- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42079 üzenetére
Én már nem viszek bele ennyit, néha nézegetem mit csináltok, ha van kedvem és időm kipróbálom, de nem ér már ennyit a dolog (jelenleg, nekem).
A Végsőhöz még mindig nincs meg a kesztyű, a csillag már kigyűlt, ahhoz sikerült egy jó kis MG5-öt is kraftolni, szinte max sebzésű, jó tálentekkel. Kiváncsi vagyok, hogy PvP használható-e. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42056 üzenetére
Arra vigyázzatok, hogy a kicsi ruháknak nincs megfelelő mennyiségű helye, ezért előtte ki kell pakolni a stashbe, hogy fel tudd venni.
Én a fegyverek sebzés ellenőrzése miatt craftoltam le full alap cuccokat, de nem tudtam felvenni az összest, mivel a táskánál szólt, oda egy 130-as arany cuccot craftoltam.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #42019 üzenetére
Heti küldetéseket szeretném csinálni.
Tegnap is csináltam, de katasztrófa, hogy milyen emberek vannak.
Legendary-n odarohan a mobhoz és jön a szöveg: "Ohhhhh what happened" amikor lecsapja mint vak a poharat.
Vagy pl Napalmon az egyik mondja, hogy lőjünk, Ő elbújik és élesztget bennünketMondjuk magamat sem értem minek csinálom, megszokás.
De tegnap DZ is jó volt, volt egy ruszki, aki rugózott, párszor lelőttük, majd szép sorban bekapcsolt minden elképzelhetőt, és Ő mondta nekünk, hogy csítelünk (nem tetszett neki a DE 2 lövéstől nyugszik móka).
Nagyon sok nyomorult lelket összehozott ez a játék..(#42020) Gtaati és a többiek
Köszönöm, nem öröm, de akkor végül is megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
Nemrég telepítettem újra a gépet, és több aspektusból jobb most mint ami korábban volt, de az már nem rémlett, hogy ez az FPS lag az 1.7-el, vagy a telepítés után jött be. -
PETEE78
senior tag
válasz
arnikusz #41993 üzenetére
2 napja frissítettem 1.7-re gondoltam ránézek hátha megint lázba hoz.
csalók, lag... még szarabb mint volt
Az a csaló aki nem csal?
Lesz ebből még valami? vagy csak a lassú kivérzés?
Jó lett volna pár csapattárssal még játszani, de pár kör után feladtam.
Figyelek, ha bannhullám lesz () újra mehet a csépelés. Addig pihi.
-
Rossonero89
tag
válasz
arnikusz #41905 üzenetére
Erre a nyomorult patkányra gondoltál, hogy zaklatja a fórumozókat?
TheSupport néven kaptam egy csinos üzenetet tőle, akinek nem tudtam válaszolni, mert már ki van tiltva!"Hallod kussolj mar a division forumban a kurva anyad.egyfolytaban ugatsz panaszkodsz,szidsz mindebkit.ne jatsz azzal a kibaszott jatekkal akkor.vagy ha megis akkor itt ne pofazz mert senki sem kivancsi ra es unalmas.fogd be a pofad es fejezd be a rinyat faszkalap"
Netharcos kisköcsög!
-
törölt tag
-
Nyugis
senior tag
válasz
arnikusz #41906 üzenetére
kösznöm!
és ez a Destiny 2.ez FPS MMO ahol a PVE hasgsúlyosabb mint a Pvp?
mert hogy az a tapasztalatom, hogy ahol PVP van ott megy a csalás is, nem kis mértékben.
kerestem rola leirásokat egy két cinema/ és feltupirozott gamplay ennyi amit találtam.
persze még nem jelent meg.
de hogy igazábol mi lesz/lenne a játék profilja azt sajnos nem találtam. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
arnikusz #41902 üzenetére
Mindegy hogy frag vagy gyújtó egyformán +20% sebzést ad ez a kettő. Soha nem dobáltam magam alá a gránátokat,mindig van aki bepróbál hogy alámvág egy frag-et aztán megy a csodálkozás.
Csoportban éri meg legjobban mivel 30 méteren belül az összes csapattag megkapja a bónuszt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41896 üzenetére
Közel sem, bár a sebzést nem tudom igazán mennyire (mivel nincs másik), de a harmadik tálent rajta a coolheaded, aminek itt nem sok haszna van, jobb lenne helyette valami hasznos (pl a meta: kompetens, de már a halálos lett rá pörgetve).
Nem tudom miért, de nem vett fel hangot, több részletben lett lementve (nVidia beépített) és valami nem az igazi jelenleg vele, egyrészt szerintem miatta akadozik nekem a gép, másrészt meg nem tiszta a felvétel, olyan mosott, de lehet, hogy ez már csak a renderelés miatt van, ott valahogy nem találom a helyes beállításokat, korábban meg jó volt (még win újratelepítés előtt).
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41867 üzenetére
Jó ez a Dead Eye is, tetszik, csak még egy jobbacska egylövetű kellene, majd kraftolok valamit.
Tegnap este megint a stock-management fájlomat fejlesztettem, statisztiát csinál, hogy melyik itemből hol mennyi van meg ilyenek, és most már benne vannak a fegyverek és tálentek is, a sebzés összehasonlításon gondolkozom.Tudom, halott a játék, de nekem ez egy kis agytorna, meg amúgy is szeretek excelezni
Btw: mintha lett volna valahol egy fegyver alap dmg kiszámoló formula, de nem nagyon találom, ha esetleg valakinek konkrétan meglenne, akkor köszönném szépen.
Most azt csináltam, hogy legyártottam egy halom 4-5-6 szintű itemet, elektronikára pörgettem, és így regisztráltam a fegyvereket, hogy a 4 különböző karakternél és a stashben lévő fegyverek könnyen összehasonlíthatóak legyenek, kemény 535 TF értéknél, és így biztosan nincs semmi módosító, ami hatna az alap sebzésre -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41865 üzenetére
Azonban szeptember 6. Destiny 2.
Hátha sok csíter átmegy majd oda, de ugye ezt reméltük a BF1-nél is, de semmi. Mondjuk ha abban van/lesz AC, akkor úgyis visszajárnak ide a paradicsomukba...
Mondjuk azt se értem miért hétköznapra tették a bétát (8.28-31)
Mondjuk a Szeptember 6 az konzol, a PC 10.24... szóval, az még arrébb van.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #41829 üzenetére
Szerintem pont hogy nem szabad elfelejteni a váltogatást.
Amit el kell felejteni ennél a setnél az az extended magazine, semmi értelme itt, hiába dobja meg papíron a DPS-t. Ha a 6-os bónuszt minél effektívebben akarjuk kihasználni akkor minél többször / gyakrabban kell lenni a tár méretének az 50%-a alatt, ami nagyobb tárral ritkábban fordul elő. Amiatt meg nem kell aggódni, hogy túl hamar kifogysz mert ha proccol a berserker bónusz akkor úgyis instant újratölt, ha meg nem akkor egyből váltasz és kb 1 másodperces kihagyással már lőhetsz is újra.
Szombatig még meg lehet venni a HUB-on a vendortól a tárat ami tökéletes ehhez (+10% RoF, +3 ChC, +4 ChD), a blueprint árustól meg az MG5 tervrajzot, hogy mehessen mellé két tökéletes fegyver.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41815 üzenetére
Sok haszna nem volt, 1 szintlépés + 5 rugó kill, plusz 1-2x 19 seces rugóként lelőttek Chuck Norrisok.
Az mondjuk továbbra is "érdekes", hogy 450-490k DPS-el hogy van az, hogy míg egyik agent elfogy pikk-pakk, addig a másik meg se karcolódik, az overhealt se tudom 1 mm-el lelőni róla (nincs ládában, nem ultizott stb.)
Simán csak sok a csaló. Én már elengedtem, nem biztos, hogy meglesz az utolsó kettőn a lvl99, pedig nincs messze, 88 és 85v87 talán. -
-
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #41755 üzenetére
Továbbra is el van b*szva
. Tegnap ps4-en még több mint 30000 ember volt jogosult a tier 1 ládára, ma frissítés után már csak 20000, pedig elvileg a playerbase 50%-áról emelték 85%-ra. Vicc.
Nem is értem miért nem alapból a GE-s achievmentektől függ, hogy kapsz e maszkot vagy sem? Egy egészen triviálisért járna egy maszk, egy nehezebbért még egy és ha megvan az összes akkor jön a harmadik. Ennyi.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41736 üzenetére
Csak nem adta be a challenget. Visszanéztem a felvételen, és simán megvolt a 9-10 is 15 sec alatt. Azután még megcsináltam randomokkal is, ott is a 3 körből 2x megvolt a 8 mob 15 sec alatt, de itt sem adta be.
Nem tudom mit kellett volna. Most már mindegy is.
Mindenesetre mind a három féle CF szettből megvan az összes...
Mondjuk eddig egyiket se használtam korábban (bár volt belőlük elrakva) -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41736 üzenetére
Ezt nem, de maximum 8 piros mobot van esélyed lelőni 15 sec alatt, mondjuk LMG-vel.
De nem jellemző, hogy ennyi lenne együtt, HVT-n is gondolkoztam, de ott is azonnal szétrebbennek, és bújnak, leginkább a baltások jöhetnek szóba a Hudson végén, mivel azok kemény legények és nem bujkálnak, 15 sec alatt meg kell lennie a 2 hullámnak ha egy hullámban 4 jön. Minimum 2 ember kell lenni, és a nehezítéssel, mert akkor azonnal fekszenek. Akkor van gond, ha egyedül neked kell mindet lelőni, akkor max az van, hogy valaki shotival csak "jelöl". Még azt majd megnézem, hogy kell-e hozzá a WT5, ha nem, akkor megint nyert ügy, mert ez még a sárkány elején is meglesz -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41721 üzenetére
Nem jó, mondom, mert Kritikus vagy Súlyos világjárvány kell, az meg csak küldetésekben jön elő. Mármint nekem máshol nem működik a 2 event jellemző:
Súlyos: az ellenek fertőznek
Kritikus: 2 fejlövés 2 különböző ügynöktől azonnali halál.
Másnak működött a kiemelt küldetéseken kívül?Mondjuk ezt a Kritikus részt nem értem (mármint a logikáját), mivel ez pont nem nehezít, hanem rohadt könnyűvé teszi a küldetéseket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41717 üzenetére
Nem a maszk miatt csinálom. A karakterek gyakorlatilag úgy vannak, ahogy anno "megalkottam" őket, engem nem érdekel különösképpen a játék ezen része.
3 challenge hiányzik:
* Ez a 8 15 másodperc alatt
* Shotis fejlövéses (24-nél tartok, mert teganpig nem használtam shotit, és hogy jól haladjon az ember, minimum 2 ember kell, az egyik aki jelöl, én meg kivégzem shotival)
* Tisztogatók közelről, de azt meg olyan ritkán adja be mostanság, ott 126-nál tartok (csak küldetsében működik, ha jól láttam).Egyébként jó ez a lista, mert kb az első x-et simán bannolni lehetne a lista alapján szerintem.
Nem is nagyon kellene magyarázkodni az Ubinak, ha a lista első része perma bant kapna.
Egyszerűen űber gearrel is képtelenség ennyit lőni. Mind rohadék csaló. -
-
válasz
arnikusz #41550 üzenetére
Sehogy
Amíg ennyi szemetet dobál a drága láda addig nehéz lesz össze rakni jó classi sazettet.
Az csak Sniper-nek megy a hülye csíítjével.
Egyébként én szvsz egy b@szó pajzsos szettet fogok összerakni ninjabika-al.
Én eddig utáltam.
Most meg adom majd a lehetőséget másoknak is hogy utálják amikor használom.És nem DE noob leszek,hanem shild-es noob.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41536 üzenetére
Az egyik ninja-t a Sentry-hez fogom berakni, 3 sentry + 2 vadász hite + ninja.
A másikkal meg csinálni fogok egy 2 Predator + 2 Striker + valami + ninja kombót.
Az Alfa karakternél már korábban átpörgettem egy csomó elektronikára, és oda esett egy fullos sebzésű LVOA-C, ami nem tudom miért, de úgy lehet vele lőni, mint a lézerrel, sokkal pontosabb mint az M4, pedig nem kéne.Az összes DE, VM, MCS régi cuccost betörtem/eladtam, úgyse nagyon használtam, meg esnek belőlük folyamatosan a C-s itemek, mondjuk ezekből a VM érdekel igazán (CS+FL küldetésekre)
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #41530 üzenetére
De pont az ellenkezőjét kérdezem, hogy nem akarom az összes alttal megcsinálni a GE-t, ennek van-e jelentősége (általánosan, vagy arra a karakterre)...
Más:
A sárga cuccokat gondolom lehet zúzni be mindet, vagy meghagyni a fullosokat a ki tudja még mi lesz alapján?Kinyitottam további 20 exotic ládát, abból meg nulla ninja, még maradt 10.
Egyébként a 4 karakternek max az exotic láda miatt van jelentősége.
-
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #41506 üzenetére
Én is összeraktam 2 GE farm szettet.
2predator, 2 striker, 1 taktikus +NB 24% elitsebzés, 64% armor damage, 58% stability, 22% skill haste, olvadnak a mob urak szépen.
Másik 3 taktikus, 2 alpha, 30% skill haste géppuska turrettel is elég jól muzsikált.
Amúgy hogy farmoljatok Lexit? Nem is láttam GE küldik között.
-
válasz
arnikusz #41485 üzenetére
Farmoltam eleget tegnap.
9070 GE kredit jött össze.
Mielőtt cap-en lettem volna vettem a ládákat.Lexi + HVT.
Mással nem érdemes foglalkozni,csak sz*pás.
Ennyi óra után inkább már játszok ,mint sz*pok.Mivel foramolni kell a GE kreditet,nem érdekel melyik küldi milyen jó meg milyen érdekes.
GE kredit kell a ládákhoz,és a legkönnyebb utat fogom választani a megszerzésére.Ubi erre kényszerít rá,ha továbbra is játszani akarok.
Tegnap farmoláskor kaptam olyan reclaimer tokot,hogy nem hittem el.
1267-1269-****
7% skill haste--------------
Addig amíg ilyen f*s a jó és értelmes classi cucc esélye addig a ninjabika a nyerő.
Szvsz arra kell koncentrálni a karakter építésekor.
Aztán,ha hullik vmi classi okosság akkor lehet másképp is gondolkodni. -
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #41483 üzenetére
Az se rossz, gondolkodtam olyanban is ha nem kell mesterlövész akkor 2 predator, 1 taktikus, 1 nomád, 1 végső, vagy D3FNC +NB.
Amúgy abban igazad van ,hogy nem is annyira már a legendarykre kell gyúrni, hanem GE kreditet farmolgatni akkor is, ha a jelen classified-ok annyira nem is érdekelnek.
Amúgy az nem tiszta nekem, hogy classified cuccoknál megmarad a 2-es, 3-as, 4-es bónusz és rra jön rá plusszban az 5-ös és 6-os, vagy csak 5-ös és 6-os bónusz van ezeken?
-
HKorn
veterán
válasz
arnikusz #41479 üzenetére
Predator 4. bónuszát nem tartom annyira ütősnek PvE-re hogy beáldozzak érte egy slotot.
Firecrest-el küzdöttem egy darabig de annyira nem jött be, nem használható eredményesen egy legendary-n, ahol tele van dagikkal, akik lerúgják egyből, vagy többi lelövi 3mp alatt bárhova dobom.
Helyette seekereztem inkább, de most az nerf áldozata lett, így úgy döntöttem nem lesz támadó skill, helyette inkább DPS és heal kell. Heal láda és self aid lesz min 20% skill haste-vel.
Times Square meg Napalm legendary-ra eléggé kell a mesterlövész puska, szal azért gondolkodom inkább Alpha-ban Predator helyett
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest