- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Egy szóval nem említetted, külön végignéztem most a hozzászólásaidat, a két BT-s mobilt mondtad, hogy T-s. T-ék emlékeim szerint Globetrotter gyártmányú web'n'walk stick-et adnak, mint USB-s cuccot.
De nem kötekedésből mondtam, csak megjegyzem. Még csak azt sem tudom a leírásod alapján, hogy melyik USB-s Huawei modem (pedig nyilván valamennyire felismeri a Win, mint eszközt).
Azért kérdezem, mert ez az a rész (a mobilnetes modem), ahol én tudtam volna segíteni. BT-s telefonon keresztüli kapcsolódásnál nem, de nem is feltétlenül ugyanazon probléma miatt nem tudsz BT-n keresztül és az USB-s modemen keresztül kapcsolódni.
Jelzem, lehet, hogy hülye kérdés, de más bluetooth eszköz normálisan működik az R61i-vel?
-
Susnyak
csendes tag
Nekem is R61i-m van és amikor megvettem ugyanilyen problémával szembesültem. A gondot nálam szoftverfrissítés oldotta meg. Minden XP frissítést feltelepítettem, de ha jól emlékszem akkor az Access Connections vagy a vezérlők egyik újabb verziójának telepítése után lett jó a csatlakozás. Nem az AC-t használom a hálózatkezelésre hanem a natív XP-s felületet de valamiért mégis ennek a frissítése segített. Szerintem megér egy próbát.
-
Sipi
addikt
Az baj, mert erre a hibára egyetlen értékelhető találatot kaptam, az is INVALID_CANCEL_OF_FILE_OPEN. Kis eséllyel RAM-időzítés, hatalmas eséllyel driver-probléma lehet (szó szerint szarul van megírva).
Azt próbáld meg, hogy lepucolod a mobilos cuccokat, és csökkentett módban próbálod telepíteni (ha engedi). Próbálj régebbi drivereket is, nem biztos, hogy az újabb jobb. A mobilnetes cuccok annyi hw-alrendszert használnak, hogy a hiba akár az USB-vezérlővel is lehet.
A BSOD képen ez a fileopen nálad is a hibaüzenet?
Sipi
-
Shadowfax
addikt
Fontos lenne tudni, hogy milyen hibával áll le a gép. A BSOD utáni azonnali restartot így kikapcsolhatod: Vezérlőpult - Rendszer - Speciális fül - Indítás és helyreállítás Beállítások: Rendszerhiba: automatikus újraindítás elől pipa kiszed.
Driverhiba lesz. Esetleg valamilyen fontos hotfix nincs fent.
Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged