Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Na egy a fostaliga rohadalom szar szemét foschPró is elmegy abba aki ez üzemelteti, de jó mélyen.
Komolyan mondom egy vicc ez az egész...
Kiléptet pár perc után, aztán meg sz@rik visszaengedni...
rossz felhasznlónév vagy jelszó....A náthás JQAkat képtelenek normálisan üzemeltetni valamit ebben a qrvaországban...
jelszóemlékeztetőre küld valami sz@rt, amit szintén nem hajlandó megenni....
elmennek ezek a bánatos.... -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Mondjuk egy fuckester united - lyon és egy leicester - monaco úgy véletlenül.

(#161896) tigipuf sőt még az 2. félideji o1,5 is lejött mindhármon...
-
tigipuf
senior tag
Mind a 3 bundesliga2 H lett,szerintem nagyot lehetett kaszálni akinek volt miből.
Én ezt raktam,de ha a biefeldet is mertem volna akkor legalább dupla nyeremény.
[Persze egyértelmű mekkora mák volt ez,hogy mind a 3 H legyen ilyen oddsokkal
-
LyonnaisFan1
őstag
Csinálják az utat a menjúnak, és a lyonnak

Micsoda parázs döntő lenne egy angol-francia összecsapás -
kop8
őstag
Helló
Tenisznél visszalépett az ellenfél, akire fogadtam tovább jutott, de ilyenkor mi a szorzó?
1? -
yogibear
addikt
Pfej, mocsok írek, a végén már azt hittem a 2. félidőt végig alusszák... beb@szott volna ha nem rúgnak legalább egy gól a nyomorékok. de ha másképp nem tiziből összejött...

közben a Fenerék 2-t is rúgtak... szerencsére... egy is elég volt. -
sutyesz96
addikt
Este Dortmundnál fél csapat nem játszik.. Mehet az Ingolstadt vajon?

-
yogibear
addikt
válasz
adise
üzenetére
Tévedsz, koma...
Nekem, mint nézőnek az az érdekem, hogy a legerősebbek jussanak a 4 közé meg főleg a döntőbe...
Bármikor inkább nézném a döntőben a BM - Barcát vagy a BM - Realt, vagy egy El Clasicót, de még a Juvét is, pedig ők aztán nem a gólzáporaikról híresek...
Persze ha már betuszkolnak az egyik helyére egy "kis csapatot" akkor azért nekik szurkolnék... tudod, mindig a gyengébbnek... -
yogibear
addikt
válasz
L_YKing
üzenetére
#irónia on
Címvédő... nem juthat a 4 közé sem hogy esélye se legyen címvédésre.

Mivel ilyen még sosem volt amióta a BL létezik '92 óta...
#irónia off
Még a nagy világverő (tényleg) Barcát sem engedték soha duplázni...
Chelsea 2012-ben pont akkor nyert BL-t, mikor Abramovics megunta, hogy önti bele a pénzt és eredmény semmi (ki akart szállni)... Szenvedő fél a Bayern... aki a köv évben kapta meg a serleget, az odáig simán menetelő világverő Barcát összesen 7:0-lal hazaküldve az elődöntőben...
Ne félj, olyan sosem lesz többé, hogy ne a 4-5 nagy bajnokság valamelyik csapata nyerje meg...
Utoljára még az elődöt a BEK-et nyerhette meg a Zvezda '91-ben és előtte a Steaua tán '89-ben vagy mikor...Na mindegy is mára valami okosság valakinek?

-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nekem aztán tökmindegy, hogy ki mit kapott, csak érdekes, hogy egész véletlenül a 4 legesélyesebb kerül össze, meg a 4 gyengébbik...
Ha a két párból egy összejön, hát van ez így, de hogy mindkettő... nem hiszek a véletlenekben... engedtessék már meg nekem...(#161882) margithid legalábbis sok minden, Declan Hill könyve meg pár későbbi nyilatkozata óta, illetve mióta köztudott, hogy a VB odaítélésében maga a FIFA is bundázott nem egyszer... tudod, fejétől bűzlik a lábfej... azt is érdemes hozzátenni, hogy mivel az egész a pénz körül forog már csak jó pár tíz éve, plána nem hiszek a véletlenekben.
De ennek ellenére nem mondom, hogy kivétel nélkül minden bunda... viszont túl sok a "véletlen"...
A BL-t sem azért hozták létre '92-ben mert olyan jó dolog a mostani lebonyolítás, hanem a minél nagyobb bevétel érdekében... és ugyanezen ok miatt tervezgetnek bennfentes BL-t meg lesz egyes kivételezett bajnokságokból még több induló csapat benne... hogy másoknak esélyt se adjanak... -
yogibear
addikt
BL negyeddöntő párosítás:
Atlético Madrid (spanyol)–Leicester City (angol)
Borussia Dortmund (német)–Monaco (francia)
Bayern München (német)–Real Madrid (spanyol)
Juventus (olasz)–Barcelona (spanyol)
Szép baleset...

Minő véletlen, hogy "takarítanak" a Monaco meg a Leicester előtt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Második két párból bármelyik is megy tovább, egymás ellen mennek majd az elődöntőben... egész véletlenül... -
yogibear
addikt
Roma bekezdett... erőlködik erősen...
erre benyelnek egy gólt... szépp... -
-
tigipuf
senior tag
Aszongyátok tényleg megveri a lyon a rómát
?Mert akkor én jól elb..am,hazaira tettem,,, 
-
Deck
titán
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Lyon továbbjutás 1.40x
-
jpm
senior tag
Besiktas félidő X 20k.
-
LyonnaisFan1
őstag
Csak nekem tűnik ajándéknak a lyon győzelme? Döbbenetes formában van a csapat, olyan termelést mutatnak, amit még a bosch is megirigyelne.
Az olympicoban biztosan betalálnak lacazették, kérdés, hogy a lyon találat győzelmet is hozhat-e.
@4.10ért elég valószínű. -
Jarod1
veterán
Tetves Atletico..

-
tomrRRR
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Hála istennek
nem sokat tettem most. 8-20.400Ft. Monaco nyer. -
yogibear
addikt
Visszavett a Monaco azt' majd megbosszulja magát...
-
Manchester City 0 kapura lövés.. ehhez már tehetség kell bakker

-
yogibear
addikt
Monaco

-
sz_abika
addikt
Remélem nem kell a fejemet a falbaverni majd h lusta voltam 5perc sétára a Monaco TJt tenni
-
tomrRRR
senior tag
Nincs Falcao... ez eldőlt. City továbbmegy.
-
rwin5
őstag
szokott még valaki puttózni? Már egy ideje nem tolom mert szinte sosem nyertem olyan lehetetlen számokat sorsolt, dőlt valakinek a della?
-
jpm
senior tag
Mai bohóckodás: mindkét BL meccsen. 0.5 alatt 1k
-
-
Jokes67
tag
Sziasztok!
Van olyan külföldi fogadóoldal amely elfogadta a kormány szabályait és adózik is?
Bocs ha ez naív kérdés, de hátha van. -
ted_mosby
senior tag
sajnos Tippmixprora töltöttem fel pénzt tegnap, és most épp egy olyan hibába ütköztem h a pénzem eltűnt de a fogadásom sehol se találom
se a tegnapit ami bejött, se azt amit ma tettem. Ilyen előfordult már valakinek?Na csak bekellett írnom és helyreállt 10p után .

-
yogibear
addikt
válasz
tomrRRR
üzenetére
Bakker, ha még az edzője sem tudja, gondolod, hogy itt majd tudja valaki?

"It's a little better, but I don't know if he'll be able to start the match," Monaco coach Leonardo Jardim told reporters after naming Falcao in his squad for the game. "We'll wait until Wednesday to see if he'll be able to start the game."
No meg még ha tudja is előre Jardim, hogy játszik, hülye lenne megmondani, ez tattika, az ellenfél megkönnyebbül, azt majd kezdéskor rájönnek, hogy mégis játszik és szervezhetik át a védelmet meg a tattikájukat...
-
tomrRRR
senior tag
Falcao játszik nem tudjátok? Valahol azt írják hogy sérült, valahol meg hogy játszik...
-
Dan-szan
senior tag
Nem lehet az Atleti továbbjutásra fogadni?? A sz.r Barcára bezzeg lehetett

-
Jarod1
veterán
ugye nem az Atletico fogja elvinni a szelót???

-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
arra még ne vegyél mérget... látod, ott is a tizi a sz@rvillának...
igaz ha bemegy, akkor is csak hosszabbítás...És kivédte !!!!!

-
LyonnaisFan1
őstag
Nasri idegállapotba került, már nem jutnak tovább

-
stefyY
őstag
Sevilla gól jöhetne...

-
yogibear
addikt
Egy Wolves GG-n nem lepődnék meg, most 1,85 van rá, előbb még 1,95 is volt...
-
B-L-A-C-K
titán

Juventus - Porto gólszám 1.5 felett 1.18x (jelenleg félidő 1-0)
Gillingham - Bolton gólszám 3.5 felett 1.22x (jelenleg félidő 0-3)
Fulham - Blackburn gólszám 1.5 felett 1.20x (jelenleg félidő 1-0)Odds: 1,72x
-
janos1988
addikt
Mai: 2 BL 1 fi. GG + Fullham 1/2-be. Csinos kis patentba 200-al sorja.
-
HaZsolt
őstag
Ne már, tippmixpron nem lehet BL továbbjutóra fogadni? Mekkora csöves oldal, bármelyik online bukinál lehet, úgy felidegesített, hogy rögtön ki is veszem a pénzem.
Lenyugodtam, megtaláltam külön menüpontban van, nem lehet, logikusan az adott meccs eseményeihez rakni, áh miért is...
-
stefyY
őstag

-
JayZ
tag
Hali! Kaptam egy ilyen promót unibeten:
Előfordult már veled is, hogy egy meccsen ment el a 4-es kötésű fogadásod? Ismerjük az érzést! Ha csak egyetlen esetben hibázol, a Unibet kisegít!
Hogyan működik?
- Iratkozz fel a részvételhez.
- Tegyél egy 4 kombinációs fogadást a Bajnokok Ligája mérkőzéseire Március 13-a és 15-e között.
- Fogadásod 1X2 típusú kell hogy legyen, pontosan 4 Bajnokok Ligája mérkőzésre, minimum 3.000Ft téttel és 7.00 oddsal.
- Ha csak egy tipped nem jön be, egy 3.000Ft-os szabadon felhasználható bónuszt írunk jóvá számládon Március 16-án este 7-ig
* A promócióban a következő meccsek vesznek részt: Juventus - FC Porto, Leicester - Sevilla, Atl.Madrid - Bayer Leverkusen, Monaco - Manchester CityBocs az amatőr kérdésért, az 1x2-be beletartozik az 1x-x2-12 fogadás is?

-
b4zsi-
őstag
válasz
újratöltve
üzenetére
Nagy számok törvénye 1 nap pakolsz minden jött-ment meccsre 1,05-1,3 oddsokért valószínű, hogy 1-2 elmegy. Miközben az előtte levő fogadásokból éppen összejön egy kis haszon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- EAFC 26
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest