- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
akoska07 #45148 üzenetére
Bár nem hivatalos az infó (forrás), de úgy tűnik a Lex, Amherst, Clear Sky GE kredit csökkentést visszavonták végül, gondolom nagy volt a népharag.
Ugyananyit fizet majd a Lex mint a múltkor (750), de mivel most rajta van az eseménylistán, a módosító aktiválásával +125 kredit jár, illetve +38 kredit a challenging boss, tehát összesen 913 kredit lesz egy kör.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #45137 üzenetére
Időkorlátra kell figyelni tegnap 2 óra nonstop után tapasztaltuk, hogy pl. egy Malacot nem tudott Anonymus adni nekem a Strikerhez.
Egyedül ne vaduljon, csapatban jobb a móka.Milyen csapásmérőd van?
Láttam az előbb egy videjót ott 9100-as életerő mellett 599 ezer volt a keménység és alig 4000 tűzfegyver, de az már nekem kevés elég a tegnap mutatott, csak kéne egy hozzáillő talentes Alejando, meg egy The House. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #44882 üzenetére
Így belegondolva nagyon sok, DZ farmolás a leggyorsabb módja:
Sárga láda kimentés + mivel a sárga/zöld cuccok összetörése is adhat divtechet a mentett cuccok összetörése.
Az ebből kapott alapanyagot pedig craftolásra felhasználva, ugyancsak összetörni....Mondjuk akinek 1 karaktere van, annak nem annyira sok harmonizálandó van, de ha a heti exo ládákra gondolok, akkor viszont a gyűjthető sincs annyi.
Én 3 szettet tudtam (Reclaimer/Sentry/DE) fullra feltolni, ebben persze volt kb 500 elszórt, ami már csak pár páncélt jelentett, de ha lúd, legyen kövér
A legtöbbet a páncél vitte el. Továbbra is él, hogy könnyebb lesz egy max páncélost maxra hozni...
10 Divtech/ pörgetéssel kiegyeztnék így utólag
De még a 25 is barátibb lenne.
Ez az 50 így nagyon sok -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #44884 üzenetére
Még ki kell tapasztalni.
Az enyém Adept és Vérengzővel esett a Vérengző ment lett Halálos, mert Fogékonyt nem ad LMG-re, még esetleg gondolkodok a Halálos helyett a Kompetensen, a szettbe 2db 267-es és 3db 266-os elektonikás képzettséggyorsítót tettem, így 33%- képzettséggyorsítás mellett folyamatosan tölti a Pulseot vissza, meg heal láda van még ben, de azt lehet cserélem.
A csötorkolaton és táron critsebzés van, valamint PVE-re a szívecskés pulseot használtam tegnap. -
LeonAran
tag
válasz
akoska07 #44821 üzenetére
Ez lett volna a kérdésem, hogy mi a franc az a Támadás?
3db Sarok, egy halom Barret, Shortbow, Ninjabike, Skulls MC...ja meg Liberatort is dobált jó párat.
Viszont brutálisan fogy a Divtech. Arra figyeljetek , hogy viszonylag magas páncél értékű cuccot Optimalizáljatok! Mert elég kis lépésekben viszi feljebb az értéket. Már minden maxon van a páncél meg csak nyeli a Divtechet.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
akoska07 #44789 üzenetére
Egészen biztosan bug: [link] [link] És még lehetne betenni a linkeket, GTX750Ti-től 970-en át volt aki 1080-al panaszkodott, a gyenge laptopos posztokról nem beszélve, ami érdekes csak Vidia kártya mellet jelentkezett szinte.
Semmit nem buzeráltam az asztalin, a noti meg csak újra lett téve és kapott egy új vinyot anno.
Asztalin: 16gb ram, i5 4460, msi 1060(6 gigás) , Noti: i5-3337u + gt740m.
Asztalin és notin is belefutottam a problémába, a kép notiról van.Tegnap és ma meglepő(Notin is direkt kipróbáltam és ott se futottam bele a töltésbe és széteső textúrába) módon még a notin is játszható volt.
Előtte mindkettőn játszotta (Két hetente a notira vagyok utalva mivel lemegyek nagynénémhez matekozni érettségire készülni, így marad az.)rendszeresen, hogy stabil fps mellet szaladtam valahova, először sétára kényszerített, majd eltűntek a textúrák és "loading" a merevlemez használat meg az egekben volt. Most még a notin is fut 30-35 FPS-sel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
akoska07 #44783 üzenetére
Nagyon bejött az alap téma, és 6k volt a tescoban.
Bár nem mondhatom nem érte meg az árát.... rongyra lett játszva három hónapja is azért hagytam abba mert:
Emellett a bug mellet nem tudtam játszani... érdekes mód tegnap 3,5 óra alatt 2x futottam bele. Ma még egyszer sem.Frissítés lerántva, de nem tud csatlakozni.... akkor várunk.
-
-
Snip3r_HUN
addikt
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #44591 üzenetére
Jaja, annyi, hogy a HRK-n fizetésnél G2Pay-t (és ott meg PayPal) kell választani, mert kevesebb is a fizetési költség, mintha a HRK saját fizetési felületén fizetnéd, nem utolsó sorban a HRK az ha nála akarsz fizetni, akkor kér mindenféle személyes iratot (szig, meg fotózd le magad, hogy tényleg a tied stb.)
Mondjuk a plusz játék az ilyen plusz 1 sor, soha az életben nem játszol vele valószínűleg.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #44348 üzenetére
Otthagytam a Strikert a nyugdíjas 3. alton egy Végső CF mellett.
Most a 4. alton van 2 Magányos csillag, 1 Végső CF, 1 Reclaimer CF, és 2 db hibrid változat a CF térdvédő-tok és Skull kesztyűsből.
De főleg a nagy tűzerős Csillagot használom, kíváncsi leszek a Big Alejandroval milyen lesz.
Tegnap, ha nem futok össze Fathi fórumtárssal akkor tényleg 1 óra után hagytam volna, de így volt egy kis móka, előtte meg landmarkoztam, abból is meglesz a héten az 500, hétvégére meg elérem a 4000-es értéket a commendationban ami Karácsonyra volt kitűzve, így csak a szöszmötölös gyűjtőgetés maradt 1.8-ig.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #43293 üzenetére
Ez akkor a Joker maszk volt.
Na még a Falcon maradt fekvés nélkül, azt még megpróbálom, ha jönnek a többiek.
De így hogy megvan mindenböl a teljes nem zaklat, ha nem lesz meg.Egy jótanács 10.000. GE creditet rakjatok el, következő alkalomra.
Ha unjátok a Lexi farmot és van 4 alt most 18 perc alatt megvannak a PVE bossok, még hozzacsapsz egy Lexit és 4 alt ad 12.000.-et . -
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #43191 üzenetére
Mindegy.
Én mondjuk csak ezeröcsis ládákat veszek.Eddig 15 jött össze a 2 napból és ha nézzük 15 CF esett.
5 különböző Striker.
Reclaimerből és Sentryből 4-4 különböző, meg 1-1 mindkettőből ami azonos.Ma viszont 20-kor indulok egy 1 órás Lexi rushra, aki gondolja csatlakozhat.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #43122 üzenetére
De pl tegnap Ghiova mentem egy kört, neki folyamatosan dobálta a cuccokat, míg nekem nulla megint.
Szerintem azt a karaktert nem szereti a játék, mert azzal szinte nulla CF item esett boss körönként, de szerencsére tegnap meglett az achi ami ehhez a karkterhez kötődött, így a többivel is sűrűbben fogok menni bossolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- E-roller topik
- Subaru topik
- Kerékpársportok
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest