- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
havast
aktív tag
Másnak is Delta-C-1-200 hiba van? Úgy emlekszem a csutortokok delolottok szoktak szerver karbantartasi idoszakok lenni, de UBI forumon semmit se irnak rola..
-
havast
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52934 üzenetére
Egy burst makró azéert én vagyok, csak az egeremet nem kell eldobni egy hétvége után
Azért nem aimbotról van szó.. Mindazonáltal elvetettem az ötletet - mostanában Striker settel toltam, meg Bullfroggal. Visszacseréltem a jó öreg G36C-re a bullfrogot, és rájöttem, nem kell ide semmi más
-
havast
aktív tag
válasz
Anonymus23 #52928 üzenetére
Régebben is foglalkoztatott ez a makró dolog.. Amúgy még ha a mintát figyelnék is megoldható lenne - pl a 2. lövést tól-ig random vigye véghez.. De mint régen, lehet most is elengedem a dolgot, mégha nem is számít exploitnak.
-
havast
aktív tag
Amúgy a Div-2 gepigenyrol tudni valamit már? Nem tudok addig cserélni sajnos. Mostani notimon az egy vígan megy high grafon. (GTX 970M közel 980M szintre moddolva, i7 4720HQ, 16GB RAM). Illetve van infó árról, hogy az egy szervereit mikor kapcsolják majd le?
Ja az Urban MDR-hez annyit még: ha csinálok egy burst fire makrót az egerem szoftverében hozzá, az szerintetek exploit/cheat?
-
havast
aktív tag
válasz
#59036672 #52918 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Mivel ez csak kallódó set volt nálam, így közben rájöttem, hogy át tudom rollolni 9k staminara. Sajnos a backpack hiányzik, illetve a kneepad kb a lehető legtrebb statokkal esett, igy azt is mindenképp pótolni kell. De már csak pár óra. Ha nem szívat meg úgy mint múltkor a Striker a GE-n, hogy egy chest-hez kb 30 ládát nyitottam ki.. ha megvan a set, terveim szerint kesztyű smg-s lesz, fegyver pedig House (ebből van egy hibátlan darabom), másodlagos pedig Urban MDR (a nagyobb távok és a talent-je miatt). Vélemény?
A striker set sajna 1 forintot se ér semmilyen pvp szituban, pve-re meg egy hibrid NinjaBike striker/predator/nomad is sokkal ütősebb..
-
havast
aktív tag
Üdv!
Adjatok tanácsot/véleményt: Predator's Mark Classified full set használható PvP-re? (DZ). Ha igen, mit tanácsoltok, backpack-jét a set-nek hol érdemes farmolni? Csak az hiányzik.. Már ha 6k stamina buildre megyek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest