Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Pepeninho
üzenetére
Simán 2-3 gólt raktam, nem érzem hogy több lesz, persze megeshet, mostanában csak abban van szerencsém, hogy 1-2 ezerből csináljak 8-10et, majd azt elbukjam.
De ha azt veszem, hogyha nyer is a Real vagy is nem akarnak x-et, akkor sem hiszem, hogy 1-2 gólnál több kell nekik, sőt ha övék az első gól, akkor lazábbra vehetik a dolgot, én ezt mondom, de meglátjuk
A 2-3 gól pedig pont arra való tekintettel, hogy erős mind a két csapat
A Real győzelmeseknek ajánlott fogadás:
1X2 + GÓLSZÁM 1,5 (Vendég és több)
De akár 1X2 + GÓLSZÁM 2,5 (vendég és több) -
Pepeninho
őstag
Hiéna vagyok?
Nyomtam 3 szelvényt a lottózóban, 500,500,200 téttel. Hiába, szeretem a papírt, minidg is fogok papaíron is játszani. Na nem is ez a lényeg. 2 méter magas, 1,5 széles kopasz emberke vadul kapargatta a bukszákat. Azt mondta, hogy ebből a tízből egy sem nyert, emiatt kért még 75 darabot!!
(tisztességes fizetése lehet, azt nem tudom eldönteni, hogy futtatásból él vagy bizonyos helyek védelméből
) a 75 bukszából 28K nyereménye volt. Azt mondta, hogy az szar. Elment én rá is repültem egy bukszára. 2000 nyerő. Köszi kopasz bácsi, majdnem ingyé volt így a mixim. 
-
Pepeninho
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kizárt!
Ha ezt most behúzzuk akkor az Atleticót leráztuk és csak a Barca elleni Klasszikusra kell figyelni. Ossasuna ellen otthon játszunk, Sociedad ellen nem tudom hol. az még fontos meccs lesz. A többit simán lerendezzük és miénk lesz a bajnoki arany!!!
Na de vissza erre a meccsre. Városi rangadó! Realnak kell a 3 pont. Atleticónak is, de az Ő szemük előtt már ott van a BL visszavágó (amit egyébként most úgy rézek, hogy elveszítenek) ami nem szerencsés egy másik fontos meccs előtt. Ráadásul a hazaiak szerintem eddig bírták, elfáradtak, nincs kispadjuk. Szerintem behúzzuk idegenben a 3 pontot. Real győzelmet is tettem, hendikeppet is fogok, és 2,5 gól fölé is beránttom, sok sárgával.
Viszont imádom ezt az idei bajnokságot. Remélem az Atleticó igazol 3-4 jó játékost a padra is. Sőőt, a legjobb az lenne ha a Valencia végre találna egy tőkést és ők is jól megerősödnének. Akár a 2000es évek elején, egy erős Valenciára szüksége van a Spanyol bajnokságnak!
-
Chereiose
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére

-
Zjunior
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lol.
Nem mondod komolyan h a Real beáll védekezni???

6:1 után biztos!
Leverik az Atm -et h elhúzzanak a riválisoktól!!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi az hogy semmi tétje?
3 ponttal vezetnek ember, egy olyan bajnokságban ahol most nem a Barcát kell maguk mögött hagyniuk, hanem az ATM-et is, szóval 3 pont előnnyel nem hiszem hogy hátra dőlnének egy ilyen szoros bajnokságban, és védekezésre állnak be. Szóval erre nagyon ne alapozz!
Kemény meccs lesz, mert az ATM is nagyon erős idén, meg is verheti a Reált, de hogy a vendéget hajtani fognak az biztos.Amúgy jót nevettem ezen a "semmi tétje" szövegeden...

-
enginev3.0
félisten
válasz
Pepeninho
üzenetére
1-2 nap
Real Madridot ne vegyétek olyan biztosra
Igaz, hogy perfectül játszanak a héten, de semmi tétje a meccsnek, elsők, a Barca akkor sem előzi meg őket, ha nyernek. Realnak tökéletes ha X lesz 1-1 góllal , ráadásul otthon játszanak, és nem hiszem hogy sérülést kockáztatnának nagy hajtással. Inkább beállnak védekezni -
stefyY
őstag
-
Bati0501
őstag
Villarreal-Betis hazaira 1.38 odds-ért elfogadható?
Utolsó két meccsüket a Betis nyerte,igaz nem most voltak+a betis igencsak szarul áll...de mint tudjuk ilyenkor is szoktak jönni a meglepetések.
Mellé menne egy Bayern hendi,de lehet,h csak az fog menni...1.54-ért nem rossz.
-
Optimusx
tag
PSG - Olympic Marseille PSG-nek kéne nyerni, szerintetek lehet meglepetés?
-
B-L-A-C-K
titán
Na ment egy ilyen kami: Lokern/1860M/Liverpool/Real 1. félidő
5K -> ~130K
-
gyuromoj
veterán
Papíron ez fog menni nekem a hétvégére:
125 1 Evian Thonon Gaillard - Nantes H 2.10
163 1 Southampton - Liverpool V 2.00
198 1 Atl. Madrid - Real Madrid V 2.00
1k@8,4 -
-
Pepeninho
őstag
Tippmixpro mennyi idő alatt utalja ki a kártyára a zsét?
-
Zjunior
veterán
SZparira lehet ma pakolok egy kicsit!

-
Optimusx
tag
Honvéd - Szolnok? Ugye hozni fogja a szolnok?
-
pohár
félisten
na, 2k jött már bukszán, a mai napom eddig +1000

megtettem ezressel az említett szelvényt, azóta a Real lement 2,00-ra 2,10-ről, így már csak 11,5k a várható, ami remélem nem csak várható marad

-
Ace owner
addikt
hétvégére mit érdemes rakni? 1000-ret duplaznam.
-
gyuromoj
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Sajnos nem, mert büntetőkkel ugyan, de kikaptak.
Dupla esély azért jó, mert a lényege hogy győzzön a csapata amit megraksz bármilyen formában. (hosszabítás, büntetők) -
Dani_kp
addikt
198 Atl. Madrid - Real Madrid H 3.30 D 3.25 V 2.00
Miért ilyen nagy az odds a Real-ra?

-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Hétvégére:

140 1 *(0-1) Dortmund - Nürnberg H 1.62 Töröl
145 1 *(0-1) Bayern München - Schalke H 1.54 Töröl
162 1 Stoke - Arsenal V 1.58 Töröl
198 1 Atl. Madrid - Real Madrid V 2.00 Töröl
208 1 Torino - Sampdoria H 1.93 Töröl
214 1 Milan - Juventus V 2.08 Töröl
233 1 *(0-1) Paris SG - Marseille H 1.88 Töröl
236 1 Manchester City - Sunderland H 1.25 Töröl
244 1 Tottenham - Cardiff H 1.30 Töröl
247 1 Olympiakosz - Panathinaikosz H 1.37 Töröl
200-ból 26,490Ft jönne
-
Pepeninho
őstag
Pff, felejtő!
De gáz, hogy nem tudnak meghívni egy értelmes csapatot!
Na leszedtem 15 K-t a tippmixpro-ról, ma este valószínűleg megy fel a bet 365-re!
Tippmixpro-n maradt egy ezredes, egy ilyennel küldöm gyarapodni:
Bayern nyer az Euroligában, Real meccsen 156,5 felett lesz a pontszám és a Bilbao behúzza otthon!
-
Pepeninho
őstag
Egyik haverommal beszéltem ma és azt mondta, hogy a Fradi a Real ellen avatja a stadiont? Erről hallott valaki: Én Fradi-Újpestről hallottam. Eleve kétlem, hogy ilyen húzós szezon után (BLbe egy kör még tuti, kupába döntő, erős bajnokság és itt a VB is) vállalná az ilyen úrimuri meccset a Real. Esetleg egy Castilla, viszont annak meg mi értelme?!
-
Bencus88
nagyúr
Van egy olyan érzésem, hogy a holnapi Everton meccs x lesz. Szerintetek?
-
Zjunior
veterán
Ma Bilbao és Hertha-ba látok esélyt!
-
zolynet
veterán
a jó francia2 triplázós

Angers-Troyes H 2.1x
Dijon-Creteil H 1.57x
az Angers meccsnek igen gyanus az odds mozgása -
törölt tag
Tegnap jött a Juventus és a Benfica.
5000 ezerből jött 10330 ft.

Ma semmi jó kínálat nincsen. Maradok a hétvégénél.

-
zolynet
veterán
reggeli indítónak
Brisbane - Perth H 1,4x
195->273pezótegnap jól alakult, jött a nápoly+salz2,5over
illetve 2,1x-nél megtettem a spurst, sajnos a Konszálóóóó gólt nem tettemvasárnapra ezt érzem
Aston Villa -Norwich H 2.1x -
gery2123
őstag
Tegnap a 4 meccsből csak 3 ment el. :-D
Ma költözés, úgyhogy nem való hogy rakok, de holnapra jó lenne valami tuti. -
-
Hányinger ez az EL is...
-
v-man
őstag
Éjjelre mit szóltok egy Lebron James 29.5 pont alatthoz? Törött orral, maszkban fog játszani, csak nem lesz annyit pályán mint szokott. Biztos van itt nba szakértő :-)
-
Optimusx
tag
096 (0-24,5) Real Madrid - Partizan Belgrád V 1.74 Hiába jó a real, de 24.5 ponttal csak nem veri meg belgrádot. Szerintetek?
-
-
giigz
veterán
Na ezt nem gondoltam volna...
-
Optimusx
tag
Szombatra Bayern münchen szerintetek mehet 10kval?
-
Zjunior
veterán
Rakjatok Odessa!
126 odds!
-
ted_mosby
senior tag
Gerwen a nyomorult fejével elvitte utolsó online forintjaim, most megvárom a pénzem míg megérkezik, és szerintem egy kis szünetet tartok

-
giigz
veterán
3,60 a Gerwen fordítás
Ha nem is nagy tétet, de egy keveset szerintem megér, sosem lehet tudni, a lehetőség bőven megvan 
-
ted_mosby
senior tag
Rohadt Van Gerwen mi van vele?

-
L_YKing
addikt
Na most fogadnék vissza 4850 oc!!
-
enginev3.0
félisten
-
giigz
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mikor volt 1,6 a Real?

-
zalman90
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
ja... rúghatna legalább 1 gólt
de úgy imádom h. a nápolyt meg a juvét is meg akartam rakni de nem mertem

-
enginev3.0
félisten
válasz
MmDorian
üzenetére
93. perc volt nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyerünk Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nyertem ma 3 ezerből 8.5ezret
De nem merem fent hagyni mert megint csak elbukom
Napoli - Swansea 1X2 Napoli 1,45 Nyertes
Galatasaray - Chelsea (élő) Gólszám 3.5 Kevesebb, mint 3,5 1,18 Nyertes
Schalke - Real Madrid (élő) 1X2 Real Madrid 1,60 Nyertes -
ted_mosby
senior tag
mit szóltok ehhez? Elméletileg sima H, a vendégeknek meg biztos szinte az osztályozó, nincs értelme hajtaniuk. itt lehetnek amúgy nagy meglepetések

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(tisztességes fizetése lehet, azt nem tudom eldönteni, hogy futtatásból él vagy bizonyos helyek védelméből 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.