- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ergo_Proxy
tag
Azért annyira nem halálosan nehéz ez a játék, a legnehezebb fokozaton ha észrevesznek akkor válószínüleg reszeltek az igaz, lopakodni kell végig, mikor tavaly a tier1-et farmoltam már no hud-ban csináltam a küldiket, hogy izgalmasabb legyen, amúgy tényleg az, érdemes kipróbálni. Ami tényleg bosszantó, hogy tier módban tényleg ha meglátnak szinte azonnal kampó, nem lehet egy jó tűzpárbajban részt venni mert azonnal kifektetnek 100 méterről egy Uzival.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Megértelek! De egész jól lehet benne "skálázni" a nehézséget. Kapcsold ki a minimap-en a dolgokat (ha esetleg eddig nem tetted volna) pl. Ne mutassa az ellenséget, csak akkor, ha már fel van spottolva! Persze, ez sem az igazi, de a semminél több! Sajnos az ai sem áll mindig a helyzet magaslatán, s még patkány módon csalnak is! 😁
A tier-hez nem tudok mit hozzafűzni, azt nem próbáltam, nem láttam értelmét.
-
rup1u5
nagyúr
A CPU lesz a hunyó ezt boritékolom neked! Kevés a 4 szál ennek a játéknak. Én egy 4,5GHz-re húzott 6/12-es Ivy-e Xeonon tolom és a multkor kiváncsiságból kikapcsoltam a HT-t.
Simán kiakasztja a 6 magot és még mikroakadásokat is éreztem párszor:Egyébként nálam semmi akadás nincs. Ha jól emlékszem very high-on tolom mert nekem fontos hogy soha ne essen 60fps alá.
-
Danecay
addikt
Nálam még egy (az előzőhöz képest ) következő generációs VGA-val is majdnem FPS azonosan ugyanolyan (rosszul) fut a játék, míg más játékoknál látványos FPS javuéást tapasztalok. A poén az, hogy egy régi 2012-es i5 (3470) proci mellett még mindig VGA limit-em van (RX 580 8GB)
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nos, ez a játék sem annyira az acélos optimalizációjáról híres! De azt gondolom, hogy ott valami, más gond lehet! Jóval gyengébb gépem van, mint neked, de ilyen másodperces akadásokkal, nem találkoztam! High - ultra beállítások mellett! FHD felbontás nekem átlagban 40-43 fps megvolt, s azt tartotta stabilan is!
Milyen felbontáson próbáltad?
File-ok újra ellenőrzése esetleg, vagy másik videokártya driver? Nincs nagyon ötletem, mert mi, ilyen drasztikus akadásokba, nem futottunk bele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest