- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50449 üzenetére
Az a 8 idióta egyike irta be, ha G megtalálná a videót jó esetben meg lenne az az iromány is!
-
FaTHI
őstag
válasz
Igen, simán mehet a tegnapi nap beiirásának!
-
qukesz
senior tag
válasz
ÁÁÁÁ azon besírtam. Anyukád a strandon van !!!!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50440 üzenetére
Ha ez igy lesz strikerbe lesz mindenki.Szuper lesz mint anno mindenki alfaba volt. Nem hogy az alfat meg a banshit et babraltak volna.
-
Prodac67
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #50397 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Anonymus23 #50430 üzenetére
"A "legöregebbek" 65 év körül tolják, akiket én ismerek.."
-
tamasas0913
tag
válasz
Anonymus23 #50423 üzenetére
Ja a PTS-en agonizáltam, hogy az mi a faccom, mert az alatt írja a dlc-ket. Azt hittem abban vannak.
Tehát akkor, ha megvettem a goldot és feltelepítettem azt az ötven x gigát akkor abban minden benne van? Tehát felrakta a dlc-ket is?akoska07
Remek, köszi. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50416 üzenetére
Gollam!!!
Tiszta idegbe voltak a srácok. Pedig volt ott pajzsos, nomád.SZUKA!!!
-
tamasas0913
tag
válasz
Anonymus23 #50412 üzenetére
Ja.. Rendben. Bár ilyen hibába nem tudok esni. Még nem vettem semmit uborkáéktól.
És lehet most sem fogok. Úgy érzem, hogy havi 1-2 óra játékért felesleges kiadnom 6 ezer forintot.
Nem tudok dönteni. Sajnálom is rá a pénzt így, viszont bennem van, hogy ilyen akció lehet, hogy nem mostanában lesz. De ez már az én nyomorom.Szer.: Ja tényleg. Fps nézet nincs benne? Ez a külsőnézet nem túl baráti számomra.
-
tamasas0913
tag
válasz
Anonymus23 #50409 üzenetére
Áhááá..
Korrekt. Köszi. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50406 üzenetére
Google fordító.
Zuhanjon rád egy zongora. - > Пианино будет падать на вас. -
tamasas0913
tag
válasz
Anonymus23 #50405 üzenetére
Értem köszi.
De amúgy, hogy kell érvényesíteni a plusz 20% kedvezményt? Mert havernak van 155 pontja és ő be szeretné váltani erre a játékra. -
tamasas0913
tag
válasz
Anonymus23 #50400 üzenetére
Köszi a választ.
Nekem alapból nem sok időm van játszani. Tényleg néha... Kb heti 2-3 alkalommal fél - egy órányit.
Így semmi értelme?
SP, MP? Mik ezek? Ilyen falmellé bebújós bújkálós lopakodós jázékkal még nem játszottam.
Egyik haver tolja... Van fullos karaktere. Elég sokat hentel vele. Csinálna egy új karaktert és segítene elkezdeni meg farmolni. Szóval segítségem lenne..akoska07
Köszi neked is a választ.
A 20% kedvezményt, hogy lehet még ráhúzni vásárlásnál?
Ja és 10 ponttal is lehet kezdeni valamit vagy csak 20-al? -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50393 üzenetére
Esélyes hogy 7 körül jövök.
Legyél online Anonymus és akkor megyünk ha van kedved!! -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50391 üzenetére
Tegnap volt hely csak nem voltál.
Tommy-val véletlenül futottunk össze dz-ben. Én akkoriban Cybr és DemmeR-el játszottam. Ők abbahagyták a játékot sok csaló miatt. Tommyval elkezdtünk játszani ketten öltünk rengeteg játékost amit ide ki is raktunk így többen ránkírtak, hogy csatlakoznának hozzánk. (Bombi, Dedi, Dan később RazoR is jött.) Tommyval megbeszéltük és megalakult a hírhedt DzP. Hát így kezdődőtt....
-
válasz
Anonymus23 #50382 üzenetére
Most hétvégén én is összeakadtam egy ilyesmi okostojással (2000 feletti volt commendation score-ja ráadásul), csak UG-ban. 3 fázis 5 módosító, emberünk elindítja amikor csak ketten vagyunk, mondom ok, semmi gond, 2 taktikus simán megoldja. Ekkor láttam, hogy a basic sticky van berakva neki és megkérdeztem, hogy akkor ezt most így hogyan gondolta. Erre fel nekiáll magyarázni, hogy de hát 1,5m-t sebez és 10 másodpercenként tudja lőni, erre csak annyit mondtam neki, hogy ezt az enyém is tudja (BFE sticky), csak éppen stack meg sticky performance modok nélkül
ettől elhallgatott és szépen csendben átrakta ő is BFE-re mert hát végre nyilvánvalóvá vált számára, hogy a BFE ~30%-kal többet sebez ráadásul nagyobb területen
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50358 üzenetére
Nekem szombaton ment el a kedvem a további achizástól, mikor a Terminalban két CCCP-st láttam 5305 ponttal és biztos találkoztam velük a DZ-ben nagyon ügyes játékosként.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50362 üzenetére
Nah ha ma sikerül a bandát összehozni akkor mehet az ordítozás!!!!!
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #50360 üzenetére
Ja csak lestünk ment és kaszált G-kolléga, jót röhögtem rajta
. De úgy vettem észre sokat komolyodott azóta, most már csak akkor kiált fel + on the floor mikor elfeküdt az összes ellenfél
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50358 üzenetére
Falu111 nevű játékos nagyon szeret pvp-zni.
Úgyis viszket az ujja a rugó gombon!!!!
De akkor számolunk majd veled is Anonymus és akkor mehet a dzsihád!!!! -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50343 üzenetére
Atyaúristen.
Nyomoronc csalók akik képesek 100x megvenni a játékot.
-
Repiv
tag
válasz
Anonymus23 #50322 üzenetére
Értem, próbálok ilyen fegyvereket keresni.
Az egy Tenebrae, mert néha jól jön messziről puffogtatniés szeretek is, de csak PVE-ben.
Sajnos a Ház-on nem lehet újrapörgetni azt, úgyhogy keresek majd egy másikat.
De azért a kérlelhetetlen talent kapcsán lenne egy kérdésem, de lehet hogy félreértem a helyzetet semmiképp sem kötekszem: de ha a ruházat tölti az életemet, akkor a fegyveren miért jó ha a hiányzó élet nagyobb sebzést okoz? Nekem ez olyan ellentétes.Köszönöm.
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50329 üzenetére
Szürke felszerelés tárgy kellene.
Kraftolni nem lehet ha jól tudom. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #50329 üzenetére
Őőő, nem akarok beleszólni, de szürke volt a kérdés nem a zöld
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50326 üzenetére
Én is veletek tartanék, de délután meló van.
Anonymus : szürke felszerelés tárgyat hogy kell szerezni?
Van egy olyan bravúr. Köszi a segítséget előre is!!!
-
Repiv
tag
válasz
Anonymus23 #50318 üzenetére
Igazából vegyesen használnám mindkettőre, tudom nem a legjobb megoldás, de több szettet kifarmolni nincs időm és nem vagyok hardcore. A tulajdonságok a szetten pedig 95%-ban azok amik itt a topikösszefoglalóban a gear-guide-ban voltak (CHC, CHD, EDR, AR sebzés, életerő, ellenállások ebből nem sikerült minden úgy ahogy le volt írva). Módosítok is CHC 266-osok staminások, kivéve egy nem CHC-s mert elfogyott.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50311 üzenetére
szerinted mi a célja? "jól" játszani vagy másokat idegesíteni? ha tippelni kellene azt mondanám, hogy a második a jó válasz. azt pedig az ilyenekkel eléri. akármi van, szó nélkül ott kell hagyni a csalókat.
nem tudom ezt most minek írtam le, mivel ezt a beszélgetést már egyszer lefolytattuk és akkor se jutottunk dűlőre.
-
válasz
Anonymus23 #50311 üzenetére
Inkább fordított a helyzet szvsz, pont azért béna mert sose tanult meg játszani mivel mindig is "okosságot" használt, nem volt rákényszerítve hiszen egy golden rhino-val is képes volt olyan gyorsan lőni mint a másik 23 játékos együttesen az aimbot meg elvégezte helyette a célzást a többi csalás miatt meg halhatatlan volt.
-
atikom
csendes tag
válasz
Anonymus23 #50303 üzenetére
Köszi,valszeg ez történt, hogy nem a saját mapomon voltam.
-
válasz
Anonymus23 #50305 üzenetére
Egy ilyen komment után és a statisztikáját nézve inkább azt mondanám, hogy egy rendkívül ostoba csaló a csóka. Szerintem már mindannyian láttunk csalókat akik a DZ-n kívül estek-keltek a küldetésekben mert azt se tudták merre az arra mert volt kapcsolva a cheat.
Amúgy még PVP gear sem olyan nagy hátrány az event alatt a módosítók miatt (főkarakteren az event alatt rendszeresen a PVP striker buildemmel játszottam), pusztán csak olyan ostobának kell lenni mint ennek az idótának, hogy kínlódjon valaki (főleg, hogy rögtön az elején az arcába tolta a játék az event lényegét). -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50297 üzenetére
biztos nem tetszett neki, hogy minden kill-t neked számol.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50301 üzenetére
Szánalmas kisgyerek. Ahelyett, hogy kérdezne, vagy segítséget kérne a szettjéhez, rögtön lecsalóz.
Múltkori GE alatt Lexin kérdezte tőlem egy srác, hogy Cronusmax? Boxon vagyok, Megállító volt, PVE 7/6-os lila módosítós strikerben. Írtam neki, hogy nem. -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #50297 üzenetére
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50291 üzenetére
Igen egy idő után már számol. A tehetséges talenthez is lelőni kell a leütés nem jó hozzá. Érdekes mert pl a ragadozó talenthez elég leütni is...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50284 üzenetére
Ha előtte egy csapatban voltatok akkor nem megy fel a rang ez már nekem is feltűnt.
-
FaTHI
őstag
válasz
Gratula!
-
GAbre
veterán
válasz
lS-ből mi van vissza?
Jahp én is néztem nagyot!
Kb 5 kill-en keresztül csak alap rouge szint volt.
MIre elindult volna felvétel,elkezdte növelni :S -
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #50280 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #50261 üzenetére
Ennyi.
Úgy látszik egyedül nekem rakta középre a fogékonyt.
#50262 Falu111 :
Jó kör volt.
Tegnap sajnos bealudtam.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50261 üzenetére
Hát ez bejött, gondolom halálos megy rá.
Honnan esett. -
válasz
Anonymus23 #50254 üzenetére
Egy másik warrengate körben zaibatsu is kapott egy lvoa-c,neki a kérlelhetetlen és a halálos talent van rajta,a 3. pedig tekerhető.
Ő szerencsésebb volt.PVE vagy PVP próbálgatod ?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50240 üzenetére
Az itt leírtak alapján már nem sokat kell variálnom,majd csak összejön már egy jó szett.Csapásmérő ha kész akkor jön a ragadózó titkos,meg ha egyszer a nomád titkos teljes lesz akkor az.
Köszi mindenkinek minden segítséget!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50235 üzenetére
A VX-et lekaptam róla, mert ott van 8% chc-s viseltes mini reflex keresőm ( még 1.4 környékén esett), és hangos csőszájféket használok, mert olyan szépen brekeg.
A múltkor ( nem vagyok PVP-s még kezdő se mint tudod) Minagi San csóka rugóként csak nem akart halni a Predatortól, de a Striker/Bullfrog páros tette a dolgát.Viszont a Nomádomhoz van egy Lvoa-C 39.5% chc és 118% chd.
Falu 111-
Én is falusi gyerek vagyok.
Mit műveltél. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50235 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50231 üzenetére
Hát még az LVOA-C.
A Strikerhez Bullfrogot használok elsődleges fegyverként Halálos-Kérlelhetetlen-Bullfrog és természetesen a fegyverkiegjei is hozzá válogatva.
Felstakkelve nagyon jó. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50231 üzenetére
Ott az M4 is mint elsődleges,pörgetem mikor van divtek fölfele,pálya meg csapatfüggően váltogatom a fegyvereket,természetesen ha pörgős a csapat akkor house-al tolom,ha pedig kicsit a háttérbe vagyok vagy egyedül akkor acr messziről igen jó,mesterlövészt nem szeretem pedig van.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50222 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50224 üzenetére
Igen megvan a tervrajz,tegnap készítettem el a fegyvert.
Többnyire PVP-re(90%)Páncél 9% képzettség gyorsítás,6%ellenség páncélsérülés,55%lőszer,álló+elektronika módosító
Maszk 8% ellenség sérülés,9% elit sebzés,tűzfegyver módosítás
Térdvédő 3% ellenség sérülés,33% sokk,33% vak,süketség ellenállás,tűzfegyver módosító
Hátizsák 9% kritikus,17% égés ellenállás,állóképesség módosító
Kesztyű 12% géppisztoly seb.,7,5% ellenség sér.,9% képzettség gyors.,
Fegyvertok 7% képzettség gyor. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50221 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50214 üzenetére
-
Prodac67
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #50205 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50214 üzenetére
Köszönöm.
Este meglesem.Én leredukáltam a 4 alton lévő szetteket.
1. Alt Magányos Csillag CF,
2. Alt Csapásmérő CF,
3. Alt Reclaimer CF és Barrett-Leményes zsák-4 Taktikus CF,
4. Alt D3, Nomád, Ragadozó CF-ek.Minden a hozzátartozó fegyverekkel kimaxolva.
Esetleg a Magányos Csillaghoz összerakok még egy Nomádot. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50210 üzenetére
Szép napot mindenkinek.
Akkor jól értve nem kell szenvedni a Stolennel, ha a többit megcsinálom meglesz a Vigyori maszk?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50211 üzenetére
Hát odáig nem pörgettem le
De megjegyeztem most már,hogy minden csütörtök karbantartás
Én se bántam meg a dlc-ket,csak nem pass-ba vettem hanem külön-külön,de ha tudtam volna,hogy van suply nyilván akkor pass.
Ez van mikor valaki nem informálódik
Mire oda jutok,hogy meglegyen az összes maszk,addigra már Div2 kijön,úgy,hogy nyilván azon tolom,ez meg lehet felejtős lesz(bár semmi bajom ezzel az első részel sem, ez az első olyan játék amibe ennyi időm van fektetve)
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50208 üzenetére
Azt nem tudom még mikor szokásos,kezdő vagyok mondhatni,de ha úgy van akkor omg
Azt hittem az ilyet azért közlik,vagy valami,twiten semmi infó -
válasz
Anonymus23 #50202 üzenetére
Jahh baráti.
-
Prodac67
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #50168 üzenetére
-
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #50202 üzenetére
nice!!!!
-
Fortian
tag
válasz
Anonymus23 #50194 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Kipróbálom
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50196 üzenetére
végén a fix exo sem rossz dolog.
Egy jó bliss sose rossz 😅
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50194 üzenetére
Közepes/jó csapattal ajánlom még a TS-t. Egy óra alatt 9-10* meg lehet csinálni.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50191 üzenetére
Én tegnap kifogtam egy jó csapatot WG-nél,brutálisba sity suty végig szaladtunk rajta,nem néztem mennyi idő alatt de nagyon gyorsan.
A maszkokat meg mikor kezdődött a GE már utána pár órával össze szedtem,ez az első olyan esemény,ahol sikerült mind a hármat megszerezni(ez inkább hozzám hasonló kezdőknek szól
)
-
válasz
Anonymus23 #50189 üzenetére
Végülis megpróbálhatjuk, de brutalon szerintem még gyorsabb lenne mert elég nagy dmg boostot ad az a módosító, még ha folyamatosan újra is kell tárazni hozzá
Amúgy csak azért vettem észre, hogy ilyen jól adja mert úgy döntöttem, hogy D3-mal megcsinálom a pisztolyos achievementet és ha jól emlékszem 120-ról indultam és a végén 251 rikers killem lett (jó régen csináltam már WG-et a hagyományos felállásban
).
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #50184 üzenetére
Köszi!
-
Sityu1990
csendes tag
válasz
Anonymus23 #50184 üzenetére
Mint, nem rég írtam még eléggé új vagyok itt is, meg a játékban is. Bocsi a hülye kérdésért, de honnan tudom hogy mire immunis ill. nem az enemy?
-
válasz
Anonymus23 #50178 üzenetére
Sokat nem játszottam,de azt kell mondjam tetszett.
Jó volt,hogy csak oda-vissza váltogattam és ritkán kellett tárazni,mert egyikben sem az töltény volt ami kellett.A 6-os szett még jobb lett volna.
El is fogom rakni a szettet későbbre ,ha meg lesz a térdvédő.
Big AL nagyon darál.Striker jobb,de nem rossz a LS sem.
---------
Az nem gyenge az a fegyvertok.
Lucky you. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #50179 üzenetére
De legalább nem kell vitázni senkivel...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #50174 üzenetére
Itt vannak a GE 6 achik:
Néhány ötlet aki nem szeretné sokig húzni:
Csőre tölts:
Legjobban WarrenGate lehet farmolni, természetesen csapatban, mivel ez adja a legtöbb GE kreditet.Vagy van egy gyorsabb, de kevésbé GE kredit hatékony módszer, ami nem utolsó sorban segít az 500 Rikers killhez is: 3 DPS+1 Reclaimer bemegy SS, és ott azt a részt kell farmolni, ahol a túsz az asztal alatt van, ha nem lövitek le a boss-t, akkor vég nélkül jönnek a mobok, a reclaimer ládája gyakorlatilag folyamatosan végig lent volt (a megfelelő adottságokkal +10% meghosszabbítás kill esetén). A lényeg az, hogy amikor megvan a 50 kill (Garantált pontosság) + az Okostojás (150 ellenség kill), akkor minél előbb ki kell tárazni az okoslőszerből, hogy a cooldown mielőbb lejárjon róla, gyakorlatilag folyamatosan volt okoslőszer, ahogy lement a cooldown.
A Megbízható marokfegyver nekem érdekesen lett meg, csináltuk az orosz konzulátust, úgy hogy félig pisztollyal mentem, de aztán elbambultam és elrontottam és lőttem mindennel. Pont a végén a bossnál kivágott Deltával, annyi időm volt, hogy szóltam a többieknek, hogy ne lőjék már le a bosst, hogy a küldi meglegyen amikor visszajövök, amikor visszarakott, akkor éppen a pisztoly volt nálam, nem biztos, hogy belelőttem még a bossba mindenesetre lőttem vele párat, de ahogy a többiek lelőtték a bosst-t, a küldetés végén beadta az achit és a küldetési is a listához
-
válasz
Anonymus23 #50174 üzenetére
Van idő,nem sietek.
Igen,azokat alapból beállítottam.
Közben összedobtam egy magányos csillag szettet.
Igaz csak 5-ös,mert szinte mindent kidobáltam (majd szerzek egy térdvédőt).
Big AL annyi van,mint a szemét,2db-ot beraktam. -
válasz
Anonymus23 #50172 üzenetére
Köszi akkor megyek játszom kicsit szedegetem az acsikat.
Akinek van kedve csatlakozhat.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50168 üzenetére
és rengeteg türelem
-
válasz
Anonymus23 #50156 üzenetére
Igen.
Azzal mindenkit ölsz,mindegy mivel kellene éppen ölni. -
válasz
Anonymus23 #50150 üzenetére
most azt szeretnéd, hogy írjam be mindegyiket?
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #50150 üzenetére
Nekem sem kellett hozzá 10 percnél több
-
válasz
Anonymus23 #50126 üzenetére
Kevesebb,mint egy hónap alatt talán kiderül lesz-e benne.
Jövő év március jön a Div2.
-
válasz
Anonymus23 #50126 üzenetére
remélhetőleg majd az e3on mondanak róla valamit.
-
válasz
Anonymus23 #50124 üzenetére
Azmijaz ?
-
Prodac67
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #50118 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget,
megcsinálom 4/9/3-ra
Sajnos a 3. talent az kézreálló
(van még L.M4-em tehetséges-fogékony-vérengző...az semjó)
még 1x köszi szépen -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50111 üzenetére
Igen kevesebb a sebzés kezdésként, de cserébe nagyobbat gyógyítasz magadon
a predatorok sem olyan vedzélyesek.
Ott ha nem csalta volna le az a gyerek akkor farmolhattuk volna őket egész nap!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50109 üzenetére
Igen és ilyenkor jön a cheaterezés! Aimbot rpm stb..
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50106 üzenetére
Igen elég ostoba volt! Kedvencem amikor csak annyit tudnak mondani, hogy WTF?
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50104 üzenetére
Sztem arra gondol, hogy elősször vadász hitével lőttem le aztán amikor megint jött már striker volt rajtam.
Utána berugózott amikor vadász hitében voltam csak nem lőtt még meg így át tudtam váltani strikerre és kitöröltem. Csori nagyon beragelt. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50100 üzenetére
Mondjuk igaz,de legalább kitolták cserébe.Vagy most felkészülnek és sikerül jól felkészíteni a szervert
Nyilván lesz hamarosan,mert twitteren már célozgatnakrá,csak még időpontot nem akar senki írni -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50093 üzenetére
frissitettem a drivereket, most kabelrol jatszom, szoval azt a problemat is athidaltam, ami regen okozott csatlakozasi nehezseget.
tegnap eloszor sima vinyora raktam, ott is elojott ez a "loading" dolog. majd utana attettem ssd-re.
ssd-vel kapcsolatban nem tapasztaltam semmilyen visszaesest, most jatek eseteben jott csak elo. nyilvan nem "porgeti" annyira egy chrome, mint ez, de ugy gondolnam, hogy valamit csak eszre kellett volna vennem, ha rossz lenne.ranezek akkor ssd-re. bar fura, mert akkor ezek szerint az elmult ket honapban mindket merevlemezem elkezdett ennyire leepulni.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50081 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50061 üzenetére
Úgy indult, hogy benéztem a napiért a DZ-be.
Látám Kedves Fórum Agent ismerősőket, hogy Rugóznak és meghívtak.
Azt már a átalakulás be is fejeződőtt.
Jó társaság-jó játékélmény-kellemes kikapcsolódás. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50051 üzenetére
Köszi,ennek örülök,fire meg ragadozóhoz is 1-1 kell titkosba,remélem jönni fognak
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50051 üzenetére
Ezek közül már egyik se kell megmarad a 10000 GE. credit.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50049 üzenetére
Kötélvágás, Rugozás, összeegyeztethetetlen a lekületemmel.
LS vérdíj nem izgat, Manhunt ritka, Rugó killem is csak 140 vala.
A 3000 órát biztos elérem, meg 5145 pontnál fogok zárni szerintem, ami így is bőven több mint amennyit gondoltam volna egy játékból. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50045 üzenetére
Pedig milyen szépen hangzik 60% CHC 136 CHD.
D3-al szemben jártam úgy horda manhuntnál az SHD banda ellen, hogy abszolúte nem kapta a vérzéses sebzést vigan kocogott a pajzsa természetesen lelőhetetlen mellé.
Manapság csak a SP ládák, meg a napi Div. megy max. 30 perc.
Még a túlélésből 23 kifosztás maradt azt majd valamikor megcsinálom, de nem PVP módban, mert ott esélytelen az ügyes játékosok miatt. Meg az eddigi 27 PVE módban jött össze, van hogy 3 is sikerül egy körben. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #50039 üzenetére
Ragadozó csak csapatban jó egyedül ritkán jön be egy felstacckelt Striker ellen.
A múlt héten Cres lelőhetetlenek ellen mikor csatlakoztam 6 db üldözőhőz adta a vérzést és volt siker.Most viszont odaraktam a Ragadozó mellé 1 DPS és 1 Staminás Nomádot, így azt használom elsődlegesen a 4. Alton.
A Tommy féle Striker meg egy Magányos Csillag társaságában a 2. Alton pihen.Egyébként átlagban nem általánosítva jóval többen szaladgálnak Strikerben, mint Nomádban, vagy Predatorban.
A 4.-es bandák meg Striker, Predator, D3, Healer és vagy Nomádban, vagy full striker orosz ügyes játékosok.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #50039 üzenetére
Bár ahogy Tomi is csinálta más kellhet Szóló vs Csapat játékhoz
Ha van egy normális healer akkor lehet bátrabb az ember és mehet a 6k-ban is. De ha nincs akkor inkább a 9k stamina EDR-el használom. Nem lep meg egy hirtelen vérzés. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50031 üzenetére
Visszahoznán 1.3 elejét amikor dz6 zenénél a csillagos mob shotival egy lövéssel megölt.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #50002 üzenetére
Hát talán azt, hogy akinek ilyen barátjai vannak, annak már nincs is szüksége ellenségekre
30k+ WOT
de az több, mint 5 év alatt jött összeaz én fiam még ilyen fiatalon nem kezdte, de a SW Battlefront első részébe beletolt 400+ órát
csak tudnám honnan ez a Star Wars őrületplayers111
esélyem sincs az első helyre -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #50002 üzenetére
Most versenyeztek, hogy ki a nagyobb kocka?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #50000 üzenetére
minden 20. hsz az enyém ebben a topikban
Na, most erre mit lehet megint mondani
[link]
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #49994 üzenetére
Csak a 11% van rajta pluszban, talentek: halálos,gonosz,fogékony. Ezek mind crit sebzést adnak, nemtom honnan jön még kb 20% 😶
-
válasz
Anonymus23 #49988 üzenetére
Csak úgy kérdezem...
Ezek nincsenek benne a nyitó hsz-ban ?
Vagy vmi ami erre utal ?
Oké mindig vannak új játékosok,de könyörgöm...
Millió hsz van a topikban ezekről.Nincs bajom senkivel,de a lustaság mindig idegesítő.
------
Persze semmit nem vesz el a segítő készségedből.
De régen nem voltál ilyen jó fej,csak kűűtteed a figurákat a nyitó hsz-ba.
-
Viasz Hun
újonc
válasz
Anonymus23 #49987 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes infókat!
"Van ilyen, hogy feladatárus?"
pongyolán fogalmaztam, bocs: heti/napi kiemelt célpont eligazító tisztre gondoltam. -
Viasz Hun
újonc
válasz
Anonymus23 #49974 üzenetére
Segíts kérlek, ezt egy pettyet bővebben ki tudnád fejteni?:
Napi harci: ~750 divtech --> itt a napi megbízásokra gondolsz a feladatárusnál?
Napi tárgykészítés: ~750 divtech --> sosem craftoltam tárgyakat, mennyit kell, mit kell?
Napi DZ: ~750 divtech --> erről tippem sincs, egy farmkör sokkal komolyabb időt vesz igénybe mint amit leírtál, és nekem több óra kell 150-200 divtech kifarmolásához is a dz-ből.
Havi 2x supply: 200 divtech.--> na ezt legalább vágom :-)köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Formula-1
- Autós kamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest