Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ahogy néztem m4port.hu-n, ha nem ilyen balfaszok, simán nyerhettek volna... a végén meg azt a 2:2-t ahogy írod tartani kellett volna, ha már az első fi-ben képtelenek voltak nagyobb előnyt összehozni és elbacták a vezetést
Balmaz meg a végére jól elfáradt, ki is kapott, igaz kis szerencsével X-re jók lehettek volna, ez ellen a hulladék fradi ellen, aki végül begyűrte őket erőből...
Most nézem, a Chelsea meg otthon fog leManCizni? az is szép baleset...
-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Most is fordítottak, ahogy a Fradi is.

-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A videoton eddig kezet foghat a fradival.
Vicc mind2.. amit művelnek... és ezek állnak az első és második helyen...
Igazán megérdemelnék, hogy kikapjanak jól... -
LyonnaisFan1
őstag
A videoton eddig kezet foghat a fradival.

Mindketten iszonyat szarul játszanak, még mindkettő találkozón a papíron esélytelenebb gárda van előnynél. A diók is mehetnének 2-3 találattal is, ha kicsit jobbak a kísérletek.
-
yogibear
addikt
válasz
adise
üzenetére
Én nem hiszek annak a tisztaságában
Ezt a részét ne feszegesd, mert jönnek majd rád, mint legyek a... és leharapják a fejed...

Jelen meccsről szólva pedig, az agyonsztárolt, túlfizetett senkik ennyit tudnak, meg az egész mennyei...
Ha egy színész vagy operaénekes nyújtana ilyen teljesítményt, a pénztárt vernék szét a nézők, hogy vissza a jegy árával.. sajnos ez egy ilyen világ, ahol semmi teljesítményért is nagy pénzeket kapnak... nem csak idehaza persze... -
törölt tag
Atletico & Lazio 2000->4500
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Remélem valaki rakta a 3. gól Hiberniant, fossprón persze nincs...
Na erre 2:2 vicc...
5. gól Hiber @7![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Leikszelnek, azt majd arra hivatkoznak, hogy hú de nehéz meccsük volt csütörtökön...
Bmeg a bányász mondaná ezt hogy jaj 2 napja olyan nagyon dolgoztam, most lazítok...
Komolyan egy vicc ez az egész... -
yogibear
addikt
Celtic erősen hajt arra, hogy kikapjon 10-es oddsért, illetve 1/2 legyen 51-ért... nagyon kellhet a lóvé...

-
törölt tag
Green Bay, Fenerbahce kétesély, Monaco. Az első megvan.
-
yogibear
addikt
Everton... vicc

Kijev 0:2-ról fordít a 2. félidőben, Ludogorets 0:1-ről szintén a 2. félidőben...
Na még a Milan is...Szép kis forduló...

Milan csak mentett egyet a legeslegvégén...
-
B-L-A-C-K
titán
Fiú bekezdett, 17 perc alatt mesterhármas...

Mondjuk tavaly Levandowski 9 perc alatt 5 gólt szerzett a Wolfsburg ellen bajnokin.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem véletlenül volt ekkora az odds, bár próbának én is megraktam volna, de én ugye inkább előzök, és előztem is.

-
juliabrilke
veterán
Everton-t vereti ma esetleg valaki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Eddig jó...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
meta91
csendes tag
Ez a Bilbaoi szaros gatya azért becses

-
törölt tag
Marseille vajon mennyire szar bele, most duplázósnak hogy lőnek gólt.
-
-
törölt tag
Villarreal & Hoffenheim 4,3x kíváncsi leszek...
-
-
meta91
csendes tag
"A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezetősége menesztette Carlo Ancelottit." Várható volt

-
sz_abika
addikt
Jáj, de nyuszi voltam hogy Zverev sikert szett és brékhátrányban nem dobtam meg kicsit bátrabban. Bár elég izzadós meccse lehetett, ahogy elnézem borzasztóan adogatott.
-
Prien
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Meglátjuk!
Izgalmas fordulónak ígérkezik!
Nálam Östersunds- Hertha H, Dárdai sok játékost el sem vitt...
BATE- Arsenal H vagy D... az Arsenal tartalék fog játszani.Ne feledjük, nem a papírformáról híres az EU liga sem

-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nekem is megakadt a szemem, hogy Vendég napot kéne tartani ma.
Nice-Vitesse V 7x emiatt kétesélyben is elég magas 2,75x
Nice az esélyes azért, de ilyen odds és a hollandok a Lazionak is adtak egy szoros meccset, Ajax verés után vannak, a franciák kicsit kiszámíthatatlanok egyik héten simán kikaptak az Amiens-től, másikon simán verték a Monacot, legutóbbi bajnokin otthon 2:2 Angers ellen.
És amilyen gödörben kezdte a Köln a szezont, Crvena Zvezda simán 5x kétesély 2,1x?
Real Sociedad, Vardar Skopje, Atalanta, Austria Wien, KoppenhágaTe négy meccseddel kb. tízből lehet valami jó kombinálni.
-
itachi94
tag
Egy yokahama (baseball) győzelem 1.9-ért megérheti. Ami abból jön majd mehet rá az esti mixre

-
Soulfly842
addikt
Azért lesznek ma is érdekes oddsok.
Östersunds - Hertha BSC V 2,35
Salzburg - Olympique de Marseille V 3,1
Ludogorets - Hoffenheim V 2,1
Maccabi Tel Aviv - Villarreal V 2,1Azért ezeket elég barátságos oddsnak érzem és még ha valamelyiket DNB-re tájolja az ember, akkor is érdekes lehet.
Vagy csak én érzem rosszul?

-
Jarod1
veterán
Nekem bunda gyanús a Chelsea meccs, de lehet azért mert elvitte a mixet..

-
phenomHUN
senior tag
Barca csaphatna egy gólt félidő előtt.

-
törölt tag
United gól nagyon jó, PSG és Basel nagyon nem. Öt perc alatt három meccsen gól, alszanak?

A Barcelona, Juventus, Manchester United győzelem mindenképp kellene. -
GabN73
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én ennél szálltam volna ki, de pont kifogtam az egyetlen eladott adogatását...
Matematikai csoda, úgy 90% nyert első, 60% nyert második szervával és számtalan ásszal a 2. szett első adogatását elbukni 15-40re, úgy hogy utána mindent nyert...
A teóriámat inkább nem rakom bele
Sebaj, legalább nem b*szom el wifis kávéfőzőre ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
yogibear
addikt
Bayern jól kezd.

Ja most nézem, a két R kispados, akkor nem csoda.

-
adise
őstag
beszálltam még egy barcával mára
-
yogibear
addikt
Pfej, ez a Roma megérdemelt volna egy zakót, mocsoxarul játszott, ha az azeriek nem ennyire bénák, simán nyernek...
-
GabN73
addikt
Élőtenisz tipp: ITF - nők Templeton most kezdődik, jó meccseket lehet fogni. Pl most élőben Naomi Broady-t.

-
GabN73
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Épp ezért nem akarok, mert mind a két csapat nagyszerű szerintem.
Régebben Bayern szimpatizáns voltam, még a Heyncks korszakban, aztán a PSG Ibra miatt. Nagy elemzésekbe nem mennék bele, mind a két csapat nagyszerű játékosokkal van tele, remélem hogy hasonló jó játék lesz mint tegnap a Dortmund-Real
-
yogibear
addikt
válasz
GabN73
üzenetére
Én kicsit másképp látom a PSG-Bayern meccset.
Nincs ezzel semmi baj, pont ez a jó a dologban.

Valamelyikünknek igaza lesz.Nálam a BM összeszokott csapat, még ha egyesek kezdenek kiöregedni (a két R 33 és 34 évesek), míg a PSG-nél csak pénz van,. igazi csapat nincs... ahogy ez volt sokáig a Real esetében is, csilliárdokért vettek játékosokat, eredmény meg semmi, mármint bajnoki cím, BL győzelem, ami számít, közben a Barca meg összerakott egy csapatot és uralta a mezőnyt... Aztán valahol Ancelottival kezdődött, hogy a Real is csapatot kezdett építgetni és nem sztárokat pakolni egymás mellé... meg is van az eredménye...
A PSG-nél ezt a hatalmas pénzek ellenére nem látom...
Majd kiderül este.
Ja és még valami... azt figyeltem meg esetemben, hogy amiket legelsőként kibökök a kínálatból, azok jobbára jönnek... nem mindig persze, de többségében... Múlt hétvégéről pl. Plzen 2,4-ért, Celtic 1,6-ért, PSV 2-ért, vagy tegnapról a Besiktas 3 felettiért plusz Real 2 felettiért...
Szóval nálam marad a BM Barca Roma trió V-re mára.
-
Aventador91
őstag
hokiban miért gondolja azt a meccs végén 1 gól hátrányban lévő csapat, hogy ha kiküldi a kapust akkor több esélyük van? egy kezemen meg tudom számolni hogy 4 éve mióta követem a hokimeccseket, hány gól született így.. kb. 99%-ban kaptak mégegy gólt, de leggyakrabban nem lesz már gol
-
itachi94
tag
Mai próba:
Kiel 54.5 fölött
Sheffield 2.5 gól alatt -
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Hétvégén így állt fel a Bayern eleje:
Ribery - Müller - Robben és előttük Lewa...
Ancelotti az egyenlítő gól után lecserélte a két R-t, nem értem miért, nálam pont ők, akikkel még lett volna esélyük nyerni... Okés, Jamesszel nincs bajom, de 5 perc alatt ő sem képes csodákra...
Azt nem tudom, hogy a PSG-ben volt -e már egyszerre a pályán a túlértékelt Mbappe, Cavani és Neymar...
Hétvégén mindketten betliztek, majd ma kiderül melyik hosszabb távon...
Bár azt is hozzá kell tenni, hogy tavaly a BM 2 zakóval abszolválta a csoportkört: idegenben kikapott Rosztovban és at ATMA-nál is, az Atletico a 2. fordulóban verte otthon, a Rosztov meg az 5-ben, igaz utóbbinál már a tovább jutás megvolt, ha jól számoltam az orosznak volt 1 pontja, a BM-nek meg 9, két fordulóval a csoportkör vége előtt, szóval egyrészt belefért bőven a vereség, másrészt meg jól jött az a 15-ös oddsért kapott rengeteg zseton a németeknek,![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mondom, hogy nem kaphat ki, de nálam a Bayer akkor is esélyesebb...
A Barca meg a Roma adott, ha bármelyik kikap, az a 7,5 vagy 9,5-ös odds miatt lesz...Még akár a MU is nyerhet, az oroszoknak sok veszítenivalójuk nincs, elkapták az amúgy bajnokin bundás Benficát idegenben, innentől már kb elég ha otthon is verik őket meg a Baselt és a 2. csoport helyezés tuti, ha a MU-tól oda-vissza kikapnak, akkor is... ha meg a Baselt is verik idegenben is, annál jobb nekik...
Ha a CSZKA elkezd menni előre, minden mindegy alapon, simán kikaphat... ha egy pontra hajt, akkor is...
Mondom, nekik tök mindegy a MU elleni meccs, a másik kettő ellen kell a kb 9 pont a 2. helyhez, abból 3 már megvan...Juve adott, az oddsa is annyi...
Anderlecht - Celtic bármi lehet, egyikük lesz a 3. EL-es helyezett...
ATMA - Chelsea szintén 3esély, bármi lehet...
Basel - Benfica dettó... -
törölt tag
Ó francba, ifi BL-ben a két angol csapat biztos jó szorzó volt kezdés előtt.
-
yogibear
addikt
válasz
üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de esetleg előre is beírnátok a tippeket?
Nem akarlak elkeseríteni így 213 napos fiatalként, de a régiek többsége ide már csak másokat fikázni jár vissza, hogy miért így írod, miért ezt miért azt írod és a többi... tippeket tőlük ne várj, főleg előre nem, csak olyat, hogy miért nem írnak ide, ráfogva ezt másokra, jó kifogás sose rossz alapon...
Ahogy tegnap a Besiktas is "alul volt árazva" szerintem, ma ugyanezt érzem a Bayernnél... PSG ide, 200 milliós Neymar oda, nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán nyernek... egy Ribery, Robben, Lewa, plusz Müller, James, ha pályán vannak, még mindig bárkinek "elharaphatják a torkát", hiába öregecskedőek páran már...
Plusz Cavani is ki van bukva, hogy már nem ő az első számú sztár, hanem Neymar, aki meg pont azért lépett le a Barcától, mert ott Messi mögött csak 2. volt... Most meg stílusosan szólva, két kiskakas van egy csárdában... Cavani és Neymar... Vagyis ha mindkettő megmarad az önzőségnél, és mindent egyedül akarnak megoldani, a PSG könnyen ráfázhat, a Bayern sokkal egységesebb...
A Barca 1,44-es oddsa is kicsit magasnak tűnik, a Sportingnak is inkább már csak neve van...
Egy Roma - Barca - Bayern triós győzelem kiad 7-es oddsot fossPrón is... és egyáltalán nem lehetetlen... -
Sukta 95
aktív tag
betes 7500-as elo bonuszt psg meccsre ki-mire hasznalja fel?

-
törölt tag
Nem akarok ünneprontó lenni, de esetleg előre is beírnátok a tippeket?

Estére én ilyesmit gondoltam:
Bayern és Chelsea kétesély
Bayern sima 3,35x ??? csábító
Barca & United duplázós lenne a fő szelvény
Benfica is tetszikDélután addig csak mókából valami ezekből:
ifi BL-ben a római legények hátha elfáradtak 8x odds Bakura, kétesély is 3x felett
Bayern 3x felett, Barca is magas, nem ismerem ezeket csak feltételezem ifi meccseken jobban ide-oda pattog a labda és gondolom egy Bayern utánpótlása jobb mint a PSG
Juventus, Shanghai, Ulsan együtt 3x -
törölt tag
Shrewsbury! Kicsit a végére hagyták, de nem panaszkodom.

-
törölt tag
Kemény 200 forint a Moszkvára 13x-ért, 100 a Liverpoolra.

A Monacora azért mondhatni rendesen szétvásárolták a nyáron. Azért egy gólt lőhetnének azoknak akik GG-t tettek. Tessék kell itt okoskodni potyára, csak egyszerűen rakni kell mindig a Real hendit.

-
yogibear
addikt
Monaco... megint egy agyonsztárolt hulladék banda...

Chesterfield 2/1 vagy Hull 2/1, ha lesz akkor egyik vagy mindkettő...
-
itachi94
tag
Jöhetne még 1-2 napoli gól

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most átmentem AEK Athén drukkerbe!