Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
háncsoló
üzenetére
Nem az a baj,már min. fél órája leszedtem.
De a csütörtöki maintenance valahogy mára csúszott,persze,hogy péntekre,mikor az embernek talán van hosszú hétvégéje.És persze,hogy megint több lesz mint 3 óra a leállás.
Az ubisoft is szarakodik,lassan 2 hete,hogy rákérdeztem a játékhibára mikor fogják megcsinálni,de nem foglalkoznak vele,folyamat hajtogatják,hogy nézzek fórumot,de persze erről a hibáról sincs semmi.
Meg a crash-re sincs megoldás.
Szerintem ez a patch se oldja meg ezeket a dolgokat,de maradjunk pozitívak
-
Dani79
tag
Fórumon már megy az őrjöngés a patch note miatt

-
Anonymus23
veterán
Emellett azonos modokkal stabilabb, kevésbé drasztikusan esik az optimálja, stb.
Ezt honnan veszed? A P416-nak az optimálja 26m, a a CTARnak 35m.Amúgy ha a max dmg-t nézed, akkor meg ugye a CTAR-hoz képest van egy 33% különbség a P416 javára (12061/9045), viszont ha jól rémlik a CTAR pontosabb (ezt most nem néztem meg, mert nem vagyok játékban), és sok esetben ez illetve a fenti optimális távolság sokat számít.
Honnan vetted az 50% különbséget? Vagy csak abból ami neked esett kettő? Hát ha az egyiknél minimális, a másiknál meg max az érték, akkor elég durva szórás lehet:
CTAR: 6185-9045
P416: 8246-12061Egyébként szerintem nincs fétise ennek, mivel a DIV2-ben sokkal több fegyver használható a Div1-hez képest, ahol votl pár meta a többi meg olyan szinten el lett szúrva az ottani környezethez, hogy nem volt értelme használni.
-
Bird
addikt
P416 nagyon jól darál az alacsonyabb rpm ellenére. Brutális damot képes ledani nyers erőben, a lőtéren csak pislogtam amikor megláttam azokat a számokat. Épp ezért gondolom azt, hogy bár nagyon fontosak a jó talentek is, de a fegyver alaptulajdonságai az igazán meghatározók.

A chatterboxos smg-vel mik a tapasztalatok? Nem kraftoltam még le, megvárom a T5-öt.
-
arnikusz
veterán
Igen nerfelik a 2 Snipert, akkor meg jön vissza az SRS, meg az az új nem bírom megjegyezni.
A T821 sebzés oké, de a RPM miatt veri jelenleg az összes SMG-t a Vector, még a P90-et és a Chatterboxot is, ha van rajta a 20% plussz tár talent 51 lőszerrel Demolotionist specen fjlesztve CHC-ra és CHD-ra a AR párban amihez társul Bersewrk.
-
warcat
veterán
Jelenlegi infók alapján az új szetek csak World tier 5-ben esnek (azaz Tidal Basin teljesítése után)
Black Tusk frakcióhoz tartozó mobokból."As of now, it has been confirmed, that Gear Sets can drop specifically from Black Tusk Units on World Tier 5. So Invaded Missions, Invaded Strongholds, and the Occupied Dark Zone are sources where you can farm Gear Sets. "
-
warcat
veterán
Nem jön automatikusan a BT csak mert lvl 30 lettél, a 3 stronghold teljesítésekor "ér véget" a szintezős történet, csinálhatsz mindent ami kimaradt.Még a gearscore sem kerül elő, hanem szimplán level 30 tárgyakat kapsz, amik átváltanak a world tier trigger után gearscore 250-re (statok ugyanazok)
Az összes main story küldetés kell a 3 erőd megnyitásához -> letolod a 3 erődöt -> jön a Black Tusk
-
Habugi
addikt
-
Bird
addikt
Az erődökkel tudsz feljebb lépni, különben megrekedsz lvl30-on.... A cél minél hamarabb Tier 5 lenni, ott kezdődik az endgame és a karakterépítés. Addig csak gyakorlás!

-
Ha úgy lépem meg a lvl30-at, hogy még nem végeztem a main storyval, akkor mi van? Mert bejön ugye ez az új frakció. Utána is meg tudom csinálni a küldetéseket, vagy ilyenkor mi a felállás?
-
arnikusz
veterán
Jó a leírás mert nálam a Ghoston kívűl a a másik Spectre a többi helyen is megjelent csak vagy észrevett, vagy majom mobok felzavarták. A Dani/Norti féle lokationnál a videoban adja mind a kettőt, és én is rászaladtam míg kerestem a bejáratot ott sétafikált. Így szerintem előszőr az utóbbit probálom majd.
-
LeonAran
tag
Lehet szedni a frissítést! 5,49GB
-
Bird
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek az új szett itemek ugye bármelyik világban eshetnek épp aktuális gs mellett?
Köszönöm.
-
Dani79
tag
Itt lehet megtalálni

este kell odamenni
Éjszaka az épület nyugati felén van egy szervízbejáró képen a két bejárat közül az alsó, sárga ponyvával körbevéve. egy mentő is áll ott asszem, kerítésig elmész aztán kijössz és máris zizeg a UI és menj vissza lassan és jönni fog veled szemben a kerítés ajtóból, 1 shot és lootÖsszefoglalóban szerintem nem jól van ott javítani kellene erre a verzióra innen elsőre meglett kulcsal együtt
-
nak0n
aktív tag
Xbox-on lehet valahogy üzenni partin/klánon belül? Nagyon nem találtam meg. Mondjuk lehet, egyszerűbb lenne előkaparnom a fülest, azon van mikrofon.
Btw Madoc, köszi a helpet. A cuccokat is, bár használni nem fogom őket, ha a UPC is megengedi és nem megy el a net megint utolsó bossnál, akkor T3-ba átmegyek holnap. -
-=Jam=-
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Nem, nyilván vissza fogják állítani, hogy újra spawnoljon mindenkinek.
-
Dani79
tag
válasz
Kiscsőke
üzenetére
Érdekes, az a tetőn lévő mert amikor demoval lerobbantottam akkor nem a ghost mask volt a hulláján... hanem egy másik (piros minta fejből nem tudom) és kb 20x öltem meg és nem esett semmi... elmentem a másik helyre ott meg elsőre ő jött és dobta is, annak pedig már a ghost mask volt, korábban linkeltem a helyet merre van
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Hát elég nehéz követni amikor leugrik a tetőről és 3 lépés után az üres mezőn eltűnik, nem is bocsátkozik harcba egyszerűen megszűnik a monitoron.
-
Edem05
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Biztos, hogy nem így kéne levadászni őket, nekem a Ghost nem is dobott kulcsot. Nem tudom, hogyan lesz meg a 8. kulcsom.

-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Miért van egy olyan érzésem, hogy a 2 huntert (Ghost és Specter) nem kell megölni egy lövésből hanem követni kéne őket? Ennyi lenne az egész, hogy mindenféle harc nélkül meghaljanak vagy elfutnának? Érdekes vadászok akkor...

-
Dani79
tag
válasz
ChrystianHUN
üzenetére
Éjszaka kell KV-t inni
-
ChrystianHUN
csendes tag
Sziasztok,
Az East Mall-os hunterek elohivasanal az alabbi gondom van. A kaveofozonel semmilyen interrekcios lehetoseget nem dob fel. Nem tudom meghuzni a kart igy nem tudom elohivni oket. Talalkozott mar valaki ezzel?Illetve van meg szabad hely a a klanba? Ha igen mondanatok egy nevet hova lehet csatlakozni?
Elore is koszi

-
-
arnikusz
veterán
-
warcat
veterán
Lehet csemegézni patch notesból (szerk: ez még nem a patch notes, még mindig csak érkezőben
mindenesetre benne van amit tudni akartam előre )A 3 gear set bónuszokkal:
-
jó kis m134.
-
(nem értem, ha képet lehet közvetlenül betenni a hozzászólásba, akkor videót miért nem?)
-
GAbre
veterán
Kezd rohadtul elegem lenni az amd supportból.

Lassan 1 hónapja,hogy a fiókomon lévő 2 kupon kódból 1et eladtam és aktiváltak.
Érdekes módon aznap már a másik kód is elhasználódott.De mivel jelszócsere előtt,még élt(úgy látszott legalábbis),nem tudtam megvádolni vevőt,hogy ő aktiválta.És tagadta,hogy ő volt.
Sok-sok várakozás és emailezés után egyszerűen nem képesek megmondani,hogy hova tűnt a másik Division 2 játék.Még azt se,hogy utána tudnak-e nézni,kértem,hogy bannolják a másik kódot,vagy valami,de semmi...
Jó pár hete jöttek azzal,hogy nézem meg ubi mappában,hogy ugyanarra a fiókra aktiváltam-e,és kerültek-e fájlok,de oda se,most meg megint visszatértünk ide.Vagy már 2x mondták,hogy jó,és nem az...
Töketlen érthetetlen barmok... -
-
TTomax
félisten
Azért hogy 2100lootból eddig egy exo sem esett... azért nahh...
-
Talán 1-ben nem kellett ?
Dehogynem,ezért nem tudtak sokan egy rendes build-et összerakni.
Ezért is lett le egyszerűsítve az egész.Ez az én véleményem.
Ha nem értünk egyet az nem baj.
Mire újra játszani fogok vele addigra rendbe rakják,eltünnek belőle a felesleges dolgok.
És semmivel nem leszek lemaradva...sőt.#6513 vzarmo :
Miből gondolod,hogy nem játszom vele ?
-
TTomax
félisten
Ha valakinek esetleg Downtown West jobb alsó sarkában még megvan a side mission hívjon meg legyen szíves mert én már megcsináltam,de az ott lévő SHD cachet nem vettem fel,és visszamenni nem lehet csak így vagy ha véletlen oda dob bountyt. Nevem: Addictive75
Egyébként ez egy rohadt nagy trehányság,hogy egy szakadt kötéllétrát nem hagytak ott,persze kijönni anno azon kellett,de azt már ismét vissza van húzva,a fö ajtó meg zárva.
-
RazoR
veterán
-
Balázzs
senior tag
Ha valaki még nem játszotta volna a Federal Emergency Bunker küldetést, csatlakoznék, mivel előjött egy bug amit csak úgy tudok megoldani, ha mással újrajátszom. köszi
-
RazoR
veterán
Közérdekű közlemény!
Hamarosan lefrissül az összefoglaló!
Kicsit leegyszerűsödött, mert már kezdett átláthatatlan lenni, egyben kicsit bonyolultabb is lett, többet kell kattintani mire eljuttok a megfelelő infóhoz!
Sokat gondolkodtunk, hogy hogyan lenne a legjobb de végül ennél a megoldásnál maradtunk, mivel így sokkal egyszerűbb utólag betenni bármit, illetve az új cucc egyből bekerül, nem kell várni a moderátori frissítésre. Könnyebb javítani az esetleges hibákat is.
Fel lett bontva az egész témakörökre és eszerint lettek csoportosítva a dolgok.Bármi észrevétel, hiba, panasz merül fel szóljatok!

-
arnikusz
veterán
válasz
bizoonik
üzenetére
Jobbak na mint a JTF-esek voltak az 1-ben. Nálam jellemzően a vezető bonyolódik veszett harcba és éleszteni kell. Azt biztosan tapasztaltam, ha a CP előtt 100 m-en belül van más aktívitás abba beleállnak, így előtte kitakarítok és megy a móka.
CP level 3-nál, meg ha elhullok G-vel hívok segedelmet másik ügynököt.
Bountynál meg a matchmaking max. a 3 Challenge fokozatnál megy. A Hardot érdemes és lehet egyedül csinálni. -
bizoonik
tag
nálam olyan is sokszor van hogy meg sem érkeznek mert útközben harcba kerülnek, illetve egyszer ott voltak a CP-n de mind meghaltak, így az fehérré változott miután kinyírtam az ellent. így gyorsutaztam 2-t hogy újratöltse a mapot és hívnom kellett még egy kört mert folyton azt mutatta hogy ott vannak

ezen események óta először odafutok hozzájuk miután hívtam, és odakísérem őket és fogom a kezüket
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak egy jel , tölthető de még nem játszható.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)