-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
qukesz #54593 üzenetére
"Nem tudom ez a játék mennyire érzékeny pl a számítógép nevében lévő ékezetekre.
Akad olyan kliens ami kifejezetten utálja ezt."Hát igen. A Uplay (illetve Ubisoft Connect) évekig ilyen volt (talán még most is az). Mikor legutóbb újratelepítettem a rendszert, és kihagytam a névből az "é" betűt, hirtelen megjavult az előtte hónapokig használhatatlan felhő szinkronizálás.
Amúgy tegnap lett 30. szintű az új karakterem. Kíváncsi voltam, ezek után mihez kezdhetek Dark Zone-ban. Finoman szólva lenyomtak, mint a bélyeget. Azt ugyan nem tudom, hogy gondolták a készítők, hogy kb. 255-280 gear score zónába tartoznék a kemény 37-es gear score-ral... Még szerencse, hogy az első karakteremmel félreraktam pár cuccot, azokkal sikerült 104-re felvinni, és így már tudtam haladni.
-
ates2
senior tag
-
ates2
senior tag
válasz
qukesz #54543 üzenetére
#54501 itt indult a móka vonat
Jah,hogy te nem magyar vagy? akkor már értem a gondot.
1, eltaláltad.
2, milyen csalásra gondolsz ?De segítek lezárni a dolgot mert unalmas.
HA bármikor is csalnék,akkor csak is a FULL cheat játszik.
Biztos nem pazarolnám az időmet "PVP"-re ha megtudnálak ölni 1másodperc alatt. Gondolkozz el ezen...(ha tudsz)
Ezzel a témát be is fejeztem.
Találkozunk Dark Zone-ban,ahol a szép magyar nyelvet tudod tanulni (k....any...,csicsak,csaló stb) -
k-adi
nagyúr
válasz
qukesz #54416 üzenetére
hát igen a full mappás cuccok a királyak a sok bónusz miatt, értem én.. de azok nem droppolnak még annyira így abból raktam össze a szettet ami eddig kiesett... ma próbálkoztam 4striker+2másik kombóval is, de valahogy akármelyik kombót nézem egyik se az igazi még...
22,2k dps 7k tűzerős 350dmg/350hp/100elektro fölé nem tudok menni sehogyse ami gondolom édeskevés..
A cuccokhoz meg az LZ-boss run-t meg nincs kedvem csinálni, a WSP resistance küldetések is unalomba fulladnak hamar...nyilván ki kell farmolni a legjobb szett cuccokat és azzal menni, de így kb. 2-3 szett van ami jó a többi kuka
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz
qukesz #54276 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem mind1. 99-es szintet kifarmolni pvp-ben az nem kevés idő, ha azt eléri valaki akkor már rengeteg tapasztalata van ezekben a módokban és így már egy játéktervezőnek figyelembe kellene vennie azt a matchmakingnél, hogy azért az egyik oldal ne érezze magát agyaggalambnak a másik oldal pedig ne unatkozzon egy spinbot háta mögött. Most itt persze eltekintek attól, hogy egy 99-esnek is lehet rossz napja vagy éppen egy lvl1 player valójában egy több ezer órás veterán vagy éppen egy tag Putyinisztánból a világ összes hackjével megtámogatva, mert az eddigi tapasztalataim alapján nem ez volt a jellemző. Kb mindig az történt, hogy ahol több 99-es volt azok rommá alázták a másik team-et. De a community is így gondolhatja, mert a Last man standing 95%-ban olyan üres mint a survival. Vagy éppen az egyik oldal már 70%-ban kész a sok pro-val, a másikban meg jó ha van 2-3 ember. Aztán várják a meccset ami jó esetben soha sem indul el...
-
Hublot
őstag
válasz
qukesz #54129 üzenetére
Ő nem Marco. Ezt a nevet egy csaló használja már rég. Weddz is más játékos. Ők már dobták div1-et.
Ui: Apex Legends - 355000-nél jár a kitiltott csalók száma.
Dolgozik az Easy Anti-Cheat, nincs sok esélye annak, aki csalni akar.
Div2-ben a sok csicska szarházi csalók rábasznak vagy mehetnek vissza a Div1-be ha csalás nélkül nem megy. -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #54117 üzenetére
Pedig nem sok különbség volt e között a szett között és az általánosan ismert és használt verziók között, de jellemzően nagyobbat sebzett jóval
De az a pár különbség pont elég volt arra, hogy az az előny meglegyen.
Nekem legjobban az tetszett, amikor lelőttünk valakit és utána kijött pajzsban, és nem értette, hogy miért dobja el a pajzsot fél másodperc alatt, főleg a kezdők hibája volt ez, hogy azt hitték, elég csak a pajzsot berakni és 5 percig lehet őket lőni...
De ebben a szettben a legjobb az volt, hogy nem működött ellene az aimbot, mert ugyanannyit sebzett, mint más normális player
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #54086 üzenetére
Jelenleg kétfajta népséggel találkozunk jellemzően (legalábbis a DZ-ben) a kezdők/noobok/gyenge szettekkel rendelkezők és a csalók.
Vagy lenyom az ember 5-10 manhuntot egymás után, vagy jönnek a hérók, és van, hogy 3v1-ben lelőhetetlen a gyerek, a szokásos, akkorát lő, hogy leszakad a pajzs a kezeddel együtt, de közben meg millió élete van.
Nincs már az, ami korábban volt, hogy azért voltak jó kis csaták, normális és erős játékosok ellen...Ez már nem is igen változik a következő 2 hétben, azután szerintem még rosszabb lesz, mert még annyi figyelmet sem fog kapni a Div1 mint eddig, még jobban tele lesz csalóval (kiket remélhetőleg azonnal bannolnak Div2-ből)
Tegnap is volt minden, lelőttünk egy orosz manhunt csapatot, éppen egy magyar társaságot farmoltak
Ahogy kijöttek jött a csalózás minden, végül elváltották a szervert.
Azért utána a magyarokkal meg játszottunk egy (pár) 3v3-t.De tegnap volt egy jó kis party, összegyűlt vagy 15 játékos, az egyik gyerek mondta, hogy "Everybody go rogue" belement majdnem mindenki, meg volt egyezve, hogy elsőnek azokat lőjük, akik nem rugók, de aztán csaltak a DTV-sek, mert elkezdtek multizgroupouzni az egyik társasággal, hogy "Shoot only XO", de le lett lőve mind (persze mi is, de aztán kijöttünk bansheeban) és utána már gyorsan fogytak.
Az egyik DTV-s Famassal akkorát lőtt, hogy csak lestünk, azt is Whisky-nek hívták, úgy látszik az összes whiskys egy rohadék csaló...A végére egy másik szerveren előkerült egy csaló banda persze esélytelen volt, aztán lelőttek egy gyereket, aki szerintem zokon vette és másod magával lerakta az egész társaságot
Hacker vs hacker
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #53974 üzenetére
Mindenképpen 1v1-ezni akart
Kicsit leoltottam, kicsit mad lett a gyerek.
Találkoztunk Raptor_PC-vel is, ilyen mérgesnek még nem láttam, volt ott annyi "csita" meg minden
Kérdeztem tőle, hogy ez az 5-6 szó az összes angol nyelvtudása, mire benyögött egy újat: "mega noob"
Volt röhögés rendesen... -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #53906 üzenetére
Nagyon elfogyott már ez a játék sajnos, és amit G is írt, olyanok csalnak nyilvánvalóan már, akiknek sok ezer óra van benne, és 4000 pont fölötti com.score, szerintem is itt az utolsó hetekben (ha már meglesz minden shield, sokan oda fogják neki tolni, és ami a csövön kifér...
(megnézem a BF4-et én is lehet, bár ha minden jól megy jövő héttől még kevesebb időm lesz nekem is...)
-
ates2
senior tag
válasz
qukesz #53843 üzenetére
Arra akartam rávilágítani,hogy elégé nekem estek,hogy nyalom widdzet meg,hogy ő tuti csal stb. Erre mondtam akkor XO-is csal / glitchel stb,aztán kész,mivel tudom vagytok itt a klánból
(hasonló mikor DmB kezdte terjeszteni,hogy MaD-esek csalnak,aztán konkrétan mikor magyarok voltak szeron szidták mindet mind ezt azért mert DmB kapott egy nagy REKT-et aztán sírtak és terjeszteték,hogy csalnak...)
-
Brownage
tag
válasz
qukesz #53843 üzenetére
Dehát erre mondtam, hogy a csaláskiabálás automatikus. Bóknak kell venni.
Én tök béna játékos vagyok. Mármint nem mondanám különösen ügyesnek magamat.
Nekem tökéletesen elég, hogy a saját lelkiismeretem tiszta és tudom, hogy nem csalok. Hogy más ki mit gondol, nem érdekel. De én mindig bóknak veszem és jó érzéssel tölt el, ha azt hallom, hogy lecheatereznek, mert az kvázi azt jelenti, hogy nem bírt velem valaki, jobb voltam nála. Jobban esik, mint mikor röhögve megölnek és lenooboznak -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #53843 üzenetére
Hagyjad, nekem is csak 2-3 átolvasás után esett le, hogy itt most nem ellenem ír, hanem kvázi mellettem szól. Biztos, hogy véletlen, és nem így gondolja, mert alapból nem ilyen, és most a fejét veri a falba, hogy vajon ezt hogy csinálhatta, mert az alap felállás közöttünk az ellenkező nézet
-
pilipi
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #53625 üzenetére
De még ha 2 sec lett volna, akkor ok, mert 1v4 előfordulhat, de itt 6v4 volt legalább.
Pixi pajzsa 2x is úgy elfogyott (pixivel együtt) pillanatok alatt, hogy már szóltunk neki, hogy ne legyen már láma, biztos valami vadász hitét pisztolysebzéssel berakott kesztyűnek a D3 szetthez és ezért kevés az életeVagy a másik ragadozó szarházi csaló, akinél instant elfogyott bárki (házzal lőtt 100m-ről), ott ugattak, hogy ők ugyan nem csalnak.
Egyik nap ilyen, másik nap amolyan
Azt valaki tudja, hogy a ragadozónál a másodlagos véreztetés (azaz nem téged lő, hanem csapattársat vagy ha ő a rugó, akkor bárki aki rá támad, és bekapod a vérzést, annak ugyanannyinak kell lenni mint akit direktben lő, vagy az csökkentett? Én úgy tudom, hogy az csökkentett sebzés, amit így másodlagosan kap be az ember...
Azért bírom az emberi hozzáállást: a tegnapi szerveren ez a csaló pred, ott szidták chatben, meg report meg minden, de amikor vele együtt jöttek ránk, akkor meg ott örömködtek velük.
Hogy is van ez? Ha őket lövi a csaló, akkor a ***** ******, de ha vele együtt lövi a rugót/manhuntot, akkor meg haver?Hofi után szabadon: Én nem találom a helyem ebbe' a piacorientált világba'...
-
Redneck
nagyúr
-
chris0000
őstag
válasz
qukesz #53058 üzenetére
semmi gond.bármit lehet kérdezni ha normálisan kérdezi az ember.
50-60-al megy végig a game...shadowplayel vettem fel de a franc esne bele az fps számlálót nem mutatja,pedig jobb felső sarokba be van állítva és én látom is...
ezek saját videók a setup-al...Benchmarkosnál be volt lőve az MSI afterburner profiba
Division 4K
Low Black Level OLED élőben látnád,h a fekete az fekete!
és csak ott van bevilágítás ahol kell,nincs szürke fátyol az egész képen
Division 4K Benchmark még a 1080Ti FE-vel!
de van ott több videó is más játékról...
ha szaggatna akkor az a shadowplay hibája,egyébként folyamatos a gameplay...
én nagyon ajánlom ha vki TVn akarja tolni,főleg OLED-en...brutál a színek+képminőség+filmek UHD-ban
mindent eladtam...monitorom,régebbi TVmet...és vettem ezt a B7-et -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #52888 üzenetére
Csak játszol vagy farmolsz?
Pár kör játékra lehet beugrom én is alkalom adtánÉn most Odyssey-t tolom, nekem nagyon bejön, már majdnem kimaxoltam magam, erre fel meg teganp jött egy patch és 50-ről felemelték 70-re a max szintet
Legalább van értelme tovább tolni a küldetéseket és a térkép takarítást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest