- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4227 üzenetére
Medic drónnal lehet éleszteni, ha közel egymáshoz estek el, akkor többet egyszerre.
Aknát a lépcső aljához tegyél a házban, arra nem lép rá, ablak alá, mert később onnan is jönnek, meg az emeleti teraszon a lépcső tetejére. Itt láthat a toronyőr, szóval óvatosan. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4224 üzenetére
Szerintem már rájöttél, miért emlékszem ilyen jól.
A cloak ruha nem ér semmit a gép ellen.
Tanulj meg fejre lőni, legyen mindig még egy fedezék, ahova visszahúzódhatsz és van egy kis tiszta terep, menj előre. Be abba a verdába, amelyik gördülékenyen el tud indulni és a vasútvonalon hajts el a napfelkeltébe! -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4221 üzenetére
Hm, az tényleg kemény, F.O.B. Víbora.
Van drónzavaró, de ha ki van maxolva a drón, akkor a zavaró hatósugarán kívüölről magasról jól körbe lehet járni és majdnem az összes enemy-t lehet tag-elni.A vasút másik oldalán a tábortól Északra lévő mezőn kezdesz. Észrevétlenül kell bejutni az egyik épület 1. emeletére.
Én Keletre szoktam kerülni, átkelek a vasúton és a mezőn megállok drónozni. Miután betageltem mindent, többek között a pisztoly piktogram környékén lévő generátort is, elindulok befelé.
A vasútvonalnál van a kerítésen szünet, onnan Dél felé el lehet menni. A nagy hangároktól Északra van egy dimbes-bombos, fás rész, ahol hason kúszva nem vesznek észre. Ezt a részt U-alakban kerüli a kerítés, ami csak az útig ér. Onnan le lehet menni az őrtorony mögötti kapuhoz. Itt emlékeim szerint a toronyban lévő őrön kívül 4 katona van.
A bal oldali épületben egy katona alszik, ide senki nem jön be, a katona nem ébred fel, ha nem csinálsz vele semmit. Az épületek közt van járőr, illetve a tornyokban lévő őrők is lelátnak.
A célépület Dél-nyugati sarkánál áll egy autó, illetve az itteni ajtón járkál ki-be egy őr, itt figyelni kell, de a keleti oldalon egész nyugisan el lehet menni az épület É-K-i ajtajához.
A ki-be járkáló őr csak a földszinten megy keresztül, a D-K-i helyiséget nem érinti. Fel a lépcsőn és ott megtalálod a társad.
Ő feltöri a számítógépet, ha végzett, akkor le is buktok, így kezdetét veszi az öldöklés.
Jönnek a benti és a kinti lépcsőkön, a bentihez szoktam tenni aknát, illetve az őrtornyokból belátni ide, így az ottaniakat lövöm ki először. Helikopterek és autók is jönnek folyamatosan, így az ellenség utánpótlása kb folyamatos, de a bázison kb csak 30-an vannak.Ha COOP-ban csináljuk, akkor a keleti mezőn való tagelés után Dél felé tartok és a dokumentum piktogram felől a gerincről a lombok közt átlőve el lehet találni a generátort. Nagy könnyebbség ez.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4211 üzenetére
Helivel földközelben kell közlekedni, az sima liba. Egy-két repcsis küldi van, akkor zuhanó bombázó módjára közelítem meg a leszállópályát.
Radar fölött jóval (kb 600 méter) sem mozdul rád a légvédelem. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4209 üzenetére
Néhányat le kell lőni. Ha jó pályára emlékszem, akkor tábor egyik sarkában a falon kívül kezdesz egy torony tövében. Nyitott ajtón be, az adott toronyban nincs őrszem, a többi toronyban lévő snipereket le kell szedni, mert kiszúrnak.
Le a toronybólbalra kerülve a fal mellett akár futhatsz is, nem vesznek észre.
Az épületek sarkánál egy kisebb torony tövében van egy ellenfél, háttal, késelni szoktam. A barakk másik oldalán a főúton 4 fős járőr korzózik, meg lehet őket várni.
Balra van egy magányos őr homokzsákok félkarélyában, szemből lelőheted, a homokzsákok eltakarják a hullát. Mellette a három szintes épületben van a célpont.
Ám előtte érdemes az út túloldalra menni, ott van a jammer jobbra, balra pedig a generátor. A generátornál egy őr strázsál, a jammernél párban járőrözik egy csapat.
Na, szóval az épületben a célpont magányosan van, a földszinten az épület túlvégén egy falat bámul, de épp akkor fog megfordulni, mikor a szobaajtóba mész, le kell lőni.Én szisztematikusan mindenkit ki szoktam nyírni, hangtompítóssal persze. Ha messze van a cél, a botokra bízom, távcsővel jelölöm ki nekik a célt.
Lesz majd olyan küldi, hogy erről bázisról egy harci helikoptert kell ellopni, nekem az volt a legnehezebb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kotomicuki #4201 üzenetére
Tier 25-30 közt járok, kb az első találatba belehalok.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4191 üzenetére
Vagy lvl, vagy tier. lvl50 alatt ne állj neki tier-nek szerintem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4181 üzenetére
Ja, öreg vagyok már bohócnak. Megvárom, hogy a hadnagy beszálljon a kocsiba, EMP drón és napszemüveg.
rup1u5: Én meg ritkán távcsövezek, megyek karabéllyal, késsel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4179 üzenetére
A zavarótól távolabb fel lehet röptetni a drónt és zoom-olva tudja tag-elni a zavarót, generátort.
A sómezőn a reptérre gondolsz szerintem. A generátor a reptér elején van, egy dombség karéjában. A zavaró pedig az irányítótorony tövéhez legközelebbi őrbástya mögött szintén laposban, arra nem is látsz rá.Kintről a snipereket le lehet szedni egyesével. Azután a fal mellett szépen végig lehet osonni, az 1-1 őrt le lehet kapni. Így el lehet jutni a zavaróig és a generátorig is.
A generátort ha kiszeded, az összes őr készültségben lesz és 1-3 fő elmegy megnézni, mi történt.
Ezen a pályarészen van egy küldi, a toronyba kell felmenni. Én az épület sarkától elkezdve szoktam aknákat tenni, a torony bejáratánál camp-elve a lépcsőn feljövő ellent egyesével könnyen ki lehet lőni.Nem nehéz pálya, csak a megfelelő módszer kell.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4176 üzenetére
Felrobbantja, csak nem egy lövésből és szemből. Van olyan bázis, ahol messziről drónnal tag-elem a generátort és egy másik pontról a lombkoronán keresztül lövöm ki a generátort, mert onnan van jó szögben.
A generátort általában kerítés veszi körül, rosszabb esetben épület mellett van, amiben elakadhat a lövés.
De részletkérdés, a legtöbb unidad bázisra be lehet lopakodni, legfeljebb csak a tornyokban lévő őrőket kell kiiktatni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4174 üzenetére
Hát, volt, hogy összerakott olyanokkal lobby-ba, hogy inkább választottam az AI-t.
4-en 3-felé szaladtunk induláskor, mindenféle kommunikáció nélkül. Megbeszéltük, hogy csendben megyünk, a helikopter pilóta meg kiugrik a gépből a gépet ráejtve a bázisra... -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4172 üzenetére
Legjobb, ha összeszokott csapat van, egy vezeti a helikoptert, 1 EMP-drónnal lebénítja a konvojt, 2 pedig robbanó drónnal felrobbanta a kísérő járműveket.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4169 üzenetére
Drónnal kijelölöm a 3 célpontot az NPC-knek, én nem is lövök. A játék buta, az NPC-k pik-pak lelövik a kijelölt célokat. Párszor meg kell ismételni, de egy akármilyen unidad bázist ki lehet így nullázni.
Persze ha van radar, akkor az gáz. Viszont sniperrel pár lövés a generátorra, vagy radarra és le van a gond. -
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4165 üzenetére
Drónra feküdj rá, EMP-vel egy konvojt mozgásképtelenné lehet tenni. A loot-ot szállítót az előtte, utána lévő kísérő járművel együtt. Ráadásul az EMP hatása alatt az ajtók sem nyílnak, ki sem tudnak szállni. Gránátvetővel egy lövés előre, egy hátra, a teherautó sofőrnek oldalablakon keresztül egy fejlövés akár pisztollya és marad az anyósülésen marad egy fegyveres.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4162 üzenetére
Én élvezem a lopakodást. Sok órányi Ghost Recon után a Sniper Elite-ben is többet késelek, mint a távcsövessel lövök.
De van, hogy az Unidad bázison közbejön valami, eldördül egy hangos lövés, akkor előre menekülök és osztom a fejeseket. Kb fifty-fifty, hogy kapok-e egyáltalán találatot.Viszont sok esetben a fő küldi során szerzett "intel"-ek adnak újabb mellékküldiket, loot-lelőhelyet. Szóval nem feltétlenül tudod előre venni az összes mellékszálat. Meg szerintem nem is kell. Ugyanúgy át lehet menni egy szomszéd tartományba is, mielőtt kimaxolnád az aktuálist. Ezt az is alátámasztja, hogy tartományok között lehetnek összefonódások is.
SC4000-rel kezdtem én is, de gyorsan letettem. M4 bevált nekem, Fn5.7 pisztoly, meg HTI.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4157 üzenetére
Lopakodva nem lehet objektumot védeni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4147 üzenetére
Szerintem annyira nem rossz.
A Wildlands engem nem engedett fel co-op-ra. Mivel nőttek a játékok, ez ment a levesbe. Pár hete tettem nagyobb SSD-t a gépbe, majd teszek vele egy próbát. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Kotomicuki #4140 üzenetére
Sok órát beletettem, küldit már nem ad, solo-ban unalmas.
Volt olyan, hogy egy valamilyen loot-ért mentem unidad bázisra. Körbe-körbe mentem a kerítéstől befelé haladva csigavonalban, szépen leszedtem mindenkit akár szemből is.
Karácsonyra megleptem maga a Sniper Elite 5-tel, hát mit mondjak? Nagyon meg látszik rajtam a Ghost Recon múlt. Az ellenség 2/3-át késsel ölöm, gyakran nem is hátulról. Most kezdem újra a legnehezebb fokozaton. Azért hiányzik az alsó információs sáv. -
-
macilaci78
nagyúr
A hétvégén kipróbáltam, működik az online játék, csak épp a partnerlistán szereplők állapotát nem szinkronizálta le.
-
macilaci78
nagyúr
Ribera-40002 hibaüzi a játék indulása után, nem tudok szerverhez csatlakozni. Van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest