-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Na, ez a bughalmaz is kész
[link] -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4228 üzenetére
Kicsit elteszem most azt, hadd pihenjen.
Befejeztem Suenot "light és dark" végzettel is, jó kis plot twist.Elkezdtem a narco DLC-t, és első kérdésem az volt, hogy: WTF?!
Valamiért viszont még is tetszik ez az elborult "modern" kartell ötlet. -
spleenszuru
őstag
Na jó én ezt elengedem, átment a fun kategórián ez a küldi.
Letettem az épületbe aknákat, ahol beszélni kell a csávóval. De olyan rohadt hosszú az a cutscene, hogy míg az tartott, egy barom katona belement az aknába, és úgy is fail. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4225 üzenetére
Oh, ha a cloak a gép ellen nem ér semmit, akkor ügyes voltam!
Hack befejezésig eljutottam amúgy, csak ott meghaltak a társaim, és onnan egyedül azt se láttam, hány irányból lőnek, szóval gyors rip lett. -
spleenszuru
őstag
válasz
spleenszuru #4223 üzenetére
Hát ez vicc kategória..
Bejutottam elsőre, azzal nem is volt gond, de utána ott védeni.. esélytelen..
Társaim 2 perc és halottak, rebelt nem tudok hívni..
És persze h nem bír egy checkpointot betenni mikor már hackel, neeeeem, kezdjem elölről.. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4222 üzenetére
Azt szépen leírtad, hihetetlen, hogy fejből így megy..
Köszi.[link]
Itt tartok, végül előbb letolom a DLC küldiket mindet, utána végzek Suenoval.
Végére hagytam ezt a drágát, amit leírtál, viszont megkaptam a most letolt DLC küldiből a cloak ruhát.
Lehet inkább bemegyek azzal az unidad bázisra a fenébe. -
spleenszuru
őstag
Na felszámoltam az összes kartell tagot, Suenot kivéve.
Még eldöntöm, hogy előbb vele számoljak-e le, vagy a DLC küldiket toljam le.Az Unidad bázisos DLC, ahova úgy kell bemennem, hogy senkit nem ölök meg, izgi lesz.
Főleg, hogy kötelezően este kell tolni. -
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4218 üzenetére
A tier mode-ra én úgy értettem, hogy nem én leszek OP, hanem az enemy.
Vagy nem ezt mondtátok korábban? -
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4216 üzenetére
Nem várom azt a bizonyos repcsi elkötése küldit, vagy nemtom melyikre gondolsz, ha a zöld side missionos, közvetlenül a bazi nagy bázis mellett, az már kész van.
Igazából kész media luna, kivéve azt a koponyás küldit, ami gondolom DLC küldi lesz.Amúgy hányszor toltad már ki a játékot? Baromi hosszú még 1 végigjátszás is, 62 óránál tartok, és a security fele meg a production még mindig hátra van, plusz a DLC küldik.
Nem hiszem, hogy én nekiállok még egyszer, bár ha kész lesz minden, nem tudom mit lehetne még csinálni, figyelembe véve, hogy azt mondjátok a tier mode túl OP.Most vagyok azon a területen, ahol az M4A1 meglett, de nekem az R5 RGP jobban bejött.
Tegnap feltelepítettem a brakpointot, már nagyn kíváncsi voltam, hogy néz ki, csak teszteltem. A grafika megvett kilóra, ott már tök jó mimikái vannak a karatkernek. Szóval meg kell tolni mostmár a wildlandet, bár még mindig sok van hátra.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4210 üzenetére
Végül úgy sikerült, hogy ahol a kurzor van, oda elmentem, pár tár BFG lövés után meglett az ív, hogy kilőjem a bázisos drón zavarót, majd messziről annyit kiszedtem a társakkal amennyit csak tudtam, míg nem megjelent a faszikám, akit szintén a társakkal lövettem le.
Így mivel a főbejáratot kitakarítottam, csak bementem fotózni utána.Ja, van ott valami extra küldetés, gondolom DLC, bár sztem ez az egész terület az, akkor lehet abban lesz, amit írsz. Biztos élmény lesz, meg is hagyom a legeslegvégére.
Amúgy is utálatos hely ezt a media luna, repcsivel/helivel szinte nem is érdemes közlekedni.
Nem hiába kezdtem a secu ágat ezzel. -
spleenszuru
őstag
Na itt viszont nem tudom mégis mi a francra gondoltak a fejlesztők..
Kb. lehetetlen ezt megcsinálni, patrol állandóan jön hiába próbálnék lopakodni, aztán bent is elfogyhatatlan mennyiségű katona van.
Nyilván a jammerek is olyan helyen vannak, hogy hozzáférhetetlen. -
spleenszuru
őstag
Ez a terület gyönyörű bakker, nehéz lesz elhagyni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4201 üzenetére
Akkor lehet majd kipróbálom, aztán ha úgyis szabadon kapcsolható, max kilövöm.
Persze majd ezt is csak ha minden skillem maxoltam.Btw, 41 óra kellett ,hogy rájöjjek, a társaim is csajjá tudom változtatni.
Mivel 2 vállalható női arc van csak, így 2-2 arányban operál mostmár a kis csapat, Midas csajszi lett. -
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4192 üzenetére
Hogy menjek lvl 50-re? 30 után nem adnak XP-t a dolgok.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4194 üzenetére
Köszönöm.
Arra gondoltam amúgy, hogy ha lenyomom azt a fő bossos küldit, nem kezd-e el a játék valamerre erőszakolni, mivel előtte még pusztítanám a többi vezért. -
spleenszuru
őstag
Spoilermentesen meg tudnátok azt nekem mondani, hogy ha még nem akarok fordulatot, és darálnám a többi tartományt, akkor a main küldetést, ahová Sueno "meghívott" miután Nidiaval leszámoltam (első boss), skippeljem, ameddig csak akarom?
Köszönöm.
-
spleenszuru
őstag
Most először rage quitoltam az eddigi 38 órám alatt..
Ide képtelen vagyok bejutni észrevétlenül..társaim hiába utasítom, 15 perc alatt se tudnak befogni senkit, míg kint vagyok.
Valakit mindig észrevesznek hullaként, és bukta. Nyilván egyetlen bejárat van.szerk.: közben néztem videót, mégse egy bejárat van..
-
spleenszuru
őstag
400 óra, wow, kemény.
Szeretem a játékot, de nemigen játszom végig még 1x, vár utána a Breakpoint.
Valamiért nem érzem annyira repetitívnek, hiába ugyanazt csinálom végülis területről területre, de azért még egy egész végigjátszás nemigen lesz, ha már úgyse hagyok el egy tartományt, míg mindent ki nem szedtem onnan.
Még a DLC-k is ott lesznek, ha megvan a sztori.
Vagy érdemes Sueno előtt letolni azokat?Btw, remélem hagyja a játék, hogy mind a 4 vezért lerendezzem majd Sueno előtt, és nem kötelez rá 2 után.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4180 üzenetére
Igazából tegnap lenyomtam, szimplán kinyírtunk mindenkit, mire a toronyba mentem kihallgatni a faszit.
Hogy ne menjek sehova feleslegesen, addig soha nem kezdek el fő küldit, míg minden intelt ki nem szedtem előre, mivel lehet, épp a főküldi helyén lesz egy medál is, vagy skill pont, stb.
Mostanában szerencsém volt, többet dobott fix helyes intelt, mint hadnagyot, azt úgyis útálom kergetni, bár mióta van EMP-m, azt is könnyebb megfogni. -
spleenszuru
őstag
Nagyon megkedveltem a csapatomat.
Kimaxoltam a drón emp-t, jó pár skillt feltoltam már a napokban, egyre erősebbek vagyunk.
Már 5* tartományban sem okozott gondot a rádió védéses side quest sem, televertem mindent aknával, a rebelek is ügyesebbek, nem haltak meg, a csapatom meg profi már.Én csak lövöldöztem lefelé a heliket a BFG50-el, többit megoldották.
Elmentem az R5 RGP fegyóért, meg a szerelékekért a szükséges területre, azóta azt használom. Ehhez 50-es táram is van, gondolom korábbi területen már felszedtem.
Konvoj farmolási taktikám meg úgy van mostmár, hogy emp, amitől néha még a heli is leesik, 2-2 BFG lövés a kísérő autókba, 1 a helibe, headshot a sofőrnek, és helóka.
Amivel még mindig meg szokott gyűlni a bajom, azok a drón zavarós bázisok, ráadásul emelvényen az egész, még kilesni sem tudom föntről, hol a zavaró, hogy szétlőjem.
Mindez a sómező kb. legszélén volt.Btw, a BFG50 ki tudja lőni a zavarót is.
Tegnap elbénáztam egy lövést egy unidad bázisnál, ami miatt patrol is jött, amit sikerült felvinni max levelig, de az elől se kellett elmenekülnünk, addig öltük őket, míg megszűnt a "körözésem".
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4175 üzenetére
Amúgy, ha drón zavaró van, arra van valami okos, csendes mód megsemmisíteni?
A BFG50 nem robbantja fel sajnos.Az EMP drónos generátor rombolás fantasztikus, tegnap úgy húztam be egy jó nagy bázist.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4173 üzenetére
Bizonyára nem rossz coop-ban, de nekem tetszik így AI társakkal is.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4171 üzenetére
Valóban, az R5 is nagyon hype-os, megnézem majd, az merre van.
Épp befejeztem most egy tartományt, akkor most tudnék szedegetni cuccokat.
A védelmi side quest most helikopteres volt, csak azok jöttek, és mivel a BFG one-shotolja őket, így ez pite volt.Btw, az MK18-at megvenni se tudom, mert mikor coint vennék, errort dob, hogy nem elérhető.
#4166macilaci78
Ez valóban joker lett, még kezdeti fázisban is, amikor csak magát a szállítót állítja meg, legalább a kísérők tovább mentek, arrébb a szállítótól, így nem robban fel véletlenül.
Azóta már fel tudtam húzni 3-ra a skillt, csak tegnap egyet megszívtam, nem bújtam el eléggé, és kiszúrt a konvoj, mielőtt az EMP-t aktiválhattam volna. -
spleenszuru
őstag
Olvastam pár reddit postban, hogy az MK18 nagyon jó assault rifle, bár fizetős is, viszont elvileg megéri.
Tényleg?Írtátok itt az M4-et is, viszont ahhoz 5-ös nehézségű tartományba kéne mennem, ahhoz meg még nincs tököm.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #4166 üzenetére
Köszi a tippet, pont tervezném fejleszteni az emp-t a drónhoz, csak épp ahhoz sincs erőforrásom.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4156 üzenetére
Végül teleaknáztam mindent, normál és közelségérzékelőssel, aztán 1 perc maradt még a küldiből, de már senki sem maradt támadni.
Most neki kell állnom konvojokat üldözni, mert súlyosan nincs kajám és orvosi cuccom, ráadásul ahol most vagyok, csak a rádiósat, meg az üzemanyag típust adogatja, kajáért a fél mapot át kéne repülnöm, ahhoz meg nincs kedvem.
Viszont fegyvereket gyűjtögetni tényleg el kéne mennem máshová, mert semmi jobb nem esik jelenleg az SC 4000-től statban, aztán már unom ezt a kezdetektől használni.
Letudom a jelenleg megkezdett provinciát, utána szerintem gyűjtögető életmódra váltok egy darabig.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4159 üzenetére
Lehet jobban járnék ha én is azt prioznám előbb, hogy mindent mindenhonnan összeszedek. Bár a 4-5 nehézségű területek még igencsak megizzasztanának.
A magasabb skillek már igencsak zabálják az erőforrásaim, nem lesz elég csak a skill pontokat szedegetnem..
Az a baj a gyűjteményekkel is, hogy pl. tegnap egy egész unidad bázist kellett szétkapnom, egyetlen fegyveres dobozért. Észrevétlenül ez a művelet ~1 órát elvett.
Bár a BFG-50 one shotolja pl. a helikoptereket, az SC4000 pedig elég jó assault rifle. -
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4156 üzenetére
Most pont kifogytam skillekből, de minden provinencet maxolok, mielőtt továbbmegyek amúgy.
A nagy bosst is úgy akarom majd leszedni, hogy mind a 4 kutya bosst leverem előtte, hiába 2 is elég.
Úgy fest, a squad-os részre is kellene mostmár több pontot tennem, azt gondoltam sehol nem lesz úgymond ilyen fontos.
Megszoktam a lopakodás stylet. -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp #4152 üzenetére
Nem vagyok még lvl30, akkor még nincs is tier modem, nem?
Kotomicuki:
Köszi, szerintem letolom a többi küldetést ezen a tartományon, hogy szerezzek még skilleket. Vhc damagem max, HTI és BFG50 is van, aknára még kell kár pont.Eldöntöttem, a smuggler vezér csajt akarom először kiiktatni.
-
spleenszuru
őstag
Ezeket a típusú védelmi küldiket hogyan lehet könnyebben megcsinálni?
Mindenhonnan jönnek, elbújni nem lehet, rebel segítők is 3 másodperc alatt meghalnak.
Vagy én halok meg, vagy felrobban amit védeni kéne...
Eddigiekkel nem volt gondom, de ez mintha 5x nehezebb lenne..
Csapat taktika mindegy mit választok, én vagyok az első, aki meghal általában. -
spleenszuru
őstag
válasz
Kotomicuki #4138 üzenetére
Köszi, gondoltam már én is arra, hogy előremegyek a hadnagyokat levadászni a többi tartományba, de azért a 4-5 halálfejes dolgoktól még kissé félek.
A jármű rombolás skillt maxoltam, hamar leesett, hogy az eléggé fontos skill.
Amúgy a zöld 5000-es side missionok random számban jönnek, vagy van valami limit azokon, miután már nem lesz több spawn?Van pár DLC fegyóm amúgy, mert a legfullosabb gamet vettem meg, de annyira nem tűnik ki nekem egyik se, bár az SC 4000 karabélyt nagyon szeretem.
Snipert meg a BFG 50-et használom épp, azzal a távcsővel, ami maxig tolja a ranget.#4137rup1u5
Köszönöm az ajánlást, de velem elég nehéz összehozni, random időkben játszom, meg egyszerre most 3-4 gamet tolok, vannak napok, hogy ez kimarad pl. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Kb. 15 óránál tartok a játékban, tetszik. 3. tartományba érkeztem éppen.
Ismertek jó trükköket, küldiket, bármit, amivel gyorsabban tudnék XP-t farmolni szintlépéshez?
Redditen sokan írják, csak haladj a sztorival, az adja a legtöbb XP-t.
Az oké, csak lenne pár skill, amit szeretnék mihamarabb megszerezni, mielőtt tovább haladnék.
A zöld side missionokat mindig próbálom lenyomni, amint megjelennek.
Szinkronlövést is annyiszor használom, ahányszor csak tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged