- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #3548 üzenetére
Amikor egy haverommal kettesben akartuk csinálni akkor folyton kinyírt vagy 20x próbálkoztunk, még akkor is amikor arcade nehézségre raktam. Utána egyedül próbáltam ezzel a taktikával és elsőre meglett tier 27-en.
-
dvd24
senior tag
ha nincs meg egy négyes csapat akkor könnyebb single-ben megölni szerintem, mert akkor ott van a 3 élő pajzs akik folyamatosan újraélesztgetik egymást
amúgy én úgy csináltam meg, hogy egyedül mentem neki, de mielőtt bementem volna a sárga területre beidéztem a rebel reinforcementset és a rebel diversiont is, utána odamentem egy nagyobb fához és akörül köröztem, hogy legyen hova elbújni, közben a sereg szétlőtte
-
dvd24
senior tag
Hát igen, úgy lenne jó, mint az MGS V-ben: ha riadó van és nem iktattad ki a kommunikációt akkor jön az erősítés végtelenül, de ha kiiktattad akkor csak halljuk ahogy hiábavalóan kérik az erősítést
Vagy a másik dolog a holttestek "managementje": vagy mázlink van és eltűnik magától mielőtt észrevennék, vagy észreveszik és riadó. Jó lenne, ha nem tűnnének el és figyelni kéne arra, hogy elrejtsük a tetemeket.
-
dvd24
senior tag
És magyar jelenlét, kis SPOILER veszéllyel:
A második ending alatt, amikor a Bowman spekulálgat, hogy vajon mit fog csinálni El Sueno miután lelép a házi őrizetből, és odajut, hogy a lehetséges búvóhelyekről beszél "darkest corners of eastern Europe"-ban, akkor a videón konkrétan Budapestet mutatják El Sueno úticéljaként
-
dvd24
senior tag
Szevasztok!
Betaval nem játszom, de videók meg leírások alapján nem tévedek nagyot, ha azt mondom a vásárlásról meggyőzendő haveroknak, hogy úgy képzeljék el mint egy kooperatív MGS V-öt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest