Keresés

Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz Tim82 #2570 üzenetére

RAM természetesen menni fog bele, nem is értem ki gondolta anno hogy egy ilyen procihoz 256 elég lehet...
    ugyanakkor be kell valljam abszolúte nem értek a notebookokhoz és egy másik topicban már felhívták az energiagazdálkodásra a figyelmemet, egyből 1,6on megy a proci nem pedig 600 mhzen... :|

mostmár egy fokkal jobb, de a ram kell neki.

szerk: ja és igen, az elszólás, ez természetesen fujitsu-siemens! :DDD

:R

• NoLF

veterán

hejhó

bnőmnek van egy r50e gépezete, 1,6 pentium M, 256 ram a főbb paraméterek.

kérdésem az lenne, hogy vajon mitől lehet olyan iszonyatosan lassú a gép, amilyen. 10 perc egy xp boot, nyilvánvaló hogy kevés a ram de ez azért mégis túlzás, bármilyen program megnyitása évekbe telik. néztem cpu-zvel a prociteljesítményt, 600mhzen ment... ACről megy a gép, ilyenkor is ennyire visszaveszi a teljesítményt? bnőm azt mondja új kora óta ilyen tetű lassú. 512 ram menni fog bele de nem hiszem hogy annyira megváltoztatná a helyzetet. vírus nincs, ráeresztettem pár dolgot, spyware irtottam, felesleges háttérben futó dolgokat letiltottam, reg-et is tisztítottam.
    be lehet vhogy állítani hogy használja rendesen azt a procit ez a nyamvadék? esetleg a vinyó nincs UDMA módban vagy miért ilyen hihetetlenül lassú?

(én asusom turion x2vel(1,6ghz), ha 800mhzen megy akkor is körbefutja 4szer a várost, elmegy sörözni a haverokkal, becsajozik és másnaposan ébred egy idegen lakásban, mire ez a HP bebootol...)

Aktív témák