- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Optimusx #58577 üzenetére
Hú azt hittem valami 20-30 ezrekről van szó...Én ennyi pénzt nem vennék ki, bár neked úgy látom ez is fontos, ha 1,25x raktad X-be...Ahogy látom a vendégek a félidőt leszarták, lehet a 2. félidőt megnyomják. De döntsd el te, nem akarom az legyen hogy kiveszed és a vége lesz 1-3. Vagy bennhagyod és elmegy. Itt tényleg bármi lehet. Hagyatkozz a megérzéseidre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Optimusx #58469 üzenetére
Messin nagyon látszik nincs rendben, ott a háttérben már hatalmas gondok lehetnek, ez a 4. meccse már így.
A mérkőzést bundának nem állítanám be, hiszen kapufákat nem lehet megbundázni, azaz ezek a szerencsétől függenek hogy bemegy vagy sem. Vendégek játéka meg kimagasló...Amúgy Barca gól még lesz a meccsen szerintem...
-
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Optimusx #57704 üzenetére
Neaur holvan amúgy? De az a jó, hogy nem Starke véd.
Ha félidőbe lehozzák 1-0 ra akkor bőven meglesz a hendikep. Ha viszont 0-0 akkor necces lesz, de jönni fog, ha nem húzza be egy 2x osztályú csapat ellen akkor soha többet Bayernre.1-0 OTT VAN 1-0
1-0
1-0
1-0
1-0Sajtburger belőtte végre
-
csababarca
őstag
válasz
Optimusx #57493 üzenetére
én most még a hétvégére a sunderland ellen adtam nekik esélyt...ha bajnokok akarnak lenni,otthon csak behúzzák.
Most hétre-hétvégére raktam egy tömegszelót, de nincs rajta 1,4nél nagyobb oddsú meccs. Everton, City (holnapiak), Tottenham, Milan, Bayern 1,5 over, Dortmund,Newcastle-Swansea 1,5 over, Porto, Juventus, Chelsea, AtMa, Monaco, City...ezek mind papírformák elvileg,aztán hogy éppen melyik egy fog elmenni,az jó kérdés
-
csababarca
őstag
válasz
Optimusx #57489 üzenetére
Most épp ez a taktikám...de ezen is elbuktam.
Pl Lyon-PSG meccset 1,5 fölé tettem,gondoltam 2 gólt csak összehoz ez a két szerencsétlen csapat....el is ment miatta két mixem...Swansea-Chelsea szintén....75 percig emberelőnyben voltak a kékek,erre egy pöcsöm gólt tudtak összehozni. pedig ezek a 1,5 over gólok annyira alapnak tűnnek,de ezek is képesek elmenni,ha én rakom meg őket -
csababarca
őstag
válasz
Optimusx #57485 üzenetére
Hétvégén egy csomó minden,fentebb linkeltem, most meg 1,32ért az osztrák kupameccs .opat be...fene egye már meg...pedig megint jött minden...Magdeburg kézi, Fradi kézi, Sopron kosár, Dortmund is jön, Arsenal is csak behúzza....erre ezen elbukok....mindig egy meccs,mindig.
-
gery2123
őstag
válasz
Optimusx #57441 üzenetére
Az a lényeg, hogy nyerjen az ember, én mindig ezen a nézeten voltam. Az hogy kicsi ods vagy nagy sose érdekelt. Az 1,07 ods is ods nem?
CSak ha elmegy akkor vagyok dühös magamra, hogy ilyen kicsi ods-ot rakok, aztán ismét rakom. Na de ennek jönni kell ma, én úgy gondolom.
Közben Debrecen 2-0
Már 2-1 -
Jeollam
aktív tag
válasz
Optimusx #54513 üzenetére
hol lehet meglesni milyen meccsekre lehet majd fogadni, illetve mikor? ( csak foci )én mindig az újságban szoktam meglesni, a lottózóban. igazán jól jönne valami online is. a realnak nem megy, öcsém megmerte tenni a real ellen és nyert 53 ezer valamennyit
Nekem meg elment megint a real madriddal, mint múltkor.
Shkiz0: ne indítsunk flamet, volt abban némi bunda is, vitatkozni lehet, de nem érdemes, senkinek sem lett volna jó, ha a barca kimarad, így izgi mindenkinek, és pont.
-
honda23
aktív tag
válasz
Optimusx #54102 üzenetére
Szánalmas.
Azt nem említi meg senki, hogy a Reál a 3 gólját két nagyon gyengén játszó barca játékosnak köszönheti, az első 60 percben 9 emberrel játszottunk.A mérkőzés nagyon tetszett, nagyon pörgős volt. Az első két tizi nem volt az, a harmadik már az volt, sőt Benzema egyik nagy helyzete is les volt a második félidő elején, a második félidőben hibát hibára halmoztak a játékvezetők...
Holnap én is hallgathatom a reálos munkatársaim összeesküvés elméletét munka közben...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Optimusx #53033 üzenetére
KACSA HÁP HÁP!!!!!!!!
Gallardo szerint Messi azért akar távozni a Barcelonától, mert úgy érzi, elárulták őt, és már nem olyan szerepet tölt be a hierarchiában, amilyet ő szeretne.
Hát persze!Nem vagyok elvakult Messi van de egy biztos. Ő lesz a valaha élt legjobb játékos még vagy 1000 évig biztos.
Klubszinten verhetetlen válogatott szinten van hova fejlődnie. Olyan rekordokat döntöget a CSAPATTAL amit korábban teljesen lehetetlennek tartottak. Jelenleg Ő írja a futball történelem könyvet....
-
takessz
senior tag
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest