Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Szorult helyzetből is képes felállni, nem írnám még azért le...
Ice!?: Benne van persze hogy nyernek de olyan oddsért én nem erőltetek egy kupát. Sőt a kínálat tényleg gyér, hétvégéig pihenek is, én nem úgy vagyok vele ha nincsenek jó meccsek márpedig akkor is kell rakni....
Amúgy amit írtál nem OFF téma, hanem ide tartozik...
-
ANDROID???
addikt
36' után talán még nem jó annyira örülni...
pl.:http://www.eredmenyek.com/merkozes/CY0tVFpc/#osszefoglalas Engem múltkor ez szívatott meg, ugyanígy örültem én is... -
pc_seft
tag
-
Speedhs
őstag
Oké, akkor a többit privátban.
Egyébként mindenkinek, aki még dec 31.-e előtt szeretné használni ezt a barát bónuszt:
5. Az ajánlónak és barátjának kifizetés előtt 3 alkalommal kell megjátszania az Ajánlja barátját bónuszokat.
6. Az ajánlónak és barátjának 90 napon belül kell igényelnie bónuszát és teljesítenie a rollover feltételeket. Amennyiben ezeket 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
7. Az akció 2013. december 31-én, angol idő szerint 23:59-ig tart.9. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest