Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
margithid
veterán
28.-án a Bolivia-Argentin meccs DNB 2-be 1.40ért van.
Ég és föld a két csapat, egyetlen egy kockázati tényező van, a magas helyszin, ahol bizony légszomjjal szembesülhetnek a játékosok. Nem véletlen, hogy Blivia otthon olyan jó! -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
De itt már ettünk vagy 10x és csak most jött össze...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Sikerült kiválasztanom a wales meccset ahol nem lesz gól.

-
yogibear
addikt
Másfél tonna kokaint találtak Lionel Messi képével
A csomagokra ragasztott képeken a világ egyik legjobb futballistája az FC Barcelona mezében látható, és a csomagokra egy sárga színű Barca-labdát is nyomtattak.

Sejtettem, hogy meccs előtt meg félidőben szippantgatnak pár csíkot, de hogy ilyen sok fogyjon...

-
Trabecan
tag
Ha kosárlabdában 71 / 71 a vége, akkor buktam az undert ? Az under 150 pont volt. Így meg lett még 5 perc hosszabítás és így tuti, hogy több lesz mint 150.... bet365.
-
Aventador91
őstag
nem raktam már semmit több mint egy hónapja. holnap viszont megpukkasztom a portugál hendit.
-
janos1988
addikt
Bocsi, hogy csak most írom be de a hétvégi nyereményből ment egy 3 eseményes trixie, sorja 1000-el. 4000 -> 200 000.
1. fi. GG-sek. Grúzia (ami már jött), horvátok és a spanyolok. Kerek 5-ös oddsok.
-
jpm
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Azért bosszantó na.
Ezt is tudom most már..(#162168) szekra Azért mert 10k-ért én nem töltök fel plusz pénzt.

Amit a hétvégére szántam azt a betclicen felraktam mindet, a bet365-ön meg 10k-nál többet amúgy sem enged feltölteni (ezt a héten letudtam) mert évekkel ezelőtt lekorlátoztam magam ennyire. -
jpm
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
ja most már biztos
A fene akkor várhattam én...
Ezek után jönnie kell a Forma 1-nek
-
jpm
senior tag

Gyanús ez nekem hogy a kis kami tippjeim milyen szépen jönnek. Lehet az F1- en lesz meg a böjtje...
Vagy qrva jó hétvégém lesz.(#162163) szekra huh most megfogtál. Most hogy mondod lehet ezt buktam??
-
jpm
senior tag
bet365-ön ráraktam a maradék pénzt (8k) hogy 2,5 under lesz, abban a tudatban hogy majd amikor 15-20at felajánl majd jól kiveszem, amit majd szétbohóckodok F1 jó nagy szorzókra. Erre lement az utolsó harmad fele és azóta is csak annyi van kiírva hogy nincs kifizethető fogadása. A kis rohadékok.. remélem csakazért se lesz több gól
-
szekra
addikt
Oscart neki
[link] -
margithid
veterán
Szeritnem az éjjelre costa rica oddsát is elmérték, nálam háromesélyes a meccs teljes mértékben, de erre pénzt azért nem tennék.
Van egy érzésem panama se fog kikapni. -
jpm
senior tag
Bet365- nél elég későn reagálnak a f1 alatti változásokra. Már rég Hamilton vezetett és Kimire tett tét dupláját ajonlotta fel...
ki is vettem rögtön.Hamiltont lehet tenni
Sima ügy -
Anubris
őstag
Sziasztok,
Unibet-en próbáltam pénzt befizetni visa meg mastercarddal is Magyarországról, de egyikkel sem engedte, mondván szerver nem működik.
Van aki azt mondta, Mgyo-ról csak közvetítő bankkon keresztül lehet pénzt feltenni. Ez igaz? Esetleg ezzel kapcsolatban valaki tudna segíteni, vagy linket adni, hogy hogyan működik ez.
-
Chereiose
addikt
JPM, kimi veri vettelt nem nézted? 4-es odds van, simán benne van.

-
jpm
senior tag
U21 Spanyol -Dánia 2,5 alatt 5k
U21 Spanyol -Dánia X 3k -
margithid
veterán
Találtam egy elégé elmért oddsot.
Vasárnap az északír-norvég meccs, északírek oddsa nekem nagyon magas, sokkal jobb csapat mint a norvég, DNB-be szerintem jó lehet, kikapni nem fognak az északírek otthon, szívós kis csapat a norvégok meg súlytalanok.
-
Deck
titán
válasz
férfiállat
üzenetére
1 óra. Érdemes facebookon követni a csapatot akkor nyerhetsz + pár percet is.
-
férfiállat
tag
Egy focicsapatnál általában a meccs előtt mennyi idővel teszik ki a kezdőket?
-
jpm
senior tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Persze, csak hogy legyen egy kis tétje. A szabad edzés úgyse vérre megy, a williams is jó. Szóval azért nem teljesen esélytelen. Meg ugye az 51x szorzó.

-
jpm
senior tag
válasz
férfiállat
üzenetére
Raktam. 2.5k
-
jpm
senior tag
Ausztrál Nagydíj - verseny 7:00
Ausztrál Nagydíj - verseny
Top 10 fogadás
2.85 Romain Grosjean (FRA/Haas)Azt hiszem ez lesz a kiválasztott fogadásom nagy téttel. Feltéve hogy nem csökken nagyon a szorzója...
-
pohár
félisten
jó lenne egy GG & over 2,5 a németek meccsére, meg külön ment egy Vesely -1,5 game, ez elég ramatyul áll

-
South Velen
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
do you even math bro?

jpm: meglesz az

-
jpm
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
biztos hogy nem ajánlott volna fel annyit. Ez eredeti szorzókkal se ért volna el annyit

most hogy már egyik se X így meg már mindegy
-
jpm
senior tag
nem fűzök hozzá nagy reményt de kezd izgalmas lenni

-
zsolti72837
addikt
Valaki tudja, hogy oradea-Ferencváros meccsre a Fradira milyen odds volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a csóró meg még többet is fizet mint kéne

Ha más nem, egy kövér kivehető összegért