- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
-
válasz
#59036672 #53214 üzenetére
Pedig jó lesz.
Hiszem ha látom.
B@szó tvt-t már berendeltem xbox-hoz.
Div2-t ott fogom játszani,nem érdekel már lesz-e vmilyen anticheat.Igazából a beta teszt is csak annyira fog érdekelni,hogy tetszik az új verzió vagy sem,ill.meg vegyem a játékot vagy sem. Kizárólag xbox-ra.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53041 üzenetére
Franc se nézi már a statisztikát
Telepítsd fel újra, és toljunk pár órát a hétvégénKülönben is a DZ-ben már azt hiszik, hogy bannoltak bennünket, mert pl. valaki a múltkor írt az ubis fórumon, hogy mégiscsak működik a rendszer (cheater feljelentése) mert Ő feljelentett valakit és egy ideje már nem látja online, az eszébe sem jutott, hogy egyszerűen csak nem játszik vele
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #53035 üzenetére
Ja, és hányszor volt ilyen
De arra a sztorira emlékszem, amikor kivágott, ti közben leadtátok DZ7-ben, engem visszarakott ugyanarra a szerverre, közben TS-en kommuinkáltunk, és még egyszer le lett adva a Belvárosi zene alatti részen. Akik meg a szerveren voltak és üldöztek bennünket szerintem csak néztek ki a fejükből, hogy akkor ez meg mi volt? -
havast
aktív tag
válasz
#59036672 #52918 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Mivel ez csak kallódó set volt nálam, így közben rájöttem, hogy át tudom rollolni 9k staminara. Sajnos a backpack hiányzik, illetve a kneepad kb a lehető legtrebb statokkal esett, igy azt is mindenképp pótolni kell. De már csak pár óra. Ha nem szívat meg úgy mint múltkor a Striker a GE-n, hogy egy chest-hez kb 30 ládát nyitottam ki.. ha megvan a set, terveim szerint kesztyű smg-s lesz, fegyver pedig House (ebből van egy hibátlan darabom), másodlagos pedig Urban MDR (a nagyobb távok és a talent-je miatt). Vélemény?
A striker set sajna 1 forintot se ér semmilyen pvp szituban, pve-re meg egy hibrid NinjaBike striker/predator/nomad is sokkal ütősebb..
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52840 üzenetére
Mint a bohócok?
Tegnap volt annyi csaló az LS-ben, egy csómó régit és újat visszaett a fene, Dizketta, +f2f klán többi tagja,
Diizzy és buzi barátja, aki csak killből 100k fölött lőtt, plusz MoW klánosokkal tolták együtt, csaló szar mind, igaz még így is bukták a kört.Illetve volt egy csávó, aki meg speedhackkel tolta, mintha Flash lett volna ott DZ6-ban
Kb 10 játékot próbáltam játszani, de kb 7-8x a meccsek közepébe dobott be, mert folyamat lépkedtek kifelé az emberek, végül kiléptem én is, inkább az Odyssey
Amikor ez a speedhackes gyerek volt, akkor olyan szinten ment az Ubi oltása voice és text chatben, hogy azt érdemes lett volna az Ubisoknak hallaniTényleg fullra magára hagyták már ezt a játékot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52801 üzenetére
Annyi volt a sírás-rívás a D3 miatt, meg annyian imádkoztak érte már, hogy az Ubi úgy döntött, hogy mégiscsak nerfelik a D3 szettet, a nerf egy új pajzsot jelent ami mellé már csak egy ilyen kardot lehet használni, a következő 1.8.4-es frissítésben lesz megoldva, már ki is szivárgott egy kép az új szettről:
A kard szivacsból van, hogy fel lehessen vele itatni a sok könnyet, amit a sok síránkozó ejtett, és ne fájjon neki, amikor a kardot feldugod a hátsójába.
Állítólag ehhez is elég lesz az a skill, ami az eddigi szetthez kellett
Ja majd elfelejtettem:
A nerf jeligéje: "Majd megtanulják, hogy a DZ-ben nem farmolunk! ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍzzzzzzzi!" -
TommyS_27
senior tag
válasz
#59036672 #52786 üzenetére
Nem személyeskedtem eddig, de látom magadra vetted
ez a te bajod
De legalább látják az igazi arcod a mézes mázos modorod/álarcod alatt.
Letörlöd a videót mert kijött benne az igazi éned!? És te tartod magad jobbnak a Mengelkétöl vagy akárki mástól?? Na ez az igazi szar alakoskodás. Mindenesetre a véleményed annyit ér mint te, 2 forintot se.
-
qukesz
senior tag
válasz
#59036672 #52640 üzenetére
Ezt figyeld mit találtam!!!!
Nah ez a legalja mindennek. Gyerek a facebook-os csoportba mutogatja ezt!!!
Ha emlékszel a Dizzy nevű emberre akkor közlöm hogy magyar.
https://cheatautomation.com/the-division-hack/?fbclid=IwAR3gmgjYeZwDAcyVjk_g9daNPRzZkS0KEbTLdTuynYE-eLZPP5E64MWuhgA
-
pucz
senior tag
válasz
#59036672 #52587 üzenetére
Volt ott minden, mi meg jót röhögtünk, mert nem tudták hogy magyarok vagyunk. Minél többször rekteltük őket, annál jobban anyáztak.
aztán kis szünet, kijöttek, töröltek mindenkit 1 sec alatt. De a pajzsommal nem bírtak, persze vérükben fürödve még cukkoltam őket. ÍÍÍÍZI KILL PUSSZÍZ. Mit össze nem acsítottak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52595 üzenetére
Én is kb befejezem még az utolsó achit is (most már csakazértis, de jó hosszú etap lesz ez még
, de ez legalább eléggé pörgős), de látszik, hogy nem fognak már a játékhoz hozzányúlni.
De társaság nélkül a DZ az nem egy nagy szórakozás, ha vagytok megyek szívesen, de egyedül max rámegy az ember néhány rugóra, egyedül nem nagy fun 6-8-10 játékos ellen próbálkozni.Kíváncsi leszek, hogy javítanak a lagon a mai karbantartással, vagy még rosszabb lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52488 üzenetére
Ilyenkor úgy van vele, mint a nagymamám (nyugodjék békében) még a 80-90-es években mielőtt felvett volna bármit a magnókazettára, előtte "letörölte" mindig, úgy hogy közben otthon szöszmötölt "csendben".
Hiába mondtuk neki, hogy nem kellWiddznek is biztosan a végére ért a VHS-nek
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52481 üzenetére
Ebben az eredmény orientált világban már csak így tud érvényesülni
Az a tegnapi 4v8-10 az jó volt, pont időben lett meg minden.
Meg azért vannak még normális játékosok, az az angol csávó az normális volt, mondta, hogy respect a csapatmunkáért, a többiek meg jöttek a szokásos papagáj szöveggel: glitch-glitch-glitch szöveggel, meg persze a szokásos csíter dumával, de a másik csapat meg védelmünkre kelt, hogy semmi nem volt.Azon gondolkoztam, hogy mondjuk hiába javítják a D3 glitchet, attól még mindig meg fogjuk kapni a csaló dumát. Tegnap éppen figyeltem, Gabit lőtték, szinte nulla élete volt, kapott 2 medkitet és máris ~fullon volt az élete, mit lát ebből az egyszeri játékos? Az előbb lelőttem majdnem és most meg fullon van az élete, pedig se ulti, se heal, se láda semmi.
Mire gondol, ha nem ismeri a játék mechanikáját?
Vagy amelyik ott sírt, hogy milyen dmg, amit bekapott, mert csak te voltál vele szembe, de mi alulról lőttük ugyanúgy, amit persze nem látott, szóval 3v1-ben elfogyott mint 40 fokban a pisztácia fagyi.Azért Szatyi majdnem meglett
Neked nagyon rezgett az ujjad az egeren.
Aztán mondtad volna, hogy "Szorrriii máj mauz button iz vrong" -
-
Anonymus23
veterán
válasz
#59036672 #52443 üzenetére
Tegnap jó volt, megyünk 5-ös manhuntot leadni, tényleg ott volt a szerver
Engem konkrétan hatan lőttek közvetlen közelről, mind benne a textúrámban
Nem számoltad meg mennyien voltak hármunkra?Vagy a másik, amikor DZ 1 bal oldalt voltak manhuntok, vagy legalábbis úgy tűnt, odamentünk pulse, összesen 1 játékos volt, helló-belló, lelőttük, azon gondolkoztunk, hogy mi lehetett itt ha csak ez az egy játékos volt itt, hogyan nyírt ki ez 2-3 manhuntot, amikor pikk-pakk elfogyott. Nagyon hamar rájöttünk, mert hirtelen 8 játékos jött fel a Metróból, hosszú tömött sorokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest