- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Biztos igazad lehet abban hogy ha nem használom akkor tovább bírja. Csak én úgy vagyok vele ha már kifizettem egy vagyont a gépért had ne kelljen ilyenekkel foglalkoznom. Tegnap mellesleg jól is jött hogy bent volt mert elszállt az áram. Minden sötétbe borult én meg vígan dolgoztam tovább. Ha 2-3 évet kibír az akksi akkor már bőven jó mert vagy cserélek addigra gépet vagy veszek max egy új akksit. Ennyi időnként kibírom azt az összeget amennyibe kerül.
-
S.Feri
őstag
-
popp
aktív tag
Az A4 Team-nél vettük a gépet. Elvileg nekik kéne intézni a garanciális dolgokat, szóval elsőkörben mindenképp hozzájuk kell menni nem? Az IBM szervíz (amiről írtál) úgy működik, hogy csak simán besétálok hozzájuk és elmondom a bajom? IBM meg Lenovo szervíz nem is ugyanaz?
-
Vegha
senior tag
hali,
hátha más is így jár, mint én.
szóval az R60 15-ös kijelzőjén mindenfelé világos pöttyök voltak. pont olyan, mint amilyet akkor látni, amikor megnyomja az ember szemből, csak ez utóbbi jó esetben azonnal el is tűnik. a Delta electronicsnál egyértelműen megmondták, hogy ez attól van, hogy a billentyűzet hozzáér a kijelzőhöz, s mivel konstrukciós hiba (egyes típusokba a kijelző szélére már gumi ütközőket raktak azóta) ezért garanciában nem tudják cserélni. (megjegyzem rendszergazda vagyok, látok nap mint nap elegendő ilyen kijelzőt, de azok nagyon nem így néznek ki)
Ezután megpróbálkoztam a professzional-éknál, ott a fószer azt mondta, hogy mivel ennek a kijelzőnek a hátlapja és a káva között nincs az ütközést elnyelő "hab", így a hátulról érkező nyomódások okozták a foltokat. Garanciára ő sem volt hajlandó bevenni, illetve addig nyaggattam, míg azt mondta, hogy elküldi gariban a Lenovonak, aztán ha kiszámlázzák nekik, akkor ők is tovább számláznak nekem. nyilván nem mentem bele : )
kiszedtem a kollégából az IBM szerviz elérhetőségét (nem volt nagy titok, az Infoparkban vannak), azt mondta próbáljam meg náluk, ők valamivel jótékonyabbak a Lenovo szervizhez képest. El is vittem, a srác megállapította, hogy ez valóban a hátulról történt nyomkodásoknak köszönhető és bár nem garanciális eset, most az egyszer kicseréli. Hurrá! : )más:
spdif témában tudna valaki segíteni ? az R60 audio hangkezelőjében (standard XP-s driver) ki lehet választani, hogy Disable Digital Audio Output, vagy valami ilyesmi. szereztem is hozzá kábelt, optikai->3,5 mm Jack átalakítós szépen bele is cuppan, de hangot nem sikerül kicsalnom belőle
jól gondolom, hogy ha a headphone kimenet mögött ott van az optikai is, akkor kezemet odatéve látszania kéne a piros fénynek is ?
rágugliztam a témára és mindenhol a dockolót hozzák fel megoldásként, de valahogy nehezen tudom elhinni - ha a gép nem képes rá, akkor a dokkolóba végül hogyan kerülne ez a feature ? -
Tim82
félisten
Recovery-vel kapcsolatban ezt ajánlom figyelmedbe.
A zsanér és kijelzőburkolat szerintem megér egy próbát, a foltos kijelzőben nem vagyok biztos, de mindenképpen játszd meg.
Számla nem kell hozzá, serial alapján le tudják csekkolni, hogy van-e a gépedre garancia (gondolom, Te is a Lenovo oldalán nézted meg, ők is ott szokták).
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest