Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
-
stefyY
őstag
Meghívhatlak?
"Amint barátja számlát nyit (ugyanazzal az e-mail címmel), befizet először számlájára és teljesíti a feljogosító feltételeket, Ön és barátja is igényelheti 3 750 HUF bónuszát."
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Speedhs
őstag
Oké, akkor a többit privátban.
Egyébként mindenkinek, aki még dec 31.-e előtt szeretné használni ezt a barát bónuszt:
5. Az ajánlónak és barátjának kifizetés előtt 3 alkalommal kell megjátszania az Ajánlja barátját bónuszokat.
6. Az ajánlónak és barátjának 90 napon belül kell igényelnie bónuszát és teljesítenie a rollover feltételeket. Amennyiben ezeket 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
7. Az akció 2013. december 31-én, angol idő szerint 23:59-ig tart.9. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.[ Szerkesztve ]
-
pc_seft
tag
Úgy látóm mindenki pakolja a Schalke+Leverkusen párost én is belevettem a nagy szelomba,de megfogom tenni X-re is kisebb téttel mert nagyon fura lenne ha mindkét csapat nyerne ma
BLACK is ezt a szelot tette 25k-val ha jól emlékszem.Az a real nagyon gyanús nekem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
-
ANDROID???
addikt
36' után talán még nem jó annyira örülni...
pl.:http://www.eredmenyek.com/merkozes/CY0tVFpc/#osszefoglalas Engem múltkor ez szívatott meg, ugyanígy örültem én is... -
pohár
félisten
szerintem elég takarékos meccs lesz a City részéről, a WH nagy favágó, szerintem Pellegrini se akarja, hogy az eljövendő nehéz meccsek előtt lesérüljenek a kulcsemberei, szóval lehet 0-0 lesz ez, de hogy sok sárga lesz, az biztos a részemről
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Szorult helyzetből is képes felállni, nem írnám még azért le...
Ice!?: Benne van persze hogy nyernek de olyan oddsért én nem erőltetek egy kupát. Sőt a kínálat tényleg gyér, hétvégéig pihenek is, én nem úgy vagyok vele ha nincsenek jó meccsek márpedig akkor is kell rakni....
Amúgy amit írtál nem OFF téma, hanem ide tartozik...
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
Köszi Franciák Eddig jónak tűnik ez a lapra fogadás.
A Brazil - Chile + Kolumbia - Uruguay kombót és a Costa Rica - Görögország + Hollandia - Mexikót is megrakom 4,5 sárga alá 5k - 5k -valBár amúgy nagy francok a Sz Zrtnél, hogy már a hosszabbítás is beleszámít..
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
-
pohár
félisten
válasz Ice!? #161005 üzenetére
én is erről érem el, volt már azóta kifizetésem is, ne foss tőle
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest