Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Arsenal meccsre van valakinek stram linkje?
-
NyxNyxNyx
addikt
Mikor volt ez az élő fogadási ajánlat, jött kockázat nélkül 3500Ft. Kivettem a többit, a nyereséget bent hagytam, hogy nézzük mi változott. Tettem vagy 6 fogadást belőle, mind bukó. Újra nullán...

Életem egyik legjobb döntése volt abbahagyni a sportfogadást.
-
Body_builder
csendes tag
Török 2. Mersin - Goztepe 5-6 na itt mekkora overes házi fogadás mehetett....
-
yogibear
addikt
csak a szokásos...
Tegnap is angol L2-ből kiszedtem 3 kiesőjelölt "hirtelen feltámadását" 20-as oddsért, aztán nem raktam, mind jött...
ma ugyanez Champ: Blackburn - Birmingham - Nottingham 10-es odds, nem rakom, jön...
Ehelyett kiszedem a tutit, mellérakom a Juvét, á, úgyis nyer... persze az viszi... ma ugyanez a Feyenoorddal...ez egy ilyen buli.... csak legalább szólnának előre.

-
yogibear
addikt
Feyenoordot is most verik agyon 10-es oddsért, mikor a bajnoksága múlik rajta...
Ha nyert volna, már bajnok, így meg otthon vernie kellene a Heraclest, ami elvben ugye sima, de lehet az Ajaxék feldobnak a Herkuleseknek pár millát győzelmi (döntetleni) prémiumnak a jövő hétre.

-
törölt tag
Havelse meccs érdekes..
2 büntető kihagyás az ellenfélnek piros és nem képesek egy gólt lőni.... 
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve
üzenetére
most már jöhetne a gólom

-
férfiállat
tag
Kelly Oubre Jr. eltiltást kapott a 4. mérkőzésre.
A Washington Wizards támadója egy mérkőzéses eltiltást kapott a ligától a Boston Celtics ellen – most jelentette be a hírt Kiki VanDeWeghe. Oubre Jr. az eltiltást érő mérkőzés előtt kétszer 12 pontot szerzett, és padról bőven kivette a részét.
Még nem csökkentették a szorzót, de az amerikai fogadók 30-40 percen belül elkezdik mozgatni a pénzüket. -
újratöltve
csendes tag
hosszas töprengés után kiválasztottam a preston még egy gólt 1,50.ért, remélem jön is

-
tigipuf
senior tag
Tegnap mind a 4 török mérkőzés vendég lett, öööö
4-500 közötti odds 
-
yogibear
addikt
sz@rjuventus.

-
LyonnaisFan1
őstag
Granada-Real pontos végeredmény 0:7 @5.50, egy kis aprót rádobhat vállalkozó szellemű egyén

Az esernyőhajígálósok szenvedésének még kurvára nincs vége, Hámesz egyszer még beköszön, és Zidane sem fogja lekapni, mert Hámesz nagyon élvezi a játékot. Látszik is a kolumbiain, hogy csak epizódista, de amikor szerephez jut nagyon odateszi magát. -
m4rk_
aktív tag
Margiték vajon mennyit lőnek? Elég gyorsan bekezdtek

-
Body_builder
csendes tag
Na ez a Swansea hozta is 2.55ért a meccset. Ők nem olyan töketlenek mint a Hull

Na akkor Monaco és Juve oszt kasza van
Egy másik szelvényen meg az MTK - Fradi merész 2.5 több gól és ott is kaszás

-
törölt tag
Everton egy x-et se képes kihozni.

-
m4rk_
aktív tag
Briosgyor is hozza a formajat, utolso percekben pontokat bukik

-
adise
őstag
nah a debrecent nem akarják, hogy kiessen

-
yogibear
addikt
Honvéd is a NAV igazgató csapatával szórkozik, nagyon akarnak egy teljes körű nav ellenőrzést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
válasz
Body_builder
üzenetére
Monaconak a maradék 4 bajnokiból 7 pont kell a bajnoksághoz... azaz legalább két győzelem és egy dönci...
-
pohár
félisten
válasz
Body_builder
üzenetére
Monaconak nyerni kell, ha nem akar két szék közül a földre esni (se BL továbbjutás, se bajnok), szóval tekerniük kell veszettül
szerencsére a Napoli is megrúgta az overjét, úgyhogy ez a mai nap egy naaagy 350ft plusz faszom Hull miatt

-
LyonnaisFan1
őstag
-
Body_builder
csendes tag
Mit gondoltok ma a Monaco és a Juve meccsről? Sztem ma "gyakorlatilag bajnokok lesznek" szerintetek?
-
yogibear
addikt
BarceLOLna - Bakambu 1:1

(#163659) LyonnaisFan1 - ha kikap a Vasas, lehet rakni a ződsasokat...
Galata meg bundáljon egy 2/1-et de izibe'.

-
LyonnaisFan1
őstag
Komoly félidei eredmények a mennyeiben

A kövesd és a diósgyőr megteszi a lépését a bentmaradás felé, a kondások már kevésbé
A honvéd így elég 1/2 esélyes. Rossi szépen letépi Bundafaméék fejét, és menni fognak a második játékrészben, mint a nyulak.
A videoton meg köszöni szépen, jól van. -
yogibear
addikt
Hertha ma is ki fog kapni...
Honvédnak meg a Vasasnak leszóltak fentről, hogy kell az első hely a Vidinek, a 3. meg a ződsasoknak.

-
pohár
félisten
válasz
Body_builder
üzenetére
mindig ilyenkor támadnak fel, hogy kibasszanak velünk (is)

nagyon kéne egy 3. gól is a PSG-től, hogy ne -3k-val zárjam a napot
(meg a Napolitól is még 2) -
L_YKing
addikt
Swansea H 2.3ert egesz jo.
-
yogibear
addikt
A csoportban Skócia vezet jelenleg 4 pontja van és 3-1-es gólkülönbsége, második Magyarország, szintén 4 ponttal és 4-3-as gólkülönbséggel, a franciák a harmadikak 3 ponttal és 9-3-as gólkülönbséggel. Az utolsó fordulóban mi Feröer-szigetekkel játszunk, a franciák a skótokkal.
A továbbjutás szempontjából, az UEFA szabályai alapján az egymás elleni eredmény dönt, így már nem eshetünk ki, hiszen nincs olyan eredmény, amellyel a skót és francia egyszerre megelőzzön. Csak akkor, ha kikapunk a feröeriektől, és a franciák legyőzik Skóciát, de erre gondolni sem merünk.
ez mekkora észkombájn... "nincs olyan eredmény"... aztán mégis van... és a cikkért még pénzt is kap....
-
yogibear
addikt
válasz
Body_builder
üzenetére
Mondjuk Everton már hátrébb nem eshet, az EL selejtező megvan, a főtáblás hely tkp elérhetetlen, azt csinál, amit akar...
le is esett 3,5-ről 2,55-re a Swansea oddsa... -
Body_builder
csendes tag
Így viszont ma tolni kell a Swansea-t hogy nyer...
-
Body_builder
csendes tag
Úgy bírom az ilyen csöves csapatokat akik akkor tanulnak meg focizni amikor már matematikailag is kiestek. Ez a Hull meg menjen a 2.osztályba ha nem tudja megverni a Sunderlantet
-
pohár
félisten
válasz
Body_builder
üzenetére
ugyanebben reménykedem én is

anyátok picsáját, azt

-
pohár
félisten
gyerünk már Hull, verjetek már egy gólt

-
yogibear
addikt

Genclerbirligi @3,60
ha nem nyernek, bunda, ha igen akkor is mert 2/1.

Adana 1 lövés 1 gól, Geczibicikli 16 lövés 0 gól.

Akárcsak a Trabzonspor @1,85-ért...
-
m4rk_
aktív tag
Oh, hogy csessze meg a Duisburg, de tényleg...

-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
dupla
-
yogibear
addikt
jaja... félidő tippeket csak a végén szokták jóváírni, ahogy a végeredményt is... meg a 2 és 3esélyeket
Csak a gólos fogadásokat írják jóvá menet közben: over, GG, X-edik gól, satöbbi...Ez onlány mixen is így van...
Mondjuk nem sokból tartana a félideji eredményt jóváírni menetközben, ahogy a gólosokkal teszik...
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jaja véreredménynél van olyan - online is - hogy néha csak egy óra múlva írják jóvá, mert valami olyasmi van, hogy két helyről kell az eredményről megerősítés, valaki írta itt ezt egyszer...
(#163632) jpm ha már nyert a szelvény lemész a lotyózóba és sorba állsz a biorobotnál.

-
LyonnaisFan1
őstag
Diósgyőr nyer, real legalább hárommal nyer, bayern legalább hárommal nyer, napoli mindkettő félidőben gólt szerez.
Ez mára. Kár, hogy a diósgyőrre nem volt olyan, hogy diósgyőr szerez vezetést és vendég. Arra sokkal jobb oddson csíphettem volna meg a találatot.
A kiesés szempontjából pedig: DVTK 2, DVSC 1, MTK 1, Honvéd 2 -
yogibear
addikt
Útmutatót elolvastad, mester?
"Lóf*t mama"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kikerestem neked, jó.
Mennyi ideig tart a fogadások kiértékelése?
A megfogadott események befejezését, azok hivatalos eredményközlését és ellenőrzését követően, igyekszünk a lehető leghamarabb kiértékelni a fogadásokat.
A nyeremények jóváírásának végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.Mikor vehetem fel a nyereményemet?
A fogadásban szereplő események befejezését és hivatalos eredmény-megállapítást követően a kisnyeremények (200 000 Ft alatt) néhány perc múlva kifizetésre kerülnek készpénzben. Az 50 000 Ft- és 200 000 Ft közötti nyereményeket kérheti átutalással is . A 200 000 Ft feletti nyereményeket a lottózókban "nyereményigénylési lap" kitöltésével meg kell igényelni, melyet átutalással teljesít a Szerencsejáték Zrt

-
jpm
senior tag
Van egy kérdésem. Annak a fogadásomnak aminek most lett meg az eredménye azt a lottózó már ma kifizeti vagy csak holnap?
-
yogibear
addikt
Monaco @1,45 - a BL-t már bukták, a maradék 4 bajnokiból kell 7 pontot összeszedni és bajnokok... ebből a kiesőjelöltnél illene 3-at begyűjteni...
Newport @1,85 - ha nyer bent marad, ha nem kieshet... Nottsnak meg már tökmindegyHartlepool @3,95 - na itt neccesebb, de a Doncaster már feljutott, utsó 3 meccsét el is adta, akár ezzel is megteheti, Harti meg csak győzelemmel és Newport buktával maradhat bent... utsó fordulókban csodák szoktak történni.

Leicester @1,55 - kell minden győzelem, mint egy falat kenyér...
Carlisle @2,40 - az osztályozóhoz kellene a 3 pont, Exeter már tuti osztályoz... de attól még necces tipp
Plzen @1,95
Slavia Praha @1,65
Ezek elvben versenyt futnak a bajnoki címért, ahhoz képest buknak néha rendesen... Slavia pont legutóbb otthon a Jablonec ellen vesztett 2 pontot, akivel most a Pilzen meccsel...Duisburg @1,45 - itt sem ártana nyerni, ha bajnom akar lenni és másodosztályos
Galatasaray @1,40 - GAlata elég rapszodikus idén... vagy csak xarnak mindenre...
azért bundálhatnának egy 2/1-et @17-ért, mint 2 éve... -
yogibear
addikt
válasz
m4rk_
üzenetére
Ha egynek számít, akkor is csak 18... így mindenképp bukta számára az o19,5...
Mondjuk valszeg azért nem futottam még bele ilyen super tie-breakbe, mert párost ritkán nézek, csak egyénit.

No meg a nagyobb tornákon (nem csak a GS-eken) nem nagyon van ilyen, inkább csak a kisebbeken, gondolom... -
SkiDev
őstag
Tippmixgyilkos nap.... Semmi más hozzáfűznivaló nincs

-
újratöltve
csendes tag
létezik az, hogy valakit kitiltanak a betről csak azért, mert túl sokat nyert?

vagy ez csak azokkal fordul elő, akik valami "hibát" követnek el?
-
yogibear
addikt
Kölnben meg tolnak egy o6,5-öt 23-ért.

Szólhattak volna előtte, hogy buliznak egyet... -
yogibear
addikt
válasz
berbatov2
üzenetére
eredmények szerint buktad... elég furi, amit ott ír, két szett után 17 játék 1:1-es állás és a harmadik szett helyett simán csak tájbrékkel döntötték el a győztest, váltott szerva 10 pontig, 2 pont előnnyel, aki előbb eléri, az a győztes...
Fasse látott még ilyet, de attól még létezhet...Gondolom jó odds volt az o19,5-re, mert tudták a bukik is hogy csak 2 szettes a meccs...
-
újratöltve
csendes tag
senkit nem akarok siettetni, de a lehavre gól jöhetne már

-
berbatov2
senior tag
Elofordul, hogy hibazik a tippmixpro vagy csak en nezek be valamit?
Mai Babos T paros meccset 19,5 game fele tettem es kihozta vesztesre. -
yogibear
addikt
Újabbb feltámadás, ezúttal a fransziakettőben... Orleans-i szűzek is hirtelen megtanultak idegenben nyerni, eddig 17 meccs 2 győzelem, útban a 3. na ná, hogy egy 55 pontos csapat ellen, aki még fel is juthatna az elsőbe... csak hát az a V @7-es odds többet hoz a konyhára, fasse akarnak ezek feljutni, csak úgy csináltak eddig.

-
yogibear
addikt
89. perc, K'lautern - St Pauli 0:2, 3. gól Kajlautern @15.... hát nem berúgják.

-
yogibear
addikt
Miért is nem lep meg, hogy a végig kieső helyen álló 1860 münken vezet 2:0-ra Drezdában, akinek 15 meccsből 2 veresége van csak otthon.... eddig...
Ja, a münkennek meg 15 idegenbeli meccsből csak 2 győzelme van.... eddig...
-
tigipuf
senior tag
Szerintetek a holnapi final four-ban,a győrnek van esélye a buducnost ellen?
Szép magas még jelenleg a podgorica oddsa,és pillanatnyilag sokak szerint erősebb a győrnél.
Bár a női kézi tudjuk milyen,,,, -
Phobion
addikt
Ezt a vegas.hu-t próbálta már valaki?
-
m4rk_
aktív tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Én őszintén szólva Györe Laci-ra nem értem az odds-ot...[link] Kint voltam amikor a pesti tornán játszott, konkrétan 0-5ről hozta vissza az első szettet szintén Troicki ellen és nyerte a meccset 2-0-ra, úgymond simán. Aztán következő fordulóban még Verdasco-t is megverte 2-1-re.

-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Ugyanennek a Jablonecnek a szintén címért menő Slavia otthonában sem volt tétje, a hazai mégis csak a 90. percben mentette döncire ellenük a meccset... most meg otthon játszanak... hacsak a pilzen nem küldött nekik pár hordó seritalt, hogy besegítsenek nekik.

Múlt héten is volt vagy 4 "bajnoki címért menő", aztán 3 is bukott otthon pontokat...
-
margithid
veterán
Holnap Plzen oddsa 2.10, én sokkalom! Bajnoki címért mennek, Jablonecnek meg igazán már nincs tétje a meccsnek.
-
törölt tag
köcsög Millwall

-
pohár
félisten
oh wow, sportingbetes 7 ingyenpörin megint kipörgött kőkemény 0,00000€

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest