Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Mai okosságok előre:
Aztán vagy jön, vagy nem.
Servette - Aarau H @1,5
NAC Breda - Sparta Rotterdam H @2,25kicsit neccesebbek,
de a Köln azért egy fokkal jobb, mint az állandó kiesőjelölt Hamburg, a "Hull City Tigers"nek is illene elkezdenie a dolgot, ha vissza akar jutni a PL-be, különben az egyiptomi tulaj begorombul...
Hull City - Bolton H @1,7
Köln - Hamburger SV H @1,85és egy még neccesebb
de egyszer már ezeknek is nyernie kellene, legalább otthon...
Tavaly is hulladékok voltak úgy egészében, de bent maradtak, de az AC Ajaccio is hulladék volt idegeben tavaly...
Tours - AC Ajaccio H @2,25 -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ahogy írod... Mikor elkezdett pár bajnokság, próbálkoztam a félidő után a GG-ket játszani, de igazából majdnem a fele elmegy... vagy csak szerencsétlenül nyúlok bele... pedig ott is sok esetben bőven 1,5 felett van az odds...
Viszont - legalábbis - a Prós élőket nézve félidő 0:0 után nem sok meccs marad 0:0...
jó a mai EL visszavágók kivételek, itt vérre, illetve pénzre ment a dolog, akik bejutottak most azok 1 milla eurót kapnak alapból... de bajnokikon elég jól jönnek az overek...
Tegnap a tiglitangli angol kupában a Huddersfield 0:1 félidőnél az o1,5 csapatgól 2,6 volt, és simán lejött,... stat is adta...
Koppenhága plusz egy gól 1,35 az is simán, sőt kettő is volt...
Most félidő 1:0-nál az Ajax csapatover 1,5 is kettő felett volt és adta a stat...
szóval ezekkel jobban lehet operálni, mint előre rakni okosságokat...
Ott még 3 kétesély kiad egy 2-es oddsot és egy belőle tuti elmegy... próbáltam...Francia kettő, portugál kettő, spanyol kettő meg még pár, amik kevés gólosak úgy általában, félidő 0:0-nál 1,3 körül vagy felett szokott lenni a meccs over 0,5... az meg nagyrészt le is jön...
Ja láttam a hozzászólását... és tudod mit? Hogy mennyire másképp látjuk a meccseket arra példa, hogy félidőben elnézve a meccs statját azt gondoltam itt már nem is lesz gól...
Ezért raktam inkább a Koppenhágát 1:0 után o1,5-re, mert az az 1:0 hosszabbítást jelentett akkor és azt nem biztos, hogy szeretik. Úgy számoltam a Koppen lö egyet még... lőtt is... csak előtte a Qarabah a félideji nulla lövés után feltámadt mint a főnix és elkezdett lövöldözni és a gól is összejött nekik.
Ők sem akartak hosszabítást. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
yogibear
üzenetére
Nekem is az fekszik a legjobban, ma is pl félidőben Partizán gólt raktam, igaz neccesen jött, de félidőben 0-3 után 90%-ra biztos voltam ezek még lőnek innen egyet, mivel a Vidinek esélyes se volt így már, és félidőben tippmix 1,75-ért adta ami nem volt rossz odds.
Szóval élőben ha látsz egy félidőt sokkal jobban kiszámíthatóak a gólok is, persze ez se mindig jön ahogy írod, de azért nagyobb rálátással lehet így nyerni mintha meccs előtt raksz. De vannak itt hihetetlenek is ami nem jön (lásd Soulfly842 hozászolását, ott pl tényleg hihetetlen nem esett gól)...Viszont még mindig azt mondom ezzel így hosszútávon jól lehet profitálni. -
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem vártam, hogy 1/2 lesz, csak a meccset néztem streamen meg a statot beten és benne volt a 2 darab Ajax gól...
Sőt még a Hafna o1,5 is megfordul a fejemben félidő 1:1-nél, az is meglett... attól még kiestek, kit érdekel.
Igazából amit annak idején mondtál, csak a gólokra fogadással lehet nyerni, de abból is csak a meccs over (jellemzően lesz még egy vagy két gól), esetleg a csapat overrel...
A GG már nem jó, rengeteg meccs megy el úgy, hogy 0:1 a hazainak és az is marad...
Utóbbi pár napból a Corinthians, éllovas otthon Rosenborg éllovas otthon mindkettő 0:1 maradt a végére is félidő 0:1 után...micsoda véletlenek...a Vitkovice 35 percen át 10 ember ellen nem volt képes gólt lőni... és volt még pár, pl a mai egyik izlandi meccs ott vagy 20 perc 10 ember ellen...
viszont sok helyen ahol meg a stat szerint nem várható több gól, ott sok esetben 2-3-4 is lesz a 2. félidőben... -
yogibear
addikt
ejj, megint nem hallgattam a megérzésre... ott az Ajax fordítós... 2 felett volt az Ajax csapat over 1,5...
-
-
yogibear
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Nekem első blikkre egy Vardar győzelem ugrott be... Fenernek 3 gól kell és nem kapni a tj-hoz 2:0 még csak hosszabbítás, de ha nagy mennek előre, és bekapnak egyet, akkor már a 3:1 is kevés a tj-hoz.
Szóval nagyobb biznisz kikapni a végén 1:0-ra 21-ért és le van tudva...
És eddig hajaz rá a dolog... erőlködnek, de csak halk fing jön, nem a sűrűje... ahogy mondani szokták...Na közben a Vidi is benyalta a megérdemelt gólját, ezek is hamar elbaxták a tj-t.

Pedig az első meccs alapján lehetett volna esélyük... -
phenomHUN
senior tag
Ma ezekben látok értéket:
Fener'-Vardar 0:2 V 2.8x
Athletic-Panathinaikos GG 2.0x -
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Az angol kupák szépségével tisztában vagyok
azért 'biztosítottam' 3 meccset és ezért is jött szépen vissza az alap tét. Persze, rizikó van benne, de így az oddsok is szépek ilyen 'biszem-ba'om' angol ligáknál... 
A hét számjegyű nyereményt nem a szél hordja össze néhány papírral', kockázat jócskán kell bele

Egyszer úgyis meglesz!

-
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
EL-BL visszavágók neccesek.. itt már óvatosak, akinek kell az induló 1 milla euro, az nem kockáztat.
A másik meg, aki belecarik... Mondjuk a kedd-szerdai vesztesek EL-esek, de a mai EL vesztesek mennek a levesbe...Azt az angol kupát meg csak óvatosan... semmit nem ér, csak azért van hogy legyen... jól látható az összeállításokból, ha összenézed őket az előző heti bajnokival... gyakorlatilag minden csapat a kispaddal, pályamunkásokkal, labdaszedőkkel állt fel... jellemzően 1 v 2 játékos szerepelt az előző hétvégi bajnoki felállásból. Így is van még rengeteg meccsük: bajnoki, kupa, plusz az EL_BL-eseknek ősszel 6 meccs kedd-szerda-csütörtök.
Emellett feszített menetrend, egy hónappal hamarabb ér véget a bajnokság a szokásosnál, mert jövőre VB, június 14-től, így már május elején vége lesz az első osztályok jó részének, akik indulhatnak a VB-n.
Plusz még ugye idén van pár VB-selejtező meccs is...
Szóval, számold ki mondjuk egy éllovas, BL-es válogatott játékos hány meccset tol majd le május elejéig...
ha mondjuk bajnokság a cél, plusz esetleg kupagyőzelem meg EL v BL cím és erre rá még a válogatott meccsek... egy Realnak meg még ott a klub VB is...
Az ilyen ligakupát kevésbé veszik komolyan.... ami nem jelenti, hogy a zs csapat ami kiáll, nem akar nyerni, csak esetleg nem tud, mert nincs meccs a lábukban, nem összeszokottak, satöbbi...A GG rohadt necces élőben: csak az utóbbi pár bukó:
Rosenborg az éllovas otthon 0:1 Corinthians éllovas otthon huszonharmincadik ellen 0:1
Vitkovice 35 percen át 10 ember ellen, 0:1...Az over vagy csapat over az már kevésbé neccesebb.
A meccs over plusz 1-re kicsi az odds, de elég jól tud jönni.
A csapat overre is a plusz 1 gól kis odds, de mondjuk tegnap a Huddersfield fi 0:1-nél a Hudder csapat over 1,5-re, azaz plusz 2 gólt, 2,60 volt az odds és lazán lejött szerencsére, mert 2/1-et toltak...
Koppenhága félidő 1:0 volt, ami hosszabbítást jelentett volna, a meccs over 1,5 az 1,35 volt, simán lejött... igaz az első félidőben 0, azaz nulla lövést produkáló Qarabah lőtte a 2. gólt, de az tök mindegy... -
Soulfly842
addikt
-
b4zsi-
őstag
Mai saját:
Videoton - Partizan Belgrád Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 2,20 Nyitott
Zenit Szentpétervár - Utrecht Gólszám 2,5 Több, mint 2,5 1,75 Nyitott -
yogibear
addikt
Délután BL csoportkör sorsolás:
1. kalap: Real Madrid, Bayern München, Chelsea, Juventus, Benfica, AS Monaco, Szpartak Moszkva, Sahtar Donyeck
2. kalap: Barcelona, Atlético Madrid, Paris SG, Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto, Manchester United
3. kalap: Napoli, Tottenham, FC Basel, Olympiakosz, Anderlecht, Liverpool, AS Roma, Besiktas
4. kalap: Celtic, CSZKA Moszkva, Sporting, APOEL, Feyenoord, Maribor, Qarabag, RB LeipzigElég durva összeállítások is összejöhetnek elvben... Főleg a 2. kalapos csapatok erőssége miatt...
de a 3-ban is van egy Tottenham, Napoli, Liverpool, Roma... -
meta91
csendes tag
nem tudjátok mikor lesz a Bőrszalonna meccs?

-
janos1988
addikt
Na én ma is nagyot álmodtam...
-
yogibear
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
Na akkor mostantól abbahagyom. Ámen.
Aztán lássuk, hogy csak jól esett, hogy végre belerúghattatok megint valakibe és csak önmagatoknak kerestetek nyafi kifogást és a szátok járt, vagy tényleg én ilyesféle posztom volt a tényleges oka annak, hogy nem írtok ide tippeket, okosságokat, előre. Nem utólag mutogatva a szelvényeket, mert olyan bárki tud...Deal?
Én mindenesetre az előbbi tippet megtettem 1x02-es oddson a Prón a hosszú távú fogadásoknál.

Persze az nem volt unalmas, mikor lapokon keresztül ment az Iphone-ozás, meg az albi keresés és egyebek...
Csak ott nem szólt be senki, hanem tudomásul vette, hogy ez van és lapozott...
De mondom, én tartom a szavam, meglátjuk ti mennyire tartjátok... Az eredmény előre borítékolom...
Tiétek a pálya... -
Prien
addikt
Én most azért vagyok inaktívabb, mert épp egy könyvet olvasok a megérzésről...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy képesség, amit fejleszteni kell és lehet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Persze hogy nem veszem már magamra, hiszen elmondtam többször is lesz@rom ki mit hisz el, ki milyen irigy, úgyis én voltam mindig a rossz mert nekem van tőke és így nem nehéz nyerni blablabla. Oszthattam meg volna jó nyerő oddsokat is, meg rakhattam volna be szép nyerő szelvényeket most is, de semmi értelmét nem látom tényleg, csak nekem veszi el az időm, és még kapom is a fikár pár embertől...

-
Aventador91
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
csodálkozom hogy nem vetted magadra a célzást a múltkori kommentekből. hogy nem lehet hosszutávon nyerni, aki nagyban tolja nagyot bukik. 10szelvénybol 1 jön azt berakja ide stb
es aki itt azt mondja plusszban van az hazudik. ha az illető azt mondja nem rád értette akkor már hulyeség az egész alapja amit ide beírt
-
Vandit.
addikt
Már meg ne haragudjatok, de mindenki azt ír be, amit akar tudtommal, ami kapcsolódik a témához. Ha valami engem nem érdekel, akkor nem szólok hozzá, hanem tovább görgetem és nem ecsetelem, hogy nekem mennyire nem tetszik. Mindenki írt már ide olyat, ami nem kapcsolódik ide ne fejlődjünk már vissza. Lassan már mindenért be van sziólva. Ezért nem ír már ide csomó ember, aki mondjuk 3-4 éve aktív volt.
Egyébként tényleg kettős mérce van, mert a "bőrszalonna" belefér de a "sziti" meg nem. Régen nem ilyen volt ez a topik.
Azelőtt hétvégén több száz komment is volt most meg alig-alig van hsz. -
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Unalmas... ez van... egyesek már csak másokat oltogatni járnak ide, de tippeket, ötleteket, okosságokat meccsekre nem látni előre tőlük sem soha, évek óta, max néha egy-egy nyerő szelvény képét utólag...
A lehetőségek a következők: vagy marad ilyen a topik amilyen lett és ne szólogassanak be.
Vagy változtassanak rajta azzal, hogy tippeket, oddsokat satöbbi osztanak meg előre, rendszeresen, legyenek azok megvitatva és akkor mehet vissza a topik az eredeti medrébe, mert akkor van értelme...
Avagy be kell csukni "azt jó' van".Szerintem.
Rajtam nem múlik egyik verzió sem...
Én szívesen komolyan veszem a dolgot, ha van értelme, de amíg csak beszólogatni járnak vissza egyesek és kettesek és nem a topik eredeti célját illetően tippeket megosztani, rendszeresen és előre, addig minek?Ps.: Jellemző persze csak nekem lett megint beszólva, a "börszalonnázás" az nem verte ki a biztit náluk.

-
yogibear
addikt
F*ckester sziti

0:1, és ez a Walker gyerek 2 perc alatt kiállíttatja magát, tuti V-re fogadott sutyiban
11-es oddsnál az már érdemes ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LuckyL
őstag
válasz
expander
üzenetére
ez is egy nézőpont
mutatom a másikatvan 200 ezer ft tőkéje, 1 millió tétet rakott volna meg 4 hónap alatt mondjuk a beten, hozott volna neki 100 ezer ft ot, ez éves 300 ezer ft haszon, azaz a tőkére vetítve 150% profit
ez rossz?
az egyetlen hibája hogy tippmixen játszik, ahol nem lehet nyerni -
Szinison
csendes tag
válasz
adise
üzenetére
Persze lehetne jobb is, de hosszútávon sem vagyok veszteséges. Amúgy ez csak a napi tippek. Alul van egy olyan hogy 3 nap alatt háromszoros pénz. Az is összejött véletlenül. A Bundesliga rajtra ajánlott tippjeim is hoztak a konyhára. Szóval én ennyit tudok... egyelőre. Korábban Szabcsi is adott sorozatban 4 nyertes tippet és egy nyertes kombit is. Oké az angol nyitófordulóra adott tippek nem jöttek, de hát ez van, néha én is hibázok...
-
Szinison
csendes tag
Tarsatok velem minden nap itt: [link] Arra is van lehetőség, hogy szerkesztőként kipróbáljátok magatokat.
-
meszi85
tag
Szinte 99%-ban focira fogadók, de ez a Mayweather - McGregor box meccs már engem is érdekel.
Tippmixnél a hármas kimenetel 1,3 May-re.
Tölteléknek vagy nagyobb lóvéval jó lehet
-
Aventador91
őstag
ramos is elintézte a sorsát. nemsoká jöhet a real madrid B a fő csapat helyett

-
Jhonny06
veterán
válasz
yogibear
üzenetére
A kiállítás amiatt történik, amiért a 2. sárgát kapja. Nyilván a játékvezető is pontosan tisztában van vele, hogy ez lenne a második sárgája, szóval ez még súlyosbítóbb körülmény is.
Egy ilyen megmozdulás sehol nem ér kiállítást, én se biztos, hogy vissza tudtam volna fogni magam.
-
yogibear
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
mindegy lényeg, hogy így több játék jut Isconak és Asensionak.

Ja utóbbi kivásárlási ára 350 milla, hol van ez Jajmár 222 millájához.

-
yogibear
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
ráadásul ezért ki is állítja
nem ezért... ezért a műesésért csak sárgát kapott, csak előtte 3 perccel már kapott egy másikat is szabálytalanságért...
így 2 sárga automata kiállítás... ha nem áll neki lökdösni a bírót, egy meccs eltiltással megússza... lehetett volna amúgy 12 meccs is... bírót nem lökdössük ennyi...(#165020) Aventador91 - a bírólökdösés miatti 5 meccs eltiltás megy át, a lapok nem nem mennek át a bajnokságra
-
paatrick
őstag
Lazio is ott folytatja a balfa*kodást ahol tavaly abbahagyta

23 kapura tartó
13 kaput eltaláló lövés
0 gól. -
Jhonny06
veterán
válasz
SkiDev
üzenetére
Azért remélem annak a játékvezetőnek is szóltak, hogy most egy darabig nem kéne jönni.. kamu kiállítás. Oké, hogy nem feltétlenül történt szabálytalanság, de hogy ő eldöntötte, hogy abban a szituációban neki nem kellett volna elesnie, ráadásul ezért ki is állítja, főleg egy ilyen meccsen. Hát..
-
SkiDev
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem a piros lap miatt van, hanem mert a Barcelona elleni meccsen meglökte a bírót a piros lap miatt, és 5 meccses eltiltáson van (ez a 2.).
-
yogibear
addikt
Tök jó ez a hátsó kamerás közvetítés a Real meccsen... kb olyan, mint amikor asztalitenisznél az asztal szintje aló közvetítenének.

Isco meg most adja be 521ezredszer a labdát.

-
törölt tag
köcs... Athletic Bilbao egy gólt nem képes lőni eberelönyeben.

-
-
meta91
csendes tag
Kajak nemfog játszani Paulinho ? :'( nem látom még a keretben sem...
ez a Deulofeu meg még viccnek is rossz...értelmes beadásai sincsenek... Amúgy erre a Barca keretre rossz rá nézni televan középszerű játékosokkal... 
-
yogibear
addikt
Live: Rosenborg 2/1 és/vagy Stabaek 1/2
De a GG mindkettőre elég jó tipp...
-
yogibear
addikt
Pilzen 1/2 bakker

Félidő 1:0-nál raktam V-t 3,25-ért ki is egyenlítettek, aztán ment a kínlódás, már kukáztam az egészet, erre a 3 perc hosszabbítás 2. percében szöglet után gól 1:2 és 1/2 is...
Tavaly is ugyanebben a felállásban CS 1:2 és htft 1/2 volt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
meta91
csendes tag
Tottenham - Chelsea 1.félidő X
-
SkiDev
őstag
válasz
Prien
üzenetére
Már komolyan sokszor nem tudom mennyi mindenre kell figyelnem a fogadásnál.

Hiányzók, mikor volt/lesz fontos meccsük, milyen állapotban vannak, megjött-e nekik...
Más meg tesz egyet random és win. Pedig semmi különleges taktikám nincs, 200-ból akarok 2k körül csinálni, hogy utána kisebb oddsokat pakolgassak ezressel, de még induláshoz sincs meg, mert már a héten elszórtam 1.3k-t
.Mivel nincs állandó jövedelmem, nekem ez is sok. A nyári munkás pénzem meg csak tippmixre elverni sajnálnám az én szerencsémmel.

-
meta91
csendes tag
Bőrszalonna - Betis V @ 15

-
SkiDev
őstag
És elviszi a szelvényem a ?&@% Sevilla.

Hetek óta csak bukok ezen a fos tippmixen. Most jártam közel és erre ez a nyomorult spanyol elviszi. Mint valami óvodások, úgy tolják. NB meccsek minőségibbek. Egymásba rúgják ész nélkül, nyomorult passz nincs a pályán, meg mennek egymásnak, mintha amerikai football menne. Kár volt belenézni, mert nem a pénztárcám húzta fel, hanem a vérnyomásom. Hisztiznek, vergődnek, komolyan kiállíttatja magát a csávó.... Nem hinném azt mondanám előre le van rendezve, fizetve, számlázva a meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gurulunk, WAZE?!
- Witcher topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Sorozatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Múltkor ringen eltaláltam alonsot 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sima 0:3 ennél azért több kellett volna...

ez a Deulofeu meg még viccnek is rossz...értelmes beadásai sincsenek... Amúgy erre a Barca keretre rossz rá nézni televan középszerű játékosokkal...