- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Azért az vicces tud lenni, mikor a 90+3-ban lő egy gólt a csapat majd a 90+4-ben szinte középkezdésből kap is egyet...
Ja hogy akkor már lockolva vannak a fogadások? ezt el is felejtettem„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
újratöltve
csendes tag
torinon lesz még mit gondoltok, most nem úgy néz ki, még ki tudom venni 1,20-on
inkább kivettem, most már mindegy mi lesz
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
yogibear
addikt
Dicsak egy Ajax gól...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Genius007
őstag
válasz B-L-A-C-K #161086 üzenetére
Ráraktam egy nagyobb összeget a:
Cagliari - Interre (4.5gól fölé)
Atletico - Valencia (2.5gól fölé)Erre nem az isten mikor raknám meg akkor lőttek egy gólt?!
Nem baj, megtettem 5.5gól fölé az elsőt.B-L-A-C-K: Grat!
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu Hangfal bérlés https://szervezdvelem.hu/termekkategoria/hangtechnika/
-
újratöltve
csendes tag
inter, lorient, torinon még egy 1,62
én juvet nem merem rakni, pedig valószínű ott is lesz
[ Szerkesztve ]
Én soha nem fogadok "valamelyik" csapat góljára, hanem mindig csak az egész meccsen bekövetkező következő gólra, csak lusta vagyok kiírni mind a két csapat nevét.
-
djculture
félisten
Én a
Cagliari - Internazionale (élő)
Hány gólt szerez a vendégcsapat?Több, mint 3,5
3,05tettem.
-
B-L-A-C-K
titán
Cagliari - Inter gólszám 4.5 felett 1.85x (jelenleg félidő: 1-2)
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #161075 üzenetére
Na bmeg, mire leírom vezet is a Groningen.... "véletlenül".
Bezzeg a Tottenham hozza amit kell... sz@rajax viszi a duplást...
szolidaritásból a Feyenoorddal ők is kikapnak 6,5-ért és minden marad a régiben.[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
Basel megszívatott engem is 2.5gól fölé raktam erre 1-1 maradt.
raktam "bosszuból " udinese-juve 0.5over-taz összes pénzemmel. be is jött .ajax meccsre tipp? marad a 0:0?
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Éééés vezet az Udinese....
Juvés cukorfiúcskáknak sem ízlik az eső. Buffon bácsi elég öregesen de megoldotta.(#161074) djculture jó, azok cseh kettő, meg rizszabáló japó, akiknél meg ez még csak a 2. forduló...
de a Sion meg a Feyenoord, ott az EL meg a bajnokság volt a tét... de az a 6-os meg 7,5-ös odds hát az igen csábító tud lenni(#161076) Max_218 azok is kikapnak, mert "véletlenül nem jön össze nekik".
Viccet félre, vagy marad a 0:0 vagy a szokásos 1:0-ás Ajax győzelem a hosszabbításban...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Sion is szépen "dolgozik"... megoldja okosba'. 22 lövésből csak 5 ment kapura...
Biztos nekik sem jön össze 5-10 méterről eltalálni azt a 18 négyzetmétert, amit kapunak hívnak.
Ez egy ilyen nap...Celtic bezzeg simán tolja félidő 0:1 most 4:1 ahogy azt kell.
Na legalább a plusz 2 gól csak megvan a meccsen...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #161064 üzenetére
Mindegy a SIon jöjjön le 2/1-re aztán még a kettő és rettentően boldog leszek.
Hehe buznyák rohan a labdáért, hogy minél előbb kirúghassa a kapus, az meg jól elrúgja neki, hogy bedobás lesz a hazainak.
A 2. fi-ben vesztésre állnak és hárman adogatják egymásnak a labdát, hogy ki dobja be, mindezt a saját térfelükön... nagyon bűzlik itt valami... azzal együtt is hogy a Sparta kézzel-lábbal őrzi a vezetést mindenáron...
2. fi lövések Feyenoord: 2 kapura 11 mellé... vicc...[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
yogibear
addikt
Na egy meg nem adott gól, pedig az ismétlés szerint bent volt... ez már így bukta...
Feyenoord edző vajon sejti, hogy pár játékosa esetleg saját zsebre meccsel esetleg? 2. fi-ben 2 kapura 8 mellé... 10 méterről is, ahogy azt kell...Így vagy úgy, ennek már annyi.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161060 üzenetére
Jól tetted... vicc amit a 2. fi-ben produkálnak.... 20 perc alatt egy épkézláb lövés, a beívelések rendre semmit nem érnek... átlövések nincsenek, és a többi... még az X is necces lesz...
Mondjuk csak most látom a közeli kamerán, hogy esik is, azt sosem szeretik...
Nem vártam egy gólzáporos győzelmet, de azt sem, hogy még az D-től is messze járnak...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz yogibear #161057 üzenetére
Ma csak ez megy második félidőben semmi sincs , legalább 5 meccs lement igy. Legalább a másikon született egy gól. De egy itt is lesz még az tuti, végén 1:1 és annyi.
Nemtudom hogy van ez mikor az első félidőben totális hajtás van mindkettő csapattól, kijönnek a másodikra és mint a lassított felvétel úgy nyomják tovább. Nehezen hiszem hogy ez nem bunda.
[ Szerkesztve ]
-
újratöltve
csendes tag
én raktam az excelsioron egy gólra és jött is 1,28
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz djculture #161044 üzenetére
Elvben igen, de ha az Ajax nyer, feljön rá 2 pontnyira... és a Feyenoord utoljára '99-ben volt bajnok, azóta csak Ajax, PSV és 1-1- Twente meg AZ.
Most itt az esély, vezetnek 5 ponttal, ha elcseszik megint 20 évig várhatnak az újabb esélyre. Úgy, hogy legutóbb a PSV_t Verték és szakították le valami 8 pontra...
Majd meglássuk már 3,2 van rájuk a végé csak 1/2 lesz, ahogy anno Nijmegenben is.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #161045 üzenetére
jól van, mára befejeztem az első félidős gólokat
-
újratöltve
csendes tag
atalanta meccsen első félidő gól 1,53
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Feyenoord régen kapott már ki 7-es oddsért csak megteheti nem?
-
yogibear
addikt
Feyenoord H @2,05... élő
Rotterdami városi "rangadó".
hazai gól az 1. percben... a végén még 1/2 is lehet ha marad a félidő H...FostaligaPró is baxaxik, alig engedett be 3-adjára error itt error ott... tipikus magyar...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #161037 üzenetére
de bakker, ha beírja a tippjét, akkor írjon mellé hat oldalnyi elemzést is mert csak úgy ér?
Akkor inkább csináljon egy saját oldalt amiből amúgy rengeteg van vagy faszbúk oldalt hozzá...
Te sem írsz szinte semmit:
Holnapi ukrán érdekesség:
Karpaty - Oleksandriya X2, 1.40ért, szerintem megéri a kockázatot.Ezt hívod elemzésnek, már ne is haragudj? Ez csak annyi, hogy te kinézted a meccset, megnézted ki mit játszott mostanában, meg egymás ellenieket és kb ennyi, aztán beírtad a tippet.
Ami pont elég arra, hogy akit érdekel, rálessen (ahogy tettem én is) megnézze tetszik-e neki és rakja vagy ne rakja...
Pont az a lényeg, hogy te már kielemezted a magad módján, (ahogy én is azokat, amiket beírtam).
Max ha valaki rákérdez, hogy miért látom a Tottit esélyesnek 1,6-ért, akkor leírom neki, hogy a keret alkalmatlan 3 frontos versenyre, a sorrend pedig: bajnokság, kupa, EL volt.
EL-t úgy kezelték, hogy ha tovább jutnak okés, ha nem, nem. Akár a hazai kupát. A cél a bajnoki 1-3 hely, illetve már a 2-3, mert a Chelsea első lesz, az szinte tuti.
Totti otthon 11-2-0 a statja, ha nyer, 4 pontra elléphet a Livertől és csak a ManCi lesz rá veszélyes...
Érted?
Ha vannak perembajnokságok, amikre jellemzően nem figyel senki, de én találok benne érdekességet, azt is jelzem.
Tavaly pl ilyen volt a cseh 2-ben a Vysehrad...
A hazai statja 4-1-9 volt a végére, nem véletlenül. Nem egyszer ajánlottam hazai meccsein a V-t 3-4 oddsokért és jöttek sorban.
Mert annak senki nem járt utána, csak én, hogy a stadionjuk nem alkalmas 2-od osztályú meccsek rendezésére így gyakorlatilag minden meccsüket, a hazaiakat is, idegenben játszották.
Mondtam is akkor hogy ez a sok agyhiányos cseh kettes banda miért hagyta őket kiesni, ha bent tartották volna őket, idén is eggyel több hazai meccse lenne mindenkinek.
Szóval pont elég az hogy ha beírod a tippet, ahogy más is, majd mindenki eldönti, érdekli-e, ahogy másénál is. Nem kötelező írni, csak ha akarod, de komolyan ne várj már 6 oldalas mélyreható elemzést vagy ezer lájkot. Oksa?
Oszd csak tovább az igét, minél többen írunk tippeket, annál jobb, sokszor van, hogy az embernek semmi ötlete akkor innen vesz ihletet.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
PRO_KoRa
tag
Sziasztok, Pár év pihenés után szeretnék visszatérni, a tippmix- és a bet365 világába,
Van valakinek valamilyen jó tippje mára?
Köszi!
-
B-L-A-C-K
titán
15 óra 50 perc körül jön tőlem egy szokásos .
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #161035 üzenetére
Máséra sem nagyon. Sosztán? Attól még az a lényeg, hogy van valami ötleted, tipped beírod ha akarod és más meg ha tetszik neki, rakja.
Mégis mit vársz? Tapsot, éljenzést, hajbókolást, ha jön? Vagy anyázást ha nem?
Pont elég, ha beírod, ahogy néhányan mások is és abból aki akar profitálhat, ha jön, mert ez nem lottó, hogy eloszlik a nyeremény ha több a nyertes...
Nem kötelező írni, de az isten áldjon meg ne várd már hogy majd lájkolnak mint a fészbúkon.
Ha az az igényed, oda kell menni.
A lényeg, hogy te ezt a meccset látod jónak, más meg mást. Akik meg olvassák, majd eldöntik, hogy saját kontóra rakják-e vagy sem.
Látod tegnap amit beírtam tán 1-1 válasz jött rá... De nem azért írtam, hanem hogy esetleg másoknak adjak ötleteket. Aztán hogy bejön-e vagy sem, az más kérdés... Ha erős kami akkor azt oda is írom.
Már pl. ezeket látom jónak. Hogy aztán melyik jön, majd kiderül:Pár duplázóst ki lehet belőlük válogatni...
Tottenham 1,60 - Tottinak csak a bajnokság van, az ELből is kiejtette magát, hogy ne hatfelé kelljen figyelni
Manchester City 1,27 - ha nem nyernek az utolsó ellen, akkor kb halomra kell őket verni batz papuccsal
Juventus 1,45 - a Juve az Juve a BL visszavágó meg még 2 hét...
Atletico Madrid 1,45 - Ha otthon nem nyernek az idegenben hulladék Valenci ellen remélem a szurkerek megtapossák őket
Monaco 1,35 - nekik is kell a 3 pont, PSG a sarkukban, BL visszavágó még odébb van
Ajax 1,45 - versenyfutás a Feyenoorddal, igaz csütörtökön Koppenhága EL
Feyenoord 1,40 - versenyfutás az Ajaxszal
Sion 1,50 - ha nem lesz H, akkor bunda az odavágó H volt és 2/1
Kayserispor 2,15 - szintén zenész odavágó 2/1 volt, vendég sima bent maradó középcsapat (a bundásabb fajtából amúgy), hazai meg H-val elléphet a kiesőktől 8 pontnyira, ami már tetemes, amúgy utóbbi 4 meccset zsinórban nyertékPrós oddsok még reggelről...
Én ezekből raktam 3 duplázóst és 200 ficcsért egyenesbe az egészet...Nem várom, hogy bárki reagáljon rá, elég, ha ránéz az eseményekre és eldönti tetszik-e neki valamelyik...
Aztán hogy jön-e vagy sem, az más kérdés, ez szerencsejáték.Sokszor mutogatnak utólag találatot meg ideírják, hogy "hát azért nem írtam be mert az egyik róla rögtön azután jött hogy megraktam"... na és? A másik kettőt attól még más is felhasználhatta volna belőle, főleg, ha időközben felmegy az oddsuk és a kettő együtt annyi lesz, mint volt előzőleg a 3 együtt...
Mi a tököt írjanak amúgy? Te elemezted ki magadnak, hogy az egy jó tipp. Ha bíznak a megérzésedben, akkor rakják, ha nem, nem. Kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na tessék, mondtam hogy az auszi 1/2-re hajt, kár hogy mégsem raktam 2. fi kezdés után a V-t, 3 feletti oddsért.
Nagyon kéne az a nyomorult gól valamelyik rizszabálótól...
de úgy nézem megy a levesbe...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161030 üzenetére
aha, úgy vagy 4 éve minden olyan bajnokságot, amely fostaliga Prón is rakható előtte htft-re
Vagyis nyugati 1. osztályok, meg pár keleti, déli, amit enged, pl. cseh, lengyel, orosz, horvát görög török
plusz angol 2-3-4, spanyol, olasz német francia 2
Kb ezek azok amikre foschPrón is lehet tenni előre htft-t...
A többire nem, pedig pl. portugál 2-ben vagy holland, belga 2-ben jókat lehetne fogni...
Plusz van pár amire foschPrón nem lehet rakni előre, de azért vezetem:
szlovák 1, skót 2-3-4, portugál, belga holland török svájc osztrák 2-k, mert ezek néha vannak élőben és akkor jó tudni, hogy esetleg egy félideji eredmény "egész véletlenül" nem fordulhat-e meg.
Ezek az őszi-tavaszi rendszerűek, emellett
még vannak tavaszi-ősziek: japán brazil, finn, svéd, norvég, ír, izlandi 1. amiket vezetek, mert ezek is rakhatók előre...
többi esetben ha látom hogy lesz élőben valami mondjuk norvég2 vagy svéd2 esetleg, mikor az élő kínálat kicsi és betesznek ilyet is, akkor azokat eredményeken nézem meg a tabella htft fül alatt, a lejátszott meccseiknél, vagy itt kikeresem...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
margithid
veterán
Sassoulonál nem tudom mennyi hiányzó lesz, egyik oldal soakt ír, másik nem.
Ha nincs sok hiányzó dnb-be mehet 1.57ért. Összeállításokat érdemes megvárni. -
yogibear
addikt
Akkor kezdjük a mai napot:
Kawasaki - Sagan Tosu o2,5
Newcastle Jets - Brisbane Roar o2,5
@2,08japók csak vernek még egyet valamelyik, auszinál meg 1:0 a félidő, 11-es góllal és hazai pirossal, amit mily meglepő 2 perc alatt kapott 2 sárgával hozott össze az a Hoffman gyerek. remélem azért, mert előzőleg a vendégre fogadott a szingapúri irodáknál nagy téttel.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz margithid #161026 üzenetére
Néha előfordul, hogy bejönnek. Kérdezd Vanditot ő nem eggyel nyert már.
De alaphelyzetben nagyon lutri, régebben sokszor volt, hogy ledumálhatták egymás közt, hogy most én nyerek otthon 2/1-re, a visszavágón meg te és mindketten jól járunk a 20-30-as szorzóval.
Másik verzió, amikor a sokkal erősebb csapat oldja meg saját maga, hogy otthon is nyer 2/1-re és idegenben is 1/2-re...p. mint ez az ukrán meccs is így néz ki... de persze nem azt jelenti, hogy ez mindig így van.
Vagy olyan is van, hogy két csapat, akik se kiesni se az élbolyba nem jutnak, összehozzák az odavágót, és a visszavágót is, mindig arra, amire nagyobb odds van:
előbbire példa:
2016.09.24 Newport - Cambridge Utd 1/2
2017.02.18 Cambridge Utd - Newport 2/1
vagy
2016.09.21 Lausanne - Basel 1/2
2016.11.05 Basel - Lausanne 2/1
2017.02.19 Basel - Lausanne 2/1
(és még van egy meccs, mert 4-szer játszanak egymás ellen Svájcban)Utóbbira meg ez:
2016.08.13 Exeter - Hartlepool 1/2
2017.03.04 Hartlepool - Exeter 2/1
34 és 41-es oddsok voltak szemben az ellenkező eredmények 23-26 körülijével...Az is változó, hogy adott évben ki az, aki sokat fog ilyen eredményeket produkálni...
Mert 2-3 egy évben nem feltűnő, arra rá lehet fogni, hogy véletlen, ami amúgy nem igaz, mert a véletlen az, amikor 2 évente egyszer a Barca vagy a Real játszik egy ilyen eredményt.
De hogy pl ezek a darabszámok nem véletlenek, az ezer %:
Bristol City 6
Nottingham 5
Wolverhampton 4
Bristol Rovers 4
Gillingham FC 6
Northampton 4
Hartlepool 5
Mouscron 4
Westerlo 4
Csak hirtelen pár darab...
Na most a fentiek alapján, meg hogy ki az ellenfél, lehet okoskodni, hogy lesz-e a meccsen ilyen vagy sem... függ az ellenféltől is, meg sok mindentől...
Egy szinte tuti kiesőjelölt, mint mondjuk idén egy Rotherham, Coventry, vagy Newport például, szinte biztos, hogy 1-2 esetben fog ilyen kimenetel játszani. Vagy a kóristalányok saját zsebre, vagy csapatutasítás, mert kell a pénz fenntartani (nem én mondom, hogy sokan így tartják fenn a csapatot, hanem Declan Hill).
Szóval egy évben 8-10-et meg lehet csípni... persze évről évre változik, ki épp az aktuális naftalinszóró...
Ugyanúgy, ahogy pl a francia kettőben egyik évben a Niort meccseinek felén (ami nem kevés) döncizett, a következő évben meg szinte elvétve... Lehet hogy előző év végén elment az, aki leszervezgette az ilyen eredményeket, vagy épp új vezető jött, akinél nem merik megtenni. De volt már nem egy, nem kettő meccs, amit kiírtam, hogy tuti ilyen lesz félidőben meg is volt a 0:1 vagy 1:0 ahogy az kell a 45. perces góllal, sat is a fordításra mutatott és a végén mégis 1:1 lett csak, mert valami oknál fogva nem merték megjátszani a 2/1 v 1/2-t, mondjuk mert menet közben kiderült, hogy szöv ellenőr ül a lelátón, vagy akármi...
Kb ennyi.
100 forintért két ilyen tipp 4-500 odds, ha nem jön, akkor sem dől össze a világ, több is elmegy tuti nyerő tippeken: mint gondolom sokaknak tegnap a MU vagy a Roma...Akár azt is el tudom képzelni, hogy mondjuk fizetési gondok vannak és a játékosok így töltik fel a bukszát.
Pl a Bristol City az első 7 fordulóban 3 ilyen eredményt produkált... így biztos volt, hogy később is lesz még ilyenje, már 6-nál tart... lehet hogy több már nem lesz, mert azért ez a szám már feltűnő, de az is lehet hogy lesz még... akik most 2-3-nál tartanak, ott jó némelyiknél eséllyel be fog még egy ilyen figyelni az év végéig...[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Az argentin első meg másod osztály labdarugói sztrájkolnak elmaradnak a meccsek.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na végre a Benfica is kipréselt magából egy gólt... talán nyernek is... kellene mert a Porto különben előttük marad... kedden meg mennek Dortmundba BL visszavágóra, szóval hamar el kéne intézni ezt a meccset...
BarceLOLna meg kb kivégzést tart a hobbit vezényletével... meglesz ott még a 6. góljuk is, ez a Celta kb egy vicc... rommá szedik...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
újratöltve
csendes tag
válasz újratöltve #161018 üzenetére
és jött mindegyik, visszanyertem az összes pénzt amit nap közben elveszítettem
mára elég is volt
-
margithid
veterán
Holnapi ukrán érdekesség:
Karpaty - Oleksandriya X2, 1.40ért, szerintem megéri a kockázatot. -
B-L-A-C-K
titán
válasz daniel2121 #161014 üzenetére
Nem rakom, és nem is mondom mi volt és mennyi, elég volt múltkor hallgatni az utólag mondom/mutatott szövegből.
-
újratöltve
csendes tag
wislaw krakow, milan, zwolle még egy és benfica első félidő egy gól 2,50
-
L_YKing
addikt
-
yogibear
addikt
Holnapra kis kami nasika:
Belenenses - Chaves 2/1 v 1/2
2016.10.01 Chaves - Belenenses 2/1Sion - St. Gallen 2/1
2016.12.04 St. Gallen - Sion 2/1Kayserispor - Kasimpasa 2/1
2016.10.01 Kasimpasa - Kayserispor 2/1„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
újratöltve
csendes tag
félidőben raktam:
genk, kortrijk(már jött),gent(már jött),mechelen(már jött) még egy 2,50-értkivettem kb 1,50-nél, mert ezek már semmit nem csinálnak, én meg egész nap csak veszítettem
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
-
pohár
félisten
válasz Ice!? #161005 üzenetére
én is erről érem el, volt már azóta kifizetésem is, ne foss tőle
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest