- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #3985 üzenetére
Éppen most bosszantottam fel magad szerintem letörlöm ezt a s...t a gépemről.
Ilyen játékot még nem láttam 2 fokozat van benne a rohadtkönnyűbalfa___knakvalólópikula aminél természetesen kikapcsolja a tier fokozatot és a szuperherolegyőzhetetlennpc fokozat ami gyakorlatilag élvezhetetlenné teszi az egészet.
Elegem is lett az egészből így elba----i egy játékot, delete. -
pilipi
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #3981 üzenetére
Nálunk még folyamatban van, még nem végeztünk a fő történeti szállal.
Ha gondolod PM-ben megírom a uplay neveket és tolhatjuk hármasban, mert ketten néha kevésnek bizonyulunk -
pilipi
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #3962 üzenetére
1920x1080
Ellenőrzés megtörtént.
Nvidia driver legfrissebb más játékokkal nincs probléma.
A 3-4 másodperces "fagyások" szinte minden videóban fellelhetőek a youtube-on, azt mondják feltehetően a játék olyankor ment + a windows rossz memória kezelése állhat a hátterében.
Mindenképpen a játékban lehet valami probléma, mert a kollégám is ugyanilyen problémákról számolt be és ráadásul ugyanakkor (mikrofonon beszéltünk amikor mondtam neki, hogy kimerevedett a kép, mire ő nálam ugyanez a helyzet vagy 8 fps-em van, erre ő nekem 5)
Mindegyik probléma teljesen jellemző a játékra, és ahogy nézem nem is nagyon van megoldás rájuk.
[Ghost Recon Wildlands 5 sec freeze, save game link]
[Ghost Recon Wildlands very low fps link]
Ezek szerint nem egyedi a probléma.
Éppen ezért kérdeztem itt, mivel már nem mostanában jelent meg a játék hátha azóta történt előrelépés ezekben az ügyekben. -
pilipi
aktív tag
Szaisztok!
Most kezdtük el a játékot egy barátommal.
(Így utólag már nagyon sajnálom, hogy eddig kimaradt, mert nagyon tetszik)
Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban, próbáltam keresgélni az interneten és átolvastam az összefoglalót is de nem találtam igazán jó megoldást ezekre a jelenségre.
Tehát ultra beállításokkal 40-50 fps az átlag néha leesik 30 körülire de játszható.
Very high beállításokkal szintén 50 körülui fps van és szintén leesik 30-ig.
De néha amikor semmi sem indokolja az átlag fps beáll 20 köröli értékre és leesik 5-ig is (és ez sok percig is eltarthat)
Olyan érzésem van, hogy szinte mindegy milyen beállításra teszem mert nem nagyon történik igazából javulás.
A uplay külön HDD van a játéktól, a játék SSD-re van telepítve, borderless mód-ban, vsync off.
(A gép: Intel Core i5 (7 gen), Gainward 1060 Phoneix GS 6GB, Samsung EVO 500GB SSD, 16GB DDR4)
Már minden fellelhető trükkel próbálkoztam, sikertelenül.
A kérdésem az lenne, be lehet-e állítani valahogy ezt a játékot úgy, hogy stabil 40-50 fps-el fusson, de még a szépsége is megmaradjon?
Az 5 másodperces képleállásokra van -e valamilyen módszer?
Esetleg ha van még olyan játékos aki szintén mostanában kezdte(vagy régebben és van türelme az újoncokhoz) és lenne kedve velünk játszani kérem jelezze privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11Pr
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- OLCSÓ MONITOROK
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest