- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #49439 üzenetére
Season Pass Supply Drops now award 100 Division Tech. - Miaza Season Pass Supply Drops?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49427 üzenetére
Amúgy van 1.8.1 patch notes
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49431 üzenetére
Akkor az úgy érdekes? Melyik szolgáltatónál van a neted?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49429 üzenetére
Használd a google DNS-ét (8.8.8.8, 8.8.4.4), amikor van publikus IP címed, de nem megy a net, akkor szar a szolgáltató DNS szervere... Nekem csak laggos szar szokott lenni, de a delta nagyon ritka.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #49427 üzenetére
Hiába ha az sem menti meg a delta-mike-romeo hegyektől.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49418 üzenetére
Köszönöm, szerintem élek majd a lehetőséggel!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49416 üzenetére
A mi csapatunk is úgy mond szétesett, pedig ez az összecsapásos 10pont hátrányból hiányzik nagyon, mert lassan elérem az 5000pontyot. Egyébként engem sem hiv már a DZ, és remélem mihamarabb jön ez a Div2.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49399 üzenetére
Kb 2 hónapja játszok, 280 körül van a GS-em, DZ-ben 51-es a szintem.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49396 üzenetére
Mai napig egyedül nyomom. DZ-ben néha felvesznek csapatba mert látják, hogy nem vagyok geci, segítek nekik
-
Fortian
tag
válasz
Anonymus23 #49391 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget! Ps4-en játszom, ezért nem tudok élni a nagylelkű ajánlatoddal
Szóval valakire rákel akaszkodnom
TheCloWn25: Bocs viccnek gondoltam amit írtál. Nem enged magasabb tierbe amíg el nem érek egy bizonyos gear score-t. Sávosan van bosztva t1-t5 ig a limit.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49388 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy T1-en végigtoltam a solot és utána egyből T5-re tettem, kb pont megvolt a 30-as szintem. Lehet, hogy gyakrabban haltam de legalább volt kihívás. DZ-be csak 1szer mentem az elején kíváncsiságból, megvártam a solo végét csak azóta tolom komolyabban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #49358 üzenetére
Nekem a kedvenc a Banshee, meg a Rendbontó a Swat vagy LMB tiszti sisakkal.
-
válasz
Anonymus23 #49355 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #49353 üzenetére
Heti feladatokat érdemes megcsinálni a ládáért,100 divtech mindig jól jön.
12.-én jön a patch addig el kell rakni őket.Meg az exo láda gyűjtögetés sosem baj,jöhet belőle jó cucc is.
Sztem nálam ma az lesz,exo láda gyűjtögetés amíg nem indul újra a hét. -
válasz
Anonymus23 #49346 üzenetére
Tegnap nekem nagyon jól adta a DZ.
Szinte minden boss-ból CF esett ,de nem is akármilyen.
Oda adtam az egyik magyar srácnak az összeset,újrakezdő volt.
Igazából neki farmoltunk.
Mondtam is neki,én ilyenekért azért rendesen farmolni szoktam.
Ő meg nem kapott semmi értelmeset de ég egy fél CF-et sem,exo-t sem.
Érdekes ez a játék. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #49337 üzenetére
Azért az Assault rifle Támadásnak fordítva sem volt gyenge.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #49323 üzenetére
Új gearek kellenek és új tartalmak, meg anticheat.
Tegnap bementem 30 percre hetizni, de nem hozta az élményt már. -
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #49311 üzenetére
koszi a reszletes valaszt. ranezek szerintem.
talan a legjobb (shooter) TPS amivel valaha jatszottam. a campaign-t is szerettem.patch:
az improved object detail miatt kerdeztem a grafikai valtozast, de akkor ez majd kiderul 12.-en...a 2. reszt nem tudjatok, ugyanaz a csapat fejleszti mint az elsot?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #49314 üzenetére
Ha kijön az új, megint rá kattanok. ( követelmény az AC ) Most amúgy is jön a kevéske jó idő itt, megyek haza is egy hónapra, amúgy sem tudnék sokat játszani.
Nem igazán van miért farmolni. Minden szett kész, ki van maxolva. Az is mindig ugyan olyan. Mint a GTA, amikor a végére érsz. Onnantol csak rohangálok a pályán. Főként a társaság miatt. Kihívás nem sok van benne. Ha nagyon játszani van kedvem, akkor ott a lányom vagy a vejem accountja. Azokon lenne mit fejleszteni. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #49306 üzenetére
Arra hogy a szettek, amiket össze szedtem meg maradnak, mint folytatható.
A PVE részt unom nagyon.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49299 üzenetére
Zsír
Szerintem többé sohasenem panaszkodok
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #49293 üzenetére
Régebben egyszer le tudtam lőni. Írtam is neki, hogy mizu lejárt az okosság?
[link]
-
válasz
Anonymus23 #49286 üzenetére
HVT-n még sosem kaptam exo-t.
WSP az más,ott nekem is hullott az anyag.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49284 üzenetére
ÁÁ köszi, még csodálkoztam is miért ez a hülyeség, de akkor elég gyatrán olvastam a feladatot...
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49282 üzenetére
Nem hanem -22Celsius hőmérsékletet állits be miközben a ruha -7ig védett.
-
válasz
Anonymus23 #49257 üzenetére
Nem,nem játszottam olyan szeméttel.
Igen,jó poén.
-
válasz
Anonymus23 #49236 üzenetére
Mivan?
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #49177 üzenetére
Basszus én mit farmoljak, meg van az összes cf szett 😁
-
válasz
Mi lesz az a shields update?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #49179 üzenetére
-
válasz
Köszi. Akkor ma este, meg holnap ráállok a GE creditre... Meg jó lenne ha nem lenne szerver leállás...
-
robyg
senior tag
válasz
Anonymus23 #49169 üzenetére
Ez gonosz volt.
És nem a fegyver tálentre gondolok
Vityaa:
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #49165 üzenetére
Szia! Akkor meg más utakon jártam. Bf2 környéken találkoztam Landorral, mar ha ismered. Azóta vagyok klantag, kisebb nagyobb kihagyásokkal. (Destiny2-ben nyomulunk most, bár regiekbol senki nincs)
Padre: mindenképp, majd felveszlek ha hazaerek.
-
válasz
Anonymus23 #49155 üzenetére
Grat a picinek.
Az mindennél fontosabb.Asszem pont erre az event-re csináltam egy 75% visszarúgás bónuszt.
Könnyen megoldható a fejlövés.
Csak figyelni kell a jelöléseket és hullanak,mint a legyek. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #49155 üzenetére
1 éves gyerkőc mellett is jut ennyi időd játékra?
Nekem júliusban fog megszületni a kisfiam, de már most félek, hogy mi lesz ha kijön a Div 2
-
válasz
Anonymus23 #49145 üzenetére
Igen,úgy látszik az lesz.
Egyébként amit kapsz (asszem) hat kódot,mindegyiket csak egyszer használhatod fel.#49137 vzarmo :
Egyébként ha délutánra-estére megjavítják,futhatnánk egy speedrun-t mielőtt megyek melózni.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #49141 üzenetére
persze lehetne, de arról a játékról beszélünk, ahol minden miatt sír a community egy része. szerinted mi lenne ebből? most is bejelentettek ugye drop rate / div tech mennyiség emelést. még nem is jött a patch, de a látnokok szerint ez is kevés lesz.
vasárnap online voltam pedig. kipróbáltam az új ghost recont. amúgy melózok és be akarom fejezni az msc-t. ezek miatt kb semmi szabadidőm.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #49142 üzenetére
Ha közbeszólhatok, az SMG szekciót még kiegészíteném az MP5 ST-vel és a Navy MP5-el (talán még az MP7-el is), bár tény, hogy a House a top. Plusz szerintem az M44-ek közül is csak a Custom a jó, mert arra lehet minden kieget pakolni.
-
válasz
Anonymus23 #49135 üzenetére
Mindet tudom igazolni.
Email és password kell természetesen és onnan dob tovább az ellenőrző kódhoz.
Már jött is email ubi-tól,hogy verify my email,és most folyamatban van a javítás.
Eddig elég gyors. -
válasz
Anonymus23 #49139 üzenetére
Olvastam ,de még egyelőre ezen a résszel még ismerkedem, mert bonyolultabb mint gondoltam. Amúgy meg alig 1 hónapja van meg a játék, ne várjátok el, hogy profin kiismerem a rendszert.
Igen, vettem is 5 ládát és csak olyat dobott amit el is adtam, mert semmire sem volt jó.
-
válasz
Anonymus23 #49124 üzenetére
Eladtam a telót,ugrott a google authenticator.
A tartalék kódokat is azzal a telóval fényképeztem le.
Onnan nézhettem volna meg.Csak akkor kért kódot,ha kijelentkeztem.
Ma reggel vmiért ki jelentkeztem,már nem is emlékszem miért.
És akkor jutott eszembe,hogy nem fogok tudni belépni. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #49111 üzenetére
Az egyáltalán nem biztos hogy kap jobbat. Én egy szaros Nomád tokot nem tudtam szerezni. Nem hogy jót!
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #49111 üzenetére
Nem kell mindent szigorúan szó szerint érteni.
-
válasz
Anonymus23 #49096 üzenetére
Király volt,jó volt a csapat.
-
válasz
Anonymus23 #49096 üzenetére
Reggel ránéztem, 11387 lett a vége (közel 1000 ponttal teljesítettük túl a legmagasabb tier 2-es pontszámot).
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49094 üzenetére
Köszi!
Olvastam minap,első 2-őn megint dolgozokAztán meg ugye ünnepek,de majd legközelebb...
Most legalább megtudtam csinálni,hogy legalább egy jutalom fokozatot elérjek,tegnap sokat dobott a legendás fokozat a a times-nál,na meg a jó csapat,szerencsére -
válasz
Anonymus23 #49055 üzenetére
Hát ez tök orosz amit mondasz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #49055 üzenetére
Ja meg a nomád, azt ki ne felejtsem...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #49046 üzenetére
Haldoklik ez már na.
Ma annyira benéztem, hogy a múlt heti esemény 2 ládáját kinyítottam adott egy Nomád tokot. -
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #49043 üzenetére
Köszi!
szinte teljesen megegyezik az enyémmel. Én a Rentlessel használom, mert nem szeretek sokat bújkálni, ezért kell a +5% heal. De lehet kipróbálom a leleményessel is.
-
crashee
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49033 üzenetére
Hát én 17es szinten mentem be a DZ-be és egyből megcsapott a BF feeling szóval 2 hónapig 31-es szintig, ki sem jöttem.
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #49023 üzenetére
Közvetlenül a helikopterbe való beszállás előtt egyél, igyál. Az 500-500 pont.
-
válasz
Anonymus23 #49020 üzenetére
Az androidos tactivision app-ot lehet érdemes lenne megemlíteni
szerk.: jah, nem pm-ben ment, de már mindegy
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #49002 üzenetére
Én meg mint újonc a Túlélésben csináltam egy jó kis farmot, és ki is mentem a helivel, erre kidobott egy Divison jelet mert a faszok elkeztek bűvölni valamit a Uplay en tegnap és nem is szinkronizált. Tehát buktam a 2-órás sikeres Survivalt!
-
válasz
Anonymus23 #48967 üzenetére
Mi nem bírunk a Sólyom pályán átjutni. Vagy mi a neve, elveszett talán?!
Hiába vagyunk táposak, egyszerűen kicsinálnak minket...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48967 üzenetére
Ezekben a classified cuccokban már viszonylag egyszerű
Azért mikor bejött ez az incursion, akkor más volt a helyzet, mennyit szívtunk mire lement
Én meg elkezdtem a maradék bravúrokat a Survival-ben, még kell 20 playert lootolnom meg 3 vadászt lelőnöm és kész is. Nagyon szeretem ezt a játékmódot, kár, hogy már kevesen tolják, így a player loot kicsit nehézkesen megy. Bár tegnap volt egy jó kör, ott 5 playert sikerült likvidálni, és elvenni a lootjukat. Az egyiket sajnáltam azért kicsit, épp látom, hogy az egyik nevezetes pontot kipucolta valaki, gyorsan odamentem, és a sarokba állt, nézte a motyókat, amiket szerzett, én meg jól agyonlőttem
-
válasz
Anonymus23 #48944 üzenetére
Nekem egy értelmes pred kesztyűt kellene kifarmolnom,de semmi kedvem hozzá.
-
válasz
Anonymus23 #48920 üzenetére
Igazad van.
Az egy másik Tommy gun volt.
Amit ott kaptam veletek WG-en.
Azt ajándékoztam el. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #48913 üzenetére
Az kemeny... akkor ezek szerint csak a GE alatt szerzettből lehet nyitni
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #48913 üzenetére
Igen, ez így működik, csak a GE alatt kapott ládák tartalmaznak kreditet. Viszont azok a GE után kinyitva is adják a kreditet. Egyébként mindenki kb. 100 db ládával várna az esemény kezdetére, és még jobban elszállnának a leaderboard helyezések.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48911 üzenetére
Soha nem voltak.
Amúgy is csak pár ládát akarok, Nomád kell még mellény, zsák a 9000 staminás változathoz. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48907 üzenetére
85 GE creditet ad ha jól emlékszem.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #48907 üzenetére
Az összecsapas ládából lehet majd a GE alatt nyitni! 85 van egyben.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48882 üzenetére
Mindegy, mivel lemondták a hétfői műszakot karosszéria hiány miatt, szóval egy nappal tovább leszek otthon.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48887 üzenetére
Amit a mobokból szedsz fel 100 pontot (SHD)
Tehát 30.000 ilyet kell felszedned
Nekem is tegnap lett meg a 100e. Ott nekem még a 100 győzelem, ami szopatós, mert csak 23 van, de mindig a fos csapatba kerülök valahogy
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48885 üzenetére
Tegnap volt egy ilyen csapat, hogy 3 10 alatti volt, én meg a 99-es oroszokkal, le is nyomtuk őket 20-1-re, az az egy halál is én voltam az elején, mert beírtam nekik, hogy próbáljuk már meg a fordítást, de csesztek rám, úgyhogy onnan daráltam én is
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48879 üzenetére
Nincsen még
Tegnap volt két állat Orosz, akikkel összerakott, írtam nekik, de basztak segíteni...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48880 üzenetére
Hoznak egy "kevés" murvát az udvarra aztán el kell majd teríteni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48875 üzenetére
Mi zaibatsu-val ketten toltuk, mikor a hibátlanokat csináltam, sima ügy volt. 204-es fegyverrel, amin destructive, predatory, determined van, az nagyon fasza, alig kell várni a cooldown-ra úgy tölti vissza
A másik 204-esen meg destructive, determined, ferocius van, Bossoknál pl. érdmes arra váltani, akkor elfekszenek egyből
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48875 üzenetére
Holnap még nem biztos hogy leszek, lehet hogy csak pénteken.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48859 üzenetére
Ez Marco solo buildje.
-
válasz
Anonymus23 #48847 üzenetére
Érdemes kipróbálni.
Amherst meg volt egyedül.
Egy mentési pont van,hiszen maga a küldetés sem hosszú.Tetszik ez a sokkolósdi.
Rád futó 3-4 shotis sokkolva majd név és/vagy magasság szerint lelövöd őket.Adottságokban illik be kapcsolni a sokkolást.
Volt ,hogy 5 mobot sokkoltam le,pedig csak egyikbe lőttem bele.Jó lesz ez az Amherst Legendás.
GE után persze másképp kell megoldani a küldit.Küldi végén kaptam harci ládát,az is adott Divtech-t.
Illetve egy Végső megoldás CF azonnal bekerült a táskába.Ja.... meg egy ilyen festést is adott:
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Nekem csak a nyomorult bravúrok kellenek majd, de van egy pár, amitől már most ki van a tököm
-
arnikusz
veterán
válasz
-
válasz
Anonymus23 #48839 üzenetére
Én arra írtam,hogy ez 9.-től már megy.
Ezzel szívesen szórakoztam volna.
Most vagyok Amherst-nél.
Kicsit át lett fogalmazva.
A jó hír,hogy nem voltak lila mobok,így az elitsebzős striker jó lesz oda.
------------
Sztem sehogy nem oldották meg,mert csak Blackout van.
Gondolom egy hétig. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48818 üzenetére
Ha jól emlékszem 35 % ot raktam a Strikerre abból 5 db 267 életerő és 2,5% módosító.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48818 üzenetére
Nálam is csak 11% van, a plusz életerő mellett, futkozni kell ki be az immunládába mert akkor abbamarad a vérzés.
-
Krisz0418
őstag
válasz
Anonymus23 #48788 üzenetére
Aktualis meg igen, kipróbálom majd akkor ocsem ssdjevel meg 16gb rammal ugy mit tud. En procit kizarnam, nem hinnem hogy nem lenne eleg neki.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48782 üzenetére
'Hát "gyerekek" aki megcsinálta az ellopott jelet "csak" kihíváson fekvés nélkül,minden tiszteletem az övé!
Nekem az az egy nincs meg (nem fekvés nélkül hanem egyáltalán).Ma kb.2órát szenvedtünk vele -a szó legszorosabb értelmében..-,de nem sikerült megcsinálni.A faház színpados rész kifogott rajtunk.Az a nagy golyószóró mindig kilőtte az embert.Volt,hogy már két embert kellett védeni,de akkor is.Már mentünk pajzzsal is (váltottam reclaimer-re és a láda mellé beraktam),de akkor is kiszedte mindig vmi az embereket.Vannak ebben a topikban veszett predátorok..akik tényleg a pvp egyik legjobb játékosai(!!) és vannak akik már megcsinálták ezt az ellopott jelet fekvés nélkül.Mki előtt mélyen le a kalappal!!!
Nagyon tudtok!! :-) -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48782 üzenetére
Jó lenne de nincs nomádom.
D3-ban viszont nem én szoktam meghalni.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48762 üzenetére
Egyetemes bug. Nekem is ez van. Hogy ezért miért kell nekünk kuncsorogni az ubinál? Annyit nem ér nekem.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48633 üzenetére
Players: "Farmoltam békésen..."
Ilyen videók láttán sajnálom,hogy csak egy szavazatot lehet adni.
Szép volt! :-)Nekem is volt ma sztorim a fekete zónában.Tiszta vicc volt az egész. :-D Utólag jókat nevetek rajta.
Annyira izgultam,hogy még a hránátot is elfelejtettem,hogy hogyan kell eldobni a gránátot :-))
[Larmoltam békésen...[/L:
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #48759 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Már csak ez a kérdés, hogy eddig vajon fel lehetett tenni, vagy csak most bugosodott be, hogy újra aktív az assault event?
....
Úgy tűnik ismert bug.
-
RichieTri
senior tag
válasz
Anonymus23 #48743 üzenetére
Erről jut eszembe.
Pár embert felvettem "isminek".
Kérlek fogadjátok szeretettel egy újrakezdőtől -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48714 üzenetére
Jól jönnél. 3an vagyunk.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #48719 üzenetére
Menj egy kört max.rpm ellen. Ott lesz kihívás.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #48719 üzenetére
Monjduk amennyi órát Te már beletettél ebbe a játékba, nem csodálom, hogy unod
Ha esik reclaimer azt érdemes megtartani ?
Gondolom legendary, meg incrusion küldetésekhez jó lehet ... -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #48717 üzenetére
Menj Clear Sky - t randomokkal
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48674 üzenetére
Azt gondolom, hogy alapvetően igazad van. de úgy voltam vele, hogy már ha egyébként is kellett egy másik vinyó máshova, akkor már legyen egy ilyen ebbe a gépbe és akkor a talán/esetleg lehetséges frame drop, lag okozók közül egy biztosan kipipálva. Aztán haladok tovább.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48545 üzenetére
Ma beraktam egy 960 Pro-t, kicsit állítgattam a BIOSban, mert nem volt elég gyors. (Gen3 ,stb.)
Van firmware frissítés, azt majd holnap megcsinálom. Aztán még beállítom az nVidia-ban is, amit írtál. Kíváncsi vagyok, lesz-e frame drop. Most a GE alatt igyekszem majd sokat tesztelni.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48611 üzenetére
Ja,hogy 750 nevezetes pont meg 3000division technológia meg majdnem full-os szettek? :-))) O.K. ezt meg is beszéltük. :-))
Így te könnyen játszol.Ha bármi bukik szinte semmit nem számít. :-)Én így szoktam trükközni ha fent járkálok.Itt még el is felejtettem az immun ládát.Lent van amikor bemegyek egy közeli ellenőrző pontra és onnan megyek ki úgy,hogy az utolsó sec-re érjek a kimentéshez.
Megnéznék tőletek is egy hasonló kört. :-) Amiben nincs rugózás csak ládák vagy nevezetes pontok.Legfőképpen mit/merre/hogyan csináltok miatt. -
válasz
Anonymus23 #48618 üzenetére
Overwatchnál alkalmazza a Blizzard és ment is a sírás mert egyes csalók próbálkoztak azzal, hogy kicseréltek 1-2 alkatrészt a gépben, de úgyis maradt a ban (másik accounttal se ment), csak komplett gépcsere oldotta meg
@Lifer092: lásd fentebb, a Blizzard így bánik el a csalókkal.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #48622 üzenetére
Ez így van, HW ID alapján simán lehetne bannoltatni, viszont az elég körülményes lenne, és jogilag is megkérdőjelezhető lehet néhány esetben, pláne, ha (nagyon ritkán, de előfordul) véletlen ban-t kap valaki és mondjuk ez egy olyan read-only adatbázisban tárolódna, "amit maga az Ubi sem tudna módosítani", tehát pl. kitörölni egy véletlen bannolt HW ID-t.
Anno a StarForce másolásvédelem működött ilyen elven, hogy egy adott HW ID -hez kötötte a játék elindítását, ha más gépen próbáltad mint amire eredetileg megvetted, akkor bizony nem ment a dolog, hiába volt meg a kulcs hozzá, neten ellenőrizte a HW ID -vel a kulcsot, nem volt egyezés így pápá'. - De szerintem ezt körülményes lenne implementálni, egyik fejlesztőnek sem érné meg szerintem. - Legalábbis senki sem alkalmazott még hasonlót, anti-cheat kiváltására.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Gondolod hogy azt nem lehet megváltozatni?
-
VTom
veterán
válasz
Én elsőre bannolnám. A játékot megvette, ergo a profitot lefizette, onnantól meg mehet csalni oda, ahova akar.
Ki tudja hányan nem vették meg a játékot azért, mert olvasták/látták/hallották hogy sok a csaló. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48605 üzenetére
Az ilyen helyzetekre nekem van egy -eddig- nagyon bevált forgatókönyvem.Elindítom a kimentést,és elmegyek kb. olyan messze ahol a pulse nem vesz észre,kivárok addig amíg az kimentés Indulási(!) ideje kb.35-40sec.Akkor elindulok vissza,amikor szaladok fel már nyomom a védős skill-t,a kimentésnél meg immun láda+seeker mine és felrakom a csomagot,mindez kb. 5sec-nél.
Az utóbbi kb.50-70kimentést így csináltam,volt amikor már fent voltak a rugózni vágyók,de mivel nem számítottak senkire,mivel már ott voltak kb.egy perce,mindig "hagyják",hogy felrakjam.
+persze már rég nem szaladgálok tele zsákkal.max.4-5van benne,van úgy,hogy csak 2-3.Ha bukik ne húzzon fel nagyon. ;-) -
crashee
csendes tag
válasz
Anonymus23 #48593 üzenetére
Most hogy így felhívtad a figyelmem.
Köszönöm szépen. Még röpke két hónap szobafogság és újra járok.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #48587 üzenetére
Ha újraírják a kódot és nem kliens oldalon lesznek tárolva az élet, lőszer, rpm, stb. dolgok akkor csinálják csak a második részt ezt meg kukázhatják nyugodtan felőlem!
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48587 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem fogom megvenni
Csak azt, hogy sokan nem fogják megvenni.
Nekem az utóbbi évek egyik legjobb játéka, a csalók ellenére is. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48585 üzenetére
Ezen már 1 milliós eladánál is el kellett volna, arról nem is beszélve, hogy még mindig jelen vannak olyanok, akik kezdetektől fogva csalnak. Vagyis két éve.
Szomorú.Ennek ellenére szeretem a játékot, és kíváncsian várom második részt, de ha nem lesz az első dolgok között a csalásvédelem, akkor abból nem kell eladniuk 20 milliót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest