Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Megláttam a piros lapot, mondom a spanyolok nyerik hosszabbításban, megtettem, hát hagyjuk.
43 perc alatt emberelőnyben egy papíron erősebb csapat nem tud nyerni, majd ilyen gyenge 11-esekkel nyernek... Már ekkor én is Svájcnak szurkoltam. Ebben az egyenes kiesés szakaszban kb. lehetetlen nyerni, full tippmix az egész.
Most, ha megteszem a Belga - Olasz meccsre a döntetlent (mint kb. eddig az összes meccs volt), akkor gondolom valaki potyagóllal nyer. Ha meg nem teszem, akkor tuti döntetlen, szóval mindegy.
-
SkiDev
őstag
Kétszer nem tudtam megtenni a hosszabbításban a plusz gólt, mert már szürkítette a fogadást addigra a tippmixpro.
Gólörömnél nem értem miért nem nyitják a fogadást. Idegből megtettem, hogy lesz 3. gól is hosszabbításban, de hát szokásosan a tiki-taki ment. -
SkiDev
őstag
Ezt pedig simán megérdemeltük volna. Ennyire gerinctelen időhúzást a "nagy német válogatottól" röhej volt látni.
-
SkiDev
őstag
Úgy tűnik felkeltek a spanyolok az EB utolsó csoportkörös meccsére.

-
SkiDev
őstag
Ilyen egy lagymatag ukrán csapatot.... Természetesen vitte a mixet. Remélem ennek ellenére kijutnak, legalább tudom, hogy ellenük kell majd tenni. Ezt a magyar csapat is elverte volna.

-
SkiDev
őstag
Másnak is halott a tippmixpro? Semmilyen felületen nem lehet befizetni, tölt mint egy Explorer
-
SkiDev
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Ma kb. mindegy mit raktunk ezek szerint. Tippmix gyilkos nap.
Tegnap elrontottam, mert a Real után nem akartam semmit tenni, erre a Bayern, City, Atalanta is bejött volna. -
SkiDev
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem a piros lap miatt van, hanem mert a Barcelona elleni meccsen meglökte a bírót a piros lap miatt, és 5 meccses eltiltáson van (ez a 2.).
-
SkiDev
őstag
válasz
Prien
üzenetére
Már komolyan sokszor nem tudom mennyi mindenre kell figyelnem a fogadásnál.

Hiányzók, mikor volt/lesz fontos meccsük, milyen állapotban vannak, megjött-e nekik...
Más meg tesz egyet random és win. Pedig semmi különleges taktikám nincs, 200-ból akarok 2k körül csinálni, hogy utána kisebb oddsokat pakolgassak ezressel, de még induláshoz sincs meg, mert már a héten elszórtam 1.3k-t
.Mivel nincs állandó jövedelmem, nekem ez is sok. A nyári munkás pénzem meg csak tippmixre elverni sajnálnám az én szerencsémmel.

-
SkiDev
őstag
És elviszi a szelvényem a ?&@% Sevilla.

Hetek óta csak bukok ezen a fos tippmixen. Most jártam közel és erre ez a nyomorult spanyol elviszi. Mint valami óvodások, úgy tolják. NB meccsek minőségibbek. Egymásba rúgják ész nélkül, nyomorult passz nincs a pályán, meg mennek egymásnak, mintha amerikai football menne. Kár volt belenézni, mert nem a pénztárcám húzta fel, hanem a vérnyomásom. Hisztiznek, vergődnek, komolyan kiállíttatja magát a csávó.... Nem hinném azt mondanám előre le van rendezve, fizetve, számlázva a meccs. -
SkiDev
őstag
Valaki szokta tenni, amit felajánl a tippmix.hu? Most például a Hazai hatos (hat db NB I) vagy 1000 -> 50k.
Illetve tényleg fel lehet telefonról is tölteni a tippmixpro-t? -
SkiDev
őstag
Gratulálok a csöves Izraelnek , Albánoktol kikapni ilyen mértékben.

Elvitte az 1500-as szelvényem. -
SkiDev
őstag
Igaz, döntetlenre tettem,de legalább jó meccs volt.
A szempontomból mindegy , hogy n vagy n+1 szelvény megy a kukába :-DJohnny gratulálok, nem voltál szívbajos ilyen téttel xd De hát az ábrán is látható, hogy a merész nyert.
-
SkiDev
őstag
Tippmixgyilkos nap.... Semmi más hozzáfűznivaló nincs

-
SkiDev
őstag
RIP ATL
Egyébként érdekesség, de élőben a második Real gólra 1,5-ről egészen 2,45-ig kúszott fel a második félidőben.

-
SkiDev
őstag
Meg aki 8,5+ szögletre rakott, nem hiszem, hogy gyűrnie kell izgalmában a szelvényt.

20. perc - 6 Real szöglet -
SkiDev
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Hát, ha az bejön, csodával határos lesz.

Az Atletico gyakorlatilag egy kapus + 10 tagú sorfal. Még nem láttam őket megszórva, mióta követem is a focit.
Úgy tennék ma valamit, még nyitva a lottózó, de egy meccsre nem tudok annyi szorzót összeszedni, hogy megérje.
Kacérkodtam a H + GG 3,10-ért, de hát tudja a fene. 
-
SkiDev
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Gondoltam 1.45-ért nem ilyen szerencsétlenek. Ez van.

Jogos, látom. Ettől függetlenül megvan a véleményem a PSG csapatáról. Hogy nem érdemlik meg az első helyet az biztos...
Az már megvan, csak mondani kellett, grat
Én meg megyek vissza a tervezőasztalhoz.
200 Ft kal játszom de biztos vagyok már - 20k ban 
-
SkiDev
őstag
Ez a hulladék csapat verte el 5-0 ra a Monacot?
Tegnap megfogadtam, mától betartom.... Francia csapatra soha többet nem teszek. -
SkiDev
őstag
Úgy látszik nem érdemes "ismertebb" meccsekre fogadni. :/
Plzen - Dukla Praha Pipa
Sarmiento Junin - Colon 52. perc 0-2 Pipa eddig, de szerintem jönni fog
Guingamp - St Etienne LoseA pillanat mikor már nem tudom, hogy nézzem-e tovább a meccset vagy menjek elfoglalni magam, mikor mondja a kommentátor, hogy "igaz mondta az elején milyen rossz formában vannak a vendégek", de legalább most feltámadtak egy meccs erejéig.
Ezek után jobban járok, ha kerülöm ezeket a ligákat... Nem kell messzire menni tegnapi Juve, mai országos Crystal győzelem ésatöbbi. 
-
SkiDev
őstag
válasz
Body_builder
üzenetére
Mint mindig a legkisebb odds.

Átérzem, pedig ott izgultam Neked.
*NO HOMO*
Nekem is elvitte a Barca
Taranto - Paganese
Paganese 2,45 PipaMonaco - Dortmund
Hazai és Mindkét csapat szerez gólt PipaBarcelona - Juventus
Hazai és 3,5 over - -
SkiDev
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ember... Grt.
Mondjuk, hogy ezt miből vezetted le, az rejtély. Ránézek a statisztikára és azt mondom, hogy ezt az életben nem tenném meg így.Mondjuk már csak az érdekelne , hogy csak nyertes szelvenyeid vannak, vagy esetleg nem teljesen tiszta nyeremény?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyorsabb voltál. xD -
SkiDev
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Kb, hasonló gondolatok.
Én meg nem tudom mit üssek szét, mikor az 1,30 is elmegy.

Mindenféle tippmix oldalt próbálok összevetni, átgondolni, de ha bejön 10/1 akkor bódogság van. Bár én nem tudok és nem is merek nagy pénzen játszani (nekem már 500 Ft bukó is letargia), így egyelőre lassú bukásokon élek.
Az Ajaxot meg sajnálom, hogy nem tettem, bár 200 -> 400 Ft nem sok...

-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Az EL-ből van biztosabb meccs mára?

Illetve kérdezném a profiktól, hogy mi a véleményetek a Facebookon a Premium csoportokról? Ismerős szerint nem érdemes fizetni érte, de nekem sosincs szerencsém...

-
SkiDev
őstag
Nem értem, hogy miért jobb Szlovénia Szlovákia ellen...
De mindegy ilyen a formám, még holnap erőltetek egy mixet, úgy látszik még nem ért utol a szerencsém. 
Skócia meg mehet oda, ahova valók...
-
SkiDev
őstag
Ehhez lassan már tényleg szerencse kell.

Belgiumot húztam, simán esélyesebbnek láttam játéka alapján, erre...Mint az, hogy mellé teszem a Drogheda meccset, hogy 2,5 over, mert eddig szinte minden meccsük az volt és 2:0, ilyenkor bef*sok

Igaz, hogy csak 200 Ft-okkal játszom, hogy valamennyi pénzmagot gyűjtsek,de már lassan elég bukó a történetMit beszélek... Már rég bukás

-
SkiDev
őstag
válasz
Attila691112
üzenetére
Viszont legalább ennyi év után nagy dömpingben voltak a szép megmozdulások, amelyeket az elmúlt években nem láthattunk!

Egyszerűen túl sok volt a húzónév a Belgáknál már, nem egy Ronaldora, Balere...stb. építő csapat, hanem a Magyarokhoz hasonlóan csapatuk van, viszont tapasztaltabb játékosokkal.
Akkor is szép volt! Respect.Ugyanakkor egy olyan kérdésem lenne, hogy ki hol (online, papíron) játszik? Ha Online játszanék ki mit ajánlana, mennyire megbízhatóak (a kártyámra nézve)? Illetve jó lenne, ha nem kéne magas összeggel kezdeni.

Választ köszi!
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Nem is tudtam, hogy a ph!-n van tippmix-fórum is!

(#151041) föccer: Hála az égnek!
Gyakran be fogok nézni! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Múltkor én is befürödtem velük, azóta inkább kerülöm. A mai nap ismét tippmixgyilkos nap volt, még az 1,25-1,30-as oddsok is szépen elmentek.
43 perc alatt emberelőnyben egy papíron erősebb csapat nem tud nyerni, majd ilyen gyenge 11-esekkel nyernek... Már ekkor én is Svájcnak szurkoltam. Ebben az egyenes kiesés szakaszban kb. lehetetlen nyerni, full tippmix az egész.
De, hogy pont mind a kettő 3:3 lett....
Gólörömnél nem értem miért nem nyitják a fogadást. Idegből megtettem, hogy lesz 3. gól is hosszabbításban, de hát szokásosan a tiki-taki ment.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)