- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz
qukesz #54276 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem mind1. 99-es szintet kifarmolni pvp-ben az nem kevés idő, ha azt eléri valaki akkor már rengeteg tapasztalata van ezekben a módokban és így már egy játéktervezőnek figyelembe kellene vennie azt a matchmakingnél, hogy azért az egyik oldal ne érezze magát agyaggalambnak a másik oldal pedig ne unatkozzon egy spinbot háta mögött. Most itt persze eltekintek attól, hogy egy 99-esnek is lehet rossz napja vagy éppen egy lvl1 player valójában egy több ezer órás veterán vagy éppen egy tag Putyinisztánból a világ összes hackjével megtámogatva, mert az eddigi tapasztalataim alapján nem ez volt a jellemző. Kb mindig az történt, hogy ahol több 99-es volt azok rommá alázták a másik team-et. De a community is így gondolhatja, mert a Last man standing 95%-ban olyan üres mint a survival. Vagy éppen az egyik oldal már 70%-ban kész a sok pro-val, a másikban meg jó ha van 2-3 ember. Aztán várják a meccset ami jó esetben soha sem indul el...
-
Gyeptégla
csendes tag
válasz
soo277 #54274 üzenetére
Mondjuk pvp last man standingben még a koncepcióját sem értem az ubinak. Ezek az unbalanced csapatok... egyik oldalon 80% 99-es a másikon meg elvétve akad 2 a többi meg kezdő vagy totál amatőr. A sok csaló meg ez nem csoda, hogy senkit sem vonz az a mód. A legjobb az lenne ha egyáltalán nem is mutatná a szinteket, közvetlenül indulás előtt meg jól megkavarná a csapatokat, hogy kijöjjön az átlag mind2 oldalra. Így legalább ne lenne az ami most mehet, hogy riasszák egymást dc-n az RU név végződésű norecoil/aim/high rate of fire hero-k, hogy gyere, jött egy ember a másik oldalra, most már beléphetsz a lobby-ba
-
Gyeptégla
csendes tag
Én még totál kezdő vagyok a játékban, szóval nem annyira vágom még ezeket a témákat, de ahogy hallottam, session-el lehet trükközni, valaki felvesz egy heti hvt-t ott csapatban megöleti magát, karaktert vált, majd vissza és így sokszor be tudja gyűjteni a ge credit-et a team. Youtube-on néztem ezeket, de mivel még nem ismerem annyira a játékot nem nagyon próbáltam visszafejteni sem megjegyezni.
Csupán azért kerestem rá, mert nekem is megragadta a figyelmem, a lista elején pöffeszkedő 100-200k pontos emberkék. Az ubi reakcióját elnézve, nem igazán érdekli őket a csalás, mint jelenség. Last man standing is tele van csalókkal. Jön a gyerek és másodpercenként lesoroz egy embert m4-el meg smg-vel. Szóval az hogy egy leaderboard is ilyen szét van esve, ezen már meg sem tudok lepődni
Egyedül a tier 3 reward az amit jó lenne begyűjteni, most jelenleg tier2-nél járok 8k pontal. Egyszerűen nem tudom hogy lehetne kifarmolni a 9k-t vagy nem tudom hol a váltás.
-
Gyeptégla
csendes tag
Most van GE, szerintem aki nincs division 2-be az most valami legendary missiont gyűr a creditért. Aki meg egyiket sem az meg biztos a steames destiny 2.re alapoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest