Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
Raktatok valamit europa ligara ? 1.5 gol fole mind a 4 meccs szerintetek?
-
sz_abika
addikt
Nem mondom hogy nagyon meglepett Cuevas sikere Wawa ellen, de igazán jöhetett volna a PE 1:2
PSN: xszabikax
-
L_YKing
addikt
-
Jhonny06
veterán
Ez aztán meccs volt, igazi BL-minőség.. A Barca egyre idegesebb, kb. a 20. perctől csak a rugdalózás ment. Amúgy nem tudom mit rinyáltak, kemény bíró volt, nem fújta be a bullshit eséseiket szerencsére. Volt 1-2 szabálytalanság, amit benézett, de ezek elég messze történtek a kaputól.
Nem tudom amúgy mit vártak, ilyen PSG-s sztorit 10 évente 1X össze lehet hozni, de nem 1 BL-en belül.
[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
Srácok ez megint egy gyümölcsöző nap volt az irodáknak. Hogy még egy bts se tud beesni. Minden tisztelet a Juvénak egyébként.
-
Digestive
veterán
Barcelona - Juventus Hazai csapat melyik félidőben szerez több gólt?
Kimenetel: 2. félidőben 2.05x ❌Barcelona - Juventus Szögletszám 11,5
Kimenetel: Több, mint 11,5 2.00x ✔Monaco - Dortmund 1X2
Kimenetel: Monaco 2.85x ✔1 aprócska gól is elég lett volna.
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #163181 üzenetére
az fasza, én szerencsére 5-6k-ról kezdtem a dolgot, de van még éjjelre függőbben MLS meccs H-ra, neg 2 darts holnapra 1-1 ezressel, azért egy jöhetne, hogy elkerüljem a nullázódást...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkiDev
őstag
válasz Body_builder #163176 üzenetére
Mint mindig a legkisebb odds.
Átérzem, pedig ott izgultam Neked. *NO HOMO*
Nekem is elvitte a BarcaTaranto - Paganese
Paganese 2,45 PipaMonaco - Dortmund
Hazai és Mindkét csapat szerez gólt PipaBarcelona - Juventus
Hazai és 3,5 over -[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
sz_abika
addikt
Nem hiszem el hogy 1 kurva sárgát időhúzásra nem lehetne még adni.
Pohár: semmi gond, en a magam kis 2-3ezres tetjei mellett olyan -40kba vagyok a forma1 óta. Gyakorlatilag 0 szelvény jött.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
eh, ezzel a gólszegény meccsel sikerült is majdnem nulláznom magam beten, picsába
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
maugli
csendes újonc
Neymart ki fogják állítani ma.
-
djculture
félisten
Egyből 11-es ? Nem hálisten..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Body_builder #163173 üzenetére
Kiderül nem sokára. Remélem nem lesz ennél is szarakodás...
-
Jhonny06
veterán
válasz Body_builder #163173 üzenetére
Nem hinném, hogy bunda volt a PSG meccs, azért nagy ritkán előfordulnak ilyenek, amikor minden összejön. Amikor meg már huszadjára esel el a tizenhatoson belül, az egyiket törvényszerűen be fogják fújni. De ehhez kell az is, hogy annyiszor eljuss oda.
A Real meccset meg leginkább elbénázta 2. kedvenc Viktorunk.
-
Body_builder
csendes tag
válasz djculture #163171 üzenetére
Nagyon reménykedem abban hogy ma nem nyomják tovább ezt a ........ Barcát mint tették a Psg ellen és tették tegnap Kassaiék a Realt a Bayern ellen.
Ha ez mégis előfordulna akkor én megesküszöm hogy soha többé nem követem és nézem a világ futballját!!!Ne menjünk bele hogy kit miért nyomnak de ezek nem az első esetek voltak és kezd visszataszítóválni.
Valamint a kedvem teljesen elveszik az ilyen Atletico "Simeome" és Mourinho féle antifutballt művelő csapatok!
Az ilyeneket még a TVbe sem engedném mutatni, minek? Semmi látnivaló nincs a meccseiken csak a szánalmas bekkelés végig. -
yogibear
addikt
Kizárták a Lyont és a Besiktast a következő európai kupaidényből
Az UEFA fegyelmi bizottsága szigorúan büntette a klubokat a múlt csütörtöki Lyon-Besiktas Európa Liga-negyeddöntőn kialakult szurkolói balhé miatt: egyik klub sem indulhat el a következő európai kupaidényben, hiába végez EL-es vagy Bajnokok Ligáját érő helyen hazája bajnokságában.
Továbbá 100-100 ezer euró bírságot is meg kell fizetniük, és ha a következő két évben bármilyen hasonló gond felmerül velük kapcsolatban, meghatározatlan időre függesztik fel őket az európai sorozatokból.
A Lyon jelenleg negyedik, EL-helyen van a francia ligában, a BL-re nincs esélye, a Besiktast viszont durvábban érinti az ítélet: öt ponttal vezeti a török bajnokságot, és 11 ponttal áll a legjobb nem BL-selejtezős csapat, a harmadik helyezett Fenerbahce előtt. Vagyis szinte biztosan BL-indulást fog bukni.
Innentől lehet rakni a bajnokságban mindkettőt zakóra.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
djculture
félisten
válasz Body_builder #163165 üzenetére
Amilyen hülye helyzetek vannak mostanában a tegnapi is 2 les góllal lett meg a real-nak szerintem a Barca-t is tovább nyomják. Én lehet megint 11-esre teszek hogy lesz 2.6 odds
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz férfiállat #163168 üzenetére
Én nem hiszek a csodákban személy szerint.
A kevés is több a semminél.
-
férfiállat
tag
Valaki ismeri esetleg a kovi elit tipps csoportot?
a kirakott tippekkel elég jól tolják és már elég régóta, van aki követi őket??
https://www.facebook.com/groups/271439483244510/?ref=nf_target&fref=nf
A kérdésem az lenne hogy ezek valós dolgok vagy ők is csak mahinálnak az eredményeken és utána mutogatják a dolgokat? -
m4rk_
aktív tag
válasz Body_builder #163165 üzenetére
Juvén a szögletet én is 9,5 felé tettem, az vállalhatónak tűnik, Monacora viszont csak egy 1X-et merek.
-
yogibear
addikt
válasz expander #163164 üzenetére
ha esetleg veletlenul megsem ugy lesz, akkor meg egyertelmuen bundameccs
No azt' miért is?
Ezek csak a meccs előtti logikusan várható esélyek... aztán menet közben bármi lehet, jöhet egy váratlan sérülés a csigaevőknél, amivel kidől egy fontos alapember vagy benyel valamelyik 2 sárgát, esetleg egyből pirosat... van ilyen elég egy rossz ütemű becsúszás utolsó emberként például...
10 emberrel meg ezen a szinten már nehéz kibekkelni a tovább jutást még egy Monaconak is...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Body_builder
csendes tag
Véleményem szerint a Juve 0-2 ről V és a Monaco H lesz.
Sztem a Dortmund a nagy sietség, támadás kényszer miatt fog kikapni. A Juve meg nem Psg, 1-et lőnek de 2-nél többet nem fognak kapni.A szögleteknél vagyok bizonytalan. Szerintetek a Monacón 8,5 és a Juvén 9,5 az vállalható?
Ti hogy látjátok? -
yogibear
addikt
válasz Prien #163158 üzenetére
Dortira egy fillért nem tennék... persze csodák vannak, tudjuk
De a Monacót elnézve otthon, [link], kb annyi esélye van a fricceknek, mint Szálasinak a főtárgyaláson...
És nem csak azért, mert a csigaevők otthon eddig csak 3 meccset nem nyertek meg: PSG ellen kupa, Líon ellen bajnoki ez 2 vereség és egy dönci a BL csoportkörben a Leverkusen ellen, hanem mert a friccek kb egy halom trágya idegenben [link]
Alapállás szerint az MSN előbb rúg négyet a zebráknak, mint a Dorti kettőt a Monaconak...
és ne feledjük, a Monaco ki is kaphat 1:0-ra, 2:1-re és még mindig továbbjutó...
Egy gólt bepiszkálnak, és arra otthon simán képesek, onnantól a Dortinak 3-at kellene lőni...
Míg kezdésnél már eleve kettőt úgy, hogy nem kapnak... márpedig ahhoz ki kell támadni és akkor kontrából benyelik a gólokat...BarceLOLnának még xarabb a helyzete, mert 3-at kellene rúgni a hosszabbításhoz, amire persze sok esetben képesek, még a JUve ellen is, a gond az hogy a védelmük egy halom trágya, azzal az Umtitvel az élen... de ott is van pár, aki ilyen Vidal típus, hamar bepöccen és repül a sárga...
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz Anthony001 #163160 üzenetére
a vegeredmenyhez hozzaadsz +1 golt, es ha ugy a monaconak van tobb akkor nyertel (ha tippmixrol van szo, akkor ez a 'monaco vagy x' fogadas igen, ha azsiai hendi, akkor 1el ki is kaphat a monaco, akkor a tet visszajar)
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!
Egy kicsit megkavarodtam a mai fogadást illetően. +1 monacot néztem hendiben. Ez esetben akkor nyerek csak, ha a mérkőzést vagy a monaco nyeri, vagy pedig X lesz az eredmény igaz? Köszi a válaszokat. Üdv,
-
zolynet
veterán
válasz Jhonny06 #163155 üzenetére
Pont ezt néztem reggel elsőnek h mennyit adnak a Juvéra. Addig erőlködnek a hazaiak amíg lehet belefutnak egy kontrába, arra meg jól ráülnek, kb ezt tudom elképzelni.
Ha ezt a beadom majd lesz valamit játszák újra akkor kikapnak simán, de hogy tovább nem jutnak az szerintem biztos.Life is too short to stay stock!
-
Prien
addikt
Barcelona továbbjut+ Dortmund továbbjut. 13x pénz.
-
-
yogibear
addikt
válasz Jhonny06 #163155 üzenetére
Pont a 3:0 miatt akár 2-vel is kikaphatnak a zebrák, akkor is tovább jutnak...
Gondolom a 4:0-ás PSG győzelem után sem tettél a BarceLOLnára, azt láss csodát.
Bármi megtörténhet, még eg olyan Barcával is, mint a mostani, ami azért messze nem olyan megbízható, mint volt pár éve... elég egy zebra piros lap az első félidőben és mint láttuk azt, ilyen esetben még egy stabil BM is bedől, nem bírja el...[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Juventus-ra 5.9-es odds van? Oké, hogy idegenben játszanak, de egy 3 - 0 után nem tennék a Barcára, hazai pályán sem.
-
yogibear
addikt
válasz hobizoli #163153 üzenetére
Sergio Ramos öngólt vétett, mentett Lewandowski elől, de saját kapujába passzolta a labdát. Különösen peches volt, mert a lengyel csatár még lesen is lett volna, de mivel nem ért a labdához, a jelenlegi szabályok szerint a bírón múlik, hogy lesnek veszi-e az esetet. Kassai partjelzője nem jelzett, Kassai nem fújt: 1-2 a 78.-ban,
Ronaldo harmadik gólja, szintén lesről - a térdének és a vállának kellene egyvonalban lennie a labdával. De nézzék, hol van a partjelző!
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz hobizoli #163151 üzenetére
Sőt, ha már megint "belém kötsz". Marcelo passzánál is CR7 lesen volt... nem előtte, az tétlen les, hanem a konkrét passznál... van róla kép... nem volt akkora les, mint az egyenlítő góljánál, de egyértelműen előrébb volt, mint a labda és Marcelo...
Vagyis a konklúzió, hogy Kassai és bandája sokat hibázott és részben ez döntötte el a meccset... de legalábbis befolyásolta az eredmény alakulását
Szerintem amúgy Casemiro esetében is 11-est kellett volna adnia a Realnak és Vidal 2. sárgája sem volt sárgát érő, ellentétben kb fél órával előtte, mikor Casemirot rúgta fel...Úgyhogy lehet ragozni tovább, majd a friccek úgyis ráhúzzák Kassaiékra a vizes lepedőt holnap...
Sőt, ráadásként, volt egy pillanat, amikor a BM vezetett 3:2-re: [link]
Itt a Real 3. góljánál (az ominózus Marcelós passzosnál) a gól után először 2:3-at írtak ki, csak gyorsan javították, de a videón jól látszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Prien
addikt
válasz mtcob #163145 üzenetére
Ezen a szinten ez a sportág megérdemelné, ha igazságos eredmény születne.
yogibear: végülis csak a játékosoknak , a szponzoroknak, csapatoknak és nekünk, nézőknek "érdeke", hogy igazságos eredmény szülessen. A "többieknek" tényleg nem.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz mtcob #163145 üzenetére
Ahogy mondod... senkinek nem érdeke a tiszta játék... amíg nem a gépek állapítanak meg egy gól vagy lest, vagy a játékidőt, addig akkor és annyit lehet manipulálni amennyit akarják... és ezekből nagy-nagy pénzek jönnek be...
-
Anubris
őstag
Az miért van, hogy tettem arra is, hogy Madrid vagy döntetlen és ezt már kihozta 90 perc után vesztesre, míg azt a szelvényt amire azt tettem, hogy Madrid nyeri ezt a meccset, meg még élő fogadás bet 365-en?
Nah most már utóbbit is vesztesként könyvelte el, király.
[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
válasz Prien #163142 üzenetére
Kijavítanálak:
Akkora pénzek vannak ebben a sportban, hogy nem véletlen engedik, hogy bírói/partjelzői 'hibák' döntsenek.(Nem ez a meccs feltétlen, hanem általánosságban... technika réges régóta adott, de valamiért csak nem sietik el)
CR gólt mondjuk élőképen én sem láttam lesnek, de utólag elég egyértelmű volt, és gáz hogy ezen ment el a meccs a Bayernnek, most rohadtul nem biztos hogy 4-2 lenne ha nincs az a gól
[ Szerkesztve ]
-
m4rk_
aktív tag
Nem ertem Kassaiek hogyan kapnak meg mindig ilyen nagy meccseket, ha szinte mindig hibaznak valami golnal.
-
yogibear
addikt
Mondjuk a baktere volt aki ezt erősen benézte...
3:2 na most dőlt el...
Marcelo megrúgatta CR7-tel a 100. BL gólját...Ramos fellélegezhet
(#163142) Prien Ha így nézzük, sok mindent be kellene vezetni, például a tiszta játékidő mérését is, mint kézilabdában... vagy a videó lesbírót is, bár én inkább a lest törölném el...
Csak igazából senkinek nem érdeke... Pontosabban azoknak lenne csak érdeke, aki egy-egy csapatba tesznek be nagy pénzeket... de azért ezt nem csak úgy, ingyen teszik... a fogadásból a sokszorosát visszaszedik...[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Előbb-utóbb be kell látni, hogy a videó bírót be kell vezetni legalább a gólt megelőző kényes szituákciókban...
A technika adott és már akkora pénzek vannak ebben a sportban, hogy nem lehet engedni,hogy bírói/partjelzői hibák döntsenek.
Már nem elég azt mondani, hogy: "de legalább így beszélnek a fociról az emberek", mert így már sokat árt a sportnak a sok tévedés. Megváltozott a kor, a foci is, a játék is felgyorsult és a színészkedés is nagy probléma.
[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
Gratula kassai megintcsak
-
Prien
addikt
válasz daniel2121 #163134 üzenetére
Nem bánnám!
Nem csípem a Bayernt, de tény,hogy a Reál eléggé gyengén játszik..tényleg ennyit tudnak?A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
válasz daniel2121 #163134 üzenetére
Na mondtam, hogy Vidalra kell rámenni, a kiállításra... ott is van...
Pápá Tarajos...Na most lesz érdekes a dolog...
(#163136) JayZ Jaja, amikor Casemirot rúgta fel...
Viszont ha a BM gólt rúg, onnantól a RMA-nak kettőt kellene rúgnia...
(#163137) Prien ennyit... ez van...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Huh, csak sikerült egyenlíteniük nagy kínszenvedés árán erre megint vezet a BM 2:1...
mondom vicc egy banda ez a RMA...Ramos és Nacho szépen megoldotta
Ramos megünnepelte a 100. BL meccsét egy öngóllal ügyes fiú.[ Szerkesztve ]
-
JayZ
tag
Azt se hittem vóna hogy egy BTS-re ennyit kell várni ezen a meccsen.
Azt se hogy Ramos öngólt teljesít.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Most nyomban le kellene hozni Benzinkét és be Moratát, mert gól nélkül a Real nem jut tovább az tuti,
és ahogy a BM kitámad, Morata egy előre vágott labdával el tudna futni... Benzinke csiga lassú, CR7 dettó...
Erre Asensio jön Benzinke helyett... vicc...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
JayZ
tag
Sárga nincs Vidalnak, Bayern tizi.. mi tudjuk mire tipszmikszűté...
-
yogibear
addikt
11-es... ha ezt berúgja a BM, a Real megy a levesbe...
Berúgta, Realnak annyi innentől...(#163130) JayZ ha majd hazaér, kérdezd meg Kávikit, mire rakott előtte és félidőben a neten
Mondtam ha a Realnak egy csepp esze lett volna, rámegy Vidal kiállítására az első sárga után...
Céroncsi is bevette az antifoci tablettát[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ha a Real tovább akar jutni, rá kell menniük arra, hogy Vidal beszedje a 2. sárgát és mehessen zuhanyozni...
Különben az eddigiek alapján hendisen kapnak ki...
BM támad Real védelem meg mint mindig halom xar... csak a szerencsén műlik, ha nem kapnak 2 gólt...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Real - BM Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le az 1. félidőt / igen @2,00
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A Metz amilyen huszáros hajrát vágott rászolgáltak volna az egy pontra, de mivel elekingeltek egyet elbukták azt az egyet is
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Linem
senior tag
válasz itachi94 #163120 üzenetére
Esélyes lehet a sárga lap felett, vagy a lesz büntető is. Az elmúlt BL meccseken volt.
Bár most látom, hogy Kassai vezeti a meccset, eléggé elnéző szokott lenni.
(A PSG kötésben volt a BL meccsekkel, a végére kissé elkezdtem lefehéredni, hogy elviszi a szelvényt, de aztán megoldották a fiúk. )
-
NyxNyxNyx
addikt
Nekem mára:
Real 0.0
Atletico -1.0ázsiaiban
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
itachi94
tag
válasz Linem #163119 üzenetére
Igazából ezekhez a meccsekhez nem lehet sehogy hozzá állni. Itt már nem tudni semmit. Lehet Real is kikap 3-4 góllal.
Én úgy vagyok vele hogy jó lesz valamin izgulni éjszakás műszakban
Az atl meccs szerintem esélytelen hogy megint csak 1 gól legyen. A bayernek nyomnia kell. De ha a Real nem csak védekezni fog akkor szerintem hiába küzd a bayern.
De ez az én véleményem, aztán meglátjuk mi lesz -
Linem
senior tag
válasz itachi94 #163116 üzenetére
Haverok közül többen is tippeltek ezekre, de én nem érzem. Az atletico meccseket azért nem szeretem bántani, mert a csapatnak a legjobb a védelme a spanyol ligában, többségben időben visszaállnak. Persze egy büntető bármikor benne lehet..
A másik meccsen már ott lesz Lewandowski, aki végre talán berúgja a ziccereket, nem úgy, mint az a szerencsétlen Müller..Ezt nem hiszem el, a PSG eladja a meccset..
[ Szerkesztve ]
-
itachi94
tag
Leicester -Atl mind2 cs. Gól
Real v. X
Ez megy mára nekem. -
Blaise
veterán
Ma esti Real Madrid meccsre mit raktok?
-
sz_abika
addikt
Komolyan el kell kezdeni tenni almagrot h bukik 5-7re elso szettet. 5-2 adogathatott játszma ért, erre 5-7
-
itachi94
tag
Mára a Bwin 3000Ft-ig 100% -OS vissza térítést kínál ha élőben fogadsz a Barca-Juve meccsre.
Szerintem megpróbalok meg megcsípni egy piros lapot ha durvul a meccs[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Nem lesz hétfőn X?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
itachi94
tag
Holnapra szerintetek [link] ?
Coric egész jó formában van most . -
szab.tam
nagyúr
stuttgart meccs.
elég érdekes.
Asano játéka.
gyakorlatilag mindent elqúr: belevezeti a labdát a védőbe, lesre fut, stb.
tanulmány.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Linem
senior tag
Vajon a Levante eladja a meccset? 10 ponttal vezetik a bajnokságot, szóval simán beleférne. Az első félidő alapján rendesen hajtanak a vendégek. Már csak azért is érdekes, mert egész jó szorzókat adnak élőben szinte mindenre.
-
JayZ
tag
válasz gubacs #163103 üzenetére
Néhány személyes jótanács, ami hasznos lehet, ha nem igazán vagy magadban biztos, de tipszmikszűni akarsz.
Én nem nagyon hiszek az ilyen oldalakban. A legtöbb ilyen oldal egy bizonyos kör tulajdonában van, akik régóta ezzel foglalkoznak, nagy csoportokat vesznek át (10-20.000 lájkos oldalak, stb), neveznek át. Lényeg, tagdíjakat beszedik aztán elszotyizgatnak. Legtöbbjük gyerek/piti csaló, az irodalom érettségin alig menne át, érdemes odafigyelni a tippek mellett erre is..
Én amit tudom hogy hosszú távon működik, az a Math Tipsters nevű oldal. Ingyenes tippek, kb heti egy, rögbi van mostanában. Ha az általuk ajánlott line alatt fogadsz egy kicsit óvatosabban, kb garantált hogy nyersz egy kicsit. Biztos nincs, de ők jók. Szeló kiegészítésnek tökéletes alkalmanként. Van náluk is vip csoport, de ők vadállatok, ezer eurós téteket dobálnak, nem viccelnek.
Ahol sok "tipster" van, kerülném inkább az olyan oldalakat. Általában mutyi van a háttérben.Általánosságban elmondható, hogy CSAK olyan oldalra fizess be, amiről látod, hogy 1-2 hónapja sikeres, és figyeled a munkájukat, napról-napra, nem pedig eléd raknak egy kamu statot kamu szorzókkal..... Időigényes, mint minden ebben a fogadás dologban. Nagyon ajánlom még a bettingadvice nevű ingyenes fórumot, ott is betcatalog és ursulla felhasználók tippjeit. De innen is lehet nagyon jó dolgokat elcsípni.
Ami még hasznos lehet, az eső oddsokat figyelni. Több ilyen ingyenes oldal is van, teszem azt 1.75 - 3.5 - 4.75ös szorzók elkezdenek mászni 1.5 - 4.5 - 6 irányba, akkor azt érdemes lehet megrakni, ha kicsit utánanézel a tabellának, hiányzóknak, stb. Annyi forrás van, hogy öröm nézni, és a legjobbnak tűnő dolgokat azért ki lehet szemezgetni minden héten.
Netes irodák DNB fogadási lehetősége pedig csoda, ha nagyon óvatos vagy. Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
gubacs
újonc
Sziasztok! Szerintetek megérhet egyszeri 3500 Ft-ot, hogy egy facebookos tippadó csoportba bevegyenek?
Aki adja a tippeket az arcát is adja a tippjeihez, nem csak egy vérpistike beszél össze-vissza. A tagoktól rendszeresen kerülnek fel szelvények, amikkel nyertek. Heti 2-3 tipp van, ahogy látom, 2 körüli oddsokkal átlagban. A napokban adott free tippet is, ami jött, bár én nem játszottam meg. A tippeket meg is indokolja, hogy miért lát benne fantáziát. Én úgy gondolom, hogy nem lenne sok az a 3500 Ft befektetés, elvileg 2-3 tipp után visszajön.[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
Nem tudom a lyon meccset mikor óhajtják már jóváírni a pro-n mert rajta van egy nyerő kombimon.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest