a tomato úgy szereti a VLAN config-ot, hogy ha 1-től kezded. Tehát VLAN 1-hez VID 1. De mintha ezt már írtam volna korábban.....
-
ZoliZeeZoli
csendes tag
válasz
ArthurShelby #8508 üzenetére
Nem, pont ez lenne a lenyeg, hogy ha kikapcsolom a guest routeren dhcp-t akkor elvileg a primer router dhcp-je osztja mindenkinek. Korabban dd-wrt-s firmware-rel működött gyonyorűen osztotta a dhcp mindenkinek az IP-ket egy tartomanyon belül függetlenül hogy az egyes vagy kettes routerre csatlakozott valaki kabelen vagy wifin. Nem akarok másik alhalozatot, ez lenne a lenyeg h egy tartomanyon belul legyen minden.
-
ZoliZeeZoli
csendes tag
válasz
ArthurShelby #8506 üzenetére
Melyik wifire?
A primer router wifijere igen, ott a dhcp oszt .10 és .51között, a sekunder (virtual) wifijere nem enged csatlakozni, igy IP-t sem kapok. Vezeteken sekunderen van net, szinten .10 es . 51 között. -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8498 üzenetére
VLAN-nak és VID számnak egyeznie kell. Ezzel már én is szívtam, ha emlékeim nem csalnak.
-
Gyurka6
őstag
válasz
ArthurShelby #8484 üzenetére
Hali!
Köszi, suste bb van tpl710-en, ment egy darabig, nem régen megállt, droidon megy, gondoltam esetleg Tomato újabb talán. -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8479 üzenetére
Elvileg a tag-eléssel 1 porton többféle VLAN adacsomag is fog menni. Tehát a korábban link-elt rajzon ez a "trunk". Most azt kellene kipróbálni, hogy a pl. 1. routeren VLAN1-s portba dugott számítógéped látja-e a 2. routeren VLAN1-s portba dugott számítógépedet (1. router és 2. router között legyen egy tag-elt, kábellel összekötött port). Ezek után ugyanezt próbáld ki VLAN2-es portokkal.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8477 üzenetére
"Azt nem tudom, hogy tomato-val meg lehet-e csinálni, hogy adott port 2 vlan-ba is tartozzon (soha nem teszteltem ki). Ha igen, akkor 1 porton 2 vlan is mehet, ezzel gyakorlatilag megoldható lenne az óhajod."
A megoldás. De nem tudom, hogy ez működik-e merlin és tomato alatt. Ha nem, akkor "VLAN trunk" felirat helyén dupla kábelt képzelj el, és az egyes portok más-más VLAN-ba fognak tartozni.
Ennél jobban én már nem tudom elmagyarázni.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #8472 üzenetére
További fejlemények:
Áttettem "router módba" az n12-t, aminek az eredménye az lett, hogy lassabb lett a net rajta keresztül. Ugye 100-as portjai vannak, de ap-ként olyan 94-t tudott dróton, routerként 84-t kb.
Megcsináltam a vlan-olást is, de tök fölöslegesen, mert a kívánt eredményt nem értem el (pl sajnos meg lehet pingelni az n12 router előtt lévő tv-t/nyomtatót), mivel a vlan úgymond visszafele nem hat, csak oldalra(nem tudom ez mennyire érthető megfogalmazás).
Másik érdekesség, hogy bedugott wan kábellel néha tud rendesen fölállni fölállni (nem lesz wifi, net, nem érem el az admin oldalt kábelen sem). Remélem ez betudható annak, hogy nem reseteltem, csak átállítottam.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8465 üzenetére
Szia!
"Szóval nem lehet olyat, hogy csak egy ap-tól guest-elek?"
Nem. Megpróbálom elmagyarázni: ezt valahogy úgy képzeld el, mintha az egyes vlan-ok más-más fizikailag létező hálózat lenne. Tehát: ha a sorba felfűzött (mert gyakorlatilag ezt csináltad) routereknél az utolsónál szétszeded a hálózatod 2 részre (2 vlan-ra), akkor az ottani guest-es vlan-on belül kommunikáló számítógépek csak akkor fogják elérni a netet, ha ennek a guest-es vlan-nak lesz valami átjárója a net fele. Mivel az utolsó router-nek a WAN-ját nem használod, ezért ez a router nem is üzemel átjáróként, ezért is nincs net hozzáférése a guest vlan-nak. Az utolsó routered belső vlan-ján lógó számítógépek pedig azért érik el a netet, mert a belső vlan-os portja az előző router ugyanolyan vlan-os port-jához csatlakozik, ami aztán szintén csatlakozik az azelőtti router ugyanolyan vlan-os portjához. Ez így megy a fő routerig, ami így átjáró a belső vlan-os gépeknek.
Azt nem tudom, hogy tomato-val meg lehet-e csinálni, hogy adott port 2 vlan-ba is tartozzon (soha nem teszteltem ki). Ha igen, akkor 1 porton 2 vlan is mehet, ezzel gyakorlatilag megoldható lenne az óhajod.
Üdv: Szabi
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8463 üzenetére
A fő routered kivételével minden eszközön (N18, ac68u)
- def. gw.-nek a fő routert állítsd be
- dns-nek a fő routert állítsd beÜgyelj arra, hogy csak egyetlen eszközön legyen bekapcsolt DHCP szerver!
N12-vel kapcsolatban: csak úgy tudsz guest hálózatot létrehozni, ha ezt a guest vlan-t a másik eszközökön is "végig vezeted". Fél megoldás, hogy az N12 WAN portjába dugod az N18-tól jövő kábelt, DE ekkor a NAT-olás miatt az N12 "belső" hálózatra kötött eszközei korlátozottan tudnak kommunikálni az ac68u-ra vagy az N18-ra vagy az ac87u-ra kötött gépekkel. Továbbá a guest vlan-on logó cuccok láthatják a másik routereken logó gépeket......
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8461 üzenetére
Kérdések:
1. Milyen net elérésed van? Kábel tv-s? ADSL? N18-ason minek van beállítva a def. gw.?
2. N12 Basic-nél azt látom, hogy a def. gw. a 192.168.1.1. De szerintem nincs ilyen eszközöd. Ergo: nincs is hova küldje az adatcsomagokat. Vagy ez mi lenne? -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8459 üzenetére
Küldd el N18 beállításait, screenshot-ban.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8457 üzenetére
Ok. Azért nincs a guest-en net, mert N12-es br1 és a N18 között nincs semmiféle kapcsolat.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8455 üzenetére
Valami nagyon nem kerek. Tudnál feltölteni screenshot-ot az N18U és az N12-es beállításairól? Basic - Network ill. Advanced - VLAN + Advanced - Virtual Wireless kellene.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #8454 üzenetére
Beállítottam egy guest wifit az n12d1-en a leírás alapján.
ipconfig/all: default gateway:192.168.10.1, dhcp server: 192.168.10.1, dns servers: 192.168.10.1
Ha a dns servert manuálisan átállítom a windows-on 8.8.8.8 és 8.8.4.4-re, akkor sem jó.Szóval valami olyasmi lehet a probléma hogy az eszköznek félig ap-ként (br0) félig routerként (br1) kell funkcionálnia. (mármint a leírás gondolom jó, és a leírásban az eszköz routerként funkciónál(br0, br1), gondolom itt lehet a hiba)
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8448 üzenetére
+1 kérdés: N18U-t és N12-t kábellel kötöd össze. DE: ez a kábel melyiken milyen portba van bedugva?? (WAN - LAN-ra célzok)
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8448 üzenetére
A vendég vlan-os portra kötött AP-nek 192.168.10.2-254 tartományból adj fix IP címet úgy, hogy az alapértelmezett átjáró és a DNS a routered vendég vlan-beli IP címe legyen (192,.168.10.1).
Kérdések:
- n12d1-en ki van kapcsolva a dhcp, ugye?
- a kábelen keresztül vendég vlan-ba dugott eszközök milyen ip címet, dns-t és gateway beállítást kapnak?(ipconfig /all)
- a wifin keresztül vendég vlan-ra csatlakozott eszközök milyen ip címet, dns-t és gateway beállítást kapnak? (ipconfig /all) -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #8439 üzenetére
Gyári gui már tiltja. CFE miniweb felület nem.....
-
adorjant
őstag
válasz
ArthurShelby #8432 üzenetére
Fel kell tenni egy régebbi gyári fw-t,aztán a tomatot.
N18U összefoglalóban találsz infót. -
tibcsi0407
félisten
válasz
ArthurShelby #8434 üzenetére
Hasonló build, mint az ASUS. Olcsóbban hozzá tudnék most jutni. Valamiért itthon nagyon drágák. AZ R7000 is 60k, az R8000 80k, míg Amazonon 60 körül van. ÁFA nélkül pedig még olcsóbb.
Megnézem majd részletesen, hátha van róla beszámoló. Nem szabad ezt elkapkodni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
ArthurShelby #8431 üzenetére
Netgear R7000 Nighthawk? Az sem tűnik rossznak. Vagy az R8000 is elég bika. Most az Amazonon relatíve jó áron be tudnám szerezni.
-
libus
őstag
válasz
ArthurShelby #8428 üzenetére
Pont a linkelt oldal szerint csináltam meg a vendég hálózatot!
Akkor így ez a rész is kipipálva!
A Wifi jelerősségen itt tudok növelni?
Advanced / Wireless / Transmit Power (jelenleg 42mW-on van)
Meddig érdemes/szabad növelni a mW-ot? Persze, ha ez az amin kell állítani. -
válasz
ArthurShelby #8413 üzenetére
A Shibby build az alapja, lényegében csak a GUI van lecserélve benne, de ezt le is írják a weboldalukon.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #8409 üzenetére
Senki?
Advanced tomato-ról mi a vélemény?
Jól néz ki a kezelőfelülete, de még nem hallottam róluk semmit (igazából csak a shibbyt és a kille-t ismerem) -
Laca0
addikt
válasz
ArthurShelby #8379 üzenetére
Restoration módban is él egy mini webserver a default címen. Ott fel tudod tölteni a fw-t és jó lesz.
Pont így jártam én is nemrég egy 18-assal.
Felrakhatod rá a 140-est is, nálam az fut már egy ideje az 56-oson, nincs vele gond. Bár netsebesség függő, mert mintha az 500 megás nettel lenne valami bug... -
válasz
ArthurShelby #7916 üzenetére
Nem, semmi sem lett az utódja, most csak az RT-N18U megy, ami eddig is a fő router volt. Nekem nem is kell 5GHz, a laptopomon kívül más eszközünk szerintem nem is támogatja, de egyébként is vidéken lakom, a saját WiFi-men kívül esetleg 1-2 másik bukkan fel néha, de csak nagyon gyenge jelszinttel, azok senkit sem zavarnak.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7898 üzenetére
Nincs mit! 138-assal nekem is gondok voltak vlan beállításoknál.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7896 üzenetére
Alul az "About"-ban látod a verziót.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7894 üzenetére
Mi a tomato verziód?
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7891 üzenetére
ok. Akkor a kliens routerednek a beállításai is kellenek.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7888 üzenetére
Egyébként az hiba, hogy a WAN-od DHCP-re van állitva..... Ez legyen disabled. Ha ez disabled lesz, akkor a default gateway-t be kell állítani, ami a fő router legyen
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7888 üzenetére
Az AP-s routered kábelen keresztül van összekötve a főrouterrel?
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7886 üzenetére
IP cím? Átjáró? Mask? Fő router IP cím? Fő router mask?
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7884 üzenetére
Nyomj egy screenshot-ot az AP-d beállításairól!
-
válasz
ArthurShelby #7860 üzenetére
-
válasz
ArthurShelby #7844 üzenetére
Tényleg, régen volt (van még kettő a fiókban pedig
)
-
válasz
ArthurShelby #7834 üzenetére
Akkor neked ez kell:
-
válasz
ArthurShelby #7832 üzenetére
Bocsi, de ezt most nem igazán értem.
Egyrészt mi is a probléma?
Másrészt mit értesz AP mód alatt? Az előző router felől jövő kábel a WAN portba megy?
-
válasz
ArthurShelby #7791 üzenetére
Nem melegebb mint máskor volt, szerintem egyáltalán nem mondható melegnek.
Amúgy elmaradt az áramszünet, nem tudom mi történt, lehet nem volt kedvük dolgozni az ELMŰ-söknek, vagy elriasztotta őket a reggeli vihar. Szóval még megvan az uptime.
-
válasz
ArthurShelby #7762 üzenetére
Sok jelentősége nincs, legfeljebb ilyen esetekben, tudsz letölteni témákat, be tudja állítani magának a pontos időt, stb.
-
válasz
ArthurShelby #7751 üzenetére
Próbáld meg Gateway-nek beírni a fő router IP címét, illetve DNS-nek a 8.8.8.8 és 8.8.4.4 Google szervereket.
-
válasz
ArthurShelby #7725 üzenetére
Ahogy gyanítottam is, a routeren nincs net, feltehetően nem ismeri a DNS szervert, és vagy az alapértelmezett átjárót.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7725 üzenetére
Mutasd a hálózati beállításait! (képernyőmentésre gondolok)
-
válasz
ArthurShelby #7722 üzenetére
-
válasz
ArthurShelby #7719 üzenetére
CTRL+F5 nem segít?
-
válasz
ArthurShelby #7716 üzenetére
Szünetmentesen van. Emlékszem, ma egy éve, hogy az ELMŰ karbantartott, aznap 8-16 óra közt nem volt áram, így én is akkorra időzítettem a szünetmentesekbe - kettő van itthon - az akku cseréjét, és azóta megy.
A skin a Tomato Theme Base-ből van beállítva, a neve asusred.
szerk.:
Nem kell letölteni, így állítsd be: -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #7716 üzenetére
Lehet megtaláltam. De letöltő linket nem találok hozzá. [link]
-
válasz
ArthurShelby #7631 üzenetére
Adblock-hoz én ezeket a listákat vittem fel (az utolsó sor annak lehet jó aki szintén Németországban él)
http://winhelp2002.mvps.org/hosts.txt
http://adaway.org/hosts.txt
http://hosts-file.net/ad_servers.txt
http://www.malwaredomainlist.com/hostslist/hosts.txt
http://pgl.yoyo.org/adservers/serverlist.php?hostformat=hosts&mimetype=plaintext
https://raw.githubusercontent.com/WindowsLies/BlockWindows/master/hosts
https://raw.githubusercontent.com/szpeter80/hufilter/master/hufilter.txt
https://easylist-downloads.adblockplus.org/malwaredomains_full.txt
https://easylist-downloads.adblockplus.org/easylist.txt
https://easylist-downloads.adblockplus.org/antiadblockfilters.txt
https://easylist.to/easylistgermany/easylistgermany.txt -
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7643 üzenetére
Igen.
-
tjsz
Topikgazda
válasz
ArthurShelby #7638 üzenetére
"Azért tettem fel eredetileg rájuk másik fw-t (132, 138), hogy meg tudjam különböztetni őket"
Szerintem az "Identification" átírása egyszerűbb lenne.
Ráadásul a különböző verziók - különböző wireless driver-ei sem működnek mindig együtt tökéletesen (meglátásom szerint).
-
válasz
Egyébként csak ezért a funkcióért felesleges frissíteni, hiszen a régebbi verziók is okosíthatóak erre. Én pedig a 132-t (mikor még Tomatot használtam) nem cseréltem volna le semmiképp sem a multiWAN-osra.
Tudom, hogy már frissítettél, csak megjegyzem. Ha nem válna be, akkor tudd, hogy van alternatíva!
Itt írtam a telepítés menetéről régebben. Viszont annyit hozzáfűznék, hogy a wget parancsnál a 'users.' elé egy 'http://'-t érdemes odabiggyeszteni, mert nem minden wget tud mit kezdeni ezzel a szintaktikával.
-
válasz
Őszintén megmondom, nem foglalkoztam vele, én bekapcsoltam és kész. Sokat nem is vehetek észre belőle, lévén a laposon AdBlock-ot használok (természetesen PH lapcsaládon letiltva), az meg azért precízebben szűr mint ezek a hosts file listák. Szerintem ennek inkább WiFi-re csatlakozó mobil eszközön lehet haszna, ahol talán nehézkesebb a reklám szűrés, de én meg itthon nem nagyon használok olyat, mert hát itt a lapos. Nyilván akárcsak az AdBlock-ot, ezt is lehet bővíteni további listákkal, akkor szigorúbb lesz a szűrés.
Debug mód? Passz! Talán listázza valahol, hogy melyik oldalt melyik szűrő alapján blokkolja? Ezt tudom elképzelni, így esetleg kideríthető, ha valami számodra fontosat blokkolna, hogy melyik filter miatt van ez.
-
válasz
ArthurShelby #7629 üzenetére
Az Advanced -> AdBlock alatt van, de nem tudom mikor került be, nézd meg a changelog-ot a Shibby Tomato weboldalon.
-
válasz
ArthurShelby #7536 üzenetére
Szia!
Itt a k26 a kernel, mips r2 a cpu típusa?
Igen.És az 1.28, 132 mit jelent, milyen verziókat jelöl?
1.28 a fő verziószám, ez még az eredeti Jonathan Zarate féle Tomato-ból származik, és már sok éve minden fork ebből a verzióból készül. A 132 pedig Shibby saját kiadásának verziószámozása.Mik a különbségek, mit jelentenek a max, vpn...
Feletted linkeltem a képet, ott láthatod.Az advanced-wireless oldalon a Transmit Power más néven a tx power?
Igen.Ez most (alapból) 42mW-on van, nem nyomhatom föl a max-ra (400-ra)?
Ha akarod igen, bár én nem látom értelmét. Egyrészt nem is biztos, hogy az adott hardver képes ennyire, másrészt ha fel is megy ennyire a teljesítménye, az gerjedést idézhet már elő, stb. Sosem értettem ezt mániát, hogy mindenki csak tolná fel a WiFi teljesítményt az egekbe, megfeledkezve arról az apró ám de fontos tényről, hogy a wifi két irányú kommunikáció, és az egyik hiába tud elkiabálni több száz méterre, ha a másik oldal nem tud majd visszakiabálni. Illetve ez az interferencián sem fog segíteni. Én 1-200mW-nál feljebb nem emelném, de te tudod.a save megnyomásakor ezt dobja ki: "Invalid port. Valid range: 1-65535"
Azon az oldalon több helyen meg kell adni port számot is, közben nem törlöd valahonnan azt? Kellene egy screenshot a teljes oldalról, mielőtt lenyomod a Save-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged